Beoordelingen

36 beoordelingen
Samantha
Dagopvang | 09-04-21

Geverifieerde beoordeling
Karolina is een betrouwbare oppas met veel ervaring. Ze is verantwoordelijk en bovendien heel lief voor honden. Wij brengen onze hond Dani met een gerust hart naar haar toe.
Dani, Ijslandse hond
Mannetje, 9 jaar en 8 maanden
Claudia
Dagopvang | 05-04-21

Geverifieerde beoordeling
Onze Joep komt twee keer in de week bij Karolina en hij gaat er altijd blij naar toe. Ze is vreselijk lief voor hem. Joep is pas 5 mnd oud en hij is al volledig thuis bij Karolina. Hij is gek op de kinderen en de kinderen op Joep. Kortom een supergoed adres. Wij zijn er heel blij mee馃憣馃憤
Joep, Labradoodle - Miniatuur
Mannetje, 5 maanden
Peter
Dagopvang | 18-03-21

Geverifieerde beoordeling
Vandaag weer onze wekelijkse BSO gehad en onze Nimrod voelt zich als altijd goed thuis bij Karolina waar hij alle liefde & aandacht krijgt馃榾
Nimrod, Kruising
Mannetje, 4 jaar en 7 maanden
Kylian
Logeren | 13-02-21

Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden馃構
Bob, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 9 maanden
Claudia
Dagopvang | 02-02-21

Geverifieerde beoordeling
Onze pup Joep vandaag voor het eerst naar Karolina en haar kinderen geweest. Wat een warm ontvangst en het is super gegaan. We kregen ook een leuk filmpje en nog even feedback hoe het ging. Dat is superfijn. Joep gaat vanaf nu frequent naar Karolina. En wij zijn blij met zo鈥檔 fijne oppas.
Joep, Labradoodle - Miniatuur
Mannetje, 5 maanden
Peter
Dagopvang | 25-01-21

Geverifieerde beoordeling
Ook deze keer voelde Nimrod zich ontzettend thuis bij deze familie waar hij alle warme aandacht kreeg! Wederom opnieuw een reservering gemaakt馃槂
Nimrod, Kruising
Mannetje, 4 jaar en 7 maanden
Peter
Dagopvang | 12-01-21

Geverifieerde beoordeling
Vanaf vandaag heeft Nimrod een warm thuis erbij! Het ging gelijk goed bij deze lieve familie en onze hond voelde zich na heel korte poos gelijk thuis, een mooier verblijf konden wij ons niet voorstellen, hartelijk dank!
Nimrod, Kruising
Mannetje, 4 jaar en 7 maanden
Kylian
Logeren | 09-12-20

Geverifieerde beoordeling
Altijd blij mee
Bob, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 9 maanden
Eerde
Dagopvang | 08-12-20

Geverifieerde beoordeling
Pip, Labrador retriever
Vrouwtje, 7 maanden
Kylian
Logeren | 24-11-20

Geverifieerde beoordeling
Bob, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 9 maanden

Over mij

30 jaren ervaring

Dol op honden, 30 jaar ervaring als hondenbaasje!

Hallo ik ben Karolina, 44 jaar, en dol op honden. Eigenlijk mijn hele leven honden gehad.
Tot vorig jaar, toen is onze geliefde Sammy, een Engelse cocker spaniel helaas overleden. Sammy werd 17 jaar en 1 maand.
We hebben na een jaar besloten om vanaf nu ons huis aan te bieden als logeerplek voor onze favoriete viervoeters.
We beschikken over een grote tuin en wonen tegen het bos aan, daarnaast zijn we maar 15 fietsminuten van het strand verwijderd. Ik bied dus zowel bos- als strandwandelingen aan.
Graag maken we spoedig kennis met uw geliefde viervoeter en in overleg zorgen we voor een liefdevol logeeradres. Tot snel!

Overige vaardigheden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Karolina's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Karolina past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Karolina ervaring heeft:
Kruising 路 Labrador retriever 路 Australian shepherd 路 Beagle 路 Border collie 路 Boxer 路 Chihuahua 路 Dalmatische hond 路 Engelse bulldog 路 Engelse cocker spaniel 路 Ijslandse hond 路 Kortharige teckel 路 Labradoodle - Medium 路 Labradoodle - Miniatuur 路 Mopshond 路 Rhodesian ridgeback 路 Ruwharige dwergteckel 路 Teckel 路 Vizsla 路 Vizsla Korthaar
Rassen waar Karolina niet op past:
Akita Inu 路 Amerikaanse bulldog 路 American staffordshire terrier 路 Anatolische herder 路 Argentijnse dog 路 Bandog 路 Boerboel 路 Bullmastiff 路 Bull terrier 路 Cane Corso 路 Dogo-Canario 路 Fila brasileiro 路 Kaukasische owcharka 路 Rottweiler 路 Staffordshire bull terrier 路 Tosa 路 Zuid-Russische Owcharka

Karolina op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Boekingen: 57
Vaste gasten: 10
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 94%

Karolina's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Heeft kinderen
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Karolina in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten