Over mij

25 jaren ervaring

Samen elke dag naar bos of hei om te genieten

RETRIEVER ONLY dagopvang en logeerpartijtjes ! Lees gerust even verder....

Ben jij een retriever en heb jij zin in lekkere lange boswandelingen, verkoelende zwemuurtjes en logeerpartijtjes?

~Laat jouw baasje dan kennismaken met Freyja en haar vrouwtjes, die echt steeds specifieker kiezen, en dus hier gerichte opvang bieden aan Retrievers only.~

Na 23 jaar Scheveningen zijn we na EEN JAAR heen en weer pendelen dan twee en half jaar terug eindelijk in Soest geraakt, waar we heerlijk de prachtige nieuwe omgeving eigen hebben gemaakt en enorm genieten van de bossen, hei, zandverstuivingen, zwemplekken en al wat de natuur ons laat zien.

Al een poosje zijn wij in het gezelschap van onze inmiddels 6 jarige chocolade bruine labrador dame Freyja, een schat van een hond, die ons heeft uitgekozen, toen wij er klaar voor waren, ja zo gaat dat :) ! Na 5 jaar hondloos te zijn geweest, kwam zij ons leven verblijden...

Vroeger had ik twee labradors, een reu en een teef, die 13 en 11 jaar zijn geworden.

We wonen nu temidden van bossen en heide, Soestdijk/Baarn/Lage Vuursche om de hoek, en ook dichtbij de Soesterduinen aan de andere kant van Soest, mooi centraal dus en zijn oa hier maar ook op veel andere mooie plekken in de regio (Amersfoort/Bilthoven/Hilversum eo) dan ook dagelijks te vinden. 'We' is mijn dochter, zij is inmiddels 14 jaar, en ik, met op zn minst onze Freyja natuurlijk.

Zoals jullie lezen ben ik niet echt van de 'vaste tijden naar vaste plekken' routine, wij volgen de energie en de flow, en komen zo op verrassende plaatsen uit, het is tenslotte overal genieten als je buiten Bent. <3

Gezien onze voorliefde voor retrievers, kiezen we er bewust voor ook alleen (dag)opvang/logeerpartijtjes voor retrievers aan te bieden :), dat contact zit altijd wel snor en worden we allemaal heel erg blij van. Van puppy tot senior, allen dus van harte welkom.

Dus ben je in gezelschap van een retriever, neem gerust contact met ons op om te kijken tijdens een wandeling bijvoorbeeld of het klikt tussen zowel baasjes, honden onderling en relatie hond/wij als oppas.

Ik plan ALTIJD eerst een kennismakingswandeling in, om te voelen of het een match is, zonder wandeling geen logeerpartij ;)....
Ook voor vakantie opvang langer dan een week, kies ik ervoor jou hond eerst minimaal een nachtje over te hebben gehad, voordat ik er ook maar iets over kan 'beoordelen', laat staan beslissen, omdat het gewoonweg een unieke ervaring is, en dat weet je pas écht, zodra je het meemaakt. Om teleurstellingen te voorkomen, dus geen akkoord voor lange weken voor nog onbekende nieuwe doggies, zonder ook maar eens een dag met nacht hier geweest te zijn...

Jouw hond is meer dan welkom, als er nog minimaal een half uur tot een uur aaneengesloten gewandeld kan worden, de ervaring heeft ons geleerd, dat we echt er lekker op uit zijn, en geen blokje om mensen zijn, dan is je hond beter af bij iemand anders die daar wel voor open staat.

Dagtarief 20€
Incl. Overnachten 25€ (eigen voer mee).

Dankzij mijn online inkomsten revenues heb ik de mogelijkheid gecreëerd om te werken vanuit huis, met de tijd geheel aan mezelf, dus veel ruimte en vrijheid om er op uit te gaan.

Daarnaast doe ik veel energetisch lichaamswerk en uitwisselingen met anderen hiermee, en geef ik hier trainingen en workshops in, wat zoveel inhoudt dat we met lichamen en energie (samen)werken, en ik kan je vertellen dat de dieren zich daar erg aangetrokken tot voelen. Freyja zoekt iig vaak de plek op waar wij dan Zijn, een genot en grote BLIJdrage hierin dus naar en aan elkaar. Ook pas ik diverse energetische lichaamsprocessen, (die ik ook bij andere mensen, bij mijn dochter en mezelf toepas), toe op mijn eigen dieren, waar zij gewillig en in overgave heerlijk in op kunnen gaan. Zij ontvangen als geen ander.....

Welke bijdrage zou een verblijf van jou/jullie hond voor hen hierin kunnen zijn?
Als er een extra aandachtspuntje is, bespreek het zeker, dan kan ik daar tijdens het verblijf, met toestemming uiteraard, tegen een kleine extra vergoeding voor de gehele periode, extra aandacht aan schenken en dit dan sowieso meenemen !

Als het op prijs wordt gesteld kan evt ook vakantieoppas in eigen huis aangeboden worden wanneer dat wenselijk is, wij nemen dan zelf onze Freyja mee uiteraard.

Wij genieten thuis ook van gevitaliseerd water trouwens, dus ook de dieren krijgen dit gevitaliseerde water als drinkwater mee !

In onze ruime groene tuin, kunnen de honden na de wandelingen nog heerlijk samen spelen of rusten... We hebben een pracht van een polderlandschap/beschermd natuurgebied de SoesterEngh recht voor onze neus, de oprit af en lopen zo de natuur in, een heerlijke bijdrage om hier zo de deur uit te wandelen en ook even snel een wandeling te kunnen maken in no time !!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en de kennismakings wandeling af te stemmen,

Groetjes,
Cynthia, Josée en Freyja

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Cynthia's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Cynthia past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Cynthia ervaring heeft:
Kruising · Labrador retriever · Curly coated retriever · Flat coated retriever · Golden retriever · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Nova scotia duck tolling retriever · Weimaraner Langhaar
Rassen waar Cynthia niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Cynthia op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 39
Vaste gasten: 7
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 87%

Cynthia's woning

Huis
Tuin zonder hek
Rookvrij
Heeft kinderen
Heeft katten
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Cynthia's hond
Freyja
Labrador retriever, Vrouwtje
6 jaar en 3 maanden

Als jouw hond bij Cynthia in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

9 beoordelingen
Jasper
Uitlaatservice | 23-10-19

Geverifieerde beoordeling
Altijd super fijn om onze hond aan Cynthia mee te geven. Dana komt altijd hartstikke blij terug en is altijd hartstikke blij als Cynthia haar komt ophalen. Super!
Dana, Kruising
Vrouwtje, 13 jaar en 9 maanden
Monique
Logeren | 07-09-19

Geverifieerde beoordeling
Wat een geweldige oppas voor onze hond! Cynthia was erg enthousiast en liefdevol en nam ons boefje elke dag mee voor een heerlijke lange wandeling! Absoluut een aanrader!!
Bumper, Labradoodle - Medium
Mannetje, 2 jaar en 4 maanden
Ani
Logeren | 18-08-19

Geverifieerde beoordeling
Onze hond heeft een super vakantie gehad bij Cynthia thuis en en wij zijn ook heel goed op de hoogte gehouden via whatsapp (incl. foto's). Wat ons betreft zeker een aanrader!
Cooper, Labrador retriever
Mannetje, 3 jaar en 5 maanden
Claudia
Logeren | 14-08-19

Geverifieerde beoordeling
Afgelopen twee weken heeft Pleun, onze golden retriever, bij Cynthia en haar dochter gelogeerd. Wat een feest, al kan ze niet praten, weten we dat ze heeft genoten! Elke dag op pad, lange wandelingen, zwemmen en samen zijn met andere honden. Om de dag vroegen wij om een kleine update via de app en die kregen we met foto’s erbij. Wij raden Cynthia zeker aan!
Pleun van der Linden, Golden retriever
Vrouwtje, 2 jaar en 3 maanden
Erik
Logeren | 09-08-19

Geverifieerde beoordeling
Moosje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 1 jaar en 1 maand
Jasper
Uitlaatservice | 25-07-19

Geverifieerde beoordeling
Superfijn, persoonlijk, goede aandacht, top!
Dana, Kruising
Vrouwtje, 13 jaar en 9 maanden
Michiel
Logeren | 14-07-19

Geverifieerde beoordeling
Erg tevreden!!
Pepper, Flat coated retriever
Vrouwtje, 8 maanden
Michiel
Dagopvang | 05-07-19

Geverifieerde beoordeling
Onze pup en wij zijn hardstikke blij met Cynthia. Ze is fantastisch voor onze hond.
Pepper, Flat coated retriever
Vrouwtje, 8 maanden

Reactie Cynthia

Dank je wel Michiel, Alexandra en Pepper 😍🐾🐾 Het was ook heerlijk om weer in gezelschap te zijn van een kleine pup, genieten! Tot gauw en fijne vakantie voor jullie 🙋🏼 Cynthia

Willem
Logeren | 01-06-17

Geverifieerde beoordeling
Cynthia en dochter hebben onze 2 honden (een jonge en een oudere labrador) met zoveel liefde en aandacht opgevangen, dat het voor de honden een telleurstelling was dat ze weer naar huis moesten!
Lilly, Labrador retriever
Vrouwtje, 4 jaar en 11 maanden
Mila, Labrador retriever
Vrouwtje, 17 jaar en 8 maanden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten