dogsize3 dogsize2 dogsize1 dogsize4 baby girl cigarette

Over mij

7 jaren ervaring

Best Buddies Forever - Zorgzaam en betrouwbaar.

lk (Bianca) ben opgegroeid met een kruising Mechelse / Duitse Herder en een mix Terriër. Het duurde niet lang of mijn liefde voor honden was geboren. Naderhand hebben mijn ouders nog een Schotse Herder (Collie) en een Westland White High Terriër (Westy) gehad en nu nog een kruising Chihuahua. Met alle honden heb ik gewandeld en gespeeld.

Toen ik op mezelf ging wonen, heb ik na verloop van tijd een Border Collie pup aangeschaft (Buddy nu 7 jaar oud). Ik wilde graag een speelkameraadje voor hem als ik werken was. En omdat ik van honden houd, heb ik mij aangemeld als gastgezin bij een stichting die als doel had om honden te herplaatsen. Voor hen heb ik respectievelijk de volgende honden één voor één opgevangen: een blinde en angstige Yorkshire Terriër, een eigenwijze Engelse Stafford pup, een onzekere en soms angstige kruising Herder / Labrador (die ik geholpen heb om haar angsten te overwinnen, zodat ze een stuk zelfverzekerder werd) en een  dominante Labrador.

Op een gegeven moment ben ik door mijn omstandigheden gestopt met dit werk. Enkele jaren later, Buddy was toen 3, heb ik een tweede Border Collie pup aangeschaft (Faith nu bijna 4 jaar oud). Na ons trouwen in mei 2016, hebben we in augustus 2016 een derde Border Collie genomen. Bink was 4 jaar oud, toen hij in ons leven kwam. Hij was onzeker, schuw naar mensen en viel uit naar reutjes. We (Mark en ik) zijn flink met hem gaan trainen en ook Buddy en Faith hebben hem geholpen (door hun gedrag) om zijn angsten te overwinnen. Tegenwoordig is Bink een stabiele, knuffelige hond met veel meer zelfvertrouwen als voorheen en hij valt niet langer uit naar andere honden. Het is en was geweldig om een hond zo te zien groeien.

Aangezien onze drie honden stabiel in de omgang zijn, stelt dat ons in staat om andere honden bij ons thuis op te vangen, hen te verzorgen en hen deel van onze roedel te laten uitmaken alsof het onze eigen hond zou zijn.

Onze eigen honden mogen zo'n 3 à 4 keer per dag (circa om de 4 à 5 uur) mee naar buiten om te wandelen. Dit zal met de oppashond dus ook gebeuren indien hij / zij bij ons verblijft, tenzij het een jonge, oudere of revaliderende hond is (die neem ik vaker mee naar buiten, dat zou ik met die van ons immers ook doen). Ik neem 3x per dag 1 hond mee op een wandeling van een half uur of langer om hem / haar quality time te geven en onderweg te trainen, te spelen en een band op te bouwen. De andere honden worden dan twee aan twee of samen uitgelaten.

Aangezien ik met het Border Collie virus besmet ben geraakt, pas ik het liefst op hen. Maar alle honden zijn welkom, op voorwaarde dat het met onze honden klikt en hij / zij niet agressief is naar andere honden. In principe kan ik iedere dag op uw hond(en) passen, tenzij we zelf een dagje of weekendje weg gaan of op vakantie zijn of tenzij we vol zitten (we hebben maximaal plaats voor 3 honden, met hoge uitzondering 4).

Uw hond(en) gaat het gegarandeerd bij ons naar zijn zin hebben. Vanwege onze eigen honden hebben we allerlei hondenpuzzels, behendigheidsmateriaal, mogelijkheden voor tricks / trucs en spelletjes en niet te vergeten 3 speelkameraadjes die duidelijk hun grenzen op een liefdevolle manier aangeven. Verder wonen we in een groene omgeving met talloze wandelmogelijkheden.

We ontvangen u graag met een kop koffie / thee voor een nadere kennismaking.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Bianca en Mark's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Bianca en Mark past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid

Bianca en Mark op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 25
Vaste gasten: 2
Reactie: binnen een uur
Responspercentage: 100%

Bianca en Mark's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 3 honden
Bianca en Mark's honden
Buddy
Border collie, Mannetje
7 jaar en 6 maanden
Bink
Border collie, Mannetje
6 jaar en 6 maanden
Faith
Border collie, Vrouwtje
4 jaar en 3 maanden

Als jouw hond bij Bianca en Mark in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

9 beoordelingen
Samantha & Dirk-Jan
Logeren | 15-02-19

Geverifieerde beoordeling
Praia , Mechelse herder
Vrouwtje, 1 jaar en 3 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor de 5 pootjes Samantha... Ik wens jullie een fijn weekend en tot de volgende week. :-)

Marijke
Dagopvang | 14-02-19

Geverifieerde beoordeling
Wat heeft hij het weer gezellig gehad bij jullie. Dank je wel voor de goede zorgen. Hij heeft heerlijk gespeeld met jullie andere bezoekhond. Die twee konden het goed vinden met elkaar. Ik kon ook duidelijk merken dat zelfs Faith hem al aardig accepteert. Nou, dan heeft hij toch iets goed gedaan. En Bianca heeft met hem getraind omdat hij zo trekt. Dat is fijn dat hij thuis én bij de oppas een consequente training krijgt. Het was een druk dagje voor de kleine pupper. Hij ligt nu dan ook lekker te slapen. Tot de volgende keer!
Mozart, Kooikerhondje
Mannetje, 7 maanden

Reactie Bianca en Mark

Lief! Dank je wel voor de nieuwe positieve beoordeling. :-) Ik vind het fijn om een stukje verlichting te geven betreffende de training. Plus, ik houd hem bezig, zo is één plus één twee en is iedereen blij. Ik zie jullie graag volgende keer weer terug. Groetjes, Bianca

Marijke
Dagopvang | 07-02-19

Geverifieerde beoordeling
Wij zochten een oplossing voor onze pupper voor de keren dat we zelf niet voor hem kunnen zorgen. Bij toeval kwamen we bij Bianca en Mark terecht. Wat een voltreffer was dat! Bianca en Mark zijn fijne mensen en ze hebben drie schatjes van honden. Onze pup vond het meteen een feest. Het was natuurlijk wel even spannend voor ons, je hondje bij “vreemden”, maar hij was er nog geen uur of we hadden het eerste filmpje al te pakken. Wat leuk voor ons en wat attent van Bianca. Het was duidelijk dat onze hond het enorm naar zijn zin had. Bianca heeft hem ook nog en passant even pootje leren geven. Dat kon hij nog niet. Nu wel! Op de foto’s zagen we meteen dat, ondanks dat er 4 honden in huis waren waarvan eentje herstellende van een operatie, er een rustige sfeer in huis was. Hun honden zijn keurig opgevoed en zijn een voorbeeld voor ons onstuimige pupje. Wij hebben ons oppas adresje gevonden hoor!
Mozart, Kooikerhondje
Mannetje, 7 maanden

Reactie Bianca en Mark

Ah Super!! Fijn dat je onze honden en de sfeer in huis ook omschreven hebt. Misschien dat dat mensen over de streep trekt om tóch te boeken? We zullen zien. Fijn dat je zo enthousiast over ons bent! We zien jullie héél graag terug. Mozart is een fijne hond. Doet me echt veel denken aan onze honden. Er zijn veel overeenkomsten, ondanks het verschil in ras. Ik ben benieuwd wat hij allemaal nog meer (bij ons) gaat leren. <3 We zien al uit naar 14 februari. Ik kan haast niet wachten.

Rose
Logeren | 05-01-19

Geverifieerde beoordeling
Toen ik Bianca en Mark vond had ik Dario nog maar twee weken eerder geadopteerd en was ik plots dringend opzoek naar een oppas. Dario is een echte Podenco pub. Extreem eigenwijs, dwingt af om zijn zin te krijgen, heeft last van verlatingsangst en had nog niet veel geleerd. Niet de makkelijkste hond om op te passen dus! Tussen Dario en de andere honden was het direct OK. Daarin is hij gelukkig wel makkelijk. Na mijn kennismaking met Bianca, Mark en hun drie honden, wist ik zeker dat het helemaal goed zou komen. Ze zijn lief, echte honden liefhebbers en hebben veel ervaring met honden. Dagelijks kreeg ik van Bianca en Mark updates, video’s en foto’s. Iets wat ik ongelooflijk had gewaardeerd. Zij hebben onwijs veel werk gehad aan Dario en ze hebben hem continue bezig gehouden met puzzels en wandelingen. Beter heeft hij het echt niet kunnen treffen. Nu dat Dario thuis is merk ik dat hij echt veel had geleerd. Bianca en Mark hebben hem geleerd om veel beter te luisteren, netjes aan de riem te lopen en niet meer te blaffen. Ook zijn verlatingsangst lijkt veel minder te zijn. Lieve Bianca en Mark, onwijs bedankt. Ik heb echt geen woorden om te omschrijven hoe dankbaar ik ben dat ik Dario aan jullie kon vertrouwen.
Dario, Podenco ibicenco
Mannetje, 6 maanden

Reactie Bianca en Mark

Hoi Rose, Hartelijk dank voor de mooie, positieve beoordeling. Graag gedaan hoor. We zijn benieuwd hoe Dario zich in de toekomst gaat ontwikkelen. Het scheelt voor iedereen, inclusief Dario, als hij dadelijk geen verlatingsangst meer heeft. Dus het is en was een win-winsituatie om hierop te trainen, maar ik heb wel het vertrouwen dat dit goed komt. Ik heb het eerder meegemaakt met Buddy en Faith. Ik wens je succes bij de opvoeding. Mocht je vragen hebben, dan mag je me appen en je weet, tot de volgende keer....

Andrea
Logeren | 27-12-18

Geverifieerde beoordeling
Bianca heft geweldig voor mijn Lexi gezorgd. Tevens is ze zeer behulpzaam en Lexi voelde zich daar uiteindelijk als thuis. Zal zeker wel terug komen bij Bianca, mijn hond is daar veilig en heeft het zeer naar haar zin
Lexi, Kruising
Vrouwtje, 4 jaar en 3 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel Andrea voor de positieve beoordeling. Mark heeft me, zo lief als hij is, meegeholpen met de zorg van Lexi. :-) We zijn beiden van mening dat Lexi altijd welkom is. Het is een fijn en makkelijk hondje. Tot de volgende keer.

Marian
Logeren | 26-12-18

Geverifieerde beoordeling
Bianca is een lieve oppas, die echt belangstelling heeft voor de logé. Kas was hier maar één nachtje, maar is warm ontvangen.
Kas(per), Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 4 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel Marian voor de positieve beoordeling. Graag tot de volgende keer. Kas is een fijne, rustige hond. Was leuk om te zien hoe onze honden op hem reageerde en andersom.

Lily
Logeren | 04-12-18

Geverifieerde beoordeling
Ik moet Bianca bedanken voor het zorgen voor de sneeuw en haar echtgenoot marcen, die sneeuw in zijn huis verwelkomde, ze was de hele tijd om met ons te communiceren en foto's te sturen, video, het was heel leuk om te weten dat ze uitstekend verzorgd was, naast Snowy is niet gemakkelijk om voor hem te zorgen omdat hij erg wantrouwig is, soms zelfs een beetje agressief, als hij zich niet veilig voelt, maar Bianca heeft hem zo goed mogelijk behandeld en alles gedaan om hem te helpen. Ook om te vermelden dat zijn 3 honden zeer aanhankelijk en vriendelijk zijn, is dit goed voor sneeuw omdat hij moet socialiseren met andere honden, het is zeer positief. Dat kan ik alleen zeggen van 1 tot 10 .. mijn stem voor Bianca is een dankbaar speelgoed van 11????????????????????????????es
Nevado, Maltezer
Mannetje, 9 jaar en 5 maanden

Reactie Bianca en Mark

Hola Lily, ¡muchas gracias! por el apreciación positivo. Especial Nevado encasa

Anneke
Dagopvang | 19-11-18

Geverifieerde beoordeling
Bianca is een echte roedelleider en naast veel geduld, heel kundig en geïnteresseerd in jou hond en zijn gedrag. Een heel goed adres waar u met een gerust hart uw lieveling naar toe kunt brengen!
Flint, Dobermann
Mannetje, 11 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel Anneke. Het was een waar genoegen om Flint een dagje in huis te mogen hebben. Ik zie jullie graag weer terug. Groetjes van ons.

Samantha & Dirk-Jan
Dagopvang | 12-11-18

Geverifieerde beoordeling
Praia , Mechelse herder
Vrouwtje, 1 jaar en 3 maanden

Reactie Bianca en Mark

Hartelijk dank voor de vijf pootjes Samantha en Dirk-Jan. :-D Het is altijd een groot plezier om Praia bij ons te hebben. We kijken nu al uit naar woensdag. De dag dat ze weer bij ons is.

Samantha & Dirk-Jan
18-10-2018
We waren op zoek naar een hondenoppas voor onze 11 maanden oude hond en vonden Bianca, een hondenliefhebber, zorgzaam persoon en zeer ervaren met honden. In feite is het een beetje moeilijk om in woorden te beschrijven hoe geweldig ze is. Onze hond (Praia - een mechelse herder) had altijd moeite met buiten aan de lijn te lopen, ze blaft en rent naar andere honden, auto's en alles dat beweegt, daar werd onze hond altijd gespannen van. Toen we Bianca eenmaal hadden leren kennen, wist ze hoe ze met deze problemen moest omgaan en nu zien we een enorm verschil in het gedrag van Praia.
Bianca en haar man zijn erg rustig en vriendelijk, houden van honden en hebben drie geweldige honden, Faith, Buddy en Bink, ze weerspiegelen de persoonlijkheid en energie van Bianca en Mark. Bianca zorgt ervoor dat je hond comfortabel zit en loopt, ze zal veel liefde, aandacht en ook training geven. Ik raad Bianca zeker aan voor iedereen met een hond die een goede plek nodig heeft om hun hond te laten verblijven wanneer er niemand thuis is om voor de hond te zorgen.
We voelen ons erg confortabel wetende dat Praia in goede handen is! Bianca en Mark zijn zeker onze eerste keuze! We zijn erg blij met haar.
Samantha & Dirk-Jan
18-10-2018
We waren op zoek naar een hondenoppas voor onze 11 maanden oude hond en vonden Bianca, een hondenliefhebber, zorgzaam persoon en zeer ervaren met honden. In feite is het een beetje moeilijk om in woorden te beschrijven hoe geweldig ze is. Onze hond (Praia - een mechelse herder) had altijd moeite met buiten aan de lijn te lopen, ze blaft en rent naar andere honden, auto's en alles dat beweegt, daar werd onze hond altijd gespannen van. Toen we Bianca eenmaal hadden leren kennen, wist ze hoe ze met deze problemen moest omgaan en nu zien we een enorm verschil in het gedrag van Praia.
Bianca en haar man zijn erg rustig en vriendelijk, houden van honden en hebben drie geweldige honden, Faith, Buddy en Bink, ze weerspiegelen de persoonlijkheid en energie van Bianca en Mark. Bianca zorgt ervoor dat je hond comfortabel zit en loopt, ze zal veel liefde, aandacht en ook training geven. Ik raad Bianca zeker aan voor iedereen met een hond die een goede plek nodig heeft om hun hond te laten verblijven wanneer er niemand thuis is om voor de hond te zorgen.
We voelen ons erg confortabel wetende dat Praia in goede handen is! Bianca en Mark zijn zeker onze eerste keuze! We zijn erg blij met haar.

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten