Over mij

53 jaren ervaring

'N KONINKLIJK (honden) LEVEN; VOOR EVEN, IN SOEST!

(Ik hoop echt dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen én de foto's te bekijken, mocht u daarna toch nog vragen hebben kan u contact opnemen door een aanvraag te sturen via deze site. petbnb.nl/jwbos
Soest. 3782 DL

Wil echter wel met n verdrietig bericht beginnen. Voor t komend jaar verhoog ik de dagopvang en de 24 uur opvang met 1.50 euro.
Wil én zal nog steeds n zeer kleine opvang verzorgen, persoonlijk en gewoon bij ons thuis.
Geen kennels, of ergens opgesloten, maar dus....kinderen (lees honden) aan huis!!
Begrijp nátuurlijk dat de prijs n probleem kan zijn, maar laten wij elkaar ontmoeten!
Kan er altijd alsnog besloten worden niet met mij en Bikkel door te gaan!
Neem niémand dat kwalijk.

(Ik weet hoe belangrijk t is om uw hond ergens, met n goed gevoel, onder te brengen! Mijn suggestie, lees mn verhaal én n aantal referenties.
Momenteel.heb n vaste groep van zo'n 30 baasjes die hun maatjes voor 1 of meerdere dagen bij mij langs brengen en ook n vaste groep die hun honden tijdens de vakantie voor meerdere dagen of totwel 4 weken bij mij komen logeren.

Maar, daarnaast wil ik ook óntzettend graag honden met n rugzakje ontvangen, inclusief getraumatiseerde honden.
Hierbij zijn ook n aantal honden, die M.Gauss niet meer wou behandelen.
Gelukkig bij ons thuis, met n óntzettend persoonlijke aanpak lukt t mij wel.
Soms kost t mij wel 6 weken.
Maar tot nu toe!!! n 100% succes.

Mocht u nog twijfelen, zal ik u n aantal baasjes voorstellen die hun maatje bij mij hebben ondergebracht.

Natuurlijk betekenen 5 pootjes dat je t goed bezig bent!! Maar vooral vr mij van belang de uitleg waarom jij de 5 pootjes hebt verdient.
Én daar doe ik het voor!!

Meer dan 50 jaar ervaring met honden en de laatste 24 jaar ook actief als gedragdeskundige, met een zeer persoonlijke aanpak voor uw hond waarmee ik regelmatig successen behaal.

Nee ik ben geen honden fluisteraar, maar wel zéker een honden luisteraar!!!

Vanaf mijn 14e jaar altijd meer dan één eigen hond tegelijkertijd gehad. Gedurende ons jarenlang verblijf in Portugal zeker twaalf zeer jonge maar ook 9 oudere straat honden in huis genomen, getraind en ondergebracht bij vrienden en familie, daar én in NL.

Ik weet dat wij niet goedkoop zijn maar zie iedere keer weer dat al mijn aandacht en de tijd die ik erin stop voor ieder nieuw maatje van mijn eigen Bikkel, zich heel snel uitbetaald voor uw hond.
Die zich binnen de kortste mogelijke tijd zich helemaal thuis voelt, ook met mijn gezin. Mogen de foto's hiervan getuigen.
Voor mij vooral van belang hoe de honden mij begroeten!
Zij t voor n dagopvang, meerdere nachten, na n aantal sessies correctie, training of aanvullende opleiding.

Het is nm niet "even" oppassen op uw hond, nee ik voel mij verantwoordelijk voor uw maatje, wil hem leren kennen en zorgen dat hij/zij een heerlijke ontspannen tijd bij ons heeft!! En geloof, gezien de meer dan 180 referenties dat ik de goede
kant op ga.

ONZE DAGOPVANG is véél meer dan alleen de "Rolls Royce" van de honden uitlaat services....in plaats van gemiddeld 30 minuten te worden uitgelaten.
Exclusief de tijd in een busje, terwijl de andere honden worden opgehaald en weggebracht.
Kan uw hond voor bijna dezelfde prijs een hele dag bij ons ondergebracht worden. Samen met onze eigen Alfa hond, worden ze méérdere malen uitgelaten, gemiddeld zijn we rond de twee uur..plus.. in de bossen en lopen dan zo'n 9/12 kilometer. (behalve als u anders aangeeft) Met warm weer neem ik water mee voor de honden.
Voor de rest van de dag mogen ze in onze tuin ravotten of gezellig bij ons in het huis doorbrengen.
Wij maken wandelingen op 9 verschillende plekken (bossen/heide en duinen).
Ga alleen daar, waar ik ruim 100 tot 150 meter de bossen in kan rijden, zodat de honden nooit direct de weg op kunnen rennen.
Bikkel, mn Alfa is zo belangrijk omdat hij de roedel beheert. Hetgeen jullie zeer ws al tijdens de kennismaking al zullen ervaren.

Op de echt warme dagen gaan wij er vroeg op uit als het nog koel is om een flinke wandeling te kunnen maken en maken dan in de middag een kortere wandeling naar een van de natuurlijke vijvers die ik op verschillende plekken in de bossen heb gevonden, zoals op de foto's zijn te zien., Én zolang er geen blauwalg te zien is.
Hebben meerdere waterbakken in en rondom t huis, die natuurlijk meerdere malen per dag verschoond worden.

LOGEREN bij ons betekend alles wat hierboven staat beschreven plus een extra wandelingetje s avonds en s'ochtends. Wij voeren uw hond als wij opstaan en om 5pm ín de middag. (tenzij u anders aangeeft.)
Zij slapen gewoon bij ons in de zitkamer, samen met onze hond.

Hebben een heerlijke ruime, volledig afgesloten, tuin.
Bossen op 2 minuten afstand van ons huis.

Zoekt u een kennel waar uw hond de meeste tijd in een (mooi) hok verblijft dan bent u bij mij aan t verkeerde adres.
Als u daar en tegen op zoek bent naar een huiselijke plek waar uw maatje in de winter gewoon naast onze hond voor de open haard ligt en in de zomer gezellig bij ons op t terras en wanneer ze maar willen, lekker kunnen ravotten in onze kompleet afgesloten tuin én echt deel uitmaakt van ons gezin, dán geloof ik dat u bij t juiste
Wij bieden ook een "all inclusive" aan voor 2.00 euro per dag, hiervoor krijgen ze dan twee maaltijden. Wisselen regelmatig van voedsel, verse vis, zoutloze runder bouillon vers gesneden groenten maken vaak deel uit van t menu.
Jawel....wij komen uit de horeca!!


Graag ontvangen wij de logé rond t middag uur zodat er nog n flinke wandeling in de middag kan plaats vinden, waardoor onze gast zich nog even kan uitleven. Graag uw maatje na de logeerpartij voor of tijdens t middag uur weer ophalen, zodat wij ons weer kunnen richten op onze nieuwe gasten. Natuurlijk alles in overleg.
Volop foto's van onze tuin, mijn gezin, onze eigen hond en veel foto's van honden die wij al hebben mogen ontvangen en plekken waar wij graag wandelen. Hoop dat u even de tijd neemt de foto's te bekijken.
Nu sinds kort aangesloten bij Petbnb, een professionele goed gerunde organisatie, die zijn oppassers nauwkeurig selecteert, controleert én regelmatig van zijn site verwijderd als zij zich niet aan t gewenste petbnb niveua houden.
Voor de grotere honden zullen wij een andere prijs berekenen aangezien wij dan natuurlijk minder honden aannemen

Zoals ik al eerder aangaf ben ik ook 24 jaar actief als gedragdeskundige en heb ik gewerkt met honden met een trauma, moeilijk af te richten of ongehoorzaam, wild en overdreven aanwezig zijn. Ervaring met meerdere verschillende rassen van Boxers, Leonbergers, Tekkels tot en met herders en zwaar getraumatiseerde straat honden uit Spanje, Portugal, Roemenië, Griekenlan, Bulgarije, Macedonië en Italië. Na een intake gesprek op n neutraal terrein, kan ik u een voorstel doen over de periode dat ik uw hond bij ons in huis zal nemen. Ik heb namelijk over de jaren gemerkt dat t meestal goed uitwerkt om een hond even uit zijn omgeving te halen, dit gecombineerd met mijn eigen rustige Alfa hond Bikkel dit tot nu toe goede resultaten heeft opgeleverd.
Vandaar dat Bikkel meegaat naar ieder intake wandelingetje. De eerste paar dagen zal bestaan uit vele lange wandelingen en verblijf bij ons in huis en ruime tuin onder constante observatie én winnen van t vertrouwen van uw maatje. Meestal na n paar dagen ga ik actief aan de slag. Ondertussen hou ik u natuurlijk dagelijks op de hoogte met verslagen en foto's.
Na onze eerste ontmoeting zal ik u binnen 24 uur een voorstel doen over een mogelijke aanpak, duur en de kosten.

De laatste paar honden, die ik heb mogen behandelen hadden verschillende kwaaltjes waaronder agressie naar honden, honden én mensen, mishandeld, bewust verminkt, honden met een officieel verordering om alleen aangelijnd en gemuilkorfd uit te laten. Angst voor storm, lawaai en vuurwerk. Constant aan de lijn blijven trekken en een uiterst getraumatiseerd hondje dat zich constant wou verbergen.
Gelukkig kan ik melden dat allen weer terug zijn bij hun baasjes; genieten van hun hondse leventje en lekker ontspannen (los) door de bossen rennen.
Ën ja, ADHD honden bestaan en heb hier ook meerdere van mogen genezen of in ieder geval onder controle kunnen krijgen.

Natuurlijk krijgen alle eigenaren een volledige uitleg en suggesties voor hun honden om ze in top shape te houden en blijven de honden in alle gevallen nog regelmatig bij mij langs komen.

Sinds ruim 2 jaar krijg ik steeds meer aanvragen voor n huisbezoek, voor
of nadat uw hond een of meerdere keren bij mij is geweest. Omdat komt het zin heeft dat ik u thuis bezoek om het leven van u en uw hond mogelijk te kunnen verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld over eet gewoontes , rust plekken en het gedrag in en rond het huis.
Hiervoor bereken ik een vaste uurprijs en kilometer vergoeding.

Nogmaals ben absoluut niet geïnteresseerd in honden ouder dan 1.5 jaar die niet gecastreerd zijn.
Of er moet écht n goede reden voor zijn!!
Ik hoop dat ik uw interesse heb opgewekt en kijk er naar uit van u te mogen horen!

Jan Willem Bos
Soest
Prijzen zijn geldig tot 15.12.2019

Vanaf 01 01 2019 bereken ik 25 euro per hond/boeking over de vakantie periodes én 25 euro per hond/boeking voor de periode 15 december tot en met 10 Januari.
Dit geldt niet voor dagopvang.

2019
Dagopvang 37 euro, vanaf 7.30 am tot 6 pm, andere tijden in overleg.

Per 24 uur/dag) 47 euro , voor korte perioden t/m 8 dagen, hou ik strikt de 24 uur aan tussen brengen en halen.

Wij bieden ook 2 maaltijden per dag voor 2 euro.

Prijzen vanaf 15.12.2019
Dagopvang 38.00euro, vanaf 8am tot maximaal 6pm.

Per 24 uur, 48.00 euro en hou daarbij voor korte periodes strikt de 24 uur tussen brengen en halen.
Voor de vakantieperiode's,
(netzo als vorige jaren) 1 tm 10 Januari; 14 tm 29 Februari; 24 April tm 3 Mei; 3 Juli tm 31 Augustus; 9 tm 25 Oktober én 15 December tm 10 Januari 2021 bereken ik 25 euro per boeking extra.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jan Willem's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Jan Willem past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Jan Willem ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Beierse bergzweethond (Bayrischer Gebirgsschweisshund) · Boerboel · Border terrier · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Coton de tulear · Dalmatische hond · Dogo-Canario · Duitse herder · Eurasier · Fila brasileiro · Flat coated retriever · Friese stabij · Havanezer · Kaukasische owcharka · Kooikerhondje · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka · Zwitserse Witte Herder
Rassen waar Jan Willem niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Jan Willem op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 382
Vaste gasten: 45
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jan Willem's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Jan Willem's hond
Bikkel
Kruising, Mannetje
9 jaar en 7 maanden

Als jouw hond bij Jan Willem in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

232 beoordelingen
Ilona
Dagopvang | 05-12-19

Geverifieerde beoordeling
Gibbs heeft deze week geen 2 maar 3 dagen bij Jan Willem mogen zijn. Wat een feest zo’n dag extra! Fijn dat je altijd zo flexibel bent JW en Gibbs ook altijd nog bij een last-minute vraag van ons bij je mag komen, waarderen wij (en Gibbs) enorm!
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

Als ik kan helpen!! JW

Brigitte
Logeren | 01-12-19

Geverifieerde beoordeling
Harvey had opnieuw een goede logeerpartij bij Jan Willem. Lekker naar buiten, spelen met andere honden in de roedel en heerlijk eten. Harvey komt af en toe bij Jan Willem, maar gaat er steeds kwispelend heen en komt kwispelend (en goed moe:-)) terug. Dank weer!
Harvey, Kortharige teckel
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Jan Willem

Én daar doe ik t voor! Harvey, niet erg vaak geweest dus n beetje schoorvoetend binnen t hek. Éénmaal daar was t meteen, aha!! hier zíjn er meer honden én weg was hij. Heeft n zeer actief en hondsociaal weekend gehad. Denk dat Harvey nu heerlijk rustig alles aan t verwerken is. Wat n heerlijke zoete hond. JW

Carolien
Dagopvang | 28-11-19

Geverifieerde beoordeling
Sarah heeft weer een super tijd gehad bij Jan Willem. Er is niets fijners dan je hond bij iemand achter te kunnen laten die je volkomen vertrouwd en waarbij je hond vol enthousiasme naar binnen gaat en blij maar moe is als je hem op het eind van de dag weer ophaalt. Wij brengen Sarah graag nog heel vaak! Dank je wel Jan Willem 🥰
Sarah, Zwitserse Witte Herder
Vrouwtje, 2 jaar en 9 maanden

Reactie Jan Willem

Sarah, lekker beest. Speelt met alle honden en begint zich echt te ontfermen over de kleintes en jonge honden. JW

Liesbeth
Dagopvang | 28-11-19

Geverifieerde beoordeling
Sinds kort zijn onze honden Meisie en Jimmy 2 dagen in de week bij Jan Willem en het bevalt hen en ons prima! Goede communicatie, flexibiliteit en aandacht voor de (verschillende) karakters van de honden. Uitgebreid met de roedel en Jan Willem wandelen en thuis lekker chillen. Ook het eten wordt verzorgd. Wat wil je nog meer!
Meisie, Kruising
Vrouwtje, 9 jaar en 8 maanden
Jimmy, Jack Russel Terrier
Mannetje, 3 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

2 totaal verschillende karakters! Meisie meteen naar binnen om de roedel te ontmoeten en geknuffeld te worden. Jimmie, echter. Rústig!! laat mij even bekijken wat en wie er is en kom ok erzo op terug. Maar ook binben 20 minuten op mn schoot en daarna klaar om met zn allen t bos in te duiken N lekker stel! JW

Eric
Dagopvang | 27-11-19

Geverifieerde beoordeling
Bruno heeft het weer fantastisch gehad.
Bruno, Kooikerhondje
Mannetje, 4 jaar en 1 maand

Reactie Jan Willem

Dank voor de reactie!! De manier waarop Bruno, na n plas buiten t hek te hebben gedaan, als n dolle t erf oprent om de roedel te ontmoeten, is zo leuk te zien!!

Sanne
Dagopvang | 27-11-19

Geverifieerde beoordeling
Jan Willem is een echte topper die ons heel goed ondersteund met de verzorging en opvoeding van Qlaus. We hebben echt een veranderd hondje en zijn heel blij, wij komen hier zeker terug!
Qlaus, Coton de tulear
Mannetje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

Dank jullie wel voor t vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven. Qlaus heeft er zeker baat bij gehad.

Ilona
Dagopvang | 26-11-19

Geverifieerde beoordeling
Bij Jan Willem is Gibbs graag. Zijn staart kwispelt er op los als hij hoort dat we naar JW gaan... Geweldig om te zien hoe hij zich vermaakt met de andere honden. Ridgeback James om lekker lomp mee te stoeien, heerlijk ravotten met Dunya etc. Genoeg beweging en weer heel wat meegemaakt om thuis heerlijk in slaap te vallen en in een diepe droom (inclusief geluidjes) te raken! Weer een top tijd bij JW!
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

dank voor jullie uitgebreide reactie! Gibbs..... n heerlijk beest!

Nicole
Logeren | 18-11-19

Geverifieerde beoordeling
Ons hondje Koda is inmiddels aardig ingeburgerd als Grieks hondje bij Jan Willem en steun en toeverlaat Bikkel. Koda heeft het thuis al in de gaten als de voerzakjes worden klaargemaakt. Vol enthousiasme springt hij in de achterbak van de auto. "Feest", ik ga richting Soest. Voor Koda altijd een vakantie uitstapje op zich. En zijn opgewekte gedrag zegt ons meer dan genoeg. Dank voor de goede zorgen!
Koda, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 6 maanden

Reactie Jan Willem

Lekker beest. Geniet van welke samenstelling de roedel ook is. Zoals hij in t bos meedoet met de rest soms 5 keer zo groot is n genot om te zien. Dank jullie wel voor de reactie. Jan Willem

Milydia
Logeren | 08-11-19

Geverifieerde beoordeling
Bij het huis van Jan Willem aangekomen had Lara al geen oog meer voor mij en wilde zo snel mogelijk door het hek, als dat geen bewijs is ..... Jan Willem doet geweldig werk door Lara ook te helpen omgaan met wat zaken in haar rugzak zoals het zeer agressief verdedigen van een bot, en dat met behoud van alle 10 zijn vingers. Top !
Lara, Kruising
Vrouwtje, 4 jaar en 5 maanden

Reactie Jan Willem

Mny thks!! Zo belangrijk als ieder baasje zou reageren wat ik voor hem doe!

Dominique
Dagopvang | 06-11-19

Geverifieerde beoordeling
Onze hond heeft een waanzinnig goede dag gehad, sociale vaardigheden opgedaan, lekker gespeeld met andere honden, en veel aandacht gekregen. Zeker een aanrader!
Coco, Kruising
Vrouwtje, 11 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor jullie snelle reactie!! Co Co heeft n super, 1ste dagje, gehad én t wordt alleen maar leuker voor Co Co. Jan Willem

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten