Over mij

50 jaren ervaring

'N KONINKLIJK (honden) LEVEN; VOOR EVEN IN SOEST!!

(Ik hoop echt dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen én de foto's te bekijken, mocht u daarna toch nog vragen hebben kan u contact opnemen door een aanvraag te sturen via deze site. petbnb.nl/jwbos
Soest. 3862 DL

(Ik weet hoe belangrijk t is om uw hond ergens, met n goed gevoel, onder te brengen! Mijn suggestie, lees mn verhaal én n aantal referenties.

Maar, daarnaast wil ik ook óntzettend graag honden met n rugzakje ontvangen, inclusief getraumatiseerde honden.
Hierbij zijn ook n aantal honden, die M.Gauss niet meer wou behandelen.
Gelukkig bij ons thuis, met n óntzettend persoonlijke aanpak lukt t mij wel.
Soms kost t mij wel 6 weken.
Maar tot nu toe!!! n 100% succes.

Mocht u nog twijfelen, zal ik u n aantal baasjes voorstellen die hun maatje bij mij hebben ondergebracht.

Natuurlijk betekenen 5 pootjes dat je t goed bezig bent!! Maar vooral vr mij van belang de uitleg waarom jij de 5 pootjes hebt verdient.
Én daar doe ik het voor!!

Meer dan 50 jaar ervaring met honden en de laatste 24 jaar ook actief als gedragdeskundige, met een zeer persoonlijke aanpak voor uw hond waarmee ik regelmatig successen behaal.

Nee ik ben geen honden fluisteraar, maar wel zéker een honden luisteraar!!!

Vanaf mijn 14e jaar altijd meer dan één eigen hond tegelijkertijd gehad. Gedurende ons jarenlang verblijf in Portugal zeker twaalf zeer jonge maar ook 9 oudere straat honden in huis genomen, getraind en ondergebracht bij vrienden en familie, daar én in NL.

Ik weet dat wij niet goedkoop zijn maar zie iedere keer weer dat al mijn aandacht en de tijd die ik erin stop voor ieder nieuw maatje van mijn eigen Bikkel, zich heel snel uitbetaald voor uw hond.
Die zich binnen de kortste mogelijke tijd zich helemaal thuis voelt, ook met mijn gezin. Mogen de foto's hiervan getuigen.
Voor mij vooral van belang hoe de honden mij begroeten!
Zij t voor n dagopvang, meerdere nachten, na n aantal sessies correctie, training of aanvullende opleiding.

Het is nm niet "even" oppassen op uw hond, nee ik voel mij verantwoordelijk voor uw maatje, wil hem leren kennen en zorgen dat hij/zij een heerlijke ontspannen tijd bij ons heeft!! En geloof, gezien de meer dan 180 referenties dat ik de goede
kant op ga.

ONZE DAGOPVANG is véél meer dan alleen de "Rolls Royce" van de honden uitlaat services....in plaats van gemiddeld 30 minuten te worden uitgelaten.
Exclusief de tijd in een busje, terwijl de andere honden worden opgehaald en weggebracht.
Kan uw hond voor bijna dezelfde prijs een hele dag bij ons ondergebracht worden. Samen met onze eigen Alfa hond, worden ze méérdere malen uitgelaten, gemiddeld zijn we rond de twee uur..plus.. in de bossen en lopen dan zo'n 9/12 kilometer. (behalve als u anders aangeeft) Met warm weer neem ik water mee voor de honden.
Voor de rest van de dag mogen ze in onze tuin ravotten of gezellig bij ons in het huis doorbrengen.
Wij maken wandelingen op 9 verschillende plekken (bossen/heide en duinen).
Ga alleen daar, waar ik ruim 100 tot 150 meter de bossen in kan rijden, zodat de honden nooit direct de weg op kunnen rennen.
Bikkel, mn Alfa is zo belangrijk omdat hij de roedel beheert. Hetgeen jullie zeer ws al tijdens de kennismaking al zullen ervaren.

Op de echt warme dagen gaan wij er vroeg op uit als het nog koel is om een flinke wandeling te kunnen maken en maken dan in de middag een kortere wandeling naar een van de natuurlijke vijvers die ik op verschillende plekken in de bossen heb gevonden, zoals op de foto's zijn te zien., Én zolang er geen blauwalg te zien is.
Hebben meerdere waterbakken in en rondom t huis, die natuurlijk meerdere malen per dag verschoond worden.

LOGEREN bij ons betekend alles wat hierboven staat beschreven plus een extra wandelingetje s avonds en s'ochtends. Wij voeren uw hond als wij opstaan en om 5pm ín de middag. (tenzij u anders aangeeft.)
Zij slapen gewoon bij ons in de zitkamer, samen met onze hond.

Hebben een heerlijke ruime, volledig afgesloten, tuin.
Bossen op 2 minuten afstand van ons huis.

Zoekt u een kennel waar uw hond de meeste tijd in een (mooi) hok verblijft dan bent u bij mij aan t verkeerde adres.
Als u daar en tegen op zoek bent naar een huiselijke plek waar uw maatje in de winter gewoon naast onze hond voor de open haard ligt en in de zomer gezellig bij ons op t terras en wanneer ze maar willen, lekker kunnen ravotten in onze kompleet afgesloten tuin én echt deel uitmaakt van ons gezin, dán geloof ik dat u bij t juiste
Wij bieden ook een "all inclusive" aan voor 2.00 euro per dag, hiervoor krijgen ze dan twee maaltijden. Wisselen regelmatig van voedsel, verse vis, zoutloze runder bouillon vers gesneden groenten maken vaak deel uit van t menu.
Jawel....wij komen uit de horeca!!

Graag ontvangen wij de logé rond t middag uur zodat er nog n flinke wandeling in de middag kan plaats vinden, waardoor onze gast zich nog even kan uitleven. Graag uw maatje na de logeerpartij voor of tijdens t middag uur weer ophalen, zodat wij ons weer kunnen richten op onze nieuwe gasten. Natuurlijk alles in overleg.
Volop foto's van onze tuin, mijn gezin, onze eigen hond en veel foto's van honden die wij al hebben mogen ontvangen en plekken waar wij graag wandelen. Hoop dat u even de tijd neemt de foto's te bekijken.
Nu sinds kort aangesloten bij Petbnb, een professionele goed gerunde organisatie, die zijn oppassers nauwkeurig selecteert, controleert én regelmatig van zijn site verwijderd als zij zich niet aan t gewenste petbnb niveua houden.
Voor de grotere honden zullen wij een andere prijs berekenen aangezien wij dan natuurlijk minder honden aannemen

Zoals ik al eerder aangaf ben ik ook 24 jaar actief als gedragdeskundige en heb ik gewerkt met honden met een trauma, moeilijk af te richten of ongehoorzaam, wild en overdreven aanwezig zijn. Ervaring met meerdere verschillende rassen van Boxers, Leonbergers, Tekkels tot en met herders en zwaar getraumatiseerde straat honden uit Spanje, Portugal, Roemenië, Griekenlan, Bulgarije, Macedonië en Italië. Na een intake gesprek op n neutraal terrein, kan ik u een voorstel doen over de periode dat ik uw hond bij ons in huis zal nemen. Ik heb namelijk over de jaren gemerkt dat t meestal goed uitwerkt om een hond even uit zijn omgeving te halen, dit gecombineerd met mijn eigen rustige Alfa hond Bikkel dit tot nu toe goede resultaten heeft opgeleverd.
Vandaar dat Bikkel meegaat naar ieder intake wandelingetje. De eerste paar dagen zal bestaan uit vele lange wandelingen en verblijf bij ons in huis en ruime tuin onder constante observatie én winnen van t vertrouwen van uw maatje. Meestal na n paar dagen ga ik actief aan de slag. Ondertussen hou ik u natuurlijk dagelijks op de hoogte met verslagen en foto's.
Na onze eerste ontmoeting zal ik u binnen 24 uur een voorstel doen over een mogelijke aanpak, duur en de kosten.

De laatste paar honden, die ik heb mogen behandelen hadden verschillende kwaaltjes waaronder agressie naar honden, honden én mensen, mishandeld, bewust verminkt, honden met een officieel verordering om alleen aangelijnd en gemuilkorfd uit te laten. Angst voor storm, lawaai en vuurwerk. Constant aan de lijn blijven trekken en een uiterst getraumatiseerd hondje dat zich constant wou verbergen.
Gelukkig kan ik melden dat allen weer terug zijn bij hun baasjes; genieten van hun hondse leventje en lekker ontspannen (los) door de bossen rennen.
Ën ja, ADHD honden bestaan en heb hier ook meerdere van mogen genezen of in ieder geval onder controle kunnen krijgen.

Natuurlijk krijgen alle eigenaren een volledige uitleg en suggesties voor hun honden om ze in top shape te houden. Ik zie bijna alle gevallen nog regelmatig als ze even gezellig langs komen of een paar dagen komen logeren!

Nadat uw hond een of meerdere keren bij mij is geweest, komt het regelmatig voor dat het zin heeft dat ik u thuis bezoek om het leven van u en uw hond mogelijk te kunnen verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld over eet gewoontes , rust plekken en het gedrag in en rond het huis.
Hiervoor bereken ik een vaste uurprijs en kilometer vergoeding.
Sinds 1 jaar krijg ik steeds meer aanvragen voor een huisbezoek om uw hond te beoordelen.

Ik hoop dat ik uw interesse heb opgewekt en kijk er naar uit van u te mogen horen!

Jan Willem Bos
Soest
Prijzen zijn geldig tot 01.01.2020.

Vanaf 01 01 2019 bereken ik 25 euro per hond/boeking over de vakantie periodes én 50 euro per hond/boeking voor de periode 15 december tot en met 10 Januari.
Dit geldt niet voor dagopvang.

2019
Dagopvang 37 euro, vanaf 7.30 am tot 6 pm, andere tijden in overleg.

Per 24 uur/dag) 47 euro , voor korte perioden t/m 8 dagen, hou ik strikt de 24 uur aan tussen brengen en halen.

Wij bieden ook 2 maaltijden per dag voor 2 euro.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jan Willem's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Jan Willem past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Jan Willem ervaring heeft:
Friese stabij · Havanezer · Labradoodle - standaard · Rhodesian ridgeback
Rassen waar Jan Willem niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa

Jan Willem op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Boekingen: 301
Vaste gasten: 36
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jan Willem's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Jan Willem's hond
Bikkel
Kruising, Mannetje
9 jaar en 1 maand

Als jouw hond bij Jan Willem in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

188 beoordelingen
Marlinda
Dagopvang | 19-06-19

Geverifieerde beoordeling
Bobby is inmiddels vaste gast bij JW en daar geniet hij zeker van. Bij thuiskomst is hij uitgeput en heb je geen kind aan hem. Dat heerlijke tevreden snuitje van hem zien zegt genoeg. Die heeft weer een wereldtijd gehad bij JW en de roedel. Tot de volgende keer maar weer.
Bobby, Havanezer
Mannetje, 1 jaar

Reactie Jan Willem

Heerlijk om t horen. Overkomt de meesten die hier komen, onderweg naar hun eigen huis, vallen ze al lekker in slaap. tot spoedig, Jan Willem

Heleen
Logeren | 10-06-19

Geverifieerde beoordeling
Voor jezelf een leuke vakantie regelen is 1 ding, voor je hond kan dat moeilijker zijn. Maar als mijn hond een plekje heeft bij Jan Willem, dan gaat ook mijn hond blij op vakantie! Timmy Tucker kwam helemaal uitgelaten terug met meer zelfvertrouwen en minder lichaamsgewicht! Wat willen baas en hond nog meer??
Timmy Tucker, Smoushond
Mannetje, 19 jaar en 4 maanden

Reactie Jan Willem

Heleen ÉN daar doe ik t uiteindelijk voor. N heerlijke uitgeruste hond en n gelukkig baasje. Dank voor jullie reactie. Áltijd welkom! Jan Willem

Marlinda
Logeren | 27-05-19

Geverifieerde beoordeling
Bobby is weer een klein weekje bij Jan Willem en zijn familie geweest. Ik heb hem gemist maar de foto's die ik ontving stelde mij meer dan gerust. Een heerlijk spelende Bob of lekker relaxed uitgevloerd als een vloerkleed met zijn pootjes in de lucht. Hij ligt nu heerlijk te slapen in het zonnetje.
Bobby, Havanezer
Mannetje, 1 jaar

Reactie Jan Willem

Bobby heeft genoten én wij van Bobby. én n gezelschaps hond. Jan Willem

Eric
Dagopvang | 25-05-19

Geverifieerde beoordeling
Bruno, Kooikerhondje
Mannetje, 3 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor de reactie. Zo belangrijk om te horen of ik t wel goed doe! Jan Willem

Fabienne
Logeren | 20-05-19

Geverifieerde beoordeling
We are so happy to have found Jan Willem and his dog and pack leader Bikkel. We got Marto a few years ago from a shelter in Macedonia and he had been treated very badly as a street dog (he is missing his nose and tail). This brought some issues for Marto and obviously us too. Marto would not always listen to us and could get aggressive at times. We tried several trainers and behavioural therapists with Marto but nothing ever really worked. That is until we met Jan Willem. After only 3 days of staying with Jan Willem and Bikkel we already see such a change in Marto. He seems a lot happier and already listens so much better than before! They have completely restored our faith in our beautiful boy! He will be going back to Jan Willem soon for more practice and training. And we can't wait to see Marto finally enjoying his doggy life to the fullest thanks to them. We are already forever thankful to have met Jan Willem and Bikkel and hope that Marto has founds his second home for when we go on holidays, or simply when Marto feels like running around with all his new friends in the beautiful garden there!
Marto, Kruising
Mannetje, 4 jaar en 3 maanden

Reactie Jan Willem

Dear Marto en Fabienne, thank you so much for yr reaction. I'm happy that my personal approach seems to help Marto. Every dog with a issue requires an individual approach and sometimes it takes several days before I have an idea how to proceed. In this case getting him to roam free through our garden, was a real breakthrough. I'm sure that I will be able, in due course, to help Marto to have a wonderful (dog) life. JW

Ilona
Logeren | 19-05-19

Geverifieerde beoordeling
Voelt voor Gibbs echt als een tweede thuis ondertussen bij JW. Voor hem en voor ons een heerlijk gevoel als we eens iets hebben waarbij Gibbs niet mee kan. Met een gerust hart kunnen we hem dan heerlijk laten logeren bij JW en zijn lieve gezin. Was weer een feest aan de foto’s en aan Gibbs te zien bij thuiskomst. In 3-2-1 in diepe slaap... ;-)
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 1 jaar en 5 maanden

Reactie Jan Willem

Gibbs T'is én blijft n topper! Wat n heerlijk beest! Super enthousiast en zó lief. GIBBS n heerlijk beest. Zó gelachen hoe hij door de tuin heeft geraced achter n aantal honden aan én 2 minuten later de hele bende achter hem aan!! Dat is pas écht spelen!! JW

Nicole
Logeren | 13-05-19

Geverifieerde beoordeling
Een zeer tevreden en voldaan hondje teruggekregen. Uitgeteld, maar zo happy!
Koda, Kruising
Mannetje, 2 jaar

Reactie Jan Willem

Daar doe ik t voor!!

Marlinda
Logeren | 11-05-19

Geverifieerde beoordeling
Jan Willem straalt een grote liefde en betrokkenheid uit naar 'zijn' opvang honden Het is fijn te weten dat Bobby het naar zijn zin heeft, slaapt in een warm nest, speelt met andere honden en ook nog veel leert. Wanneer ik Bobby ophaal is hij doodmoe en m.i. zeer tevreden met zijn logeerpartij. Het is een fijne plek waar ik hem met een gerust hart achter laat (én weer ophaal :).. Dank JW en tot gauw.
Bobby, Havanezer
Mannetje, 1 jaar

Reactie Jan Willem

Heerlijk om Bobby af en tioe te mogen ontvangen en t beetje te trainen. Leuk hoe bij aankomst hij meteen naar de roedel opzoek gaat! Jan Willem

Karin
Logeren | 06-05-19

Geverifieerde beoordeling
We kunnen altijd zorgeloos op stap als Muis bij Jan Willem logeert. En Muis heeft de tijd van z’n leven plus zijn ogen zien er weer veel beter uit!
Muis, Friese stabij
Mannetje, 3 jaar en 4 maanden

Reactie Jan Willem

Fijn te horen dat Muis genoten heeft. Maar wij óók van heerlijke eigenwijze Muis. Hoop dat t nu beter blijft gaan met zn ogen. Het waz duidelijk de laatste paar dagen dat hij er minder last van had! Tot spoedig, JW

Nicole
Logeren | 04-05-19

Geverifieerde beoordeling
Koda had weer een top verblijf en heeft zich lekker kunnen uitleven. Het is altijd een groot feest als hij merkt (en hij heeft het goed in de gaten) dat we richting Soest rijden. Zijn heel blij dat Jan Willem en Bikkel op ons pad zijn gekomen.
Koda, Kruising
Mannetje, 2 jaar

Reactie Jan Willem

Dank je wel voor jouw reactie!! T blijft heerlijk om te blijven hoe blij de honden zijn als ze beseffen dat ze naar Bikkel en mij gaan. Jan Willem

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten