Petbnb in de pers

Stuur een mailtje naar admin@petbnb.nl en wij nemen contact op

Ben jij een blogger? Wij zijn altijd op zoek naar leuke verhalen van hondenliefhebbers. Lees onze blog en stuur ons een berichtje als jij ook eens bij ons wil posten.

Recent in de pers

De Telegraaf
DE TELEGRAAF

Airbnb voor Huisdieren - Het kon niet uitblijven: een huisdiervariant op de populaire huisverhuursite Airbnb, namelijk Petbnb. Hier kunnen baasjes onderdak vinden voor hun huisdier bij oppassen die zich aanbieden op de site.

Meer lezen +
Omroepwest
OMROEPWEST

Hondenoppaswebsite Petbnb succes in Den Haag - Met een kluif en een speeltje je hond bij een vreemde laten logeren; dat moet veel normaler worden, zegt de bedenker van Petbnb, een soort Airbnb voor honden. Op deze site kun je een oppasadres voor je trouwe viervoeter vinden als je zelf op vakantie gaat.

Meer lezen +
HET PAROOL

Zo help je je hond de jaarwisseling door - Oliebollen, champagne en vuurwerk; het is de heilige drie-eenheid van de jaarwisseling. Feest! Maar niet voor zo'n 50.000 Amsterdamse honden: 4 op de 5 honden heeft last van vuurwerk.

Meer lezen +
AD

Amsterdam proost op 2017 - Bibberende huisdieren op de bank? Ze zijn niet de enigen. 4 op de 5 Amsterdamse honden heeft last van het vuurwerk. Hondenoppassite Petbnb deed onderzoek naar wat te doen. Tip van baasjes zonder bange hond?

Meer lezen +
EMERCE

Petbnb.nl met c2c-iDEAL betalingen - Gebruikers van de oppasdienst voor honden Petbnb.nl kunnen als eerste op een marktplaats onderling iDEAL gebruiken voor betalingen.

Meer lezen +
Metro
METRO

Een nieuwe hondenoppas vind je online via Petbnb - Een weekendje weg, een langere vakantie of een avondvullende hobby. Allemaal leuk en aardig, maar voor hondenbezitters zorgen deze leuke activiteiten ook voor extra stress. Want je trouwe viervoeter wéér een avond alleen thuislaten, of je ouders opbellen, zie je eigenlijk niet zitten. Gelukkig leven we in het internettijdperk en vind je tegenwoordig alles online. Zoals een oppas voor je hond bijvoorbeeld, via Petbnb.

Meer lezen +
NRC.NL

Zij zijn co-ouders, voor een huisdier - Een huisdier delen: het lijkt de ideale oplossing voor mensen die fulltime werken en toch graag een hond willen. De meeste asielen zijn er terughoudend in om honden mee te geven aan baasjes die veel van huis zullen zijn, daarom zoeken dierenliefhebbers naar andere mogelijkheden. Zo ontstonden de afgelopen jaren al vele oppasdiensten en uitlaatservices. Op de websites van de dierenoppas PetBnB vind je met één druk op de knop een hondenoppas in de buurt...

Meer lezen +
Metro
METRO

Petbnb blijkt een gat in de markt voor Viola - De vele Google-searches die ze aan het onderwerp wijdde, deden haar uiteindelijk uitkomen bij een reclame voor Petbnb. Een hondenoppassite die werkt volgens dezelfde principes als het razend populaire Airbnb. Het bleek voor haar dé oplossing. „Nu kan ik zelf kiezen wanneer, hoe lang en wat voor hond ik laat logeren.”

Meer lezen +
ELLE

Een ode aan leuke, niet-moeilijke dingen - Op Petbnb kun je je aanmelden als hondenoppas. Je kunt op grote honden passen (Berner sennenhonden!) of op kleine (puppies!). Vergeet niet om in je profiel een foto op te nemen met een hond naast je, bij voorkeur een die kwispelt of blij kijkt, want dan stromen de aanmeldingen binnen.

Meer lezen +
de Volkskrant

Graag een hond, maar geen tijd: dan zoek je een oppas online - Teckel Joep 'begint al blij te piepen als hij het tuinhek van Jan Willem ziet', zegt Lot Hulshof. Jan Willem Bos past één à twee vaste dagen per week op Joep, de jonge teckel van Hulshof. Beide Soestenaren vonden elkaar op hondendeelsite Petbnb. Die brengt hondenbezitters in contact met dierenliefhebbers in de buurt die (tegen betaling) willen oppassen als het baasje van huis is.

Meer lezen +
NOS
NOS Jeugdjournaal

Handig of juist niet: je huisdier met iemand delen - Petbnb Een soort Airbnb (verblijf in andermans huis), maar dan voor honden. De eigenaar betaalt de persoon aan wie hij het dier uitleent.

Meer lezen +
Elsevier
Elsevier Weekblad

Maak het uzelf makkelijk! - Petbnb - Een soort Airbnb (verblijf in andermans huis), maar dan voor honden. De eigenaar betaalt de persoon aan wie hij het dier uitleent.

Meer lezen +
EU startups
EU Startups

10 European pet startups to watch in 2018 and beyond - The pet market is booming everywhere around the world with a steady increase in pet-related sales value. According to recent studies, the specific reason why the industry keeps expanding in the Europe and across the world is twofold: The households owning at least one pet animal have increased and consumers have been spending more and more per pet.

Meer lezen +
PZC
PZC

Even de baas spelen over andermans hond met oppasbedrijf Petbnb - Petbnb.nl koppelt mensen die een oppas voor hun hond zoeken, aan 'hondenmensen’ die met alle liefde even voor baasje spelen. Alleen zijn er van die laatste categorie te weinig in Zeeland, weet Charlotte van Dedem van Petbnb.

Meer lezen +
Sifted 1A
SIFTED

Pet tech on the rise - Nicholas Latham, cofounder of Netherlands-based dog sitting platform Petbnb, saw an opportunity to adapt the Airbnb model of using verified identity and user reviews to encourage strangers to engage in a high-trust transaction.

Meer lezen +