Beoordelingen

323 beoordelingen
Femmy
Logeren | 02-04-21

Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd is Youp weer uitstekend op-gevangen en liefdevol verzorgd. Heerlijk om zo’n fijn oppas adres te hebben. Dank daarvoor...
Youp, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Dank jullie wel voor de reactie!! Zó belangrijk voor mij. jw

Barbara
Dagopvang | 31-03-21

Geverifieerde beoordeling
Tijdens de eerste kennismaking met Jan Willem en Bikkel op neutraal terrein, voelde het gelijk goed. Hier kunnen we Cooper met een gerust hart achterlaten. En dat blijkt! Als we hem 's ochtends brengen, rent hij met veel enthousiasme naar het hek om Jan Willem te begroeten. Na een dag heerlijk spelen komt Cooper rustig en voldaan mee naar huis. Gedurende dag worden we telkens op de hoogte gehouden door de gezellige foto's op de app. We hebben Cooper in de afgelopen weken al zien veranderen van een onstuimig en té overenthousiaste puber zonder maat in een meer relaxte hond. We zijn er nog niet maar wat een vooruitgang al! Hij leert enorm veel bij Jan Willem in de roedel en wij brengen hem met veel vertrouwen en plezier naar hem toe! Tot volgende week weer!!
Cooper, Labrador retriever
Mannetje, 1 jaar en 3 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor jullie positieve reactie. Cooper heeft t heerlijk gehad. Volgens mij is zijn eet regime nu ook zoals t hoort en zal zijn lichaamsgewicht én gebit in orde komen Zie iedere dag dat hij bij Bilkel en de roedel méér rust in zijn lijf krijgt. Momenteel, mijn opdracht,, zóveel mogelijk verschillende honden om hem heen. Én vooral álles los...onder controle van Bikkel als t iets te hard toegaat. NU net van jullie volgende uitdaging ontvangen.... Cooper t water in én daarna onder controle te houden en niet weg te laten rennen. Wed maximaal 10 euro dat t mij uiteindelijk zal lukken. Binnen 2 dagen....akkoord? Moet alleen even kijken wanneer! Keep y posted!! JW hi hi

Chrissie
Dagopvang | 31-03-21

Geverifieerde beoordeling
Matty, Kruising
Mannetje, 1 jaar

Reactie Jan Willem

Dank jullie wel! Wordt alleen maar béter. Zeker weten, nu wij aan zn zelfvertrouwen gaan werken binnen én buiten de roedel!! Bikkel en JW

Beatrice
Dagopvang | 25-03-21

Geverifieerde beoordeling
Gisteren Pickles uit de armen van JW geplukt na een dagje rondrennen in zijn tuin met andere blije, ondeugende, drukke, grote, kleine, jonge en oude honden. Ze was blij om mij weer te zien. Maar eenmaal op de achterbank... Doornroosje was er niets bij. Kortom het was weer een heerlijk dagje.
Pickles, Border terrier
Vrouwtje, 2 jaar en 6 maanden

Reactie Jan Willem

Dank jullie wel. Iedere keer weer is Pickels súper enthousiast om mij te zien, maar na n paar piepjes en sprongen tot aan mn middel...best hoog voor haar size...sprint ze richting huis om de rest van mn gezin én de roedel te zien. Gebeurt als volgt iedereen die op de bank zit....1 grote sprong op schoot n lik op de wang...op naar de volgende en dan met de rest van de roedel de tuin in en spelen maar. Volgens ons allen....is Miss P best blij bij ons te zijn! Aan t eind van de dag ook netzo blij om haar baasjes te zien én springt dan ook zo de auto weer in. Echt n super blije hond.

Femmy
Logeren | 21-03-21

Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd was het weer fijn bij Jan Willem! Youp komt altijd blij en moe van het vele wandelen weer thuis
Youp, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Heerlijk om te horen! hartelijk dank!! JW

Femmy
Logeren | 03-03-21

Geverifieerde beoordeling
Was weer heel gezellig voor Youp!
Youp, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Femmy dank voor jullie reactie!! Youp heeft t volgens ons goed gehad. T bewijs zal vanavond zijn. Rustig....of continue nog even naar buiten...om uit te blazen. Hopen Youp binnen kort weer te zien, met de 39 euro korting. Die teveel betaald was. JW

Beatrice
Dagopvang | 28-02-21

Geverifieerde beoordeling
Onze Miss P is al dik twee jaar gast/logee/oppashond bij JW en telkens is het ritje naar Soest een feest. Onze Pickles weet namelijk dat er een vriendelijke baasje staat te wachten bij het hek waar ze vervolgens naar binnen vliegt, anderhalve meter hoog springt van blijdschap en heel snel op zoek gaat naar haar speelkameraadjes. wij zeggen tegen vrienden als ze vragen waar miss P is: oh die is naar de Efteling bij JW. Het feit dat ze daar altijd welkom is, is een geruststellende en fijne gedachte.
Pickles, Border terrier
Vrouwtje, 2 jaar en 6 maanden

Reactie Jan Willem

Namens de directie van Dé Efteling hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!! Jan Willem

Elise
Logeren | 18-02-21

Geverifieerde beoordeling
Jan Willem is een echte dierenvriend en kon direct goed overweg met onze hond Joep. We konden snel een afspraak maken om kennis te maken. Het is heel fijn als je weet dat Joep een geweldige tijd heeft als hij uit logeren is. En lekkere lange wandelingen maakt. Dankjewel voor de goede zorgen en tot snel!
Joep, Grote Zwitserse Sennenhond
Mannetje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor jullie reactie! Tot morgen, heb n gezellige jonge Labrador erbij voor Joep. Jan Willem

Femmy
Logeren | 09-02-21

Geverifieerde beoordeling
En weer heeft Youp een paar heerlijke dagen bij Jan Willem gehad. Youp heeft heerlijk in de sneeuw gerend en kwam moe maar voldaan weer bij ons thuis. Dank je wel Jan Willem!
Youp, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Élke hond die ik mag ontvangen is n uitdaging! Samen met mn Bikkel doen wij ons best om iedere hond zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Én dat lukt behoorlijk!! Dank voor de reactie JW

Tim
Logeren | 28-01-21

Geverifieerde beoordeling
Wij hebben 2 maanden geleden een hond van 5 jaar uit Spanje geadopteerd. Hij went al aardig maar is nog erg onzeker. Jan Willem heeft direct zijn vertrouwen gewonnen en samen met zijn hond Bikkel hem goed geholpen om wat meer zelfvertrouwen te krijgen. Pongo komt zeker terug bij Jan Willem!
Pongo, Kruising
Mannetje, 5 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

Pongo, Willem én nog 2 andere honden met meerdere problemen. Gelukkig heb ik Bikkel, mn rustige maar ook wanneer nodig n zéér dominante Alfa.. Ook Pongo heeft daar profijt van. Zie Pongo weer graag verschijnen. Nu al t 1ste probleempje kunnen verhelpen. "Stapt de auto niet in"!! NU WEL!! Groetjes, JW

Over mij

53 jaren ervaring

'N KONINKLIJK (honden) LEVEN; VOOR EVEN, IN SOEST!

Best baasje,
welkom op mijn Petbnb site.
Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie hier te plaatsen en hoop dat u de tijd zal nemen mijn verhaal te lezen, foto's te bekijken en sommige reacties van andere baasjes te lezen.
Hopelijk tot spoedig!
Jan Willem Bos

ps. Mocht u nog vragen hebben dan graag even contact opnemen door een aanvraag te sturen
via deze site. petbnb.nl/jwbos
Soest. 3762 DL

Overigens, ik bén en zál altijd een kleine en persoonlijke opvang blijven, gewoon bij ons in huis.
Geen kennels maar honden aan huis!!
Laten wij elkaar eens vrijblijvend ontmoeten, op neutraal terrein, hetgeen beter voor de honden is.
Kan er altijd nog besloten worden niet met mij en mijn hond Bikkel door te gaan!
Ik zal dat niemand, ooit, kwalijk nemen.

Ik weet hoe belangrijk t is om uw hond ergens, met n goed gevoel, onder te brengen!
Daarom mijn suggestie, om mijn héle verhaal te lezen én n aantal reactie's van de baasjes!
Momenteel.heb ik een vaste groep van baasjes die hun maatjes voor 1 of meerdere dagen per week bij mij langs brengen en ook n vaste groep die hun honden tijdens de vakantie voor meerdere dagen of tot wel 6 weken bij mij laten logeren. Daarnaast hou ik mij actief bezig met honden met n rugzakje en werk ik momenteel gemiddeld met 1 gevalletje per week.

Vanuit Petbnb worden de baasjes na ieder verblijf gevraagd om een reactie over de opvang van hun maatje te geven.
(1 pootje is slecht en 5 is maximum)
Dus betekenen de 5 pootjes reacties, dat ik momenteel goed bezig ben, waarbij de uitleg waarom ik de 5 pootjes heb verdient, zeker voor mij van belang zijn.

Meer dan 50 jaar ervaring met honden en de laatste 14 jaar ook actief als gedrag deskundige, met een zeer persoonlijke aanpak voor uw hond waarmee ik gelukkig successen behaal.
Ik vind het heerlijk honden met n rugzakje te mogen helpen en heb onder andere ook een hond mogen helpen die bij een zeer bekende Nederlandse honden trainer als hopeloos was weggestuurd.
Nee, ik ben geen honden fluisteraar, maar wel zéker een honden luisteraar!!!

Vanaf mijn 14e jaar altijd een eigen hond gehad. Gedurende ons jarenlang verblijf in Portugal meerdere jonge maar ook 9 oudere straat honden in huis genomen, bij de dierenarts gebracht voor controle, opgevoed, getraind en ondergebracht bij vrienden en familie, jawel ook in Nederland!!

Ik weet dat wij niet goedkoop zijn maar zie iedere keer weer dat al mijn aandacht en de tijd die ik erin stop, voor ieder nieuw maatje van mijn eigen Alfa, Bikkel, zich heel snel uitbetaald voor uw hond.
Wist u dat honden net zo als bijvoorbeeld paarden erg sociaal zijn die graag in een roedel leven, elkaar steunen, spelen en corrigeren meestal o.l.v. een alfa hond. Het zal zeker het gedrag van uw hond op een positieve manier beïnvloeden, hetgeen ik desgevraagd tijdens ons kennismaak wandelingetje verder kan toelichten.
Binnen de kortste mogelijke tijd zullen zij zich bij ons helemaal thuis voelen.
Heerlijk hoe de honden bij het hek s'ochtends uit uw auto springen om mij te begroeten en dan op zoek gaan naar Bikkel en de andere honden en s'avonds dol enthousiast weer hun baasjes begroeten. Het is nm niet "even" oppassen op uw hond, nee ik voel mij verantwoordelijk voor uw maatje, wil hem leren kennen en zorgen dat hij/zij een heerlijke ontspannen tijd bij ons heeft en weer graag terugkomt!!
Meeste honden worden écht tussen 17.00 en 17.30 opgehaald, hetgeen betekend dat ze met Bikkel meegegeten hebben. Dit verzorgen wij, met t beste gezonde droogvoer én blikvel
maar sommige honden hebben speciaal droogvoer dat de baasjes hier achter laten. Honden zijn vanaf 8.00 am van harte welkom voor de dagopvang (maar besef dat t af en toe écht vroeger moet én natuurlijk daartoe bereid ben...in overleg!!) en verwacht dat jullie maatje rond uiterlijk 17.30 is opgehaald. Hebben dan wel gegeten. Geef ze t allerbeste droogvoer én blikvlees wat ik momenteel uit Duitsland, de UK en Ierland haal.

Wil daarna nm
nog even met mn logé's op pad!

ONZE DAGOPVANG is dus echt géén honden uitlaat service.

Samen met onze eigen Alfa hond, Bikkel, die echt voor zijn roedel opkomt, worden ze méérdere malen uitgelaten, gemiddeld zijn we rond de twee uur..plus.. in de bossen en lopen dan zo'n 9/12 kilometer. (behalve als u anders aangeeft)
Met warm weer neem ik water mee voor de honden, zodat ze al kunnen drinken in het bos en heb dan koelmatten thuis voor ze klaarliggen.
Voor de rest van de dag mogen ze in onze tuin ravotten of gezellig bij ons in het huis doorbrengen.
Wij maken wandelingen op verschillende plekken (bossen/heide en duinen) en alleen daar, waar ik 100 meter de bossen in kan rijden, zodat de honden nooit direct de weg op kunnen rennen.

Op de echt warme dagen gaan wij zo vroeg mogelijk erop uit als het nog koel is om een flinke wandeling te kunnen maken en maken dan in de latecmiddag een kortere wandeling naar een van de natuurlijke vijvers die ik op verschillende plekken in de bossen heb gevonden, zolang er geen blauwalg te zien is.
Er zijn meerdere waterbakken in en rondom t huis, die ik meerdere malen per dag verschoon....maar nogmaals graag écht rond 17.30 ophalen!

LOGEREN bij ons betekend alles wat hierboven staat beschreven plus aantal extra wandelingetjes s'avonds en s'ochtends. Wij voeren uw hond als wij opstaan rond 06.30 am en weer om 5 pm ín de middag. (tenzij u anders aangeeft.)
Zij slapen gewoon bij ons in huis, samen met onze hond. (hebben voldoende hondenmanden)

Zoekt u een kennel waar uw hond de meeste tijd in een (mooi) hok verblijft dan bent u bij mij aan t verkeerde adres.
Als u daar en tegen op zoek bent naar een huiselijke plek waar uw maatje in de winter gewoon naast onze hond voor de open haard ligt en in de zomer gezellig bij ons op t terras en wanneer ze maar willen, lekker kunnen ravotten in onze compleet afgesloten tuin én echt deel uitmaakt van ons gezin, dán geloof ik dat u bij t juiste adres bent.
Wisselen regelmatig van voedsel, verse vis, huisgemaakte zoutloze bouillon, maximum 17% vers gesneden groenten maken regelmatig deel uit van t menu. Inclusief n rauw eitje met schil op de zaterdag.
Tegenwoordig importeer ik ook blikvlees uit t buitenland, hetgeen wel duurder is, maar uit minstens 85% puur vlees bestaat, geen meel, rijst of aardappel bevat, maar wel alle noodzakelijke vitaminen.
Jawel....wij komen uit de horeca!!
Sinds enkele maanden kunnen baasjes bij mij ook t voer voor hun maatjes (blik én droogvoer) bij mij bestellen. Dit voer is t beste wat ik kan vinden én komt daarom ook deels uit t buitenland.
Dit ontvangt u op n maandelijkse basis.

Graag ontvangen wij de logé rond het middag uur zodat er nog n flinke wandeling in de middag kan plaats vinden, waardoor onze gast zich nog even kan uitleven. Haal uw maatje na de logeerpartij voor of tijdens t middag uur weer op, zodat wij ons weer kunnen richten op onze nieuwe gasten. Natuurlijk alles in overleg.
Volop foto's van onze tuin, mijn gezin, onze eigen hond en veel foto's van honden die wij al hebben mogen ontvangen en plekken waar wij graag wandelen.

Aangesloten bij Petbnb, een professionele goed gerunde organisatie, die zijn oppassers nauwkeurig selecteert, controleert én regelmatig van zijn site verwijderd als de oppas zich niet aan t gewenste petbnb niveau houden. (Slechts 2 van de 5 nieuwe aanvragen om petbnb oppas te worden worden geaccepteerd).

Zoals ik al eerder aangaf ben ik ook al 24 jaar actief als gedrag deskundige en heb gewerkt met honden met een trauma, moeilijk af te richten, ongehoorzaam, wild of overdreven aanwezig zijn. Ervaring met verschillende rassen zoals Boxers, Leonberger, Tekkels, verschillende soorten herders, terriërs waaronder, Jack rusell, Bull, Border, Airedale, etc. tot en met Labradors, Berner sennen, Ridgeback, zwaar getraumatiseerde straat honden uit Spanje, Portugal, Roemenië, Griekenland, Bulgarije, Macedonië en Italië. Na een intake gesprek op n neutraal terrein, kan ik u een voorstel doen over de periode dat ik uw hond bij ons in huis zal nemen. Ik heb namelijk over de jaren gemerkt dat t goed uitwerkt om een hond uit zijn eigen leefomgeving te halen, dit gecombineerd met mijn eigen rustige Alfa hond Bikkel heeft dit tot nu toe goede resultaten opgeleverd.
Vandaar dat Bikkel meegaat naar ieder intake wandelingetje. Na onze eerste ontmoeting zal ik u zo spoedig mogelijk een voorstel doen.
De eerste paar dagen zal bestaan uit vele lange wandelingen en verblijf bij ons in huis en tuin om uw maatje te laten ontspannen én het winnen van vertrouwen van uw maatje. Meestal na n paar dagen ga ik actief aan de slag. Ondertussen hou ik u natuurlijk dagelijks op de hoogte met verslagen en foto's.
Honden, die ik heb mogen behandelen hadden verschillende kwaaltjes waaronder agressie naar honden, én mensen, mishandeld, bewust verminkt , honden met een officieel verordening die alleen aangelijnd en gemuilkorfd mochten worden uitgelaten. Angst voor storm, lawaai en vuurwerk. Constant aan de lijn blijven trekken en een uiterst getraumatiseerd hondje dat zich constant wou verbergen.
Gelukkig kan ik melden dat allen weer terug zijn bij hun baasjes; genieten van hun hondse leventje en lekker ontspannen (los) door de bossen rennen.
Overigens, ADHD honden bestaan en kan ik u daarbij helpen.

Sinds ruim 2 jaar krijg ik steeds meer aanvragen voor n huisbezoek. Om het leven van u en uw hond mogelijk te kunnen verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld over eet gewoontes , rust plekken, gedrag in en rond het huis, of niet alleen achtergelaten willen worden.Hiervoor bereken ik een vaste uurprijs en kilometer vergoeding.

Honden die niet gecastreerd zijn, hebben niet mijn voorkeur, maar heb er momenteel 2 die hier regelmatig komen. Tijdens onze eerste ontmoeting hangt veel af hoe mijn eigen hond op uw maatje zal reageren.

Ik hoop uw interesse te hebben opgewekt en kijk er naar uit van u te mogen horen!

Jan Willem Bos
Soest

Prijzen zijn geldig tot 2022

Vanaf 01.01 2021 bereken ik 50 euro per hond/boeking over de vakantie periodes** én voor de periode 15 december tot en met 10 Januari.
**Dit geldt niet voor dagopvang.

Prijzen vanaf 15.12.2020

Dagopvang 39.00 euro, vanaf rond 08.00 am tot maximaal 17.30 pm. In samenspraak, natuurlijk.

Per 24 uur, vanaf 49.00 euro en hou daarbij voor korte periodes strikt de 24 uur aan.

Vakantieperiode's zijn:
1 tm 10 Januari;
12 tm 28 Februari;
1 tm 3 Mei;
10 Juli tm 5 September;
16 tm 31 Oktober én
20 December tm 10 Januari

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jan Willem's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Annuleringsregeling:

Jan Willem past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Jan Willem ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Barbet · Beierse bergzweethond (Bayrischer Gebirgsschweisshund) · Boerboel · Border terrier · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Coton de tulear · Dalmatische hond · Dogo-Canario · Duitse herder · Engelse springer spaniel · Eurasier · Fila brasileiro · Flat coated retriever · Franse bulldog · Friese stabij · Grote Zwitserse Sennenhond · Havanezer · Kaukasische owcharka · Kooikerhondje · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Vizsla Draadhaar · Vizsla Korthaar · Zuid-Russische Owcharka · Zwitserse Witte Herder
Rassen waar Jan Willem niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Jan Willem op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Boekingen: 526
Vaste gasten: 62
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jan Willem's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Jan Willem in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten