Beoordelingen

292 beoordelingen
Petra
Dagopvang | 24-07-20

Geverifieerde beoordeling
Niets dan lof! Chili heeft goede en minder goede dagen qua artrose, dus is het superfijn om te weten dat daar rekening mee wordt gehouden. Ze komt telkens vol “verhalen” weer terug in de auto, en slaapt vervolgens heerlijk door Graag tot de volgende keer, Jan Willem !
Chili, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 10 jaar en 4 maanden

Reactie Jan Willem

Thks. iedere reactie is zó welkom!

Eric
Dagopvang | 19-07-20

Geverifieerde beoordeling
Bruno, Kooikerhondje
Mannetje, 4 jaar en 9 maanden

Reactie Jan Willem

thks!!! n fijne vakantie gewenst.

Petra
Dagopvang | 19-07-20

Geverifieerde beoordeling
Vond JW’s duidelijke uitleg tijdens het intake gesprek/wandeling erg fijn. We hebben Bikkel ontmoet en dat ging gelukkig prima met Chili. Eerste dag opvang was natuurlijk even wennen, maar na afloop heeft ze heerlijk liggen slapen dus we kijken uit naar de volgende keer!
Chili, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 10 jaar en 4 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor jouw reactie. Op naar de volgende keer Van overtuigd dat Chili dit als znn 2e huis gaat zien. Jan Willem

Margot
Logeren | 10-07-20

Geverifieerde beoordeling
Sumba heeft twee nachtjes bij Jan Willem en Bikkel gelogeerd. Ik werd op de hoogte van het wel en wee van Sumba gehouden en hij is terug gekomen als een tevreden hond. Daarnaast heeft Jan Willem een grote tuin wat natuurlijk heel prettig is. Ook voor correcties in het gedrag van je hond kan je Jan Willem inschakelen. Al met een al een hele goede ervaring.
Sumba, Vizsla Korthaar
Mannetje, 10 maanden

Reactie Jan Willem

Sumba heerlijke jonge zeer enthousiaste hond. Moet duidelijk nog erg veel leren én gecorrigeerd worden. Geniet van in n roedel te zijn, maar weet wel wie de Alfa is, ....Bikkel die hij dan ook ten alle tijden volgd en "gehoorzaamd. Andersom, Sumba vloog n zijpad in terwijl ik rechtdoor liep, bleef Bikkel achter totdat hij zag dat S terug kwam rennen. JW

Willem
Logeren | 06-07-20

Geverifieerde beoordeling
Verblijf wordt altijd voorzien van fotootjes , meerdere malen per dag, waarop het welvaren van mijn Zeno overduidelijk is, vaak eindigend met een prentje waarop hij evident ‘kapot’ is. Als altijd vertrouwde handen!! Dank, Jan -Willem!!🙏🏼
Zeno, Vizsla Draadhaar
Mannetje, 10 maanden

Reactie Jan Willem

Zeno, één bonk energie! Geniet van n roedel, waardoor hij zich kan uitleven. Grootste vriend, Moos n Franse buldog die zelf denkt minstens n Ridgeback te zijn. Slopen elkaar. Maar fluit ze regelmatig terug voor n rust pauze in huis. Wat n enthousiasme!! Kortom....size does nót matter!! Jan Willem

Rachel
Logeren | 04-07-20

Geverifieerde beoordeling
Moos heeft een heerlijke tijd gehad bij jullie! Hij heeft volop genoten van het spelen met de andere honden. Wij hebben heerlijk kunnen genieten van onze vakantie wetende dat hij in goede handen was! Dank jullie wel en tot de volgende keer!
Moos, Franse bulldog
Mannetje, 1 jaar

Reactie Jan Willem

Bring Moos on!! N top tijd gehad, toch! Geloof nm dat t ook voor Moos goed is, regelmatig in n roedel te zijn! Tot binnenkort, JW

Wilma
Logeren | 04-07-20

Geverifieerde beoordeling
Eerste keer voor ons om de hond te laten logeren. Heel goed bevallen, we kregen regelmatig foto's toegestuurd van de honden bende, spelend, wandelend en slapend. Hond blij, wij blij. Fijn om hem met een gerust hart achter te kunnen laten!
Dexter, Flat coated retriever
Mannetje, 6 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

Dank jullie wel. Volgens mij is t uitstekend bevallen. Groetjes, jw

Eric
Dagopvang | 30-06-20

Geverifieerde beoordeling
Bruno zat vanochtend weer flink te piepen in de auto, omdat hij wist waar hij naartoe ging. We kunnen hem (bijna) geen groter plezier doen dan de hele dag spelen, wandelen en scholieren bij Jan Willem, Bikkel en de rest.
Bruno, Kooikerhondje
Mannetje, 4 jaar en 9 maanden

Reactie Jan Willem

Bruno echt heerlijk hier iedere keer te hebben. Na zn ingreep duidelijk meer assertief geworden en staat sterker in zn schoenen (=poten). JW

Eric
Logeren | 24-06-20

Geverifieerde beoordeling
Bruno heeft weer een geweldige tijd gehad en is nu -thuis- heerlijk aan het slapen.
Bruno, Kooikerhondje
Mannetje, 4 jaar en 9 maanden

Reactie Jan Willem

Bruno onze nieuwste beste èn goedkoopste stofzuiger. reageert op íedere beweging super snel. Zuigt t op en gaat meteen weer in de slaap houding. Super efficiënt! JW

Ilona
Dagopvang | 24-06-20

Geverifieerde beoordeling
Een warm en gezellige dag waar Gibbs moe maar voldaan van thuis gekomen is. Tot volgende keer weer!
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 2 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Echt n kind (hond) aan huis! Zo lief hoe hij t hele gezin begroet als hij hier aankomt.

Over mij

53 jaren ervaring

'N KONINKLIJK (honden) LEVEN; VOOR EVEN, IN SOEST!

Best baasje,
welkom op mijn Petbnb site.
Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie hier te plaatsen en hoop dat u de tijd zal nemen
mijn verhaal te lezen, foto's te bekijken en sommige reacties van andere baasjes te lezen.
Hopelijk tot spoedig!
Jan Willem Bos

ps. Mocht u nog vragen hebben dan graag even contact opnemen door een aanvraag te sturen
via deze site. petbnb.nl/jwbos
Soest. 3762 DL

Overigens, ik bén en zál altijd een kleine en persoonlijke opvang blijven, gewoon bij ons in huis.
Geen kennels maar honden aan huis!!
Laten wij elkaar eens vrijblijvend ontmoeten, op neutraal terrein, hetgeen beter voor de honden is.
Kan er altijd alsnog besloten worden niet met mij en mijn hond Bikkel door te gaan!
Ik zal dat niemand, ooit, kwalijk nemen.

Ik weet hoe belangrijk t is om uw hond ergens, met n goed gevoel, onder te brengen!
Daarom mijn suggestie, om mijn verhaal te lezen.
Momenteel.heb ik een vaste groep van baasjes die hun maatjes voor 1 of meerdere dagen per week bij mij langs brengen en ook n vaste groep die hun honden tijdens de vakantie voor meerdere dagen of tot wel 6 weken bij mij laten logeren.

Vanuit Petbnb worden de baasjes na ieder verblijf gevraagd om een reactie over de opvang van hun maatje te geven.
(1 pootje is slecht en 5 is maximum)
Dus betekenen de 5 pootjes reacties, dat ik momenteel goed bezig ben, waarbij de uitleg waarom ik de 5 pootjes heb verdient, zeker voor mij van belang zijn.

Meer dan 50 jaar ervaring met honden en de laatste 14 jaar ook actief als gedrag deskundige, met een zeer persoonlijke aanpak voor uw hond waarmee ik gelukkig successen behaal.
Ik vind het heerlijk honden met n rugzakje te mogen helpen en heb onder andere ook een hond mogen helpen die bij een zeer bekende Nederlandse honden trainer als hopeloos was weggestuurd.
Nee, ik ben geen honden fluisteraar, maar wel zéker een honden luisteraar!!!

Vanaf mijn 14e jaar altijd meer dan één eigen hond gehad. Gedurende ons jarenlang verblijf in Portugal meerdere jonge maar ook 9 oudere straat honden in huis genomen, bij de dierenarts gebracht voor controle, opgevoed, getraind en ondergebracht bij vrienden en familie.

Ik weet dat wij niet goedkoop zijn maar zie iedere keer weer dat al mijn aandacht en de tijd die ik erin stop, voor ieder nieuw maatje van mijn eigen Alfa, Bikkel, zich heel snel uitbetaald voor uw hond.
Wist u dat honden net zo als bijvoorbeeld paarden erg sociaal zijn die graag in een roedel leven, elkaar steunen, spelen en corrigeren meestal o.l.v. een alfa hond. Het zal zeker het gedrag van uw hond op een positieve manier beïnvloeden, hetgeen ik desgevraagd tijdens ons kennismaak wandelingetje verder kan toelichten.
Binnen de kortste mogelijke tijd zullen zij zich bij ons helemaal thuis voelen.
Heerlijk hoe de honden bij het hek s'ochtends uit de auto springen om mij te begroeten en dan op zoek gaan naar Bikkel en de andere honden en s'avonds dol enthousiast weer hun baasjes begroeten. Het is nm niet "even" oppassen op uw hond, nee ik voel mij verantwoordelijk voor uw maatje, wil hem leren kennen en zorgen dat hij/zij een heerlijke ontspannen tijd bij ons heeft en weer graag terugkomt!!
Meeste honden worden tussen 17.00 en 17.30 opgehaald, hetgeen betekend dat ze met Bikkel meegegeten hebben. Dit verzorgen wij, maar sommige honden hebben speciaal droogvoer dat de baasjes hier achter laten.

ONZE DAGOPVANG is dus echt géén honden uitlaat service.

Samen met onze eigen Alfa hond, Bikkel, die echt voor zijn roedel opkomt, worden ze méérdere malen uitgelaten, gemiddeld zijn we rond de twee uur..plus.. in de bossen en lopen dan zo'n 9/12 kilometer. (behalve als u anders aangeeft)
Met warm weer neem ik water mee voor de honden, zodat ze al kunnen drinken in het bos.
Voor de rest van de dag mogen ze in onze tuin ravotten of gezellig bij ons in het huis doorbreng
Wij maken wandelingen op verschillende plekken (bossen/heide en duinen) en alleen
daar, waar ik 100 meter de bossen in kan rijden, zodat de honden nooit direct de weg op kunnen rennen.

Op de echt warme dagen gaan wij zo vroeg mogelijk erop uit als het nog koel is om een flinke wandeling te kunnen maken en maken dan in de middag een kortere wandeling naar een van de natuurlijke vijvers die ik op verschillende plekken in de bossen heb gevonden, zolang er geen blauwalg te zien is.
Er zijn meerdere waterbakken in en rondom t huis, die ik meerdere malen per dag verschoon.

LOGEREN bij ons betekend alles wat hierboven staat beschreven plus aantal extra wandelingetjes s'avonds en s'ochtends. Wij voeren uw hond als wij opstaan rond 06.30 am en weer om 5 pm ín de middag. (tenzij u anders aangeeft.)
Zij slapen gewoon bij ons in huis, samen met onze hond. (hebben voldoende hondenmanden)

Zoekt u een kennel waar uw hond de meeste tijd in een (mooi) hok verblijft dan bent u bij mij aan t verkeerde adres.
Als u daar en tegen op zoek bent naar een huiselijke plek waar uw maatje in de winter gewoon naast onze hond voor de open haard ligt en in de zomer gezellig bij ons op t terras en wanneer ze maar willen, lekker kunnen ravotten in onze compleet afgesloten tuin én echt deel uitmaakt van ons gezin, dán geloof ik dat u bij t juiste adres bent.
Wisselen regelmatig van voedsel, verse vis, huisgemaakte zoutloze bouillon, maximum 17% vers gesneden groenten maken regelmatig deel uit van t menu.
Tegenwoordig importeer ik ook blikvlees uit t buitenland, hetgeen wel duurder is, maar uit minstens 85% puur vlees bestaat, geen meel, rijst of aardappel bevat, maar wel alle noodzakelijke vitaminen.
Jawel....wij komen uit de horeca!!

Graag ontvangen wij de logé rond het middag uur zodat er nog n flinke wandeling in de middag kan plaats vinden, waardoor onze gast zich nog even kan uitleven. Graag uw maatje na de logeerpartij voor of tijdens t middag uur weer ophalen, zodat wij ons weer kunnen richten op onze nieuwe gasten. Natuurlijk alles in overleg.
Volop foto's van onze tuin, mijn gezin, onze eigen hond en veel foto's van honden die wij al hebben mogen ontvangen en plekken waar wij graag wandelen.

Aangesloten bij Petbnb, een professionele goed gerunde organisatie, die zijn oppassers nauwkeurig selecteert, controleert én regelmatig van zijn site verwijderd als de oppas zich niet aan t gewenste petbnb niveau houden. (Slechts 2 van de 5 nieuwe aanvragen om petbnb oppas te worden worden geaccepteerd).

Zoals ik al eerder aangaf ben ik ook al 24 jaar actief als gedrag deskundige en heb gewerkt met honden met een trauma, moeilijk af te richten, ongehoorzaam, wild of overdreven aanwezig zijn. Ervaring met verschillende rassen zoals Boxers, Leonberger, Tekkels, verschillende soorten herders, terriërs waaronder, Jack rusell, Bull, Border, Airedale, etc. tot en met Labradors, Berner sennen, Ridgeback, zwaar getraumatiseerde straat honden uit Spanje, Portugal, Roemenië, Griekenland, Bulgarije, Macedonië en Italië. Na een intake gesprek op n neutraal terrein, kan ik u een voorstel doen over de periode dat ik uw hond bij ons in huis zal nemen. Ik heb namelijk over de jaren gemerkt dat t goed uitwerkt om een hond uit zijn eigen leefomgeving te halen, dit gecombineerd met mijn eigen rustige Alfa hond Bikkel heeft dit tot nu toe goede resultaten opgeleverd.
Vandaar dat Bikkel meegaat naar ieder intake wandelingetje. Na onze eerste ontmoeting zal ik u zo spoedig mogelijk een voorstel doen.
De eerste paar dagen zal bestaan uit vele lange wandelingen en verblijf bij ons in huis en tuin om uw maatje te laten ontspannen én het winnen van vertrouwen van uw maatje. Meestal na n paar dagen ga ik actief aan de slag. Ondertussen hou ik u natuurlijk dagelijks op de hoogte met verslagen en foto's.
Honden, die ik heb mogen behandelen hadden verschillende kwaaltjes waaronder agressie naar honden, én mensen, mishandeld, bewust verminkt , honden met een officieel verordening die alleen aangelijnd en gemuilkorfd mochten worden uitgelaten. Angst voor storm, lawaai en vuurwerk. Constant aan de lijn blijven trekken en een uiterst getraumatiseerd hondje dat zich constant wou verbergen.
Gelukkig kan ik melden dat allen weer terug zijn bij hun baasjes; genieten van hun hondse leventje en lekker ontspannen (los) door de bossen rennen.
Overigens, ADHD honden bestaan en kan ik u daarbij helpen.

Sinds ruim 2 jaar krijg ik steeds meer aanvragen voor n huisbezoek. Om het leven van u en uw hond mogelijk te kunnen verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld over eet gewoontes , rust plekken, gedrag in en rond het huis, of niet alleen achtergelaten willen worden.Hiervoor bereken ik een vaste uurprijs en kilometer vergoeding.

Honden die niet gecastreerd zijn, hebben niet mijn voorkeur, maar heb er momenteel 2 die hier regelmatig komen. Tijdens onze eerste ontmoeting hangt veel af hoe mijn eigen hond op uw maatje zal reageren.

Ik hoop uw interesse te hebben opgewekt en kijk er naar uit van u te mogen horen!

Jan Willem Bos
Soest

Prijzen zijn geldig tot 2021

Vanaf 01.01 2020 bereken ik 25 euro per hond/boeking over de vakantie periodes** én 25 euro per hond/boeking voor de periode 15 december tot en met 10 Januari.
**Dit geldt niet voor dagopvang.

Prijzen vanaf 15.12.2019

Dagopvang 38.00 euro, vanaf rond 07.30 am tot maximaal 6pm.

Per 24 uur, 48.00 euro en hou daarbij voor korte periodes strikt de 24 uur aan.

Vakantieperiode's zijn
1 tm 10 Januari; 14 tm 29 Februari; 24 April tm 3 Mei; 3 Juli tm 31 Augustus; 9 tm 25 Oktober én 15 December tm 10 Januari

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jan Willem's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Jan Willem past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Jan Willem ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Barbet · Beierse bergzweethond (Bayrischer Gebirgsschweisshund) · Boerboel · Border terrier · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Coton de tulear · Dalmatische hond · Dogo-Canario · Duitse herder · Eurasier · Fila brasileiro · Flat coated retriever · Franse bulldog · Friese stabij · Havanezer · Kaukasische owcharka · Kooikerhondje · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Vizsla Draadhaar · Vizsla Korthaar · Zuid-Russische Owcharka · Zwitserse Witte Herder
Rassen waar Jan Willem niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Jan Willem op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Boekingen: 477
Vaste gasten: 51
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jan Willem's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Jan Willem's hond
Bikkel
Kruising, Mannetje
10 jaar en 3 maanden

Als jouw hond bij Jan Willem in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten