Beoordelingen

4,9 • 131 beoordelingen
Els
Dagopvang | 06-03-23

Geverifieerde beoordeling
Bowie kwam weer heel rustig en alsof er niets aan de hand was thuis terug. Dat betekent dat het voor hem een prima tijd is geweest. Domien heeft weer goed voor hem gezorgd.
Bowie, Friese stabij
Mannetje, 10 jaar en 10 maanden

Reactie Domien

Dank je wel en sterkte met je moeder!!! Groetjes, domien

Els
Dagopvang | 09-02-23

Geverifieerde beoordeling
Bowie, Friese stabij
Mannetje, 10 jaar en 10 maanden

Reactie Domien

bedankt!

Sandra
Dagopvang | 06-02-23

Geverifieerde beoordeling
Zo blij met Domien als oppas voor Bobby, Bobby heeft het weer erg naar zijn zin gehad vandaag, lekker gewandeld, gerend, gespeeld en gezwommen, alle aandacht ook in de rustmomenten, perfect !
Bobby, Border collie
Mannetje, 2 jaar en 2 maanden

Reactie Domien

Dank je wel, en kijk er naar uit dat Bobby in april voor een langere periode bij mijn mag komen logeren, tot dan!!!

Wouter
Dagopvang | 27-01-23

Geverifieerde beoordeling
Dank je Domien, voor het eerst dat onze border collie alleen is gelaten bij een niet bekende, maar het duurde niet lang voordat hij je helemaal vertrouwde. Ook bedankt voor de adviezen, we komen zeker terug!
Alfie, Border collie
Mannetje, 1 jaar en 6 maanden

Reactie Domien

Ik hoop dat je me advies ter harte heb genomen betreffende zijn halsband, want heb het voor de zekerheid nog eens nagevraagd, en deze is inderdaad verboden. Tevens hoop ik dat Alfie de eerste avond in zijn nieuwe huis alles alsnog goed is verlopen? En ook ik hoop dat als jullie om wat voor rede Alfie weer dienen uit te besteden, dat Alfie dan weer bij mijn mag verblijven, want het is echt een fantastische hond!!!

Gea
Dagopvang | 19-01-23

Geverifieerde beoordeling
Fijn dat Sammy weer een dagje bij je kon zijn, Domien, zodat onze kleindochter vrijelijk door ons huis kon lopen!! We houden je in ere. Groeten van Jan en Gea
Sammy, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 8 maanden

Reactie Domien

Heel graag gedaan!!!!

Sandra
Logeren | 16-01-23

Geverifieerde beoordeling
Bobby weer heel blij om bij Domien te mogen spelen, wist feilloos zijn deur te vinden, ookal was hij al een tijdje niet bij Domien geweest. voor ons als baasjes een fijn idee dat Bobby zo,n lieve oppas heeft waar hij graag naar toe gaat.
Bobby, Border collie
Mannetje, 2 jaar en 2 maanden

Reactie Domien

Dank je, kijk ernaar uit dat Bobby in april hier voor een langere tijd komt logeren!!!

Paul
Logeren | 08-01-23

Geverifieerde beoordeling
Dormien, is zeer kundig met honden. Hij neemt er alle tijd voor. Je krijgt ook nog goede tips van hem.
Tommy, Labradoodle - Medium
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Domien

Hartstikke bedankt en tot de volgende keer!!! Veel succes met me tip over vervolg cursus voor Tommy. Bespaart je eventuele ergernissen van toevallige voorbijgangers, en dat wil je juist niet!!!

Gea
Dagopvang | 17-12-22

Geverifieerde beoordeling
Fijn dat Sammy weer een dagje bij je kon zijn, Domien, zodat onze kleindochter bij ons kon komen. Voor jou is Sammy geen gezellige hond, omdat hij na het wandelen alleen maar in de gang op ons licht te wachten, maar wij zijn heel blij met jou. Sammy accepteert jou en daar zijn we al heel blij mee. Groeten van Jan en Gea
Sammy, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 8 maanden

Reactie Domien

Dank je, ik doe me best, maar hij weet dondersgoed dat die op het eind van de middag weer door jullie wordt opgehaald. Jammer, maar helaas, het had een stuk comfortabeler en gezelliger voor hem geweest als hij zich daar over heen kom zetten!!!

Eline
Dagopvang | 09-12-22

Geverifieerde beoordeling
Geen woorden voor wat Domien voor Apache en mij heeft gedaan. Telkens weer klaarstaan, altijd stabiel, met rust, liefdevol en zeer daadkrachtig. Geen woorden maar daden is hoe ik Domien zou omschrijven en voor dat soort mensen kan ik respect hebben. Daarnaast zijn huis en prive openstellen voor de hondjes, ookal slopen die soms de boel. Eigenlijk vind ik dat Domien meer waardering verdiend voor wat hij doet. Ik zorg in mijn eentje voor Apache en heb ook mijn verplichtingen zoals werk, Domien was daarin echt een redder in nood. Waarbij ik Apache met een gerust gevoel achter kon laten en ik besef me heel goed dat het uitzonderlijk is hoe Domien het doet. Helaas gaan we binnenkort verhuizen en wij gaan Domien dan oprecht erg missen. Nogmaals bedankt voor alles. Liefs van Apache en mij.
Apache, Kruising
Mannetje, 5 jaar en 2 maanden

Reactie Domien

Hartstikke bedankt voor deze mooie woorden!!!! Eindelijk na zoveel jaar, iemand die meer waardering geeft dan alleen de financiele tegemoetkoming!!! Ook mijn hartelijke dank voor de taart, ondanks ik geen taart lust, maar deze is voor mijn vriendin, die door dit werk ook behoorlijk aan gezamenlijke tijd moet inleveren, dus die taart komt echt wel op!!! Ik hoop dat Italie je brengt waar jij op hoopt!!! Ook jij mijn dank en ja, ga toch Apache ook wel missen!!! Gewoon zo een afhankelijk hondje als je eenmaal zijn vertrouwen heb gewonnen!!!! Voor de laatste keer dan; kwispelende groetjes!!!!

Eline
Dagopvang | 07-12-22

Geverifieerde beoordeling
Apache, Kruising
Mannetje, 5 jaar en 2 maanden

Reactie Domien

Thanks again!!!!!!

Over mij

45 jaren ervaring

Fugazi

Deze titel was de naam van me laatste hond die ik gehadt heb, een Tervuersen herder. Sinds mijn jeugd heb ik altijd iets met honden gehadt, en ondanks mijn jonge leeftijd was ik toen al verantwoordelijk voor 2 honden, beiden waren Gordon Setters. Uiteraard zijn er op latere leeftijd 2 andere honden in me leven verschenen, beiden Tervuersen herders, waar dus 1 hiervan de titel heeft verdiend. Met beiden heb ik gehoorzaamheid cursussen voor gevorderende gedaan, en later competities, namelijk zogenaamde hindernisbanen voor honden, wat ik geweldig vondt. De samenwerking die je opbouwt, en het vertrouwen dat de hond aan jouw geeft ervaar ik als iets, wat je niet zomaar met een ander kan delen. Helaas bevind ik me nu in de omstandigheden, dat ik niet dagelijks voor een hond kan zorgen, maar deze site bied voor mijn de ultieme oplossing; namelijk toch de gelegenheid krijgen om geregeld weer voor een hond te mogen zorgen! En ik vind het nu al heel erg leuk bij deze gedachte!

Domien's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Domien past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
  • Katten
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Domien ervaring heeft:
Labrador retriever · Maltezer · Akita Inu · American staffordshire terrier · Berner sennenhond · Border collie · Duitse herder · Franse bulldog · Friese stabij · Golden retriever · Ierse setter · Kooikerhondje · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Leonberger · Mechelse herder · Oud Duitse Herdershond · Poedel · Pronkrug · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Siberische husky · Weimaraner · Whippet · Spaanse Waterhond · Weimaraner Korthaar
Rassen waar Domien niet op past:
Jack Russel Terrier · Maltezer · Dwergpinscher

Domien op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Vaste gasten: 47
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 98%

Domien's woning

Appartement
Geen buitenruimte
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Domien in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Accepteert honden van maximaal 1 gezin tegelijk
Wandelen om de 0-2 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten