Beoordelingen

4,9 • 59 beoordelingen
Ameen
Logeren | 05-02-23

Geverifieerde beoordeling
Abu kwam heel ontspannen thuis, hij had het goed bij Wilma en Peter :-).
Abu, Friese stabij
Mannetje, 2 jaar

Reactie Wilma en Peter

Hij heeft het heel goed gedaan, binnen een paar uur had hij zijn draai gevonden, en vandaag voelde hij zich al echt thuis😊

Judith
Logeren | 03-02-23

Geverifieerde beoordeling
Blij met jullie, en Ziv heeft een heerlijke tijd …! 😃👍🏻😃
Ziv, Old english bulldog
Mannetje, 8 maanden

Reactie Wilma en Peter

Wij hebben een heerlijke tijd met Ziv🥰

Soraya
Dagopvang | 03-02-23

Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd komt Archie voldaan thuis. En ik word blij van de foto’s Dank
Archibald, Duitse staande hond
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Wilma en Peter

Het graag gedaan Soraya, hij heeft weer voor genoeg lichaamsbeweging gezorgd🏀😉

Luna
Dagopvang | 30-01-23

Geverifieerde beoordeling
Wilma en Peter zijn wat ons betreft honden liefhebbers. We waren op zoek naar een goeie oppas voor onze hond. Ze is er nu al een aantal keer geweest en ze heeft het erg naar haar zin. Lekker spelen, zwemmen en rennen. We zijn heel blij met Wilma en Peter en dat we een fijne oppas plek hebben gevonden.
Bailey, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 10 maanden

Reactie Wilma en Peter

En wij zijn blij met jullie waterratje, ze is grappig en lief. Ze kan ook erg gehoorzaam zijn, behalve als ze uit het water moet😅

Maria
Logeren | 30-01-23

Geverifieerde beoordeling
5 🐾🐾 voor deze lieverds. Jay was super relaxed en heeft er veel vrienden bij. Bedankt voor al de mooie foto's elke dag en de goede zorgen. Als t nodig is tot snel 🐶
Jay, Kruising
Mannetje, 11 jaar en 7 maanden

Reactie Wilma en Peter

Dankjewel Maria☺️ Wij hopen zeker tot snel, Jay is een makkelijke, gehoorzame en lieve hond💙

Richard
Logeren | 28-01-23

Geverifieerde beoordeling
Heel blij met Wilma en Peter. Iedere dag een update in de vorm van foto of film en Branco heeft naar onze mening zelf ook genoten. Hij moet nu helemaal bijkomen van alle indrukken.
Branco, Rottweiler
Mannetje, 2 jaar en 4 maanden

Reactie Wilma en Peter

Genoten heeft hij zeker, hij speelde met elke hond😊 Wij hebben alweer zin in de volgende keer!🥰

Sera
Logeren | 26-01-23

Geverifieerde beoordeling
Ik Toet ben heeeel erg blij met mijn nieuwe oppas Wilma en Peter. Ik mag de hele dag spelen met vriendjes, en 😏Branco. Ze hebben mij naar het stand gebracht en dat vond ik heerlijk. Mijn moeder heeft hele leuke en gekke foto van mij ontvangen, was zij echt super blij mee. Stiekem wist zij namelijk al wel dat ik een waterrat zou worden. Pootje🐾 van mij & groetjes van mijn mama Ps; kom jullie snel weer lastig vallen 🐕 & Branco 😍
Nysea (Toet, Kruising
Vrouwtje, 5 maanden

Reactie Wilma en Peter

Lieve Toet, kom ons maar lekker lastigvallen, wij hebben van je genoten🥰 Tot snel kleine durfal👋🏻👋🏻🐶🐶🐶🐱🐱🐱🐱

Nancy
Dagopvang | 20-01-23

Geverifieerde beoordeling
Wilma en Peter zijn geweldige mensen die weten hoe je om moet gaan met een hond. Ze hebben een hart van goud en een luisterend oor voor jou. Moppie voelde zich er meteen thuis en ik merkte aan hem hoe blij hij altijd thuis kwam.
Moppie, Maltezer
Mannetje, 8 maanden

Reactie Wilma en Peter

En wij zijn blij met Moppie en jou! Onze kleine grote vriend, met zijn lieve baasje💋

Jose
Logeren | 17-01-23

Geverifieerde beoordeling
Wilma took incredible care of my dog! Very happy with the service!
Ziggy, Australian kelpie
Mannetje, 2 jaar en 9 maanden

Reactie Wilma en Peter

Thank you Jose, we were very happy with Ziggy🥰, and we are missing him💔

Nerusia
Huisbezoeken | 11-01-23

Geverifieerde beoordeling
Dank jullie wel voor alles. Thanks for everything. Can highly recommend. Regards, Neru.
Minnik, Abessijns
Vrouwtje, 4 jaar en 1 maand
Chiqui, Abessijns
Vrouwtje, 15 jaar en 9 maanden
Skunk, Abessijns
Mannetje, 7 jaar en 1 maand

Reactie Wilma en Peter

Het graag gedaan Neru😻

Over mij

40 jaren ervaring

Veel ervaring, dagelijks naar bos of strand

Zelf hebben we een Labrador teef van acht jaar, een Roemeense mix reu van één jaar, een Maltezer pup en vier katten, allemaal gesteriliseerd behalve de pup. Al onze dieren zijn gewend aan het komen en gaan van oppas honden, en gaan hier relaxed mee om. We hebben een omheinde tuin, deze is dag en nacht toegankelijk voor de honden en katten. We wonen in een groene omgeving met een losloop gebied voor de deur, en gaan dagelijks met de honden naar het bos op tien auto minuten afstand of naar het strand op vijf minuten afstand. In de auto vervoeren wij uw hond achter een veiligheidsrek, of op de achterbank in een gordel, zie laatste foto. Ik werk nog halve dagen, maar mijn man is recent gepensioneerd, de honden zijn dus nagenoeg nooit alleen thuis. Omdat we altijd volwassen afstandshonden hebben gehad, en altijd twee tegelijk, hebben we zeer veel ervaring, van Mastino tot Teckel, van Rottweiler tot Boomer, en van Boxer tot Herder. We hebben geen bench, wel kan uw hond voor de nacht, indien nodig, in de gang slapen. Wij stellen geen hoge eisen aan honden, maar we vinden het uiteraard prettig als ze onze kleinkinderen en katten heel laten.

Overige vaardigheden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Wilma en Peter's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Annuleringsregeling:

Wilma en Peter past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
  • Katten
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Wilma en Peter ervaring heeft:
Kruising · Labrador retriever · Maltezer · Amerikaanse bulldog · Australian kelpie · Beagle · Belgische herder · Border collie · Boomer · Bordeaux Dog · Boxer · Bull terrier · Cocker spaniel · Dobermann · Duitse herder · Duitse staande hond · Dwergpinscher · Friese stabij · Golden retriever · Heidewachtel · Ijslandse hond · Kortharige teckel · Labradoodle - Medium · Langharige teckel · Mastino · Mechelse herder · Old english bulldog · Pekinees · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Ruwharige dwergteckel · Schnauzer · Shih tzu · Weimaraner · Poedel toy · Abessijns · Laperm korthaar
Rassen waar Wilma en Peter niet op past:
Chihuahua

Wilma en Peter op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Vaste gasten: 26
Reactie: binnen een dag
Responspercentage: 100%

Wilma en Peter's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Heeft katten
Geen kooidieren in huis
Heeft 3 honden
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Wilma en Peter in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten