Beoordelingen

258 beoordelingen
Saskia
Logeren | 25-02-20

Geverifieerde beoordeling
Het is voor Cayou altijd een plezier om naar Jan Willem te gaan. Ze gaat er blij naar toe en komt ook weer blij terug. Tijdens haar verblijf krijg je elke dag wel foto's of filmpjes van de honden. We gaan met een gerust hart weg, wetende dat zij ook een kleine vakantie heeft. Hartelijk dank hiervoor Jan Willem en familie
Cayou, Dalmatische hond
Vrouwtje, 3 jaar en 11 maanden

Reactie Jan Willem

Saskia, hartelijk dank voor n welgemeende reactie!! Cayou was echt helemaal op haar gemak en heeft genoten van t leven in de roedel, olv Bikkel. Hoop dat ze binnenkort nog n keertje mag komen. JW

Eric
Dagopvang | 22-02-20

Geverifieerde beoordeling
Bruno, Kooikerhondje
Mannetje, 4 jaar en 4 maanden

Reactie Jan Willem

Dank.jullie wel om tijd te nemen om.n beoordeling achter te laten! Bruno, super enthousiast om bij ons te komen, máár ook netzo blij om terug te gaan, naar huis.

Sabela
Dagopvang | 20-02-20

Geverifieerde beoordeling
Pablo, Barbet
Mannetje, 4 maanden

Reactie Jan Willem

Denk dat Pablo genoten heeft. Voor t eerst n hele dag in n roedel én geen idee waar je dan in de roedel staat. Gelukkig is er dan oa Bikkel die de situatie onder controle heeft. Meerdere keren "time-out" voor Pablo genomen, waardoor hij bij mij op schoot effe kon bijkomen en slapen Zo benieuwd hoe Pablo de volgende keer bij mij op de stoep staat, om te komen spelen. Ik denk dat ik weet, hoe!! Jan Willem

Ilona
Dagopvang | 20-02-20

Geverifieerde beoordeling
Gibbs is deze week meer bij JW dan thuis maar gelukkig voelt hij zich bij JW ook lekker thuis. Bij het ophalen te moe om in de auto te springen en bij thuiskomst direct in dromenland. Met wat piepjes en blafjes worden dan de avonturen van de dag verwerkt!
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Jan Willem

Dank voor jullie bijdrage over mn opvang!! Ook vandaag weer de interactie tussen mn Bikkel én Gibbs gezien. Heerlijk! JW

Ilona
Dagopvang | 19-02-20

Geverifieerde beoordeling
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Jan Willem

Mny thks! Gibbs geniet!! ....wij ook wel n beetje van zn aanwezigheid! Wel aanwezig, maar érg lief. JW

Beatrice
Logeren | 18-02-20

Geverifieerde beoordeling
Het was weer heel fijn om te weten dat ons hondje weer bij jullie logeren kon. Dank voor de goede zorgen.
Pickles, Border terrier
Vrouwtje, 1 jaar en 4 maanden

Reactie Jan Willem

Graag gedaan!! Pickels, n "kind" aan huis!!

Sanne
Dagopvang | 06-02-20

Geverifieerde beoordeling
Wederom heeft Qlausje het top gehad bij Jan Willem, super bedankt!
Qlaus, Coton de tulear
Mannetje, 2 jaar en 2 maanden

Reactie Jan Willem

Qlaus, heerlijk eigenwijs!! Weer precies hoe hij de roedel kan aanjagen!!

Rachel
Dagopvang | 04-02-20

Geverifieerde beoordeling
Het was erg fijn om Moos bij jou te laten!
Moos, Franse bulldog
Mannetje, 7 maanden

Reactie Jan Willem

Rachel Moos heeft volgens mij genoten, wel gezorgd dat M ook zijn rust momenten kreeg. Maar neem aan dat M weinig aandacht nodig had. Heel veel.in zn koppie te verwerken!! Jan Willem

Liesbeth
Dagopvang | 02-02-20

Geverifieerde beoordeling
Onze 2 honden helemaal op hun plek bij Jan Willem. Ook onze - in eerste instantie wat afwachtende - Jimmy is helemaal overstag! Dankzij de goede zorgen van Jan Willem, Bikkel en de roedel. En straks mogen ze een hele week logeren!!
Meisie, Kruising
Vrouwtje, 9 jaar en 10 maanden
Jimmy, Jack Russel Terrier
Mannetje, 4 jaar en 1 maand

Reactie Jan Willem

Jimmy n hëerlijk. apart geval! Geniet ervan om Jimmy én Meisie in de roedel op te vangen!!

Ilona
Dagopvang | 31-01-20

Geverifieerde beoordeling
Top service as always!
Gibbs, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Jan Willem

💪💪💪For a top dog!💪💪💪 Weet nog goed de 1ste paar keren dat Gibbs bij ons kwam, pure ellende voor Gibbs en baasjes. Hoe gaat dit aflopen?? NU is t een groot feest! Brengen een en al top, wat betrefd baasjes en Gibbs. Ophalen, Gibbs zó blij zn baasjes weer te zien. Ën dat gebeurt iedere keer Méér zou ik niet willen!! JW

Over mij

53 jaren ervaring

'N KONINKLIJK (honden) LEVEN; VOOR EVEN, IN SOEST!

(Ik hoop echt dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen én de foto's te bekijken, mocht u daarna toch nog vragen hebben kan u contact opnemen door een aanvraag te sturen via deze site. petbnb.nl/jwbos
Soest. 3782 DL

Wil echter wel met n verdrietig bericht beginnen. Voor t komend jaar verhoog ik de dagopvang en de 24 uur opvang met 1.00 euro.
Wil én zal nog steeds n zeer kleine opvang verzorgen, persoonlijk en gewoon bij ons thuis.
Geen kennels, of ergens opgesloten, maar dus....kinderen (lees honden) aan huis!!
Begrijp nátuurlijk dat de prijs n probleem kan zijn, maar laten wij elkaar ontmoeten!
Kan er altijd alsnog besloten worden niet met mij en Bikkel door te gaan!
Neem niémand dat kwalijk.

(Ik weet hoe belangrijk t is om uw hond ergens, met n goed gevoel, onder te brengen! Mijn suggestie, lees mn verhaal én n aantal referenties.
Momenteel.heb n vaste groep van zo'n 30 baasjes die hun maatjes voor 1 of meerdere dagen bij mij langs brengen en ook n vaste groep die hun honden tijdens de vakantie voor meerdere dagen of totwel 4 weken bij mij komen logeren.

Maar, daarnaast wil ik ook óntzettend graag honden met n rugzakje ontvangen, inclusief getraumatiseerde honden.
Hierbij zijn ook n aantal honden, die M.Gauss niet meer wou behandelen.
Gelukkig bij ons thuis, met n óntzettend persoonlijke aanpak lukt t mij wel.
Soms kost t mij wel 6 weken.
Maar tot nu toe!!! n 100% succes.

Mocht u nog twijfelen, zal ik u n aantal baasjes voorstellen die hun maatje bij mij hebben ondergebracht.

Natuurlijk betekenen 5 pootjes dat je t goed bezig bent!! Maar vooral vr mij van belang de uitleg waarom jij de 5 pootjes hebt verdient.
Én daar doe ik het voor!!

Meer dan 50 jaar ervaring met honden en de laatste 24 jaar ook actief als gedragdeskundige, met een zeer persoonlijke aanpak voor uw hond waarmee ik regelmatig successen behaal.

Nee ik ben geen honden fluisteraar, maar wel zéker een honden luisteraar!!!

Vanaf mijn 14e jaar altijd meer dan één eigen hond tegelijkertijd gehad. Gedurende ons jarenlang verblijf in Portugal zeker twaalf zeer jonge maar ook 9 oudere straat honden in huis genomen, getraind en ondergebracht bij vrienden en familie, daar én in NL.

Ik weet dat wij niet goedkoop zijn maar zie iedere keer weer dat al mijn aandacht en de tijd die ik erin stop voor ieder nieuw maatje van mijn eigen Bikkel, zich heel snel uitbetaald voor uw hond.
Die zich binnen de kortste mogelijke tijd zich helemaal thuis voelt, ook met mijn gezin. Mogen de foto's hiervan getuigen.
Voor mij vooral van belang hoe de honden mij begroeten!
Zij t voor n dagopvang, meerdere nachten, na n aantal sessies correctie, training of aanvullende opleiding.

Het is nm niet "even" oppassen op uw hond, nee ik voel mij verantwoordelijk voor uw maatje, wil hem leren kennen en zorgen dat hij/zij een heerlijke ontspannen tijd bij ons heeft!! En geloof, gezien de meer dan 180 referenties dat ik de goede
kant op ga.

ONZE DAGOPVANG is véél meer dan alleen de "Rolls Royce" van de honden uitlaat services....in plaats van gemiddeld 30 minuten te worden uitgelaten.
Exclusief de tijd in een busje, terwijl de andere honden worden opgehaald en weggebracht.
Kan uw hond voor bijna dezelfde prijs een hele dag bij ons ondergebracht worden. Samen met onze eigen Alfa hond, worden ze méérdere malen uitgelaten, gemiddeld zijn we rond de twee uur..plus.. in de bossen en lopen dan zo'n 9/12 kilometer. (behalve als u anders aangeeft) Met warm weer neem ik water mee voor de honden.
Voor de rest van de dag mogen ze in onze tuin ravotten of gezellig bij ons in het huis doorbrengen.
Wij maken wandelingen op 9 verschillende plekken (bossen/heide en duinen).
Ga alleen daar, waar ik ruim 100 tot 150 meter de bossen in kan rijden, zodat de honden nooit direct de weg op kunnen rennen.
Bikkel, mn Alfa is zo belangrijk omdat hij de roedel beheert. Hetgeen jullie zeer ws al tijdens de kennismaking al zullen ervaren.

Op de echt warme dagen gaan wij er vroeg op uit als het nog koel is om een flinke wandeling te kunnen maken en maken dan in de middag een kortere wandeling naar een van de natuurlijke vijvers die ik op verschillende plekken in de bossen heb gevonden, zoals op de foto's zijn te zien., Én zolang er geen blauwalg te zien is.
Hebben meerdere waterbakken in en rondom t huis, die natuurlijk meerdere malen per dag verschoond worden.

LOGEREN bij ons betekend alles wat hierboven staat beschreven plus een extra wandelingetje s avonds en s'ochtends. Wij voeren uw hond als wij opstaan en om 5pm ín de middag. (tenzij u anders aangeeft.)
Zij slapen gewoon bij ons in de zitkamer, samen met onze hond.

Hebben een heerlijke ruime, volledig afgesloten, tuin.
Bossen op 2 minuten afstand van ons huis.

Zoekt u een kennel waar uw hond de meeste tijd in een (mooi) hok verblijft dan bent u bij mij aan t verkeerde adres.
Als u daar en tegen op zoek bent naar een huiselijke plek waar uw maatje in de winter gewoon naast onze hond voor de open haard ligt en in de zomer gezellig bij ons op t terras en wanneer ze maar willen, lekker kunnen ravotten in onze kompleet afgesloten tuin én echt deel uitmaakt van ons gezin, dán geloof ik dat u bij t juiste
Wij bieden ook een "all inclusive" aan voor 2.00 euro per dag, hiervoor krijgen ze dan twee maaltijden. Wisselen regelmatig van voedsel, verse vis, zoutloze runder bouillon vers gesneden groenten maken vaak deel uit van t menu.
Jawel....wij komen uit de horeca!!


Graag ontvangen wij de logé rond t middag uur zodat er nog n flinke wandeling in de middag kan plaats vinden, waardoor onze gast zich nog even kan uitleven. Graag uw maatje na de logeerpartij voor of tijdens t middag uur weer ophalen, zodat wij ons weer kunnen richten op onze nieuwe gasten. Natuurlijk alles in overleg.
Volop foto's van onze tuin, mijn gezin, onze eigen hond en veel foto's van honden die wij al hebben mogen ontvangen en plekken waar wij graag wandelen. Hoop dat u even de tijd neemt de foto's te bekijken.
Nu sinds kort aangesloten bij Petbnb, een professionele goed gerunde organisatie, die zijn oppassers nauwkeurig selecteert, controleert én regelmatig van zijn site verwijderd als zij zich niet aan t gewenste petbnb niveua houden.
Voor de grotere honden zullen wij een andere prijs berekenen aangezien wij dan natuurlijk minder honden aannemen

Zoals ik al eerder aangaf ben ik ook 24 jaar actief als gedragdeskundige en heb ik gewerkt met honden met een trauma, moeilijk af te richten of ongehoorzaam, wild en overdreven aanwezig zijn. Ervaring met meerdere verschillende rassen van Boxers, Leonbergers, Tekkels tot en met herders en zwaar getraumatiseerde straat honden uit Spanje, Portugal, Roemenië, Griekenlan, Bulgarije, Macedonië en Italië. Na een intake gesprek op n neutraal terrein, kan ik u een voorstel doen over de periode dat ik uw hond bij ons in huis zal nemen. Ik heb namelijk over de jaren gemerkt dat t meestal goed uitwerkt om een hond even uit zijn omgeving te halen, dit gecombineerd met mijn eigen rustige Alfa hond Bikkel dit tot nu toe goede resultaten heeft opgeleverd.
Vandaar dat Bikkel meegaat naar ieder intake wandelingetje. De eerste paar dagen zal bestaan uit vele lange wandelingen en verblijf bij ons in huis en ruime tuin onder constante observatie én winnen van t vertrouwen van uw maatje. Meestal na n paar dagen ga ik actief aan de slag. Ondertussen hou ik u natuurlijk dagelijks op de hoogte met verslagen en foto's.
Na onze eerste ontmoeting zal ik u binnen 24 uur een voorstel doen over een mogelijke aanpak, duur en de kosten.

De laatste paar honden, die ik heb mogen behandelen hadden verschillende kwaaltjes waaronder agressie naar honden, honden én mensen, mishandeld, bewust verminkt, honden met een officieel verordering om alleen aangelijnd en gemuilkorfd uit te laten. Angst voor storm, lawaai en vuurwerk. Constant aan de lijn blijven trekken en een uiterst getraumatiseerd hondje dat zich constant wou verbergen.
Gelukkig kan ik melden dat allen weer terug zijn bij hun baasjes; genieten van hun hondse leventje en lekker ontspannen (los) door de bossen rennen.
Ën ja, ADHD honden bestaan en heb hier ook meerdere van mogen genezen of in ieder geval onder controle kunnen krijgen.

Natuurlijk krijgen alle eigenaren een volledige uitleg en suggesties voor hun honden om ze in top shape te houden en blijven de honden in alle gevallen nog regelmatig bij mij langs komen.

Sinds ruim 2 jaar krijg ik steeds meer aanvragen voor n huisbezoek, voor
of nadat uw hond een of meerdere keren bij mij is geweest. Omdat komt het zin heeft dat ik u thuis bezoek om het leven van u en uw hond mogelijk te kunnen verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld over eet gewoontes , rust plekken en het gedrag in en rond het huis.
Hiervoor bereken ik een vaste uurprijs en kilometer vergoeding.

Nogmaals ben absoluut niet geïnteresseerd in honden ouder dan 1.5 jaar die niet gecastreerd zijn.
Of er moet écht n goede reden voor zijn!!

Ook werk ik continue met meerdere specialisten samen op het gebied van gezondheid, trimmen, africhten en corrigeren. Die samen met mij geloven dat, met n positieve aanpak, bijna iedere hond nog een kans zou moeten krijgen!!

Ik hoop dat ik uw interesse heb opgewekt en kijk er naar uit van u te mogen horen!

Jan Willem Bos
Soest
Prijzen zijn geldig tot 15.12.2019

Vanaf 01 01 2019 bereken ik 25 euro per hond/boeking over de vakantie periodes én 25 euro per hond/boeking voor de periode 15 december tot en met 10 Januari.
Dit geldt niet voor dagopvang.

2019
Dagopvang 37 euro, vanaf 7.30 am tot 6 pm, andere tijden in overleg.

Per 24 uur/dag) 47 euro , voor korte perioden t/m 8 dagen, hou ik strikt de 24 uur aan tussen brengen en halen.

Wij bieden ook 2 maaltijden per dag voor 2 euro.

Prijzen vanaf 15.12.2019
Dagopvang 38.00euro, vanaf 8am tot maximaal 6pm.

Per 24 uur, 48.00 euro en hou daarbij voor korte periodes strikt de 24 uur tussen brengen en halen.
Voor de vakantieperiode's,
(netzo als vorige jaren) 1 tm 10 Januari; 14 tm 29 Februari; 24 April tm 3 Mei; 3 Juli tm 31 Augustus; 9 tm 25 Oktober én 15 December tm 10 Januari 2021 bereken ik 25 euro per boeking extra.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jan Willem's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Jan Willem past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Jan Willem ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Barbet · Beierse bergzweethond (Bayrischer Gebirgsschweisshund) · Boerboel · Border terrier · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Coton de tulear · Dalmatische hond · Dogo-Canario · Duitse herder · Eurasier · Fila brasileiro · Flat coated retriever · Franse bulldog · Friese stabij · Havanezer · Kaukasische owcharka · Kooikerhondje · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Vizsla Draadhaar · Zuid-Russische Owcharka · Zwitserse Witte Herder
Rassen waar Jan Willem niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Jan Willem op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Boekingen: 428
Vaste gasten: 47
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jan Willem's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Jan Willem's hond
Bikkel
Kruising, Mannetje
9 jaar en 9 maanden

Als jouw hond bij Jan Willem in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten