Over mij

18 jaren ervaring

Actief speels flexibel verantwoord veilig VRIEND!

Hoi lieve dierenliefhebbers,

Ik ben 43 jaar, geboren en getogen in Maastricht ken ik zowel de natuur in de omgeving goed, alle wijken, én de binnenstad met alle hoekjes en interessante snuffelplekjes.
Zelf ben ik sportief en speel graag, hou van buiten zijn (in alle weersomstandigheden) en van (lange) wandelingen.

Inmiddels heb ik wel ruim 17 jaar ervaring met het oppassen en verzorgen van honden van vrienden. Variërend van een uurtje opletten tot enkele maanden volledige opvang, van jonge pups tot seniors. Deze hobby wil ik graag uitbreiden. Graag zou ik nog meer honden aan mijn vriendenkring toevoegen en zoveel mogelijk verschillende types leren kennen.

Ik zie mijzelf dan ook niet zo zeer als een uitlaatservice maar meer als een betrouwbare vriend voor de hond. Een vriend die het leuk vindt om samen er op uit te trekken en toevallig kan de viervoeter dan ook zijn behoefte doen..

Honden zijn simpelweg “human’s best friend”, punt uit. Ik hou van hun eerlijke recht door zee onvoorwaardelijke liefde maar ook van hun instinct en intellect. Honden zijn voor mij niet slechts “lief leuk schattige allemansvrienden”, het zijn individuen met hun eigen persoonlijkheid, kwaliteiten, en fysieke/emotionele sterktes/zwaktes.

Het maakt mij niet uit of het een klein schattig keffertje met groot ego is, een hyper-energieke intelligente werkhond, of een gespierde agressieve waakhond. Ook “moeilijke” honden zijn welkom. Ik heb een rustig karakter én engelengeduld, dat maakt dat ik gemakkelijk vrienden word met welke hond dan ook.
De lengte/duur van een wandeling staat los van de intensiteit. Een kwartier spelen en rennen kan bijvoorbeeld inspannender/uitdagender zijn dan 3 uur wandelen. Een senior zal het misschien leuk vinden om samen gewoon lekker buiten op het gras te zitten of even fijn geknuffeld te worden. Iedere hond verdient een eigen benadering. Uiteraard geef jij als baasje aan wat de wensen en verwachtingen zijn!

Van mij kun je verwachten dat ik met een volwassen zorgzaam wakend oog en een persoonlijke aanpak met volledige toewijding de hond begeleid.
Als hondenbezitter zul je snel genoeg weten dat je hond blij is met mij en of je mij een stabiele en betrouwbare oppasser vindt! Mocht het toch gebeuren dat de hond en ik geen klik voelen, dan zal ik dat ook eerlijk laten weten en adviseren om een andere petsitter te kiezen.

Er zal uiteraard eerst een (gratis) kennismaking plaatsvinden.
In overleg zijn alle services mogelijk.

NB!
Uitlaatservice: standaard bij Petbnb zijn wandelingen 30 minuten. Ik stem dit af op hond en wens van baasje zodoende kunnen wandelingen variëren van 15 minuten tot aan lange dagtochten!!!

Overige vaardigheden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Dimitri's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Dimitri past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Dimitri ervaring heeft:
Kruising · Labrador retriever · American staffordshire terrier · Australian shepherd · Basenji · Beagle · Berner sennenhond · Border collie · Cane Corso · Chihuahua · Deense Dog · Deerhound · Duitse herder · Friese stabij · Galgo espanol · Golden retriever · Greyhound · Groenendaeler · Korthals griffon · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Langharige teckel · Mechelse herder · Podenco ibicenco · Polski owczarek nizinny · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Shiba inu · Siberische husky · Vizsla · Podenco Canario · Zwitserse Witte Herder

Dimitri op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Reactie: binnen een uur
Responspercentage: 80%

Dimitri's woning

Appartement
Geen buitenruimte
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Dimitri's hond
Loeka
Kruising, Mannetje
5 maanden

Als jouw hond bij Dimitri in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Wandelen om de 0-2 uur

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten