Over mij

53 jaren ervaring

'N KONINKLIJK (honden) LEVEN; VOOR EVEN, IN SOEST!

(Ik hoop echt dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen én de foto's te bekijken, mocht u daarna toch nog vragen hebben kan u contact opnemen door een aanvraag te sturen via deze site. petbnb.nl/jwbos
Soest. 3782 DL

Wil echter wel met n verdrietig bericht beginnen. Voor t komend jaar verhoog ik de dagopvang en de 24 uur opvang met 1.50 euro.
Wil én zal nog steeds n zeer kleine opvang verzorgen, persoonlijk en gewoon bij ons thuis.
Geen kennels, of ergens opgesloten, maar dus....kinderen (lees honden) aan huis!!
Begrijp nátuurlijk dat de prijs n probleem kan zijn, maar laten wij elkaar ontmoeten!
Kan er altijd alsnog besloten worden niet met mij en Bikkel door te gaan!
Neem niémand dat kwalijk.

(Ik weet hoe belangrijk t is om uw hond ergens, met n goed gevoel, onder te brengen! Mijn suggestie, lees mn verhaal én n aantal referenties.
Momenteel.heb n vaste groep van zo'n 30 baasjes die hun maatjes voor 1 of meerdere dagen bij mij langs brengen en ook n vaste groep die hun honden tijdens de vakantie voor meerdere dagen of totwel 4 weken bij mij komen logeren.

Maar, daarnaast wil ik ook óntzettend graag honden met n rugzakje ontvangen, inclusief getraumatiseerde honden.
Hierbij zijn ook n aantal honden, die M.Gauss niet meer wou behandelen.
Gelukkig bij ons thuis, met n óntzettend persoonlijke aanpak lukt t mij wel.
Soms kost t mij wel 6 weken.
Maar tot nu toe!!! n 100% succes.

Mocht u nog twijfelen, zal ik u n aantal baasjes voorstellen die hun maatje bij mij hebben ondergebracht.

Natuurlijk betekenen 5 pootjes dat je t goed bezig bent!! Maar vooral vr mij van belang de uitleg waarom jij de 5 pootjes hebt verdient.
Én daar doe ik het voor!!

Meer dan 50 jaar ervaring met honden en de laatste 24 jaar ook actief als gedragdeskundige, met een zeer persoonlijke aanpak voor uw hond waarmee ik regelmatig successen behaal.

Nee ik ben geen honden fluisteraar, maar wel zéker een honden luisteraar!!!

Vanaf mijn 14e jaar altijd meer dan één eigen hond tegelijkertijd gehad. Gedurende ons jarenlang verblijf in Portugal zeker twaalf zeer jonge maar ook 9 oudere straat honden in huis genomen, getraind en ondergebracht bij vrienden en familie, daar én in NL.

Ik weet dat wij niet goedkoop zijn maar zie iedere keer weer dat al mijn aandacht en de tijd die ik erin stop voor ieder nieuw maatje van mijn eigen Bikkel, zich heel snel uitbetaald voor uw hond.
Die zich binnen de kortste mogelijke tijd zich helemaal thuis voelt, ook met mijn gezin. Mogen de foto's hiervan getuigen.
Voor mij vooral van belang hoe de honden mij begroeten!
Zij t voor n dagopvang, meerdere nachten, na n aantal sessies correctie, training of aanvullende opleiding.

Het is nm niet "even" oppassen op uw hond, nee ik voel mij verantwoordelijk voor uw maatje, wil hem leren kennen en zorgen dat hij/zij een heerlijke ontspannen tijd bij ons heeft!! En geloof, gezien de meer dan 180 referenties dat ik de goede
kant op ga.

ONZE DAGOPVANG is véél meer dan alleen de "Rolls Royce" van de honden uitlaat services....in plaats van gemiddeld 30 minuten te worden uitgelaten.
Exclusief de tijd in een busje, terwijl de andere honden worden opgehaald en weggebracht.
Kan uw hond voor bijna dezelfde prijs een hele dag bij ons ondergebracht worden. Samen met onze eigen Alfa hond, worden ze méérdere malen uitgelaten, gemiddeld zijn we rond de twee uur..plus.. in de bossen en lopen dan zo'n 9/12 kilometer. (behalve als u anders aangeeft) Met warm weer neem ik water mee voor de honden.
Voor de rest van de dag mogen ze in onze tuin ravotten of gezellig bij ons in het huis doorbrengen.
Wij maken wandelingen op 9 verschillende plekken (bossen/heide en duinen).
Ga alleen daar, waar ik ruim 100 tot 150 meter de bossen in kan rijden, zodat de honden nooit direct de weg op kunnen rennen.
Bikkel, mn Alfa is zo belangrijk omdat hij de roedel beheert. Hetgeen jullie zeer ws al tijdens de kennismaking al zullen ervaren.

Op de echt warme dagen gaan wij er vroeg op uit als het nog koel is om een flinke wandeling te kunnen maken en maken dan in de middag een kortere wandeling naar een van de natuurlijke vijvers die ik op verschillende plekken in de bossen heb gevonden, zoals op de foto's zijn te zien., Én zolang er geen blauwalg te zien is.
Hebben meerdere waterbakken in en rondom t huis, die natuurlijk meerdere malen per dag verschoond worden.

LOGEREN bij ons betekend alles wat hierboven staat beschreven plus een extra wandelingetje s avonds en s'ochtends. Wij voeren uw hond als wij opstaan en om 5pm ín de middag. (tenzij u anders aangeeft.)
Zij slapen gewoon bij ons in de zitkamer, samen met onze hond.

Hebben een heerlijke ruime, volledig afgesloten, tuin.
Bossen op 2 minuten afstand van ons huis.

Zoekt u een kennel waar uw hond de meeste tijd in een (mooi) hok verblijft dan bent u bij mij aan t verkeerde adres.
Als u daar en tegen op zoek bent naar een huiselijke plek waar uw maatje in de winter gewoon naast onze hond voor de open haard ligt en in de zomer gezellig bij ons op t terras en wanneer ze maar willen, lekker kunnen ravotten in onze kompleet afgesloten tuin én echt deel uitmaakt van ons gezin, dán geloof ik dat u bij t juiste
Wij bieden ook een "all inclusive" aan voor 2.00 euro per dag, hiervoor krijgen ze dan twee maaltijden. Wisselen regelmatig van voedsel, verse vis, zoutloze runder bouillon vers gesneden groenten maken vaak deel uit van t menu.
Jawel....wij komen uit de horeca!!


Graag ontvangen wij de logé rond t middag uur zodat er nog n flinke wandeling in de middag kan plaats vinden, waardoor onze gast zich nog even kan uitleven. Graag uw maatje na de logeerpartij voor of tijdens t middag uur weer ophalen, zodat wij ons weer kunnen richten op onze nieuwe gasten. Natuurlijk alles in overleg.
Volop foto's van onze tuin, mijn gezin, onze eigen hond en veel foto's van honden die wij al hebben mogen ontvangen en plekken waar wij graag wandelen. Hoop dat u even de tijd neemt de foto's te bekijken.
Nu sinds kort aangesloten bij Petbnb, een professionele goed gerunde organisatie, die zijn oppassers nauwkeurig selecteert, controleert én regelmatig van zijn site verwijderd als zij zich niet aan t gewenste petbnb niveua houden.
Voor de grotere honden zullen wij een andere prijs berekenen aangezien wij dan natuurlijk minder honden aannemen

Zoals ik al eerder aangaf ben ik ook 24 jaar actief als gedragdeskundige en heb ik gewerkt met honden met een trauma, moeilijk af te richten of ongehoorzaam, wild en overdreven aanwezig zijn. Ervaring met meerdere verschillende rassen van Boxers, Leonbergers, Tekkels tot en met herders en zwaar getraumatiseerde straat honden uit Spanje, Portugal, Roemenië, Griekenlan, Bulgarije, Macedonië en Italië. Na een intake gesprek op n neutraal terrein, kan ik u een voorstel doen over de periode dat ik uw hond bij ons in huis zal nemen. Ik heb namelijk over de jaren gemerkt dat t meestal goed uitwerkt om een hond even uit zijn omgeving te halen, dit gecombineerd met mijn eigen rustige Alfa hond Bikkel dit tot nu toe goede resultaten heeft opgeleverd.
Vandaar dat Bikkel meegaat naar ieder intake wandelingetje. De eerste paar dagen zal bestaan uit vele lange wandelingen en verblijf bij ons in huis en ruime tuin onder constante observatie én winnen van t vertrouwen van uw maatje. Meestal na n paar dagen ga ik actief aan de slag. Ondertussen hou ik u natuurlijk dagelijks op de hoogte met verslagen en foto's.
Na onze eerste ontmoeting zal ik u binnen 24 uur een voorstel doen over een mogelijke aanpak, duur en de kosten.

De laatste paar honden, die ik heb mogen behandelen hadden verschillende kwaaltjes waaronder agressie naar honden, honden én mensen, mishandeld, bewust verminkt, honden met een officieel verordering om alleen aangelijnd en gemuilkorfd uit te laten. Angst voor storm, lawaai en vuurwerk. Constant aan de lijn blijven trekken en een uiterst getraumatiseerd hondje dat zich constant wou verbergen.
Gelukkig kan ik melden dat allen weer terug zijn bij hun baasjes; genieten van hun hondse leventje en lekker ontspannen (los) door de bossen rennen.
Ën ja, ADHD honden bestaan en heb hier ook meerdere van mogen genezen of in ieder geval onder controle kunnen krijgen.

Natuurlijk krijgen alle eigenaren een volledige uitleg en suggesties voor hun honden om ze in top shape te houden en blijven de honden in alle gevallen nog regelmatig bij mij langs komen.

Sinds ruim 2 jaar krijg ik steeds meer aanvragen voor n huisbezoek, voor
of nadat uw hond een of meerdere keren bij mij is geweest. Omdat komt het zin heeft dat ik u thuis bezoek om het leven van u en uw hond mogelijk te kunnen verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld over eet gewoontes , rust plekken en het gedrag in en rond het huis.
Hiervoor bereken ik een vaste uurprijs en kilometer vergoeding.

Nogmaals ben absoluut niet geïnteresseerd in honden ouder dan 1.5 jaar die niet gecastreerd zijn.
Of er moet écht n goede reden voor zijn!!
Ik hoop dat ik uw interesse heb opgewekt en kijk er naar uit van u te mogen horen!

Jan Willem Bos
Soest
Prijzen zijn geldig tot 15.12.2019

Vanaf 01 01 2019 bereken ik 25 euro per hond/boeking over de vakantie periodes én 25 euro per hond/boeking voor de periode 15 december tot en met 10 Januari.
Dit geldt niet voor dagopvang.

2019
Dagopvang 37 euro, vanaf 7.30 am tot 6 pm, andere tijden in overleg.

Per 24 uur/dag) 47 euro , voor korte perioden t/m 8 dagen, hou ik strikt de 24 uur aan tussen brengen en halen.

Wij bieden ook 2 maaltijden per dag voor 2 euro.

Prijzen vanaf 15.12.2019
Dagopvang 38.00euro, vanaf 8am tot maximaal 6pm.

Per 24 uur, 48.00 euro en hou daarbij voor korte periodes strikt de 24 uur tussen brengen en halen.
Voor de vakantieperiode's,
(netzo als vorige jaren) 1 tm 10 Januari; 14 tm 29 Februari; 24 April tm 3 Mei; 3 Juli tm 31 Augustus; 9 tm 25 Oktober én 15 December tm 10 Januari 2021 bereken ik 25 euro per boeking extra.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jan Willem's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Annuleringsregeling:

Jan Willem past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Jan Willem ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Beierse bergzweethond (Bayrischer Gebirgsschweisshund) · Boerboel · Border terrier · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Coton de tulear · Dalmatische hond · Dogo-Canario · Duitse herder · Eurasier · Fila brasileiro · Flat coated retriever · Friese stabij · Havanezer · Kaukasische owcharka · Kooikerhondje · Labradoodle - standaard · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka
Rassen waar Jan Willem niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Jan Willem op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Boekingen: 370
Vaste gasten: 42
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jan Willem's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Jan Willem's hond
Bikkel
Kruising, Mannetje
9 jaar en 6 maanden

Als jouw hond bij Jan Willem in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

224 beoordelingen
Milydia
Logeren | 08-11-19

Geverifieerde beoordeling
Bij het huis van Jan Willem aangekomen had Lara al geen oog meer voor mij en wilde zo snel mogelijk door het hek, als dat geen bewijs is ..... Jan Willem doet geweldig werk door Lara ook te helpen omgaan met wat zaken in haar rugzak zoals het zeer agressief verdedigen van een bot, en dat met behoud van alle 10 zijn vingers. Top !
Lara, Kruising
Vrouwtje, 4 jaar en 5 maanden

Reactie Jan Willem

Mny thks!! Zo belangrijk als ieder baasje zou reageren wat ik voor hem doe!

Dominique
Dagopvang | 06-11-19

Geverifieerde beoordeling
Onze hond heeft een waanzinnig goede dag gehad, sociale vaardigheden opgedaan, lekker gespeeld met andere honden, en veel aandacht gekregen. Zeker een aanrader!
Coco, Kruising
Vrouwtje, 10 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor jullie snelle reactie!! Co Co heeft n super, 1ste dagje, gehad én t wordt alleen maar leuker voor Co Co. Jan Willem

Ilona
Dagopvang | 01-11-19

Geverifieerde beoordeling
Gibbs is altijd zo vrolijk als hij ons de magic words “Jan Willem” hoort zeggen s’morgens. Hij springt dan gelijk in de auto en piept als we de oprit bij JW komen oprijden. Kan niet wachten... Anders is het ophalen s’avonds; dan springt ie wat minder enthousiast in de auto... ;-) Doordat hij moe is maar ook omdat hij eigenlijk niet weg wil. Eenmaal thuis een tevreden zucht en heerlijk in z’n mandje na-dromen van een leuke dag. Heerlijk! Bedankt weer JW!
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 1 jaar en 10 maanden
Eric
Dagopvang | 30-10-19

Geverifieerde beoordeling
Bruno heeft weer een fijne tijd gehad bij Jan Willem en de roedel met Bikkel als roerganger. Heel fijn hoe Jan Willem meedenkt en begaan is als je ergens tegenaan loopt met jouw hond.
Bruno, Kooikerhondje
Mannetje, 4 jaar

Reactie Jan Willem

Hartelijk dank voor jullie reactie! Jan Willem

Milydia
Logeren | 26-10-19

Geverifieerde beoordeling
Lara opgehaald na etmaal logeren op proef : supergoed gegaan ! Deze voormalige kettinghond uit Griekenland heeft een flink gevulde rugzak maar Jan Willem en Bikkel wisten hier wel raad mee. Wat zijn we blij dat we hen gevonden hebben en dat onze, in wezen zo bange ,hond die heel agressief kan zijn het zo fijn heeft gehad. Heerlijk gespeeld en van de roedel genoten, lekker ontspannen en moe teruggekregen. We komen graag terug! Top!!!
Lara, Kruising
Vrouwtje, 4 jaar en 5 maanden

Reactie Jan Willem

Wij hebben veel.vaste klanten en hopen dat Lara dat ook wórdt! Wij genieten om met zo'n lieve hond aan de slag te mogen gaan. De kracht van n roedel met mn Bikkel is niét te onderschatten. Hopen haar nog voor de volgende al gemaakte reservering te zien!! Jan Willem

Solveig
Logeren | 16-10-19

Geverifieerde beoordeling
Pepper is voor het eerst bij Jan Willem en Bikkel geweest en dat was een feest. Pepper heeft het ongelofelijk naar zijn zin gehad, wat ook duidelijk bleek uit de vele fotos die Jan Willem ons stuurde. Wat een service. Pepper was behoorlijk "gesloopt" toen hij thuis kwam, een duidelijk signaal dat hij lekker druk bezig was geweest. Dit gaat zeker nog vele malen herhaald worden. Het is voor Pepper leuk, en ook voor ons!
Pepper, Friese stabij
Mannetje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

Dank jullie wel voor de uitgebreide reactie. Pepper heeft genoten van de roedel!! Zo goed voor honden om met maatjes te socialiseren. Jan Willem

Louise
Logeren | 15-10-19

Geverifieerde beoordeling
Zoals elke keer vindt onze hond het heerlijk bij Jan Willem. Zoals mijn dochter het verwoordt: alsof hij op kamp gaat! Moe en voldaan komt Fusca weer thuis
Fusca, Labradoodle - standaard
Mannetje, 14 jaar en 5 maanden

Reactie Jan Willem

N héérlijke hoog gejaarde!! Zo zoet hoe hij toch met de rest van de roedel meedoet en ook nog van zich laat horen!!

Frija
Logeren | 14-10-19

Geverifieerde beoordeling
Enzo is super enthousiast als hij bij mij uit de auto springt en naar Jan Willem rent. Enzo springt rond Jan Willem alsof Jan Willem iets lekkers heeft of een balletje heeft om mee te spelen. Enzo heeft geen aandacht meer voor mij, dus ik laat hem weer met een goed gevoel achter. En als ik Enzo ophaal ziet hij er goed uit en gaat hij weer graag mee naar huis, gelukkig, want hij was zo blij om bij Jan Willem te zijn, dat je het maar nooit weet of je hond jou nog wel zo leuk vindt 😉.
Enzo, Flat coated retriever
Mannetje, 6 jaar en 8 maanden
Ilona
Logeren | 06-10-19

Geverifieerde beoordeling
Niet meer bewogen nadat we hem hebben opgehaald! Moe maar voldaan na een nachtje logeren.
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 1 jaar en 10 maanden

Reactie Jan Willem

Zo hoor ik t graag! Jan Willem

Saskia
Logeren | 02-10-19

Geverifieerde beoordeling
Cayou is nu voor de 5e keer, denk ik, bij Jan Willem geweest. Wij blijven tevreden en Cayou komt altijd weer gelukkig terug. We krijgen veel foto's of een filmpje via de app, waardoor we ook op de hoogte worden gehouden van de vakantie van Cayou. Want het is ook voor haar natuurlijk ook een vakantie met vele honden vrienden en vriendinnen. Al met al zijn wij zeer gelukkig met dit hondenadres! Nogmaals dank.
Cayou, Dalmatische hond
Vrouwtje, 3 jaar en 8 maanden

Reactie Jan Willem

Cayou, n super enthousiast, energieke en heerlijk positieve, lieve hond. Wat kan ze genieten van de roedel. Af en toe denk je, raakt haar energie dan nooit op.....en dan opeens is t over en uit....voor even! Leuk om Cayou af en toe er bij te hebben. Jan Willem

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten