Beoordelingen

126 beoordelingen
Paulien
Logeren | 28-11-21

Geverifieerde beoordeling
Een erg fijne en toegewijde oppas, Bo was helemaal op z'n gemak bij Louise.
Bo, Kruising
Mannetje, 12 jaar en 4 maanden

Reactie Louise

O o wat een schatje!

Marina
Dagopvang | 28-11-21

Geverifieerde beoordeling
Louise denkt mee, zoekt oplossingen. Mijn hondje Pep heeft het goed gehad in zijn logeer midweek Begroette eerst Louise bij binnenkomst en daarna mij, we hebben het weer bijgelegd ondertussen (Tussen Pep en mij) Nogmaals dank voor het verblijf en de aandacht Louise!
Pepe, Kruising
Mannetje, 11 jaar en 9 maanden

Reactie Louise

Gelukkig maar Marina, dat pep jou nog steeds toegewijd is. Maar hij is inderdaad een sociale makkelijke hond. Best bijzonder voor een Spaanse straathond toch?

Leonie
Logeren | 28-11-21

Geverifieerde beoordeling
Super tevreden!
Balou, Tibetaanse terrier
Mannetje, 12 jaar en 10 maanden
Bumper, Jack Russel Terrier
Mannetje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Louise

Dank voor 5 pootjes.

Birgit
Logeren | 28-11-21

Geverifieerde beoordeling
We konden met een gerust hart naar Hamburg. Ze waren in goede handen en hebben zelf ook vakantie gehad met fijne wandelingen.
Toby, Engelse springer spaniel
Mannetje, 9 jaar en 1 maand
Aron, Border collie
Mannetje, 8 jaar en 2 maanden

Reactie Louise

Mooi zo. Weer een nieuwe ervaring voor mij met deze Australische herder. O o wat zijn wij eigenwijs Aron. Maar wat makkelijk en aanhankelijk is Toby daarentegen. Een mooi stelletje!

Vivian
Logeren | 28-11-21

Geverifieerde beoordeling
Louise is een zeer hartelijke en enthesiaste dame met zorg voor de hondjes.
Bootz, Jack Russel Terrier
Mannetje, 4 jaar en 8 maanden
Nate, Jack Russel Terrier
Mannetje, 7 jaar en 2 maanden

Reactie Louise

Dank voor de 5 voetjes als beoordeling. Maar de hondjes zijn dan ook erg leuk!

Brigitte
Logeren | 28-11-21

Geverifieerde beoordeling
Dank je wel Louise..:)
Mo, Kruising
Vrouwtje, 12 jaar en 10 maanden
Marlies
Logeren | 28-11-21

Geverifieerde beoordeling
Nogmaals HARTELIJK dank Louise voor al je goede zorgen! Onze hond (Cocker Spaniel) heeft een top tijd gehad. Prachtige locatie in het bos, Louise heeft veel ervaring met honden en stuurt tijdens de vakantie regelmatig een berichtje hoe het gaat. Heel plezierig! We komen ZEKER weer terug.
Sjuul, Cocker spaniel
Vrouwtje, 4 jaar

Reactie Louise

Bedankt voor goede review. En ja, ondanks wat troubles hebben we het goed gehad. Sjuultje vond het heerlijk om zo te kunnen rennen. En ze was lief naar de andere logeerhond. Gelukkig hadden we al die weken best redelijk weer. Ondanks soms pittige onweersbuien zeker ook zonnige periodes. Niet zoals gisteren 17 aug alleen maar regen de hele dag. We hebben nog geluk gehad kennelijk.

Janneke
Dagopvang | 28-11-21

Geverifieerde beoordeling
Guus was voor de 1e keer bij Louise. Hij was snel op zijn gemak en heeft het goed gehad bij haar. Prettig dat ze zo dicht bij het bos woont.
Guus, Cocker spaniel
Mannetje, 2 jaar en 2 maanden

Reactie Louise

Leuke, slimme hond!

Steven
Dagopvang | 28-11-21

Geverifieerde beoordeling
Weer heeft Louise uitstekend op onze hond Hummer gepast. Het is erg fijn dat Hummer al een paar jaar naar zijn vaste oppas kan. Hij wordt er meer dan uitstekend verzorgd. Louise is een ervaren oppas die de honden erg goed aanvoelt en verzorgd. Volgende keer weer!
Hummer, Labradoodle - Medium
Mannetje, 6 jaar en 7 maanden

Reactie Louise

Bedankt voor de goede beoordeling. Het was weer een feestje!

Nanouk
Logeren | 28-11-21

Geverifieerde beoordeling
Louise woont in een prachtige omgeving naast het bos en is er echt voor de honden. Ze houdt je op de hoogte hoe alles gaat en en wandelt met ze in het bos. Ook als je hond ziek wordt, wordt er goed voor gezorgd...iets wat je liever voorkomt, naar niet altijd in de hand hebt.
Ouzo , Kortharige teckel
Mannetje, 11 jaar en 1 maand
Igor, Kortharige teckel
Mannetje, 13 jaar en 2 maanden

Reactie Louise

Nou, maar het zijn dan ook lieverds. En tolerant naar andere hondjes die erbij komen. Eerst een zwarte kleine teckel de 1e week. Sinds de laatste dagen een kleine terrier veel jonger dan zij. Macho Ouzo vindt het geweldig en is de aanvoerder van het stelletje. Zo leuk! En gelukkig dat Igor pas de laatste daagjes ziek werd. Voor die tijd wandelde hij op eigen tempo nog aardig mee. Dus ik heb genoten van hun verblijf!

Over mij

20 jaren ervaring

vlakbij bos 5 minuten lopen vanaf mijn bungalow

Heb zelf 20 jaar hondjes gehad: Saartje werd ruim 15 en Lotje 11 jaar. Was stapel op hen. Maar helaas worden ze niet zo oud als mensen jammer genoeg. Wil die vaste gebondenheid niet meer, maar mis hun gezelschap toch wel. Dus dit is een mooie oplossing. Iedereen blij! En ik kan zelf kiezen wanneer wel of niet. Er zijn dagen dat ik zelf gedeeltelijk weg ben. En andere dat ik hele dagen thuis ben. Vooral nu met corona. Pas bij voorkeur op volwassen honden op. Dus GEEN PUPS. Iiefs vanaf 2 jaar moeten ze wel zijn. Ik pas op vanaf een week tot enkele weken achter elkaar. Tijdens de vakantie van de hondenbezitter dus.

Ik doe vrijwilligerswerk en ben 63 jaar jong, alleenwonend, veganist, niet roker. Woon hier in een oud, klein bungalowtje op het vegetarisch park; vlakbij de Bilderberger bossen richting Wolfheze op 5 minuten lopen.
Vanwege kleine behuizing , woonkamer van 20 m2, alleen kleine of middel tot maximaal 15 kg hond; max 2 honden. NIET VOOR 1 DAG SLECHTS, tenzij voor vaste klanten. Dus aanvragen voor dagopvang hebben geen zin. Ook niet voor vaste dag elke week terugkerend.

Heel soms kan ook 1 iets grotere, zwaardere hond, mits die rustig van karakter en goed opgevoed/gesocialiseerd is. Liefst zonder al te veel haaruitval. Op de bank liggen mag alleen met een hondenkleed eroverheen.
De manden en etensbakken van mijn hondjes heb ik nog! Dus mijn logee (s) kan /kunnen zo komen. Maar sinds kort heb ik snoozle manden, heerlijk zacht en behagelijk voor de hond! In dit hondenhotel.

Prijs moet nooit het probleem zijn; evt overleg mogelijk. Voor acceptatie kunnen tarieven mogelijk door mij aangepast worden. In uitzonderingsgevallen.

Graag een tijdje voor dag van verblijf aanmelden. Het verblijf van uw hond kan vanaf een week tot meer zijn. Zeker geen vaste dag elke week. In uitzonderlijke gevallen 2 honden van 2 bazen tegelijk, maar alleen als honden bij elkaar passen en na toestemming van de resp bazen. Doorgaans 1 of 2 honden van 1 baas. Maar in de zomer kan het soms niet anders.
N.B.: Voor zomer 2022 pas boeken vanaf januari a.u.b.
En...ik gebruik mijn mobiel zelden. Tot ziens!

Overige vaardigheden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Louise's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Annuleringsregeling:

Louise past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Geen puppies (jonger dan 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Louise ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Maltezer · Basset fauve de bretagne · Basset griffon vendeen · Border collie · Border terrier · Cavalier king charles spaniel · Cocker spaniel · Dwergkees · Engelse springer spaniel · Kleine keeshond · Kortharige dwergteckel · Kortharige teckel · Labradoodle - Medium · Markiesje · Parson jack russell terrier · Shih tzu · Teckel · Tibetaanse terrier
Rassen waar Louise niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Louise op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Boekingen: 181
Vaste gasten: 24
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 81%

Louise's woning

Huis
Tuin zonder hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Louise in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten