Over mij

45 jaren ervaring

Fugazi

Deze titel was de naam van me laatste hond die ik gehadt heb, een Tervuersen herder. Sinds mijn jeugd heb ik altijd iets met honden gehadt, en ondanks mijn jonge leeftijd was ik toen al verantwoordelijk voor 2 honden, beiden waren Gordon Setters. Uiteraard zijn er op latere leeftijd 2 andere honden in me leven verschenen, beiden Tervuersen herders, waar dus 1 hiervan de titel heeft verdiend. Met beiden heb ik gehoorzaamheid cursussen voor gevorderende gedaan, en later competities, namelijk zogenaamde hindernisbanen voor honden, wat ik geweldig vondt. De samenwerking die je opbouwt, en het vertrouwen dat de hond aan jouw geeft ervaar ik als iets, wat je niet zomaar met een ander kan delen. Helaas bevind ik me nu in de omstandigheden, dat ik niet dagelijks voor een hond kan zorgen, maar deze site bied voor mijn de ultieme oplossing; namelijk toch de gelegenheid krijgen om geregeld weer voor een hond te mogen zorgen! En ik vind het nu al heel erg leuk bij deze gedachte!

Domien's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Domien past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes

Domien op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 52
Vaste gasten: 9
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 94%

Domien's woning

Appartement
Geen buitenruimte
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Domien in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Accepteert honden van maximaal 1 gezin tegelijk
Wandelen om de 0-2 uur

Beoordelingen

25 beoordelingen
Jay
Logeren | 08-04-19

Geverifieerde beoordeling
Domien heeft nu voor de 2e keer op onze hond gepast. Net als de 1e keer waren wij deze keer ook erg tevreden. Hij is warm persoon die zeer begaan met dieren die goed voor ze zorgt. Echt een plek waar je huisdier met een gerust hart kunt achterlaten.
Baby, Kruising
Vrouwtje, 11 jaar

Reactie Domien

Sorry, voor misschien me wat late reactie, maar was afgelopen dagen weer druk met de dierenambulance. Hartelijk dank voor jullie positieve beoordeling, echter dit was een deze keer een makkie met Baby die zich meteen me zich wist te herinneren van de vorige keer, en toen waren me al dikke maatjes! Kwispelende groetjes en misschien wel tot volgend jaar, domien

Casper
Dagopvang | 27-01-19

Geverifieerde beoordeling
Oek, Overige rassen
Mannetje, 6 jaar en 11 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank!!!!!!!

Sander
Logeren | 11-12-18

Geverifieerde beoordeling
Domien is een zeer betrouwbare en flexibele honden-oppas. Mijn hond komt hier al vanaf pup en gaat iedere keer met veel plezier een dagje (of langer) naar Domien toe.
Beer, Golden retriever
Vrouwtje, 1 jaar en 8 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat betreft Beer haar enthouisasme is het wederzijds, ofwel ook ik beleef altijd veel plezier als zij komt logeren, en dat komt voornamelijk door haar vrolijk karakter! Alvast heel prettige dagen en geniet optimaal van Beer!

Marianne
Dagopvang | 14-11-18

Geverifieerde beoordeling
Zowel bij de eerste kennismaking als bij de eerste oppasdag was er een klik. Daardoor heb ik Khloë aan Domien toevertrouwd. Ik ben daar niet in teleurgesteld. Alle aandacht was voor Khloë. Een mand en lekkere brokjes stonden klaar. Wat ons betreft is er een volgende keer! Tenminste als Domien deze onstuimige jonge hond (16 maanden) nog eens onder zijn hoede wil nemen.
Khloë, Grand basset griffon vendeen
Vrouwtje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Domien

Hallo Marianne, Hartelijk dank voor je onverzettelijke inzet wat betreft het plaatsen van deze mooie beoordeling!!! Uiteraard is Khloe weer van harte welkom, en ik vind het juist leuk als een hond onstuimig is! Tot de volgende keer zou ik zeggen en nogmaals mijn hartelijke dank!!! Kwispelende groetjes, domien

Nicolette
Logeren | 23-10-18

Geverifieerde beoordeling
Chay, Thai Ridgeback
Mannetje, 1 jaar en 7 maanden
Malene
Dagopvang | 14-09-18

Geverifieerde beoordeling
Ik en Mia zijn met warmte ontvangen door Domien. En ook al zal het voor Mia even duren voor dat ze volle vertrouwen heeft in deze nieuwe oppas en nieuwe omgeving, weet ik zeker dat het goed komt. Domien gunt haar alle rust en ruimte. Ik laat Mia met een heel goed gevoel hier achter.
Mia, Kruising
Vrouwtje, 4 jaar en 4 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor je reactie!!! Ik vermoed dat Mia in haar jeugd iets heeft meegemaakt waardoor ze langzaam is van vertrouwen, want op zich is Mia een hele lieve hond, dus kunnen we volgens mijn bescheiden mening, haar die tijd en ruimte te gunnen. Maar ben er van overtuigd dat het allemaal goed komt!!!

Joan
Dagopvang | 25-08-18

Geverifieerde beoordeling
Vandaag heeft Domien op onze 2 hondjes gepast. Ze hebben een heerlijke dag gehad en waren helemaal happy toen we ze ophaalden. We komen zeker nog eens terug als we oppas nodig hebben!
Djini, Kruising
Vrouwtje, 3 jaar
Mickey, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Domien

Hallo Joan, hartelijk dank voor jullie beoordeling, maar zoals ik al zei, jullie twee hondjes geven minder zorgen dan andere loge's, en die zijn dan nog wel in hun eentje, dat zegt, denk ik, meer als genoeg! Ik hoop hun in de toekomst nog iets beter te leren kennen. Groetjes, domien

Leo
Logeren | 23-08-18

Geverifieerde beoordeling
Domien is een topper, Kaya heeft er 2 weken gelogeerd en heeft het er prima naar haar zin gehad. Een echte aanrader.
Kaya, Zwitserse Witte Herder
Vrouwtje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor jullie beoordeling, maar ook Kaya met haar vriendelijke karakter, heeft er voor gezorgt dat wij samen, 2 leuke weken hebben gehadt!

Renske
Logeren | 08-08-18

Geverifieerde beoordeling
Wij zijn heel blij met Domien! Nisko vindt logeren best een beetje lastig, maar bij Domien gaat het iedere keer goed! Hij gaat ook vaak met hem weg, lekker naar het strand, wordt Nisko erg gelukkig van!! Dank je wel Domien, pootje van Nisko
Nisko, Kruising
Mannetje, 11 jaar en 1 maand

Reactie Domien

Hartelijk dank voor jullie leuke beoordeling, maar kan gerust stellen dat Nisko mijn favoriet is, want als allen honden zo (gebruiks) makkelijk zouden zijn, zouden wij als oppassers wel een hele makkelijke job hebben! Ik hoop dat ik in de toekomst nog geregeld Nisko mag verwelkomen!!!!!

Casper
Dagopvang | 07-07-18

Geverifieerde beoordeling
Domien heeft veel verstand van honden en het welzijn van dieren in het algemeen! Bij deze dierenvriend komt Oek graag weer terug!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oek, Overige rassen
Mannetje, 6 jaar en 11 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor je beoordeling, al is dit met zo hond als Oek als oppasser een makkie, en dat heeft voor een groot deel te maken met het "baasje" zelf!!!!

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten