Beoordelingen

341 beoordelingen
Marjolein
Logeren | 29-08-21

Geverifieerde beoordeling
Onze Pleun geniet altijd ontzettend als ze mag logeren bij Jan-Willem. De hele dag ravotten met de andere honden en lekker rennen in het bos! Wij kunnen hierdoor ook gerust weg gaan, wetende dat ze een fantastische tijd heeft! Bedankt voor de goede zorgen!
Pleun, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

Én daar doe ik t voor!! Zoals ik je al zei ga lekker terug schroeven!! Heb t heerlijk met de bestaande baasjes én ga vanaf nu héél erg selectief om met nieuwe aanvragen. JW!!

Jorinka
Dagopvang | 25-08-21

Geverifieerde beoordeling
Top oppas en trainer! Wil je een stabiele hond? Breng je pup of hond hierheen! JW zorgt voor goede begeleiding in een roedel met 2 van zijn eigen honden, zodat je hond perfect gesocialiseerd wordt. Onze hond Basje is hier nu een paar keer kort geweest en een hele week tijdens onze vakantie en we kunnen echt merken dat we een rustigere en meer volwassen hond terug krijgen elke keer. Het feit dat als we haar brengen naar JW en ze in 1 rechte lijn op het hek af rent met staart omhoog zegt genoeg! Bedankt JW! Op hopelijk nog veel fijne oppas momenten met B!
Basje, Kruising
Vrouwtje, 7 maanden

Reactie Jan Willem

Dank jullie voor n uitgebreide reactie!! Onze aandacht binnen ons gezin voor iedere hond én de rust die wij samen uitstralen betekent dat bijna!! iedere hond zich hier veilig voelt. Gaat t n beetje mis weet ik zeker dat mn Bikkel en nwe aanwinst mijn Gozer t zal regelen!! zoals vandaag onder mijn leiding! Śuper trots op Gozer. JW

Beatrice
Logeren | 27-07-21

Geverifieerde beoordeling
Wij vonden het reuze spannend: Miss P twee weken niet mee op vakantie. JW schudde zijn hoofd.." Ga nou maar, het gaat echt goed', antwoordde hij op mijn vraag of ons hondje ons nog wel zou herkennen. En ja hoor toen ze eenmaal binnen het hek was, keek ze nog even om, maar de andere hondjes waren toch veel verleidelijker. Doei!!! Met een klomp in mijn maag vertrok ik. Maar zoals gewoonlijk maakt JW het weer meer danj goed: fotootjes, filpmjes, zelfs goede reis wensen ontbraken niet. En zo zeilde ons hondje ( en JW) met ons een beetje mee. Op zaterdag bleek ze gelukkig weer rustig mee te. En zoals JW voorspelde: she was totally out. Op de achterbank is ze in slaap gevallen, ging vervolgens zoet in haar mandje liggen en ging dromken over haar twee weken vakantie, die voor haar door JW (en zijn familie en daardoor ook voor ons) onvergetelijk waren.
Pickles, Border terrier
Mannetje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

Graag gedaan. Pickels, als ze bij ons is echt part of the family! én zo gedraagd zij zich ook, gewoon haar 2e huis! Dank voor de uitgebreide reactie! Jan Willem

Ingeborg
Logeren | 13-07-21

Geverifieerde beoordeling
Mijn Flo heeft een moeilijke jeugd gehad. Een slechte start in Spanje en vervolgens door de Nederlandse adoptie baasjes na een jaar in een NL asiel terechtgekomen. Dat alles heeft gezorgd voor de nodige gedragsproblemen. Vreemden, andere honden, hondjes in fietsmandjes, joggers, autorijden enz enz. Voor degenen die hij vertrouwd een super lieve hond, maar je moet daarbuiten altijd alert zijn. Ik ken m, met al zijn gekkigheidjes en ben daardoor altijd voorzichtig. Bij wie breng je zo’n hond dan onder als je toch eens lekker weg wilt. Bij Jan Willem dus! Niet in een kennel, maar gewoon lekker in een thuissituatie in een roedel waar hij zich veilig voelt, kan spelen, lekker wandelen en ravotten in het bos. Ik kan oprecht zeggen dat Flo net zo’n fijne vakantie heeft als ik en dat ik een blije en relaxte hond ophaal bij thuiskomst. Dankbaar dat ik ooit door een lieve buurvrouw ben getipt over JW. Jan Willem, wederom veel dank voor de goed zorgen! Lieve groeten Ingeborg en Flo
Flo, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 6 maanden

Reactie Jan Willem

Flo love you!! En baasje dank voor zo n uitgebreide reactie!!! Jan Willem

Beatrice
Dagopvang | 01-07-21

Geverifieerde beoordeling
Ons hondje gaat binnenkort logeren bij JW. Zij beseft natuurlijk nog helemaal niet dat dat gaat komen. Wij - haar baasjes - weten wel beter. Gedurende twee weken zal miss P dagelijks worden gefeteerd op veel aandacht, lekker eten, spelen met haar vriendjes, veel wisselende contacten (JW: let je daar wel een beetje op dat dat er niet te veel worden? 😁) bij hitte verfrissende badjes, op schoot bij de baasjes in huize Bos en af en toe een lekker stukje vlees. Wie wil er nu niet zo op vakantie? Maar zo. ver is het nu niet. Gisteren was het weer een dagje Efteling. Hondje blij, wij blij met JW blij als gastvrije oppas. Toen ik gisteren Soest uitreed lag het hondje te slapen en had ik een big smile op mijn gezegd.
Pickles, Border terrier
Vrouwtje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

dank voor jullie uitgebreide reactie! Honden die enthousiast t hek binnen rennen richting huis, halverwege snel terug komen om mij te begroeten en weer door naar t huis op zoek naar de rest van de roedel! Èn s'middags met evenveel plezier weer de baasjes opzoeken. Wat wil je, als hond, nog meer? JW ps suggesties ten alle tijden welkom

Ingrid
Dagopvang | 05-06-21

Geverifieerde beoordeling
Dit was de eerste keer voor Zula bij Jan Willem voor een half dagje en het was top. Duidelijke communicatie vooraf en ze heeft heerlijk gespeeld :) We zullen Zula volgende keer weer met een gerust gevoel achter laten bij Jan Willem
Zula, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 8 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor jullie positieve reactie!! Had al aangegeven dat Zula méteen zal instorten!! Zoveel impressies. Héérlijk gewoon. JW

Frank
Dagopvang | 31-05-21

Geverifieerde beoordeling
Echt een topadres!! Veel aandacht voor voeding, welbevinden en spelen en leven/functioneren binnen een “roedel”. Een absolute aanrader en één van de weinige in zijn soort!!
Floor, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 9 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor jullie uitgebreide beoordeling!! Fijn dat mijn aandacht voor jullie (én alle anderen die hier komen) hond geapprecieerd wordt.

Femmy
Logeren | 30-05-21

Geverifieerde beoordeling
Jan willem heeft weer 2 dagen op Youp gepast. Jan Willem is onze vaste oppas. We weten dat Youp daar prima verzorgd wordt! Ook dit keer weer! Dank je wel JW!
Youp, Kruising
Mannetje, 10 jaar en 1 maand

Reactie Jan Willem

Dank voor jullie lieve reactie. Zolang Youp maar vlak voor onze slaapkamer mag slapen én regelmatig bij mij op schoot kan. Geniet hij vollop!! Tot spoedig JW

Beatrice
Dagopvang | 29-05-21

Geverifieerde beoordeling
Het was weer twee dagen feest bij JW. Miss P begon op donderdagochtend al te piepen ter hoohte van Paleis Soestdijk. Ja , wang als daar de knipperlichten aan gaan dan weet Miss P wat de eindbestemming is: Jan Willem!!!! Ze springt dan nog net door de voorruit heen, maar het scheelt bar weinig. Gisteren was het dubbelfeest, want onze dame mocht blijven slapen. Vanmiddag sprong ze weer een gat in de loucht, want ze mocht weer mee naar huis. En nu ligt ze weer uitgeteld in haar mandje, te dormen van alle heerlijke spelletjes die ze heeft gespeeld met haar vriendjes. Tot volgende week Jan Willem! Ons beestje komt weer graag spelen.
Pickles, Border terrier
Vrouwtje, 2 jaar en 11 maanden
Barbara
Dagopvang | 27-05-21

Geverifieerde beoordeling
Heerlijk enthousiast rent Cooper ‘s ochtends naar Jan Willem toe. Hij kan bijna niet recht lopen zo hard gaat z’n staart heen en weer van blijdschap. Veel spelen én leren in de roedel maakt dat wij een tevreden hond mee naar huis nemen aan het eind van de dag! Daarnaast krijgen we van Jan Willem waardevolle tips en kunnen we altijd terecht met onze vragen. Voor ons zo veel meer dan alleen een opvang. Echt heel fijn!
Cooper, Labrador retriever
Mannetje, 1 jaar en 8 maanden

Reactie Jan Willem

Cooper, de zoeterd. Zoveel energie en alleen maar positief!! Af en toe duurt t tot 12 uur tot de eerste dosis energie eruit is! Niet z'n fout hoor. Komende zaterdag zet ik zwaar gewicht in!! Komt Bailey ook n over extra enthousiaste bink. Ïk ben er klaar voor!! JW

Over mij

53 jaren ervaring

'N KONINKLIJK (honden) LEVEN; VOOR EVEN, IN SOEST!

Best baasje,
welkom op mijn Petbnb site.
Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie hier te plaatsen en hoop dat u de tijd zal nemen mijn verhaal te lezen, foto's te bekijken en sommige reacties van andere baasjes te lezen. Overigens, alleen voor vakantie opvang ben ik niet geïnteresseerd, wil graag n echte binding met uw hond opbouwen.
Hopelijk tot spoedig!
Jan Willem Bos

ps. Mocht u nog vragen hebben dan graag even contact opnemen door een aanvraag te sturen
via deze site. petbnb.nl/jwbos
Soest. 3762 DL

Overigens, ik bén en zál altijd een kleine en persoonlijke opvang blijven, gewoon bij ons in huis.
Geen kennels maar honden aan huis!!
Laten wij elkaar eens vrijblijvend ontmoeten, op neutraal terrein, hetgeen beter voor de honden is.
Kan er altijd nog besloten worden niet met mij en mijn hond Bikkel door te gaan!
Ik zal dat niemand, ooit, kwalijk nemen.

Ik weet hoe belangrijk t is om uw hond ergens, met n goed gevoel, onder te brengen!
Daarom mijn suggestie, om mijn héle verhaal te lezen én n aantal reactie's van de baasjes!
Momenteel.heb ik een vaste groep van baasjes die hun maatjes voor 1 of meerdere dagen per week bij mij langs brengen en ook n vaste groep die hun honden tijdens de vakantie voor meerdere dagen of tot wel 6 weken bij mij laten logeren. Daarnaast hou ik mij actief bezig met honden met n rugzakje en werk ik momenteel gemiddeld met 1 gevalletje per week.

Ook werk ik samen met 2 fantastische trimmers waar ik meerdere van m'n vaste honden regelmatig breng om te laten wassen en/of te laten trimmen, hetgeen op de dag gebeurt dat ze bij mij zijn zodat t de baasjes tijd bespaard. Ik vraag hier 5 euro voor t brengen en halen. De rest rekent u direct met de trimmer af!

Vanuit Petbnb worden de baasjes na ieder verblijf gevraagd om een reactie over de opvang van hun maatje te geven.
(1 pootje is slecht en 5 is maximum)
Dus betekenen de 5 pootjes reacties, dat ik momenteel goed bezig ben, waarbij de uitleg waarom ik de 5 pootjes heb verdient, zeker voor mij van belang zijn.

Meer dan 50 jaar ervaring met honden en de laatste 14 jaar ook actief als gedrag deskundige, met een zeer persoonlijke aanpak voor uw hond waarmee ik gelukkig successen behaal.
Ik vind het heerlijk honden met n rugzakje te mogen helpen en heb onder andere ook een hond mogen helpen die bij een zeer bekende Nederlandse honden trainer als hopeloos was weggestuurd.
Nee, ik ben geen honden fluisteraar, maar wel zéker een honden luisteraar!!!

Vanaf mijn 14e jaar altijd een eigen hond gehad. Gedurende ons jarenlang verblijf in Portugal meerdere jonge maar ook 9 oudere straat honden in huis genomen, bij de dierenarts gebracht voor controle, opgevoed, getraind en ondergebracht bij vrienden en familie, jawel ook in Nederland!!

Ik weet dat wij niet goedkoop zijn maar zie iedere keer weer dat al mijn aandacht en de tijd die ik erin stop, voor ieder nieuw maatje van mijn eigen Alfa, Bikkel, zich heel snel uitbetaald voor uw hond.
Wist u dat honden net zo als bijvoorbeeld paarden erg sociaal zijn die graag in een roedel leven, elkaar steunen, spelen en corrigeren meestal o.l.v. een alfa hond. Het zal zeker het gedrag van uw hond op een positieve manier beïnvloeden, hetgeen ik desgevraagd tijdens ons kennismaak wandelingetje verder kan toelichten.
Binnen de kortste mogelijke tijd zullen zij zich bij ons helemaal thuis voelen.
Heerlijk hoe de honden bij het hek s'ochtends uit uw auto springen om mij te begroeten en dan op zoek gaan naar Bikkel en de andere honden en s'avonds dol enthousiast weer hun baasjes begroeten. Het is nm niet "even" oppassen op uw hond, nee ik voel mij verantwoordelijk voor uw maatje, wil hem leren kennen en zorgen dat hij/zij een heerlijke ontspannen tijd bij ons heeft en weer graag terugkomt!!
Meeste honden worden écht tussen 17.00 en 17.30 opgehaald, hetgeen betekend dat ze met Bikkel meegegeten hebben. Dit verzorgen wij, met t beste gezonde droogvoer én blikvel
maar sommige honden hebben speciaal droogvoer dat de baasjes hier achter laten. Honden zijn vanaf 8.00 am van harte welkom voor de dagopvang (maar besef dat t af en toe écht vroeger moet én natuurlijk daartoe bereid ben...in overleg!!) en verwacht dat jullie maatje rond uiterlijk 17.30 is opgehaald. Hebben dan wel gegeten. Geef ze t allerbeste droogvoer én blikvlees wat ik momenteel uit Duitsland, de UK en Ierland haal.

Wil daarna nm
nog even met mn logé's op pad!

ONZE DAGOPVANG is dus echt géén honden uitlaat service.

Samen met onze eigen Alfa hond, Bikkel, die echt voor zijn roedel opkomt, worden ze méérdere malen uitgelaten, gemiddeld zijn we rond de twee uur..plus.. in de bossen en lopen dan zo'n 9/12 kilometer. (behalve als u anders aangeeft)
Met warm weer neem ik water mee voor de honden, zodat ze al kunnen drinken in het bos en heb dan koelmatten thuis voor ze klaarliggen.
Voor de rest van de dag mogen ze in onze tuin ravotten of gezellig bij ons in het huis doorbrengen.
Wij maken wandelingen op verschillende plekken (bossen/heide en duinen) en alleen daar, waar ik 100 meter de bossen in kan rijden, zodat de honden nooit direct de weg op kunnen rennen.

Op de echt warme dagen gaan wij zo vroeg mogelijk erop uit als het nog koel is om een flinke wandeling te kunnen maken en maken dan in de latecmiddag een kortere wandeling naar een van de natuurlijke vijvers die ik op verschillende plekken in de bossen heb gevonden, zolang er geen blauwalg te zien is.
Er zijn meerdere waterbakken in en rondom t huis, die ik meerdere malen per dag verschoon....maar nogmaals graag écht rond 17.30 ophalen!

LOGEREN bij ons betekend alles wat hierboven staat beschreven plus aantal extra wandelingetjes s'avonds en s'ochtends. Wij voeren uw hond als wij opstaan rond 06.30 am en weer om 5 pm ín de middag. (tenzij u anders aangeeft.)
Zij slapen gewoon bij ons in huis, samen met onze hond. (hebben voldoende hondenmanden)

Zoekt u een kennel waar uw hond de meeste tijd in een (mooi) hok verblijft dan bent u bij mij aan t verkeerde adres.
Als u daar en tegen op zoek bent naar een huiselijke plek waar uw maatje in de winter gewoon naast onze hond voor de open haard ligt en in de zomer gezellig bij ons op t terras en wanneer ze maar willen, lekker kunnen ravotten in onze compleet afgesloten tuin én echt deel uitmaakt van ons gezin, dán geloof ik dat u bij t juiste adres bent.
Wisselen regelmatig van voedsel, verse vis, huisgemaakte zoutloze bouillon, maximum 17% vers gesneden groenten maken regelmatig deel uit van t menu. Inclusief n rauw eitje met schil op de zaterdag.
Tegenwoordig importeer ik ook blikvlees uit t buitenland, hetgeen wel duurder is, maar uit minstens 85% puur vlees bestaat, geen meel, rijst of aardappel bevat, maar wel alle noodzakelijke vitaminen.
Jawel....wij komen uit de horeca!!
Sinds enkele maanden kunnen baasjes bij mij ook t voer voor hun maatjes (blik én droogvoer) bij mij bestellen. Dit voer is t beste wat ik kan vinden én komt daarom ook deels uit t buitenland.
Dit ontvangt u op n maandelijkse basis.

Graag ontvangen wij de logé rond het middag uur zodat er nog n flinke wandeling in de middag kan plaats vinden, waardoor onze gast zich nog even kan uitleven. Haal uw maatje na de logeerpartij voor of tijdens t middag uur weer op, zodat wij ons weer kunnen richten op onze nieuwe gasten. Natuurlijk alles in overleg.
Volop foto's van onze tuin, mijn gezin, onze eigen hond en veel foto's van honden die wij al hebben mogen ontvangen en plekken waar wij graag wandelen.

Aangesloten bij Petbnb, een professionele goed gerunde organisatie, die zijn oppassers nauwkeurig selecteert, controleert én regelmatig van zijn site verwijderd als de oppas zich niet aan t gewenste petbnb niveau houden. (Slechts 2 van de 5 nieuwe aanvragen om petbnb oppas te worden worden geaccepteerd).

Zoals ik al eerder aangaf ben ik ook al 24 jaar actief als gedrag deskundige en heb gewerkt met honden met een trauma, moeilijk af te richten, ongehoorzaam, wild of overdreven aanwezig zijn. Ervaring met verschillende rassen zoals Boxers, Leonberger, Tekkels, verschillende soorten herders, terriërs waaronder, Jack rusell, Bull, Border, Airedale, etc. tot en met Labradors, Berner sennen, Ridgeback, zwaar getraumatiseerde straat honden uit Spanje, Portugal, Roemenië, Griekenland, Bulgarije, Macedonië en Italië. Na een intake gesprek op n neutraal terrein, kan ik u een voorstel doen over de periode dat ik uw hond bij ons in huis zal nemen. Ik heb namelijk over de jaren gemerkt dat t goed uitwerkt om een hond uit zijn eigen leefomgeving te halen, dit gecombineerd met mijn eigen rustige Alfa hond Bikkel heeft dit tot nu toe goede resultaten opgeleverd.
Vandaar dat Bikkel meegaat naar ieder intake wandelingetje. Na onze eerste ontmoeting zal ik u zo spoedig mogelijk een voorstel doen.
De eerste paar dagen zal bestaan uit vele lange wandelingen en verblijf bij ons in huis en tuin om uw maatje te laten ontspannen én het winnen van vertrouwen van uw maatje. Meestal na n paar dagen ga ik actief aan de slag. Ondertussen hou ik u natuurlijk dagelijks op de hoogte met verslagen en foto's.
Honden, die ik heb mogen behandelen hadden verschillende kwaaltjes waaronder agressie naar honden, én mensen, mishandeld, bewust verminkt , honden met een officieel verordening die alleen aangelijnd en gemuilkorfd mochten worden uitgelaten. Angst voor storm, lawaai en vuurwerk. Constant aan de lijn blijven trekken en een uiterst getraumatiseerd hondje dat zich constant wou verbergen.
Gelukkig kan ik melden dat allen weer terug zijn bij hun baasjes; genieten van hun hondse leventje en lekker ontspannen (los) door de bossen rennen.
Overigens, ADHD honden bestaan en kan ik u daarbij helpen.

Sinds ruim 2 jaar krijg ik steeds meer aanvragen voor n huisbezoek. Om het leven van u en uw hond mogelijk te kunnen verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld over eet gewoontes , rust plekken, gedrag in en rond het huis, of niet alleen achtergelaten willen worden.Hiervoor bereken ik een vaste uurprijs en kilometer vergoeding.

Honden die niet gecastreerd zijn, zijn in t algemeen niet welkom.
Het brent onrust in de roedel en loops vrouwtjes al hélemaal niet!
Heb, echter, er momenteel 2 die hier regelmatig komen omdat ermee gefokt word. Maar daar zijn ook stevige afspraken met de baasjes overgemaakt.
Tijdens onze eerste ontmoeting hangt veel af hoe mijn eigen hond op uw maatje zal reageren.

Ik hoop uw interesse te hebben opgewekt en kijk er naar uit van u te mogen horen!

Jan Willem Bos
Soest

Prijzen zijn geldig tot 2022

Vanaf 01.01 2021 bereken ik 50 euro per hond/boeking over de vakantie periodes** én voor de periode 15 december tot en met 10 Januari.
**Dit geldt niet voor dagopvang.

Prijzen vanaf 15.12.2020

Dagopvang 40.00 euro, vanaf rond 08.00 am tot maximaal 17.30 pm. In samenspraak, natuurlijk.

Per 24 uur, vanaf 54.00 euro en hou daarbij voor korte periodes strikt de 24 uur aan.

Vakantieperiode's zijn:
1 tm 10 Januari;
12 tm 28 Februari;
1 tm 3 Mei;
10 Juli tm 5 September;
16 tm 31 Oktober én
20 December tm 10 Januari

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jan Willem's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Annuleringsregeling:

Jan Willem past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Jan Willem ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Barbet · Beierse bergzweethond (Bayrischer Gebirgsschweisshund) · Boerboel · Border terrier · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Coton de tulear · Dalmatische hond · Dogo-Canario · Duitse herder · Engelse springer spaniel · Eurasier · Fila brasileiro · Flat coated retriever · Franse bulldog · Friese stabij · Grote Zwitserse Sennenhond · Havanezer · Ierse setter · Kaukasische owcharka · Kooikerhondje · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Vizsla Draadhaar · Vizsla Korthaar · Zuid-Russische Owcharka · Zwitserse Witte Herder
Rassen waar Jan Willem niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Jan Willem op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Boekingen: 550
Vaste gasten: 64
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jan Willem's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Jan Willem in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten