About me

Less than 1 year of experience

Vertrouwde&Betrouwbare Oppas-Ervaring&Zorgzaamheid

Als oppas heb ik ruime ervaring met zowel honden als katten. Ik heb zelf altijd huisdieren gehad en daarnaast heb ik bij meerdere gezinnen opgepast. Hierbij heb ik voor diverse rassen en maten gezorgd, waaronder Husky's, Golden Retrievers, Labradors en verschillende soorten katten.

Ik ben beschikbaar voor dagelijkse wandelingen, speeltijd en voederen, maar ook voor langere periodes van oppassen, bijvoorbeeld tijdens vakanties. Tijdens het oppassen geef ik de huisdieren alle aandacht en zorg die ze nodig hebben en zorg ik dat hun dagelijkse routine zoveel mogelijk behouden blijft.

Mijn liefde voor dieren is mijn belangrijkste drijfveer als oppas. Ik begrijp dat huisdieren voor veel mensen belangrijke leden van het gezin zijn en ik zal dan ook alles doen om ze gelukkig en gezond te houden tijdens mijn oppasdiensten.

Wat betreft mijn voorkeur voor bepaalde rassen, heb ik een zwak voor Husky's vanwege hun prachtige vacht en energieke persoonlijkheid. Maar ik ben natuurlijk ook dol op alle soorten katten, van speelse kittens tot aan rustige senior katten. Het allerbelangrijkste voor mij is dat het huisdier gelukkig en gezond is en ik zal er alles aan doen om daarvoor te zorgen.

Adrian's availability

Available Unavailable
Calendar updated: More than a week ago
Cancellation policy:

Adrian looks after

  • Small (0-10 kg)
  • Medium (11-25 kg)
  • Large (26-45 kg)
  • X-large (> 45 kg)
  • Cats
Additional preferences
Will care for puppies (<12 months)
Will care for adult dogs (1-8 years)
Will care for senior dogs (8+ years)
Breeds Adrian has experience with:
Golden Retriever · Siberian Husky
Breeds Adrian doesn't look after:
Akita Inu · American Bulldog · American Staffordshire Terrier · Anatolian Shepherd · Dogo Argentino · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull Terrier · Cane Corso · Perro De Presa Canario · Fila Brasileiro · Caucasian Shepherd Dog · Rottweiler · Staffordshire Bull Terrier · Tosa · South Russian Ovcharka

Adrian on Petbnb

ID verified
Passed assessment
Calendar updated: More than a week ago

Map

All stays booked on Petbnb are covered by our premium insurance, 24/7 support and frequent sitter updates Learn more