Beoordelingen

101 beoordelingen
Bert
Logeren | 31-07-20

Geverifieerde beoordeling
Wederom een heerlijke week bij Hanneke gehad. Wat een verwennerij! Leuke foto’s en filmjes in die week gekregen van Hanneke. Voor herhaling vatbaar!
Iris, Weimaraner
Vrouwtje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Hanneke

Dank je wel, zie Iris snel weer. Ze is altijd meer dan welkom.

Bert
Logeren | 30-07-20

Geverifieerde beoordeling
Onze Iris, Weimaraner van 1 jaar oud, heeft weer een geweldige week gehad bij Hanneke. Tijdens haar logeerweek heeft Hanneke een aantal foto's en filmpjes van de groep opgestuurd, waarop Iris heerlijk met de andere honden aan het spelen was. Kortom: ze is weer lekker verwend en we kregen weer een hele blije hond terug. Volgende keer weer!
Iris, Weimaraner
Vrouwtje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Hanneke

Jullie vakantie, de hond óók vakantie. Dank je wel

Bert
Logeren | 16-03-20

Geverifieerde beoordeling
Onze weimaraner, Iris, heeft 10 dagen bij Hanneke gelogeerd. In 1 woord: geweldig! Fijne tijd gehad, gezien de foto's en filmpjes die we regelmatig zagen binnenvliegen. Het is nogal wat om een jonge hond uit te besteden ivm onze vliegvakantie. Hanneke heeft Iris verwend in de zin van goede voeding, rusten en uitlaten. En ook de aanwezigheid van Hanneke zelf met haar honden. We kregen na 10 dagen weer een hele blije hond terug!
Iris, Weimaraner
Vrouwtje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Hanneke

Ben blij, erg blij, met jullie beoordeling waarvoor dank. Iris was/is een dankbare hond om iets aan en/of af te leren. Heb erg veel plezier met haar gehad en ik niet alleen: de andere honden vonden dit racemonster geweldig, dus graag weer tot een volgende keer. Dikke knuffel voor Iris.

Miriam
Logeren | 01-03-20

Geverifieerde beoordeling
Bedankt weer Hanneke! Het is voor Pip altijd weer als thuiskomen bij jullie!
Pip, Labradoodle - Miniatuur
Vrouwtje, 4 jaar en 6 maanden

Reactie Hanneke

Ze heeft het heel goed gedaan, ook qua gedrag hoor (grapje). Ze is altijd meer dan welkom.

Cecile
Logeren | 19-02-20

Geverifieerde beoordeling
Orsa, Labrador retriever
Vrouwtje, 8 jaar en 9 maanden

Reactie Hanneke

Dank je wel en een knuffel voor Orsa

Erika
Dagopvang | 02-12-19

Geverifieerde beoordeling
Daisy, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie voor je vertrouwen in mij en tot over een paar weekjes maar weer.

Barbara
Logeren | 05-11-19

Geverifieerde beoordeling
Noortje heeft weer een TOP weekend gehad bij Hanneke en Rein. Ze mocht zelfs mee op bordercollie weekend en heeft zich helemaal uitgeleefd. Heel erg bedankt. Het was geweldig.
Noortje, Engelse springer spaniel
Vrouwtje, 7 jaar en 6 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie dat zij mee mocht, maar zo gaat dat hier af en toe met de logees. Graag tot de volgende keer.

Henriette
Logeren | 23-10-19

Geverifieerde beoordeling
Hanneke dank je wel weer voor de fijne zorgen voor onze Jallem. Altijd zo fijn dat we onbezorgd op vakantie kunnen wetende dat Jallem zich ook heerlijk vermaakt bij jullie. De foto’s en filmpjes die we ontvangen is ook altijd weer een kadootje! Tot snel weer!
Jallem, Labrador retriever
Mannetje, 2 jaar

Reactie Hanneke

Heel graag gedaan en tot gauw maar weer. Bedankt voor het vertrouwen.

Heleen
Logeren | 23-10-19

Geverifieerde beoordeling
Super leuk zoals Hanneke met een steeds wisselende roedel honden op stap gaat. Helaas vond onze hond het allemaal best lastig, maar het was wel heel fijn dat Hanneke daar een eerlijke feedback over gaf. Kortom, super fijn.
Banjer, Golden Doodle Groot
Vrouwtje, 10 jaar en 5 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling. Het was echt wel leuk met Banjer want ze is ook wel op je gericht en houdt je ook in de gaten. Alleen die honden.... dat is wel een dingetje. Maar goed je weet maar nooit toch. Knuffel voor Banjer.

Cecile
Logeren | 14-10-19

Geverifieerde beoordeling
Na twee oefenwandelingen en een lang weekend logeren bij Hanneke heeft onze labrador Orsa het fenomeen 'roedel' grotendeels geaccepteerd. Als gepensioneerde blindengeleidehond bleek ze wantrouwend naar andere honden toe: immers potentieel gevaarlijk voor de cliënt. Inmiddels holt, draaft en speelt ze weer. Op weg naar de volleerde huishond.
Orsa, Labrador retriever
Vrouwtje, 8 jaar en 9 maanden

Reactie Hanneke

Het was zo leuk om haar te zien opbloeien maar ook af en toe weer in haar schulp te zien kruipen. Hopelijk tot snel en een dikke knuffel. Dank jullie wel.

Over mij

35 jaren ervaring

Second Home is een echt honden thuis aan de plas.

Wij wonen aan de Reeuwijkse plassen en hebben de Goudse Hout, een natuurgebied, achter ons huis. Hebben een behoorlijke tuin waar de honden altijd te vinden zijn en wanneer ze dat zouden willen kunnen ze tevens heerlijk zwemmen. Wij hebben momenteel nog 1 border collie. t.w. Jazz. Verder zijn er ook nog twee katten, Ot en Sien, van 5 jaar oud. Heb vele vaste vakantiegasten, zoals Pip, Lilly, Iris, Sara en verder door het jaar heen border collies, labradors, labradoodles, beagle, e.a. Ze zijn gelukkig altijd erg blij wanneer ze hier binnen komen. IK NEEM GEEN REUEN MEER AAN en pas ook niet op loopse teven. Ook bulldoggen (groot/klein) en mopshondjes heb ik niet graag in huis. Dit zijn nl. rassen waar mijn hond echt niet mee overweg kan.
Ik maak eerst uitgebreid kennis met hond en baas d.m.v. kennismakingswandeling(en) en proefdag voordat ze hier mogen/kunnen verblijven. Het is niet zo dat ik een vreemde hond over 2 dagen in huis neem, want dat werkt niet.
Wanneer u overdag uw hond brengt voor de logeerpartij en aan het eind van die periode de hond ophaalt in de loop van de dag wordt er 1 dag ad € 15.- bij opgeteld; wordt dit dan nog eens 's avonds ophalen dan komt er nog € 15.- bij. Dan nog een laatste verzoek:
Ik wil graag dat iedereen die een boeking gaat doen bij mij een noodopvang regelt voor het geval dit ooit nodig mocht zijn. Ik kan tenslotte ook ziek worden of een been breken. Als laatste zou ik het zeer op prijs stellen wanneer ook de rubriek "Overige gegevens" door u wordt ingevuld, zodat ik direct kan zien hoe het zit met castratie, omgang met kinderen en ook met katten.

Overige vaardigheden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Hanneke's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Hanneke past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Hanneke ervaring heeft:
Kruising · Labrador retriever · Australian shepherd · Beagle · Border collie · Dalmatische hond · Duitse staande hond · Engelse springer spaniel · Gos d'Atura · Golden Doodle Groot · Grote munsterlander · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Weimaraner · Whippet
Rassen waar Hanneke niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Hanneke op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Boekingen: 234
Vaste gasten: 36
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Hanneke's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Heeft katten
Geen kooidieren in huis
Heeft 2 honden
Hanneke's honden
Bikkel
Border collie, Vrouwtje
13 jaar en 6 maanden
Jazz
Border collie, Vrouwtje
3 jaar en 6 maanden

Als jouw hond bij Hanneke in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 4-8 uur

Hanneke's gasthonden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten