Over mij

10 jaren ervaring

Enthousiaste, sportieve en betrouwbare oppas

Ik ben Isa, 21 jaar en houd enorm veel van katten, honden en andere dieren. Ik heb zelf tot mijn 12e twee katten gehad en heb ook vaak op katten van buren en familieleden gepast. Mijn vader heeft een Tolller (middelgrote hond) die ik veel dingen heb aangeleerd en waar ik af en toe op pas als zij weg zijn. Mijn ex had ook twee honden waarmee ik regelmatig hele dagen alleen thuis ben geweest en waarmee ik dan veel wandelde en ze verzorgde. Mijn tante en oom hebben honden, paarden en ezeltjes waar ik af en toe op pas en die ik verzorg. Zelf rijd ik al ruim 14 jaar paard en ik heb veel ervaring met de verzorging van paarden. Ik heb ook verzorgpaarden/pony's gehad en ik ben in juni 2017 drie weken naar Andalusië geweest om daar op een boerderij van een Nederlandse te helpen met het verzorgen van haar paarden, honden, katten, kippen en eenden. Ik heb op veel verschillende honden gepast, qua persoonlijkheid, ras, leeftijd en grootte. Van kleine jachthondjes tot grote Spaanse Mastins en van puppy tot 14 jaar.
Op het moment ben ik voor 5 gezinnen in Purmerend actief als incidentele hondenoppas. Wegens mijn studie, wisselende roosters, e.d. kan ik niet op een vaste tijd of vaste dag afspreken, maar moet dit per keer worden bekeken.
Kortom: ik weet dus hoe het is om allerlei verschillende huisdieren te hebben en wat er bij komt kijken, maar ik weet ook heel goed hoe het is om met andermans huisdieren om te gaan. En alles wat ik nog niet weet (bijv. medicijnen geven), zou ik graag leren tijdens de kennismaking!
Helaas kunnen de honden niet bij mij thuis komen, maar ik kan zeker naar jullie toe komen om op te passen of uit te laten. Hierbij hangen mijn tarieven ook af van de afstanden die ik moet reizen en wat er precies gedaan moet worden. Zo zou ik bijvoorbeeld uw hond een dagje mee kunnen nemen naar het strand! Ook oppassen op andere dieren die u heeft, is zeker mogelijk, zoals katten, paarden en knaagdieren.
Mocht het gaan om meerdere dagen oppassen, vind ik het fijn als ik in uw huis kan verblijven. Indien dit mogelijk is, kan er qua kosten ook nog wat geregeld worden met kost en inwoning.
Heeft u nog vragen of opmerkingen of bent u gewoon nieuwsgierig? U mag mij altijd een berichtje sturen! Bijna alles is mogelijk zolang ik beschikbaar ben!

Isa's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Isa past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)

Isa op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten