Wat is Petbnb?

Petbnb is een platform voor hondenliefhebbers. Ons doel is om hondenbaasjes in contact te brengen met hondenoppassen in de buurt. Wat is er beter dan opvang van jouw hond bij een hondenliefhebber thuis?

Hoe werkt Petbnb?

Meld je aan en maak een mooi profiel aan voor jouw hond. Zoek vervolgens een aantal oppassen uit die jou goed lijken. Stuur deze oppassen een aanvraag en spreek af om kennis te maken. Heb je een klik met één of meerdere oppassen dan boek je in het vervolg al de vakanties van jouw hond via Petbnb.

Is Petbnb veilig?

Gebruik je gezonde verstand bij het uitzoeken van een oppas. Maak altijd kennis met de oppas voordat je jouw hond wegbrengt. Bij twijfel zoek je gewoon verder naar een andere oppas. Het beste is om voorafgaand aan een langere vakantie een nachtje proef te draaien. Je ziet dan vanzelf of jouw hond het goed heeft gehad.

Alle boekingen en betalingen verlopen via Petbnb. Hierdoor ontvangen we veel feedback van baasjes en oppassen. Ook laten baasjes beoordelingen achter voor de oppas die je kan lezen op de advertentie van de oppas. Wanneer we een klacht ontvangen van een baasje dan ondernemen we direct actie. Oppassen die aansturen op boeken buiten de site om (of dit accepteren) worden direct verwijderd van de site. Dit geldt ook voor vervolgboekingen. Dit doen we omdat we anders de hoge kwaliteit van de oppasen die wij nastreven niet kunnen bereiken.

Wij staan voor je klaar!

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend. Stel je vraag via het contactformulier en we proberen je zo snel mogelijk te helpen. Bekijk ook onze veelgestelde vragen om direct een antwoord te krijgen op je vraag.