dogsize3 dogsize2 dogsize1 dogsize4 baby girl cigarette

Over mij

7 jaren ervaring

Best Buddies Forever - Zorgzaam en betrouwbaar.

lk (Bianca) ben opgegroeid met een kruising Mechelse / Duitse Herder en een mix Terriër. Het duurde niet lang of mijn liefde voor honden was geboren. Naderhand hebben mijn ouders nog een Schotse Herder (Collie) en een Westland White High Terriër (Westy) gehad en nu nog een kruising Chihuahua. Met alle honden heb ik gewandeld en gespeeld.

Toen ik op mezelf ging wonen, heb ik na verloop van tijd een Border Collie pup aangeschaft (Buddy nu 7 jaar oud). Ik wilde graag een speelkameraadje voor hem als ik werken was. En omdat ik van honden houd, heb ik mij aangemeld als gastgezin bij een stichting die als doel had om honden te herplaatsen. Voor hen heb ik respectievelijk de volgende honden één voor één opgevangen: een blinde en angstige Yorkshire Terriër, een eigenwijze Engelse Stafford pup, een onzekere en soms angstige kruising Herder / Labrador (die ik geholpen heb om haar angsten te overwinnen, zodat ze een stuk zelfverzekerder werd) en een  dominante Labrador.

Op een gegeven moment ben ik door mijn omstandigheden gestopt met dit werk. Enkele jaren later, Buddy was toen 3, heb ik een tweede Border Collie pup aangeschaft (Faith nu 4 jaar oud). Na ons trouwen in mei 2016, hebben we in augustus 2016 een derde Border Collie genomen. Bink was 4 jaar oud, toen hij in ons leven kwam. Hij was onzeker, schuw naar mensen en viel uit naar reutjes. We (Mark en ik) zijn flink met hem gaan trainen en ook Buddy en Faith hebben hem geholpen (door hun gedrag) om zijn angsten te overwinnen. Tegenwoordig is Bink een stabiele, knuffelige hond met veel meer zelfvertrouwen als voorheen en hij valt niet langer uit naar andere honden. Het is en was geweldig om een hond zo te zien groeien.

Aangezien onze drie honden stabiel in de omgang zijn, stelt dat ons in staat om andere honden bij ons thuis op te vangen, hen te verzorgen en hen deel van onze roedel te laten uitmaken alsof het onze eigen hond zou zijn.

Onze eigen honden mogen zo'n 3 à 4 keer per dag (circa om de 4 à 5 uur) mee naar buiten om te wandelen. Dit zal met de oppashond dus ook gebeuren indien hij / zij bij ons verblijft, tenzij het een jonge, oudere of revaliderende hond is (die neem ik vaker mee naar buiten, dat zou ik met die van ons immers ook doen). Ik probeer 3x per dag 1 hond mee te nemen op een wandeling van een half uur of langer om hem / haar quality time te geven en onderweg te trainen, te spelen en een band op te bouwen. De andere honden worden dan twee aan twee of samen uitgelaten.

Aangezien ik met het Border Collie virus besmet ben geraakt, pas ik het liefst op hen. Maar alle honden zijn welkom, op voorwaarde dat het met onze honden klikt en hij / zij niet agressief is naar andere honden. In principe kan ik iedere dag op uw hond(en) passen, tenzij we zelf een dagje of weekendje weg gaan of op vakantie zijn of tenzij we vol zitten (we hebben maximaal plaats voor 3 honden, met hoge uitzondering 4).

Uw hond(en) gaat het gegarandeerd bij ons naar zijn zin hebben. Vanwege onze eigen honden hebben we allerlei hondenpuzzels, behendigheidsmateriaal, mogelijkheden voor tricks / trucs en spelletjes en niet te vergeten 3 speelkameraadjes die duidelijk hun grenzen op een liefdevolle manier aangeven. Verder wonen we in een groene omgeving met talloze wandelmogelijkheden.

We ontvangen u graag met een kop koffie / thee voor een nadere kennismaking.

Nota Bene! Vanwege toenemende drukte met de beestjes (zowel onze eigen als onze gasten die deel van ons gezin uitmaken) verzoeken wij u dringend, doch vriendelijk om minimaal 1 maand van tevoren te boeken voor dagopvang en minimaal 2 maanden van tevoren voor logeren. Last minute is EN BLIJFT mogelijk, maar de kans dat wij uw lieverd dan een plekje kunnen geven, wordt steeds kleiner. Tevens verzoeken wij u om uiterlijk twee weken vóór de komst van uw hond, de boekingsaanvraag te betalen. Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Bianca en Mark's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Annuleringsregeling:

Bianca en Mark past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes

Bianca en Mark op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Boekingen: 59
Vaste gasten: 8
Reactie: binnen een uur
Responspercentage: 100%

Bianca en Mark's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 3 honden
Bianca en Mark's honden
Buddy
Border collie, Mannetje
7 jaar en 8 maanden
Bink
Border collie, Mannetje
6 jaar en 8 maanden
Faith
Border collie, Vrouwtje
4 jaar en 6 maanden

Als jouw hond bij Bianca en Mark in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

23 beoordelingen
Chantal
Logeren | 18-04-19

Geverifieerde beoordeling
Weer een fijn weekend voor Sem, met lange wandelingen en lekker spelen met zijn nieuwe vriendjes. Hij voelt zich helemaal thuis in de roedel van Bianca en Mark. Zo ga je met een gerust hart weg. Dank jullie wel weer!!
Sem, Zwitserse Witte Herder
Mannetje, 6 jaar en 1 maand

Reactie Bianca en Mark

Hallo Chantal, Sem past inderdaad prima in de roedel. We hebben het graag gedaan. We vonden het leuk dat hij er weer was en kijken uit naar de volgende keer. Dank je wel voor de positieve beoordeling. Groetjes van ons.

Marijke
Dagopvang | 12-04-19

Geverifieerde beoordeling
Als altijd was het weer een heerlijke dag voor het hondje. Lekkere lange wandelingen met zijn vriendjes, fijn gespeeld en Bianca heeft hem weer een nieuw truukje geleerd. Volgende week zijn we er weer hoor!!!
Mozart, Kooikerhondje
Mannetje, 9 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Marijke. Ik kijk er al naar uit... Groetjes van ons.

Alcid
Logeren | 04-04-19

Geverifieerde beoordeling
Geweldig adres. Bianca en Mark hebben volop aandacht voor de honden. Ze geven de honden uitdagingen, bv met speeltjes om bij hun eten te komen. De honden leven min of meer in een roedel dus sociaal worden ze ook volop geprikkeld. Daarnaast gaan ze uren in het buitengebied wandelen, geweldig adres dus. Gelukkig wilde onze hond ondanks alles toch nog terug naar huis ????. Heel fijn om zo'n goed adres te hebben, dat voelt toch veel prettiger als je je hond een weekje weg moet brengen.
Dexter, Border collie
Mannetje, 1 jaar en 1 maand

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel Alcid voor de positieve beoordeling. :-) Dexter is een leuke hond. Fijn dat we hem toch hebben kunnen prikkelen om nieuwe dingetjes te leren. We zien hem graag weer terug. Zijn benieuwd wat hij dan bijgeleerd heeft.

Joey
Dagopvang | 30-03-19

Geverifieerde beoordeling
Fantastische oppas
Boaz, Leonberger
Mannetje, 3 jaar en 7 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel Joey voor je positieve beoordeling. :-)

Marijke
Dagopvang | 23-03-19

Geverifieerde beoordeling
Mozart, Kooikerhondje
Mannetje, 9 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor de vijf pootjes Marijke :-)

Marijke
Dagopvang | 19-03-19

Geverifieerde beoordeling
Ons hondje heeft weer een hele leuke dag gehad bij het gezelligste hondendagverblijf van Brabant. Gespeeld met vriendjes en weer nieuwe dingen geleerd. Heerlijke dag.
Mozart, Kooikerhondje
Mannetje, 9 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor de beoordeling Marijke. Altijd leuk als Mozart er weer is. Tot zaterdag. Groetjes van ons.

Inge
Logeren | 19-03-19

Geverifieerde beoordeling
Bianca en mark hebben op mijn 4 maanden oude pup gepast. Je kleine vriendje dat je pas een paar maandjes hebt wegbrengen naar een oppas adres is niet zomaar iets.. het liefste ben je natuurlijk dag en nacht zelf bij hem, helaas is dat niet altijd mogelijk en voor die speciale dagen en/of nachten zijn bianca en mark de perfecte oplossing! Boris heeft hier een super fijne dag en nacht gehad! Heel veel gespeeld met andere honden, lekker veel gewandeld en veel geknuffeld! Bianca stuurt je erg veel fotos en video's van tijdens het verblijf, dat is super fijn! Je hoeft je bij deze lieve mensen zeker niet af te vragen of uw hondje veilig is en of er goed voor word gezorgd want ze zorgen perfect voor alle beestjes! Zeker een aanrader voor iedereen die een goede oppas zoekt! Als ik vaker in de problemen zit breng ik Boris met liefde en zonder zorgen naar Bianca en Mark toe!
Boris, Cane Corso
Mannetje, 4 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel Inge. Dat is keilief. Boris is van harte welkom. Je mag hem uiteraard ook brengen als je niet in de problemen zit. ;-) Dat mooie koppie van hem wil ik wel vaker zien. Ben benieuwd hoe hij zich verder gaat ontwikkelen en voor zijn socialisatie is het alleen maar goed. Groetjes van ons.

Marian
Logeren | 15-03-19

Geverifieerde beoordeling
Bianca en Mark hebben onze Kas weer liefdevol voor 1 nachtje opgevangen. Heel fijn zoals we daar af en toe voor een nachtje terechtkunnen! Bianca heeft echt oog voor de hond zelf en vindt het heel erg leuk om de hond ook een beetje te trainen. Daar leren wij ook weer van!
Kas(per), Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 6 maanden

Reactie Bianca en Mark

Hallo Marian, dank je wel voor de positieve beoordeling. We kijken uit naar het moment dat we Kasper weer in ons huis mogen verwelkomen. Hopelijk tot gauw. Groetjes van ons. :-)

Sascha
Dagopvang | 12-03-19

Geverifieerde beoordeling
Bianca heeft super voor onze boomerpup Olly gezorgd! Hij heeft lekker veel gewandeld en gespeeld. Zelfs toen ze de tweede dag eigenlijk niet kon omdat ze met haar eigen hondje naar de dierenarts moest heeft ze Olly toch mee genomen. Waardoor hij lekker een dagje uit is geweest op de hei en in het bos. Heel erg bedankt Bianca en Mark. Olly komt zeker vaker :)
Olly, Boomer
Mannetje, 5 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor je positieve beoordeling Sascha. Olly is een fijn en makkelijk hondje. Hij is van harte welkom. Ik ben blij dat de aanvraag tóch is doorgekomen... Hoewel ik wel even getwijfeld heb met hoe ik het zou gaan aanpakken (Laat ik het door gaan? Of blaas ik het af?) en wat ik zeg ik dan, heb ik er achteraf gezien totaal geen spijt van. Ik heb samen met Olly, Bink en Faith genoten op de Brunssummerheide (terwijl Buddy aan het bijkomen was van de narcose) en daarna ook met Mark en Buddy erbij in de Sonse bossen en ik weet zeker dat ik het vanaf nu net zó zou gaan doen. Het was een geslaagd dagje uit. Olly heeft wat dat betreft nieuwe deuren geopend. :-)

Chantal
Logeren | 10-03-19

Geverifieerde beoordeling
Wat een liefdevolle aandacht en betrokkenheid! Te zien aan de tientallen ;)) appjes, foto's en filmpjes die we afgelopen week ontvingen, heeft Sem een fijne tijd gehad. Bianca luistert allereerst goed naar je eigen wensen en huisregels, en kijkt vervolgens naar wat de hond nodig heeft in haar roedel. De eigen hondjes van Bianca en Mark - Buddy, Faith en Bink - zijn heel sociaal en luisteren ontzettend goed. Een fijne plek dus voor Sem, die in een gewoon pension vaak last van heimwee heeft. En.. bonus ;).. hij is sindsdien alerter op commando's buiten en gaat zelfs netjes op de stoeprand zitten bij het oversteken! Dank Bianca en Mark, tot snel weer!
Sem, Zwitserse Witte Herder
Mannetje, 6 jaar en 1 maand

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Chantal. Het was fijn om Sem in huis te hebben en we zien hem graag weer terug. Mark zegt ook: "Wacht maar tot we de agility baan opzetten. Kijken wat die dan kan als je hem weer komt ophalen". ???? Dat is voor mij al een uitdaging op zich (eentje die ik graag aanga ????). We zullen zien in april. Tot snel!

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten