dogsize3 dogsize2 dogsize1 dogsize4 baby girl cigarette

Over mij

50 jaren ervaring

'N KONINKLIJK (honden) LEVEN; VOOR EVEN IN SOEST!!

(Ik hoop echt dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen én de foto's te bekijken, mocht u daarna toch nog vragen hebben kan u contact opnemen door een aanvraag te sturen via deze site. petbnb.nl/jwbos
Soest. 3862 DL

(Ik weet hoe belangrijk t is om uw hond ergens, met n goed gevoel, onder te brengen! Mijn suggestie, lees mn verhaal én n aantal referenties.

Mocht u nog twijfelen, zal ik u n aantal baasjes voorstellen die hun maatje bij mij heeft ondergebracht.)

Natuurlijk betekenen 5 pootjes dat je t goed bezig bent!! Maar vooral vr mij van belang de uitleg waarom jij de 5 pootjes hebt verdient.
Én daar doe ik het voor!!

Meer dan 50 jaar ervaring met honden en de laatste 24 jaar ook actief als gedragdeskundige, met een zeer persoonlijke aanpak voor uw hond waarmee ik regelmatig successen behaal, en u meer over kan lezen onderaan deze tekst!

Nee ik ben geen honden fluisteraar, maar wel zéker een honden luisteraar!!!

Vanaf mijn 14e jaar altijd meer dan één eigen hond gehad. Gedurende ons jarenlang verblijf in Portugal zeker twaalf zeer jonge maar ook 9 oudere straat honden in huis genomen, getraind en ondergebracht bij vrienden en familie.

Ik weet dat wij niet goedkoop zijn maar zie iedere keer weer dat al mijn aandacht en de tijd die ik erin stop voor ieder nieuw maatje van mijn eigen Bikkel, zich heel snel uitbetaald voor uw hond.
Die zich binnen de kortste mogelijke tijd zich helemaal thuis voelt, ook met mijn gezin. Mogen de foto's hiervan getuigen.
Voor mij vooral van belang hoe de honden mij begroeten!
Zij t voor n dagopvang, meerdere nachten, na n aantal sessies correctie, training of aanvullende opleiding.

Het is nm niet "even" oppassen op uw hond, nee ik voel mij verantwoordelijk voor uw maatje, wil hem leren kennen en zorgen dat hij/zij een heerlijke ontspannen tijd bij ons heeft!! En geloof, gezien de meer dan 150 referenties dat ik de goede
kant op ga.

ONZE DAGOPVANG is véél meer dan alleen de "Rolls Royce" van de honden uitlaat services....in plaats van gemiddeld 30 minuten te worden uitgelaten.
Exclusief de tijd in een busje, terwijl de andere honden worden opgehaald en weggebracht.
Kan uw hond voor bijna dezelfde prijs een hele dag bij ons ondergebracht worden. Samen met onze eigen Alfa hond, worden ze méérdere malen uitgelaten, gemiddeld zijn we rond de twee uur..plus.. in de bossen en lopen dan zo'n 9/12 kilometer. (behalve als u anders aangeeft) Met warm weer neem ik water mee voor de honden.
Voor de rest van de dag mogen ze in onze tuin ravotten of gezellig bij ons in het huis doorbrengen.
Wij maken wandelingen op 9 verschillende plekken (bossen/heide en duinen).
Ga alleen daar, waar ik 100 tot 150 meter de bossen in kan rijden, zodat de honden nooit direct de weg op kunnen rennen.
Bikkel, mn Alfa is zo belangrijk omdat hij de roedel beheert. Hetgeen jullie zeer ws al tijdens de kennismaking zullen ervaren.
Op de echt warme dagen gaan wij er vroeg op uit als het nog koel is om een flinke wandeling te kunnen maken en maken dan in de middag een kortere wandeling naar een van de natuurlijke vijvers die ik op verschillende plekken in de bossen heb gevonden, zoals op de foto's zijn te zien. Hebben meerdere waterbakken in en rondom t huis, die natuurlijk meerdere malen per dag verschoond worden.

LOGEREN bij ons betekend alles wat hierboven staat beschreven plus een extra wandelingetje s avonds en s'ochtends. Wij voeren uw hond als wij opstaan en om 5pm ín de middag. (tenzij u anders aangeeft.)
Zij slapen gewoon bij ons in de zitkamer, samen met onze hond.

Hebben een heerlijke ruime, volledig afgesloten, tuin.
Bossen op 2 minuten afstand van ons huis.

Zoekt u een kennel waar uw hond de meeste tijd in een (mooi) hok verblijft dan bent u bij mij aan t verkeerde adres.
Als u daar en tegen op zoek bent naar een huiselijke plek waar uw maatje in de winter gewoon naast onze hond voor de open haard ligt en in de zomer gezellig bij ons op t terras en wanneer ze maar willen, lekker kunnen ravotten in onze kompleet afgesloten tuin én echt deel uitmaakt van ons gezin, dán geloof ik dat u bij t juiste
Wij bieden ook een "all inclusive" aan voor 2.00 euro per dag, hiervoor krijgen ze dan twee maaltijden. Wisselen regelmatig van voedsel, verse vis, zoutloze runder bouillon vers gesneden groenten maken vaak deel uit van t menu.
Jawel....wij komen uit de horeca!!

Graag ontvangen wij de logé rond t middag uur zodat er nog n flinke wandeling in de middag kan plaats vinden, waardoor onze gast zich nog even kan uitleven. Graag uw maatje na de logeerpartij voor of tijdens t middag uur weer ophalen, zodat wij ons weer kunnen richten op onze nieuwe gasten. Natuurlijk alles in overleg.
Volop foto's van onze tuin, mijn gezin, onze eigen hond en veel foto's van honden die wij al hebben mogen ontvangen en plekken waar wij graag wandelen. Hoop dat u even de tijd neemt de foto's te bekijken.
Nu sinds kort aangesloten bij Petbnb, een professionele goed gerunde organisatie, die zijn oppassers nauwkeurig selecteert, controleert én regelmatig van zijn site verwijderd als zij zich niet aan t gewenste petbnb niveua houden.
Voor de grotere honden zullen wij een andere prijs berekenen aangezien wij dan natuurlijk minder honden aannemen

Zoals ik al eerder aangaf ben ik ook 24 jaar actief als gedragdeskundige en heb ik gewerkt met honden met een trauma, moeilijk af te richten of ongehoorzaam, wild en overdreven aanwezig zijn. Ervaring met meerdere verschillende rassen van Boxers, Leonbergers, Tekkels tot en met herders en zwaar getraumatiseerde straat honden uit Spanje, Portugal, Roemenië, Griekenlan, Bulgarije en Italië. Na een intake gesprek op n neutraal terrein, kan ik u een voorstel doen over de periode dat ik uw hond bij ons in huis zal nemen. Ik heb namelijk over de jaren gemerkt dat t meestal goed uitwerkt om een hond even uit zijn omgeving te halen, dit gecombineerd met mijn eigen rustige Alfa hond Bikkel dit tot nu toe goede resultaten heeft opgeleverd.
Vandaar dat Bikkel meegaat naar t intake wandelingetje. De eerste paar dagen zal bestaan uit vele lange wandelingen en verblijf bij ons in huis en ruime tuin onder constante observatie én winnen van t vertrouwen van uw maatje. Meestal na n paar dagen ga ik actief aan de slag. Ondertussen hou ik u natuurlijk dagelijks op de hoogte met verslagen en foto's.
Na onze eerste ontmoeting zal ik u binnen 24 uur een voorstel doen over een mogelijke aanpak, duur en de kosten.

De laatste paar honden, die ik heb mogen behandelen hadden verschillende kwaaltjes waaronder agressie naar honden, honden én mensen, officieel verordering om alleen aangelijnd en gemuilkorfd uit te laten. Angst voor storm, lawaai en vuurwerk. Constant aan de lijn blijven trekken en een uiterst getraumatiseerd hondje dat zich constant wou verbergen.
Gelukkig kan ik melden dat allen weer terug zijn bij hun baasjes; genieten van hun hondse leventje en lekker ontspannen (los) door de bossen rennen.
Ën ja, ADHD honden bestaan en heb hier ook meerdere van mogen genezen of in ieder geval onder controle kunnen krijgen.

Natuurlijk krijgen alle eigenaren een volledige uitleg en suggesties voor hun honden om ze in top shape te houden. Ik zie bijna alle gevallen nog regelmatig als ze even gezellig langs komen of een paar dagen komen logeren!

Nadat uw hond een of meerdere keren bij mij is geweest, het regelmatig voorkomt dat het zin heeft dat ik u thuis bezoek om het leven van u en uw hond mogelijk te kunnen verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld over eet gewoontes , rust plekken en het gedrag in en rond het huis.
Hiervoor bereken ik een vaste uurprijs en kilometer vergoeding.

Fiets opleiding.
Voor 250 euro geef ik uw hond n opleiding over 3 dagen waarbij hij leert naast n fiets te lopen.
Normale kosten voor n drie dagen verblijf is 132 euro, aangezien ik minder honden over deze periode kan trainen/opvangen lijkt mij t verschil redelijk.

Ik hoop dat ik uw interesse heb opgewekt en kijk er naar uit van u te mogen horen!

Jan Willem Bos
Soest
Prijzen zijn geldig tot 01.01.2019!

Vanaf 01 01 2019 bereken ik 25 euro per hond/boeking over de vakantie periodes én 50 euro per hond/boeking voor de periode 15 december tot en met 10 Januari.
Dit geldt niet voor dagopvang.

2019
Dagopvang 36 euro, vanaf 7.30 am tot 6 pm, andere tijden in overleg.

Per 24 uur/dag) 45 euro , voor korte perioden t/m 8 dagen, hou ik strikt de 24 uur aan tussen brengen en halen.

Wij bieden ook 2 maaltijden per dag voor 2 euro.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jan Willem's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Jan Willem past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waar Jan Willem niet op past
Kruising · Labrador retriever · Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Jan Willem op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Boekingen: 264
Vaste gasten: 32
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jan Willem's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Jan Willem's hond
Bikkel
Kruising, Mannetje
8 jaar en 10 maanden

Als jouw hond bij Jan Willem in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

168 beoordelingen
San
Dagopvang | 15-03-19

Geverifieerde beoordeling
Leuk hoe Jan Willem ons met foto's op de hoogte houdt van de dag van Booker. Deze keer zagen we een pack van vijf gelukkig honden in het bos op de foto, top!
Booker, Kruising
Mannetje, 4 jaar en 6 maanden

Reactie Jan Willem

San dank je wel dat je tijd neemt om n reactie te geven. Erg geapprecieerd!! Jan Willem.

Ingeborg
Logeren | 13-03-19

Geverifieerde beoordeling
Flo voor de 1e keer bij Jan Willem afgeleverd. Spannend, want Flo is een schat, maar wel eentje met een “bijsluiter”. Daardoor niet een hond die ik zomaar iedereen zou toevertrouwen. Op mijn terugweg naar huis kreeg ik al de eerste foto’s en filmpjes binnen van een vrolijke Flo, spelend met de andere honden. Hij heeft het geweldig gehad! Jan Willem heeft een enorme passie vóór en ontzettend veel verstand ván honden. Bovendien een start gemaakt om het “in de auto” issue van Flo aan te pakken. Ik ga ermee aan de slag Jan Willem, ben zeer gemotiveerd geraakt! Nogmaals dank van Flo en mij ????
Flo, Kruising
Mannetje, 7 jaar

Reactie Jan Willem

Ingeborg,. hartelijk dank voor jouw bericht. Flo n heerlijke hond!! Voor Flo waren de 1ste 25 minuten bijzonder spannend, maar samen met mn Bikkel ging de introductie van de roedel helemaal goed. Wil graag met Flo écht aan de slag, maar daarvoor moet er van beide kanten 100% respect én vertrouwen zijn. ÉN dat moet groeien en kan niet geforceerd gebeuren. We zijn in ieder geval de juiste richting ingeslagen!! JW

San
Logeren | 13-03-19

Geverifieerde beoordeling
Booler kwam super relaxed terug van zijn weekje bij Jan Willem. Misschien heeft zelfs een leukere vakantie gehad als wij :-)
Booker, Kruising
Mannetje, 4 jaar en 6 maanden

Reactie Jan Willem

Booker volgens mij. ook n heerlijke tijd gehad!

Karin
Logeren | 04-03-19

Geverifieerde beoordeling
Muis is nog steeds aan het afkicken van zijn weekje met Bikkel en co. Gelukkig mag hij binnenkort weer naar zijn favoriete roedel!
Muis, Friese stabij
Mannetje, 3 jaar en 1 maand

Reactie Jan Willem

wat n heerlijk eigenwijze hond, die Muis!!

Beatrice
Dagopvang | 02-03-19

Geverifieerde beoordeling
Pickles, Border terrier
Vrouwtje, 5 maanden

Reactie Jan Willem

Dank om tijd te nemen om n beoordeling, hoe kort dan ook, te plaatsen! Zo belangrijk want ik leg t vuur aan de schoenen bij Petbnb om oppassers die geen óf n sléchte reactie. ontvangen onmiddellijk van hun site te verwijderen! Fijn weekend, Jan Willem

Ilona
Dagopvang | 01-03-19

Geverifieerde beoordeling
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 1 jaar en 3 maanden

Reactie Jan Willem

Gibbs, n topper. Heerlijk om te zien dat hij ervan geniet om bij ons te komen. Meteen op zoek naar de roedel. Maar nog beter, t enthousiasme van Gibbs, als jullie, de baasjes, hem weer op komen halen. JW

Eric
Dagopvang | 21-02-19

Geverifieerde beoordeling
Bruno heeft veel baat bij de opvang in de roedel bij Jan Willem. Hij is rustiger geworden en socialer richting andere jonge honden. Elke week gaat hij met heel veel plezier naar Jan Willem. Het geeft ons veel rust dat hij het daar zo naar zijn zin heeft en ook nog wat leert.
Bruno, Kooikerhondje
Mannetje, 3 jaar en 5 maanden

Reactie Jan Willem

Zo leuk hoe de interactie tussen Bruno en de andere honden steeds makkelijker verloopt. Begint zelfs uit te dagen, heerlijk gezicht!!

Beatrice
Logeren | 19-02-19

Geverifieerde beoordeling
Wat hebben we onze pup gemist en wat heeft Jan Willem ons fijn op de hoogte gehouden van haar ervaringen, ontmoetingen en slaapsessies. Heerlijk om te weten, terwijl je ver weg bent, dat er met liefde en aandacht voor je lieve hondje wordt gezorgd. En toen we haar gisteren weer ophaalden, waren we reuze blij dat ons weer herkende.... Want als je zoveel liefde wordt verzorgd en je hebt ook nog heul veul speelvriendjes, wil je dan nog eigenlijk wel naar huis. Nou gelukkig wel. Tot een volgende keer. Dan wordt het gewoon weer feest.
Pickles, Border terrier
Vrouwtje, 5 maanden

Reactie Jan Willem

Pickels n toppertje toen ze kwam. NU n topper. Geniet vn haar leven in de roedel bij mij en Bikkel, maar is iedere keer ook weer zo blij om haar baasjes te zien, zoals t hoort!! Hebben regelmatig contact over de opvoeding van Pickels, waardoor beide partijen weten wat ze van elkaar verwachten. Voor mij dus, n perfect match!! JW

Jannita
Logeren | 18-02-19

Geverifieerde beoordeling
Sam is helemaal thuis bij Jan Willem. Hij huppelt vrolijk de tuin in als wij hem brengen. We krijgen dagelijks foto’s en filmpjes, heel leuk! Jan Willem is heel flexibel en we laten Sam met een gerust hart bij hem achter!
Sam, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Jan Willem

Sam n óntzettende lieverd! Heerlijk om Sam te hebben. Geniet van t leven in n constant wisselende roedel én los door de bossen te rennen. N heerlijk beest!! Jan Willem

Leontien
Dagopvang | 17-02-19

Geverifieerde beoordeling
Soof vond het weer top bij Jan Willem en de roedel! Lekker helemaal uitgeteld en een tevreden hondje teruggekregen. Dank voor de goede zorgen!
Sofie, Franse bulldog
Vrouwtje, 5 maanden

Reactie Jan Willem

Leotien dank je wel voor jouw reactie! Zou t ieder baasje van n (jonge)) hond aanraden om z'n maatje op zn minst enkele dagen in n roedel mee te laten leven. Honden zijn sociale dieren en leren er zoveel van. Groetjes en tot spoedig, Jan Willem

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten