Beoordelingen

302 beoordelingen
Karin
Dagopvang | 03-10-20

Geverifieerde beoordeling
Onze hond Willem is nu twee keer geweest voor de dagopvang. Wij zijn er super blij mee dat als wij aan het werk zijn dat Willem goed verzorgt wordt en doodmoe is van het spelen.
Willem , Kruising
Mannetje, 2 jaar en 10 maanden

Reactie Jan Willem

Willem is écht n heerlijk beest!! Heeft wel duidelijk n rugzak(je), maar voor mijj belangrijk, accepteerd Bikkel als leider, waardoor hij meestal keurig in de roedel past. Denk na de ingreep, Willem n heerlijke rustige én ook n "topdog" zal kunnen worden. Had eerder n hond die Bikkel ondersteunde met de roedel en geloof écht dat Willem dat ook zou kunnen zijn, tzt. Kijk er écht naar uit, Willem als vaste gast te zien komen.

Femmy
Logeren | 30-09-20

Geverifieerde beoordeling
En weer had Youp een heerlijke tijd bij Jan Willem. De zorg en aandacht die hij daar krijgt is bijzonder. We laten Youp met een gerust hart achter. De volgende vakantie is alweer geboekt!
Youp, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 2 maanden

Reactie Jan Willem

Dank jullie wel voor de uitgebreide reactie!!

Femmy
Logeren | 21-09-20

Geverifieerde beoordeling
Super
Youp, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 2 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor de reactie!! Youp geniet!!

Nanette
Logeren | 20-09-20

Geverifieerde beoordeling
Onze hond gaat altijd graag naar Jan Willem. Ze wordt erg liefdevol verzorgd. En we krijgen altijd volop foto’s van hoe fijn ze het heeft :)
Lou, Zwitserse Witte Herder
Vrouwtje, 4 maanden

Reactie Jan Willem

Lou, n heerlijke onbevangen jonge hond. Nu voor t eerst in n roedel. "Waugh, maar dat is spannend"! 'Weet echt niet wat mij is overkomen"! Geniet tussen zn grote vrienden aangestuurd door Bikkel, dus niemand doet n andere hond kwaad. T zal haar steeds beter in haar schoenen doen staan. Maar ws nu ook doodmoe vanwege de ervaringen. Tot de volgende keer, JW

Wilma
Logeren | 06-09-20

Geverifieerde beoordeling
Vanmorgen Dexter weer opgehaald van zijn logeer partij bij Jan Willem. Hij was weer blij toen we hem gingen brengen en heeft het weer heerlijk gehad. We zijn, heel fijn, weer op hoogte gehouden met foto's van de bezigheden en de fijne wandelingen die ze hebben gemaakt. Blij dat we een betrouwbaar en fijn logeer adres hebben bij Jan Willem. 👍
Dexter, Flat coated retriever
Mannetje, 7 jaar en 2 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor jouw uitgebreide reactie! Dexter, ..... even de kat uit de boom kijken...en geniet dan vollop van de andere honden en mijn gezin. Tot de volgende keer, Jan Willem

Liesbeth
Dagopvang | 27-08-20

Geverifieerde beoordeling
Mijn honden Meisie en Jimmy hebben het altijd heerlijk naar hun zin bij Jan Willem. Hele dag ravotten, lekker lang lopen, relaxen, geaaid worden etc, wat wil je nog meer. Als baasje fijn om te weten dat ze het zo goed hebben!
Meisie, Kruising
Vrouwtje, 10 jaar en 6 maanden
Jimmy, Jack Russel Terrier
Mannetje, 4 jaar en 9 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor jullie uitgebreide reactie. Na de gebruikelijke plas vlak voor t hek gaat t duo op zoek naar Bikkel.en mogelijk andere honden, waarmee ze de dag mee gaan door msken. N gezellig stel!! Jan Willem

Marjolein
Logeren | 23-08-20

Geverifieerde beoordeling
Onze Pleun heeft het super naar haar zin gehad en wij hebben hierdoor kunnen genieten van een zorgenvrije vakantie. Jan Willem zorgt top voor ze en houd je fijn op de hoogte. Zeker een aanrader!
Pleun, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar

Reactie Jan Willem

Dank voor de reactie. Heeft heerlijk met de roedel kunnen spelen. Speciaal met Sumba, de kortharige Vizla.

Ilona
Dagopvang | 19-08-20

Geverifieerde beoordeling
Gibbs heeft het weer heerlijk gehad! Bij thuiskomst direct in een diepe slaap gevallen. Bedankt voor je kijk en behandeling op de plekjes bij G en de tip voor de crème. Heb het gelijk gekocht! Tot volgende week weer.
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 2 jaar en 10 maanden

Reactie Jan Willem

Graag gedaan. Hoort erbij, volgens mij, als betrokken honden opvang!! Gisteren met n andere gast hond, na overleg met t baasje, naar mn dierenarts geweest voor n 2nd opinie en vandaag naar mn trimmer met n andere gasthond, na overleg met zn baasjes, om zijn veel te lange nagels te laten knippen.

Ingeborg
Logeren | 13-08-20

Geverifieerde beoordeling
Flo heeft weer 5 heerlijke dagen bij Jan Willem gehad. Waar wij zaten te puffen op het Franse platteland, lag Flo heerlijk in een met airco gekoelde kamer op een koelmat, of onder de bomen in Jan Willem z’n prachtige tuin. Flo is zeker niet de makkelijkste hond, maar bij Jan Willem gaat hij altijd zonder problemen op in het gezin en de roedel. Fijne wandelingen in het bos, spelen met de andere honden en lekkere verse hapjes...wat kan je je als hond nog meer wensen ;-) Jan Willem en familie, weer bedankt voor de geweldige goede zorgen! Lieve groeten Ingeborg en Flo
Flo, Kruising
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Zoete lieve Flo. Dol op aandacht en liefde. T roedel leven vindt hij heerlijk. Weinig aandacht voor honden buiten de roedel die wij tegen komen tijdens t wandelen. Paarden mogen ook langs komen....geen intresse. S'nachts lekker op zn eigen gekozen hondenmat en blijft heerlijk liggen tot er beweging is in t huis. Verwacht wel dat F de komende dagen lekker zal slapen. Zoveel weer meegemaakt!! Kijken uit om Flor weer te mogen ontvangen. Groetjes, Jan Willem

Margot
Logeren | 10-08-20

Geverifieerde beoordeling
Sumba heet 3 weken bij Jan Willem gelogeerd. Elke dag kregen we foto's en werden we op de hoogte gehouden. Jan Willem biedtr een zeer ervaren en kundige oppas service. Hij kijkt echt naar je hond en corrigeert waar nodig. De volgende vakanties staan al geboekt!
Sumba, Vizsla Korthaar
Mannetje, 1 jaar en 1 maand

Reactie Jan Willem

Dank jullie voor de uitgebreide reactie. Sumba heeft vollop genoten. Heeft zeker t een en ander opgepikt en ook t leven in Bikkel's roedel heeft m goed gedaan. Tot de volgende keer. Jan Willem

Over mij

53 jaren ervaring

'N KONINKLIJK (honden) LEVEN; VOOR EVEN, IN SOEST!

Best baasje,
welkom op mijn Petbnb site.
Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie hier te plaatsen en hoop dat u de tijd zal nemen
mijn verhaal te lezen, foto's te bekijken en sommige reacties van andere baasjes te lezen.
Hopelijk tot spoedig!
Jan Willem Bos

ps. Mocht u nog vragen hebben dan graag even contact opnemen door een aanvraag te sturen
via deze site. petbnb.nl/jwbos
Soest. 3762 DL

Overigens, ik bén en zál altijd een kleine en persoonlijke opvang blijven, gewoon bij ons in huis.
Geen kennels maar honden aan huis!!
Laten wij elkaar eens vrijblijvend ontmoeten, op neutraal terrein, hetgeen beter voor de honden is.
Kan er altijd alsnog besloten worden niet met mij en mijn hond Bikkel door te gaan!
Ik zal dat niemand, ooit, kwalijk nemen.

Ik weet hoe belangrijk t is om uw hond ergens, met n goed gevoel, onder te brengen!
Daarom mijn suggestie, om mijn verhaal te lezen.
Momenteel.heb ik een vaste groep van baasjes die hun maatjes voor 1 of meerdere dagen per week bij mij langs brengen en ook n vaste groep die hun honden tijdens de vakantie voor meerdere dagen of tot wel 6 weken bij mij laten logeren.

Vanuit Petbnb worden de baasjes na ieder verblijf gevraagd om een reactie over de opvang van hun maatje te geven.
(1 pootje is slecht en 5 is maximum)
Dus betekenen de 5 pootjes reacties, dat ik momenteel goed bezig ben, waarbij de uitleg waarom ik de 5 pootjes heb verdient, zeker voor mij van belang zijn.

Meer dan 50 jaar ervaring met honden en de laatste 14 jaar ook actief als gedrag deskundige, met een zeer persoonlijke aanpak voor uw hond waarmee ik gelukkig successen behaal.
Ik vind het heerlijk honden met n rugzakje te mogen helpen en heb onder andere ook een hond mogen helpen die bij een zeer bekende Nederlandse honden trainer als hopeloos was weggestuurd.
Nee, ik ben geen honden fluisteraar, maar wel zéker een honden luisteraar!!!

Vanaf mijn 14e jaar altijd een eigen hond gehad. Gedurende ons jarenlang verblijf in Portugal meerdere jonge maar ook 9 oudere straat honden in huis genomen, bij de dierenarts gebracht voor controle, opgevoed, getraind en ondergebracht bij vrienden en familie.

Ik weet dat wij niet goedkoop zijn maar zie iedere keer weer dat al mijn aandacht en de tijd die ik erin stop, voor ieder nieuw maatje van mijn eigen Alfa, Bikkel, zich heel snel uitbetaald voor uw hond.
Wist u dat honden net zo als bijvoorbeeld paarden erg sociaal zijn die graag in een roedel leven, elkaar steunen, spelen en corrigeren meestal o.l.v. een alfa hond. Het zal zeker het gedrag van uw hond op een positieve manier beïnvloeden, hetgeen ik desgevraagd tijdens ons kennismaak wandelingetje verder kan toelichten.
Binnen de kortste mogelijke tijd zullen zij zich bij ons helemaal thuis voelen.
Heerlijk hoe de honden bij het hek s'ochtends uit de auto springen om mij te begroeten en dan op zoek gaan naar Bikkel en de andere honden en s'avonds dol enthousiast weer hun baasjes begroeten. Het is nm niet "even" oppassen op uw hond, nee ik voel mij verantwoordelijk voor uw maatje, wil hem leren kennen en zorgen dat hij/zij een heerlijke ontspannen tijd bij ons heeft en weer graag terugkomt!!
Meeste honden worden tussen 17.00 en 17.30 opgehaald, hetgeen betekend dat ze met Bikkel meegegeten hebben. Dit verzorgen wij, maar sommige honden hebben speciaal droogvoer dat de baasjes hier achter laten.

ONZE DAGOPVANG is dus echt géén honden uitlaat service.

Samen met onze eigen Alfa hond, Bikkel, die echt voor zijn roedel opkomt, worden ze méérdere malen uitgelaten, gemiddeld zijn we rond de twee uur..plus.. in de bossen en lopen dan zo'n 9/12 kilometer. (behalve als u anders aangeeft)
Met warm weer neem ik water mee voor de honden, zodat ze al kunnen drinken in het bos en heb dan koelmatten thuis voor ze klaarliggen.
Voor de rest van de dag mogen ze in onze tuin ravotten of gezellig bij ons in het huis doorbreng
Wij maken wandelingen op verschillende plekken (bossen/heide en duinen) en alleen
daar, waar ik 100 meter de bossen in kan rijden, zodat de honden nooit direct de weg op kunnen rennen.

Op de echt warme dagen gaan wij zo vroeg mogelijk erop uit als het nog koel is om een flinke wandeling te kunnen maken en maken dan in de middag een kortere wandeling naar een van de natuurlijke vijvers die ik op verschillende plekken in de bossen heb gevonden, zolang er geen blauwalg te zien is.
Er zijn meerdere waterbakken in en rondom t huis, die ik meerdere malen per dag verschoon.

LOGEREN bij ons betekend alles wat hierboven staat beschreven plus aantal extra wandelingetjes s'avonds en s'ochtends. Wij voeren uw hond als wij opstaan rond 06.30 am en weer om 5 pm ín de middag. (tenzij u anders aangeeft.)
Zij slapen gewoon bij ons in huis, samen met onze hond. (hebben voldoende hondenmanden)

Zoekt u een kennel waar uw hond de meeste tijd in een (mooi) hok verblijft dan bent u bij mij aan t verkeerde adres.
Als u daar en tegen op zoek bent naar een huiselijke plek waar uw maatje in de winter gewoon naast onze hond voor de open haard ligt en in de zomer gezellig bij ons op t terras en wanneer ze maar willen, lekker kunnen ravotten in onze compleet afgesloten tuin én echt deel uitmaakt van ons gezin, dán geloof ik dat u bij t juiste adres bent.
Wisselen regelmatig van voedsel, verse vis, huisgemaakte zoutloze bouillon, maximum 17% vers gesneden groenten maken regelmatig deel uit van t menu.
Tegenwoordig importeer ik ook blikvlees uit t buitenland, hetgeen wel duurder is, maar uit minstens 85% puur vlees bestaat, geen meel, rijst of aardappel bevat, maar wel alle noodzakelijke vitaminen.
Jawel....wij komen uit de horeca!!

Graag ontvangen wij de logé rond het middag uur zodat er nog n flinke wandeling in de middag kan plaats vinden, waardoor onze gast zich nog even kan uitleven. Haal uw maatje na de logeerpartij voor of tijdens t middag uur weer op, zodat wij ons weer kunnen richten op onze nieuwe gasten. Natuurlijk alles in overleg.
Volop foto's van onze tuin, mijn gezin, onze eigen hond en veel foto's van honden die wij al hebben mogen ontvangen en plekken waar wij graag wandelen.

Aangesloten bij Petbnb, een professionele goed gerunde organisatie, die zijn oppassers nauwkeurig selecteert, controleert én regelmatig van zijn site verwijderd als de oppas zich niet aan t gewenste petbnb niveau houden. (Slechts 2 van de 5 nieuwe aanvragen om petbnb oppas te worden worden geaccepteerd).

Zoals ik al eerder aangaf ben ik ook al 24 jaar actief als gedrag deskundige en heb gewerkt met honden met een trauma, moeilijk af te richten, ongehoorzaam, wild of overdreven aanwezig zijn. Ervaring met verschillende rassen zoals Boxers, Leonberger, Tekkels, verschillende soorten herders, terriërs waaronder, Jack rusell, Bull, Border, Airedale, etc. tot en met Labradors, Berner sennen, Ridgeback, zwaar getraumatiseerde straat honden uit Spanje, Portugal, Roemenië, Griekenland, Bulgarije, Macedonië en Italië. Na een intake gesprek op n neutraal terrein, kan ik u een voorstel doen over de periode dat ik uw hond bij ons in huis zal nemen. Ik heb namelijk over de jaren gemerkt dat t goed uitwerkt om een hond uit zijn eigen leefomgeving te halen, dit gecombineerd met mijn eigen rustige Alfa hond Bikkel heeft dit tot nu toe goede resultaten opgeleverd.
Vandaar dat Bikkel meegaat naar ieder intake wandelingetje. Na onze eerste ontmoeting zal ik u zo spoedig mogelijk een voorstel doen.
De eerste paar dagen zal bestaan uit vele lange wandelingen en verblijf bij ons in huis en tuin om uw maatje te laten ontspannen én het winnen van vertrouwen van uw maatje. Meestal na n paar dagen ga ik actief aan de slag. Ondertussen hou ik u natuurlijk dagelijks op de hoogte met verslagen en foto's.
Honden, die ik heb mogen behandelen hadden verschillende kwaaltjes waaronder agressie naar honden, én mensen, mishandeld, bewust verminkt , honden met een officieel verordening die alleen aangelijnd en gemuilkorfd mochten worden uitgelaten. Angst voor storm, lawaai en vuurwerk. Constant aan de lijn blijven trekken en een uiterst getraumatiseerd hondje dat zich constant wou verbergen.
Gelukkig kan ik melden dat allen weer terug zijn bij hun baasjes; genieten van hun hondse leventje en lekker ontspannen (los) door de bossen rennen.
Overigens, ADHD honden bestaan en kan ik u daarbij helpen.

Sinds ruim 2 jaar krijg ik steeds meer aanvragen voor n huisbezoek. Om het leven van u en uw hond mogelijk te kunnen verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld over eet gewoontes , rust plekken, gedrag in en rond het huis, of niet alleen achtergelaten willen worden.Hiervoor bereken ik een vaste uurprijs en kilometer vergoeding.

Honden die niet gecastreerd zijn, hebben niet mijn voorkeur, maar heb er momenteel 2 die hier regelmatig komen. Tijdens onze eerste ontmoeting hangt veel af hoe mijn eigen hond op uw maatje zal reageren.

Ik hoop uw interesse te hebben opgewekt en kijk er naar uit van u te mogen horen!

Jan Willem Bos
Soest

Prijzen zijn geldig tot 2021

Vanaf 01.01 2020 bereken ik 25 euro per hond/boeking over de vakantie periodes** én 25 euro per hond/boeking voor de periode 15 december tot en met 10 Januari.
**Dit geldt niet voor dagopvang.

Prijzen vanaf 15.12.2020

Dagopvang 39.00 euro, vanaf rond 07.30 am tot maximaal 6pm.

Per 24 uur, 49.00 euro en hou daarbij voor korte periodes strikt de 24 uur aan.

Vakantieperiode's zijn:
1 tm 10 Januari;
12 tm 28 Februari;
1 tm 3 Mei;
10 Juli tm 5 September;
16 tm 31 Oktober én
20 December tm 10 Januari

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jan Willem's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Jan Willem past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Jan Willem ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Barbet · Beierse bergzweethond (Bayrischer Gebirgsschweisshund) · Boerboel · Border terrier · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Coton de tulear · Dalmatische hond · Dogo-Canario · Duitse herder · Engelse springer spaniel · Eurasier · Fila brasileiro · Flat coated retriever · Franse bulldog · Friese stabij · Havanezer · Kaukasische owcharka · Kooikerhondje · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Vizsla Draadhaar · Vizsla Korthaar · Zuid-Russische Owcharka · Zwitserse Witte Herder
Rassen waar Jan Willem niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Jan Willem op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Boekingen: 495
Vaste gasten: 56
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jan Willem's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Jan Willem's hond
Bikkel
Kruising, Mannetje
10 jaar en 5 maanden

Als jouw hond bij Jan Willem in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten