Over mij

7 jaren ervaring

Best Buddies Forever - Zorgzaam en betrouwbaar.

lk (Bianca) ben opgegroeid met een kruising Mechelse / Duitse Herder en een mix Terriër. Het duurde niet lang of mijn liefde voor honden was geboren. Naderhand hebben mijn ouders nog een Schotse Herder (Collie) en een Westland White High Terriër (Westy) gehad en nu nog een kruising Chihuahua. Met alle honden heb ik gewandeld en gespeeld.

Toen ik op mezelf ging wonen, heb ik na verloop van tijd een Border Collie pup aangeschaft (Buddy, geboren 05-08-2011). Ik wilde graag een speelkameraadje voor hem als ik werken was. En omdat ik van honden houd, heb ik mij aangemeld als gastgezin bij een stichting die als doel had om honden te herplaatsen. Voor hen heb ik respectievelijk de volgende honden één voor één opgevangen: een blinde en angstige Yorkshire Terriër, een eigenwijze Engelse Stafford pup, een onzekere en soms angstige kruising Herder / Labrador (die ik geholpen heb om haar angsten te overwinnen, zodat ze een stuk zelfverzekerder werd) en een dominante Labrador.

Op een gegeven moment ben ik door mijn omstandigheden gestopt met dit werk. Enkele jaren later, Buddy was toen 3, heb ik een tweede Border Collie pup aangeschaft (Faith, geboren 21-10-2014). Na ons trouwen in mei 2016, hebben we in augustus 2016 een derde Border Collie genomen. Bink was 4 jaar oud, toen hij in ons leven kwam. Hij was onzeker, schuw naar mensen en viel uit naar reutjes. We (Mark en ik) zijn flink met hem gaan trainen en ook Buddy en Faith hebben hem geholpen (door hun gedrag) om zijn angsten te overwinnen. Tegenwoordig is Bink een stabiele, knuffelige hond met veel meer zelfvertrouwen als voorheen en hij valt niet langer uit naar andere honden. Het is en was geweldig om een hond zo te zien groeien.

Aangezien onze drie honden stabiel in de omgang zijn, stelt dat ons in staat om andere honden bij ons thuis op te vangen, hen te verzorgen en hen deel van onze roedel te laten uitmaken alsof het onze eigen hond zou zijn.

Onze eigen honden mogen zo'n 3 à 4 keer per dag mee naar buiten om te wandelen (meestal om de 4 uur, uiterlijk om de 6 uur). Doorgaans wandelen we circa 2 à 2,5 uur per dag, soms meer. Met de logés doen we hetzelfde. Voor de dagopvang geldt minimaal 1 uur, verdeeld over 1 à 2 keer per dag. Ik neem bij voorkeur maximaal 3 à 4 honden per wandeling mee naar buiten, zodat ze kunnen spelen en zodat ik het overzicht kan bewaren.

Een jonge, oudere of revaliderende hond krijgt bij ons speciale aandacht. In zo'n geval gaan we vaker met uw hond naar buiten van kortere duur. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Aangezien ik met het Border Collie virus besmet ben geraakt, pas ik het liefst op hen. Maar alle honden zijn welkom, op voorwaarde dat het met onze honden klikt en hij / zij niet agressief is naar andere honden. In principe kan ik iedere dag op uw hond(en) passen, maar de dagopvang vindt alleen plaats op maandag t/m vrijdag. Logeren kan de hele week door, ook in het weekend. Wel zou het fijn zijn als uw hond gewend is circa 3 uurtjes per dag "alleen" te zijn (ivm vrijwilligerswerk).

Soms krijg ik de vraag op hoeveel honden ik tegelijk pas. We hebben maximaal plaats voor 3 honden.

Uw hond(en) gaat het gegarandeerd bij ons naar zijn zin hebben. Vanwege onze eigen honden hebben we allerlei hondenpuzzels, behendigheidsmateriaal, mogelijkheden voor tricks / trucs en spelletjes en niet te vergeten 3 speelkameraadjes die duidelijk hun grenzen op een liefdevolle manier aangeven. Verder wonen we in een groene omgeving met talloze wandelmogelijkheden. En sinds kort (2 juli 2019) hebben we een hondenbadje die opgezet wordt bij temperaturen bóven de 25° C.

We ontvangen u graag met een kop koffie / thee voor een nadere kennismaking.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Bianca en Mark's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Bianca en Mark past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Bianca en Mark ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Maltezer · Border collie · Boomer · Bordeaux Dog · Cavalier king charles spaniel · Chihuahua · Duitse herder · Golden retriever · Kooikerhondje · Lagotto Romagnolo · Leonberger · Mechelse herder · Nova scotia duck tolling retriever · Overige rassen · Podenco ibicenco · Schotse herder · Staffordshire bull terrier · Tervuerense herder · Vizsla · West highland white terrier · Yorkshire terrier · Zwitserse Witte Herder

Bianca en Mark op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 85
Vaste gasten: 14
Reactie: binnen een uur
Responspercentage: 100%

Bianca en Mark's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 3 honden
Bianca en Mark's honden
Buddy
Border collie, Mannetje
8 jaar en 1 maand
Bink
Border collie, Mannetje
7 jaar en 1 maand
Faith
Border collie, Vrouwtje
4 jaar en 10 maanden

Als jouw hond bij Bianca en Mark in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 4-8 uur

Beoordelingen

33 beoordelingen
Chantal
Logeren | 14-09-19

Geverifieerde beoordeling
Heel veel dank weer voor jullie goede zorgen!
Sem, Zwitserse Witte Herder
Mannetje, 6 jaar en 5 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Chantal. Groetjes van ons

Alcid
Logeren | 06-09-19

Geverifieerde beoordeling
Voor de 2e keer onze hond bij Bianca en Mark laten logeren. Helemaal goed. Ze zijn zeer betrokken bij de honden en proberen het ze op alle manieren naar de zin te maken.
Dexter, Border collie
Mannetje, 1 jaar en 6 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Alcid. Wellicht tot de volgende keer. Groetjes van ons

R
Dagopvang | 23-08-19

Geverifieerde beoordeling
- Zeer veel individuele aandacht. - Wandelt veel met de honden. - Maatwerk voor de klant. - Heeft duidelijk veel kennis over honden en border collies specifiek.
Flock, Border collie
Mannetje, 7 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor je positieve beoordeling. Tot de volgende keer... :-)

Sascha
Dagopvang | 04-07-19

Geverifieerde beoordeling
Olly, Boomer
Mannetje, 9 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor je positieve beoordeling Sascha. Groetjes van ons.

Marijke
Dagopvang | 31-05-19

Geverifieerde beoordeling
Mozart, Kooikerhondje
Mannetje, 1 jaar en 2 maanden
Mark en Ryanne
Logeren | 15-05-19

Geverifieerde beoordeling
Onze hond Jessey heeft een uitstekende tijd gehad bij Bianca en Mark. Ze was overduidelijk op haar plek en is zeer goed verzorgd. Bianca en Mark zijn zeer begaan met het welzijn van honden en hebben ons tijdens de vakantie goed geinformeerd! Absoluut een fijn oppas adres!!!
Jessey, Border collie
Vrouwtje, 2 jaar en 7 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Mark en Ryanne. Het was fijn om te zien dat ze uiteindelijk met elkaar speelden en we dat op beeld konden vastleggen. Wellicht tot gauw. Groetjes van ons.

Marian
Logeren | 05-05-19

Geverifieerde beoordeling
Kas heeft het duidelijk heel erg naar zijn zin bij Bianca en Mark. Toen wij hem brachten trok hij ons gewoon mee naar de voordeur, terwijl hij er toch slechts 2x eerder was geweest en toch ook alweer 2 maanden geleden! Met veel liefde en zorg wordt hij opgevangen en we worden uitgebreid op de hoogte gehouden met filmpjes en foto's. Een adres waar we onze golden met een gerust hart naar toe brengen!
Kas(per), Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Bianca en Mark

Kas is een lieverd. Dank je wel voor de positieve beoordeling. Groetjes van ons.

Winette
Logeren | 04-05-19

Geverifieerde beoordeling
Winette Marinus, Overige rassen
Vrouwtje, 10 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Winette. Het was fijn om Bliss in huis te hebben. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes van ons.

Marijke
Dagopvang | 29-04-19

Geverifieerde beoordeling
Dank je wel voor de goede zorgen weer
Mozart, Kooikerhondje
Mannetje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Bianca en Mark

Graag gedaan Marijke. Tot de volgende keer. Groetjes van ons

Samantha & Dirk-Jan
Dagopvang | 26-04-19

Geverifieerde beoordeling
Wij geven 5 steren want het is niet mogelijk om 1000 te geven.
Praia , Mechelse herder
Vrouwtje, 1 jaar en 10 maanden

Reactie Bianca en Mark

Dank je wel Samantha. :-)

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten