Reviews

5.0 • 1 review
Rafael
Dog Walking | 20-03-22

Verified Stay
I really appreciate Queenie. She was very clear and communicative, treated Pitanga (my dog) very well. I was needing help for some walks, and she did very well :)
Pitanga, Mixed Breed
Female, 5 years 5 months
Sharon
07-07-2019
Queenie is erg leuk en goed met honden. Ze is een goede vriendin van me en past vaker op mijn twee honden. We hebben een kruising met herder van 5 jaar oud en een amerikaanse stafford van 3, ze kan ze beide goed aan! Als ze bij ons is zijn de honden niet bij haar weg te houden en kruipen, ondanks hun gewicht, graag bij haar op schoot!

About me

7 years experience

Zoekt u een gepassioneerde hondenliefhebber?

Ik ben zo'n persoon waarvan de aandacht afdwaalt naar de hond die 200 meter verderop loopt terwijl iedereen aandachtig naar de goochelaar kijkt.

Naast het oppassen op de chihuahua van mijn vader, heb ik al van jongs af aan een grote liefde voor alle honden die ik tegen kom. Dat blijkt ook wel uit mijn vrijwilligerswerk bij SoiDog in Thailand, waar ik mij 2 weken lang heb ingezet om de honden een zo fijn mogelijke tijd te bezorgen.

Aangezien ik gek ben op honden, maar momenteel geen hond kan aanschaffen, kijk ik ernaar uit om op deze manier zowel de baasjes blij te maken als mijzelf!

Queenie's availability

Available Unavailable
Calendar updated: More than a week ago
Cancellation policy:

Queenie looks after

  • Small (0-10 kg)
  • Medium (11-25 kg)
  • Large (26-45 kg)
  • X-large (> 45 kg)
  • Cats
Additional preferences
Will care for puppies (<12 months)
Will care for adult dogs (1-8 years)
Will care for senior dogs (8+ years)
Breeds Queenie has experience with:
Mixed Breed
Breeds Queenie doesn't look after:
Akita Inu · American Bulldog · American Staffordshire Terrier · Anatolian Shepherd · Dogo Argentino · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull Terrier · Cane Corso · Perro De Presa Canario · Fila Brasileiro · Caucasian Shepherd Dog · Rottweiler · Staffordshire Bull Terrier · Tosa · South Russian Ovcharka

Queenie on Petbnb

ID verified
Passed assessment
Calendar updated: More than a week ago

Map

All stays booked on Petbnb are covered by our premium insurance, 24/7 support and frequent sitter updates Learn more