Beoordelingen

141 beoordelingen
Annemarie
Logeren | 09-05-22

Geverifieerde beoordeling
Fijn oppasadres voor onze Markiesjes.
Sanny, Markiesje
Vrouwtje, 6 jaar en 7 maanden
Bibi, Markiesje
Vrouwtje, 10 jaar en 7 maanden

Reactie Louise

Het zijn dan ook wel schatjes!

Moniek
Logeren | 06-05-22

Geverifieerde beoordeling
Kira, Kruising
Vrouwtje, 9 jaar en 8 maanden

Reactie Louise

Bedankt voor de 5 pootjes. Kira lieve en sensitieve hond. Met haar ranke hertenpoten. En gek op mensen kennelijk. Leuk voor de ouderen hier waarvan sommigen echte dierenliefhebbers zijn. Kira had succes!

Marike
Logeren | 28-04-22

Geverifieerde beoordeling
Maan, Beagle
Vrouwtje, 1 jaar en 1 maand

Reactie Louise

Lieve hond. Wat een leven in de brouwerij. Iedereen moest wel lachen! Groetjes

Sara
Dagopvang | 17-04-22

Geverifieerde beoordeling
Bobby voelde zich deze tweede keer al meer op haar gemak. Dat was een geruststelling. Louise heeft vee met haar gewandeld. Ik ben hier erg blij mee!
Bobby, Overige rassen
Vrouwtje, 6 jaar en 1 maand

Reactie Louise

Het was ook wel gezellig saampjes. Lekker gewandeld expres niet in drukke bos. Maar meer naar begraafplaats en omheen. Heerlijk rustig. Tot de volgende x Bobby!

Femke
Logeren | 10-04-22

Geverifieerde beoordeling
Wederom was het een hele geruststelling Lou bij Louise achter te laten. Hij ging blij bij haar naar binnen en ik kwam hem ook weer blij halen. Absoluut voor herhaling vatbaar. Dank Louise!
Lou, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 2 maanden

Reactie Louise

Graag Lou te logeren gehad. Hij is zo lief! Tot de volgende keer.

Sara
Dagopvang | 06-04-22

Geverifieerde beoordeling
Bobby, Overige rassen
Vrouwtje, 6 jaar en 1 maand

Reactie Louise

Ik vermoed dat het langzaam maar zeker steeds beter zal gaan tussen Bobby en mij. Ze sliep al in mijn woonkamer. En at warempel ook een klein beetje brokken die ik nog in een kastje had staan. Vond ze die lekkerder wellicht dan haar eigen brokken? Jammer dat je het niet kan vragen. Verder is ze eigenlijk een heel lieve hond!

Femke
Logeren | 29-03-22

Geverifieerde beoordeling
Naar mijn idee heeft Lou het heel goed gehad bij Louise. Voor mij en hem was het voor het eerst...zoveel dagen uit logeren maar omdat ik tussen tijds wat update kreeg had ik er een goed gevoel over. Toen ik Lou kwam halen was hij heel blij me te zien( ( natuurlijk,ha,ha,ha;-)) maar rende ook weer net zo hard bij Louise naar binnen...ah...goed teken dacht ik toen...dus ...ik ben zeer tevreden. Heb alweer wat dagen gereserveerd...
Lou, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 2 maanden

Reactie Louise

Ik vind Lou heel leuk. Bijna als een jong kind kijkt hij uit zijn ogen en hij leert hier ook nog wat. Vooral hoe je oudere honden benadert he Lou? Tot spoedig.

Sara
Dagopvang | 26-03-22

Geverifieerde beoordeling
Louise ik was het vergeten, sorry! Ik ben heel erg tevreden. Bobby is nooit eerder zo rustig geweest na een opvang dag. Heel prettig. Fijn ook dat het klikte en bobby inderdaad zo rustig op de andere honden reageerde zoals ik ook verwachtte.
Bobby, Overige rassen
Vrouwtje, 6 jaar en 1 maand

Reactie Louise

Dank voor de 5 beoordelingspootjes!

Etty
Logeren | 19-03-22

Geverifieerde beoordeling
Ons hondje heeft aan Louise een prima maatje gehad. Laika wordt blij van haar en Louise is duidelijk en weet ook waar ze mee bezig is. Laika heeft zo haar bijzonderheden, waar Louise prima mee om ging!
Laika, Kooikerhondje
Vrouwtje, 2 jaar en 8 maanden

Reactie Louise

Ik vond het echt een lieverdje. Bedankt voor de goede recensie.

Steven
Logeren | 06-03-22

Geverifieerde beoordeling
Als altijd heeft Louise weer prima op onze hond gepast. Aanrader!
Hummer, Labradoodle - Medium
Mannetje, 7 jaar en 7 maanden

Reactie Louise

Het was dan ook weer als vanouds een feestje. En Hummer is gek op stokken en kluiven dus de laatsten kreeg hij dan ook. dan was hij uren bezig daarmee. Hummer is zo`n leuke mooie hond. Vinden anderen ook als ze hem zien.

Over mij

20 jaren ervaring

vlakbij bos 5 minuten lopen vanaf mijn bungalow

Hondenhotel voor kleine tot middelgrote honden.

Heb zelf 20 jaar hondjes gehad: Saartje werd ruim 15 en Lotje 11 jaar. Was stapel op hen. Maar helaas worden ze niet zo oud als mensen jammer genoeg. Wil die vaste gebondenheid niet meer, maar mis hun gezelschap toch wel. Dus dit is een mooie oplossing. Iedereen blij! Pas bij voorkeur op volwassen honden op. Vanaf 2 jaar. Goed gesocialiseerd. Dus GEEN PUPS of 1,5 jaar. Die zijn mij echt te jong. Ik pas op vanaf een week tot enkele weken achter elkaar. Tijdens de vakantie van de hondenbezitter dus. Niet voor maar 1 dag.

Ik doe vrijwilligerswerk en ben 63 jaar jong, alleenwonend, veganist, niet roker. Woon hier in een oud, klein bungalowtje op het vegetarisch park; vlakbij de Bilderberger bossen richting Wolfheze op 5 minuten lopen.
Vanwege kleine behuizing , woonkamer van 20 m2, alleen kleine of middel tot maximaal 15 kg hond; max 2 honden. Heel soms 3.
NIET VOOR 1 DAG SLECHTS, tenzij voor vaste klanten. Dus aanvragen voor dagopvang hebben geen zin. Ook niet voor vaste dag elke week terugkerend.

Heel soms kan ook 1 iets grotere, zwaardere hond, mits die rustig van karakter en goed opgevoed/gesocialiseerd is. Liefst zonder al te veel haaruitval. Op de bank liggen mag alleen met een hondenkleed eroverheen.
De manden en etensbakken van mijn hondjes heb ik nog! Dus mijn logee (s) kan /kunnen zo komen. Maar sinds kort heb ik snoozle manden, heerlijk zacht en behagelijk voor de hond! In dit hondenhotel.

Graag enige tijdje voor dag van aankomst aanmelden. Ruim een week op zijn laatst. Anders kan het systeem van petbnb het niet verwerken. Het verblijf van uw hond kan vanaf een week tot meerdere weken zijn. Zeker geen vaste dag elke week. In uitzonderlijke gevallen 2 honden van 2 bazen tegelijk, maar alleen als honden bij elkaar passen en na toestemming van de resp bazen. Doorgaans 1 of 2 honden van 1 baas. Maar in de zomer kan het soms niet anders.
En...ik gebruik mijn mobiel zeer zelden. Tot ziens!

Overige vaardigheden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Louise's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Louise past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Geen puppies (jonger dan 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Louise ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Maltezer · Basset griffon vendeen · Border collie · Boomer · Border terrier · Cavalier king charles spaniel · Cocker spaniel · Dwergkees · Kleine keeshond · Kortharige dwergteckel · Kooikerhondje · Kortharige teckel · Labradoodle - Medium · Lhasa apso · Markiesje · Parson jack russell terrier · Shih tzu · Teckel · Tibetaanse terrier
Rassen waar Louise niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Louise op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Vaste gasten: 32
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 82%

Louise's woning

Huis
Tuin zonder hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Louise in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten