Reviews

4.0 • 1 review
Ellen
Doggy Day Care | 02-12-21

Verified Stay
Het oppassen is niet doorgegaan ( door prive omstandigheden van mijn kant ) . We hebben wel een kennismaking gehad met Ester en de hond reageerde goed op Ester. We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen en ze nam de tijd voor ons. De hond was rustig bij Ester. Het huis van Ester zag er schoon en netjes uit. Het kennismakingsgesprek was goed gegaan.
Redi, Mixed Breed
Female, 3 years 5 months

About me

8 years experience

Hondenliefhebbers helpen graag

Hallo! Mijn naam is Ester en ik ben een 21 jarige student in Leeuwarden. Ik woon samen met mijn vriend Serkan in een mooi appartementje. Ik heb altijd honden en katten gehad bij mijn ouderlijk huis en was daar ook altijd een groot deel van de verzorging. Van het dagelijks uitlaten, voeren en ook dierenarts ritjes en vacht verzorging. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. De honden waren altijd 45kg+ honden dus wel groot. Sinds ik uit huis woon heb ik helaas geen hond of kat meer omdat de volledige verzorging en alle verantwoordelijkheden die er bij komen eerst maar moesten wachten tot we helemaal gesetteld waren en beide gewend waren aan het op ons zelf wonen. Nu zijn we op zo'n punt dat we met alle liefde oppas hondjes en katten verwelkomen!

Oppassen op knaagdieren doe ik wel vaker en wil ik aankomende zomer ook professioneel aanbieden. Dit is natuurlijk een hele andere verzorging dan honden en katten, maar laat wel mijn interesse in oppassen zien en betekend dat ik dus ook ervaring heb met het oppassen van andermans dieren.

Mijn vriend en ik zijn allebei student en werken daarnaast een paar uurtjes in de week. Meestal in het weekend. Wanneer ik zelf op school ben is mijn vriend vaak thuis en andersom ook. Dat werkt dus heel goed met het oppassen. Komt het voor dat wij beide moeten werken in het weekend, overlapt dat zich vaak maar met 4 uur. Daarnaast is mijn werk ook hond vriendelijk als deze echt niet alleen thuis kan blijven voor eventjes

Additional skills
Can administer oral medication
Has experience with difficult dogs

Ester's availability

Available Unavailable
Calendar updated: More than a week ago
Cancellation policy:

Ester looks after

  • Small (0-10 kg)
  • Medium (11-25 kg)
  • Large (26-45 kg)
  • X-large (> 45 kg)
  • Cats
Additional preferences
Will care for puppies (<12 months)
Will care for adult dogs (1-8 years)
Will care for senior dogs (8+ years)
No males that are not neutered
No females that are not spayed
No females that are on heat
Breeds Ester has experience with:
Mixed Breed

Ester on Petbnb

ID verified
Passed assessment
Calendar updated: More than a week ago

Ester's home

Apartment
No outdoor space
No smoking household
Has no children
Has no cats
Has caged pets
Has no dogs

When your dog stays in Ester's home

Dogs not allowed on furniture
Dogs not allowed on bed
Potty breaks every 2 - 4 hours

Map

All stays booked on Petbnb are covered by our premium insurance, 24/7 support and frequent sitter updates Learn more