dogsize3 dogsize2 dogsize1 dogsize4 baby girl cigarette

Over mij

10 jaren ervaring

Hondenparadijs in het duin

NIEUWE HONDEN ZIJN WELKOM. HELAAS KUNNEN WIJ ECHTER GEEN PLEK MEER GARANDEREN TIJDENS SCHOOLVAKANTIES. Eventueel kan uw hond geplaatst worden op een reservelijst, met uitzondering van de kerst- en zomervakantie.

In het Heemskerkse duin bieden wij het gehele jaar rond opvang aan een kleine groep honden in huiselijke kring. Zo kunt u ontspannen op vakantie, aan het werk, of een dagje weg.

Het terrein van 3000m2 zullen de honden delen met ons, onze hond, twee paarden, kippen, een boerderijkat en in het seizoen lammetjes. Al onze dieren zijn gewend aan honden en het terrein is zo ingericht dat de dieren elkaar kunnen ontlopen. Honden met een sterk jachtinstinct, de drang om te drijven, of de gewoonte hebben uit te breken door springen, klimmen of graven kunnen wij geen opvang bieden. Voordat wij een hond ontvangen nodigen wij u uit om te komen kijken of onze locatie geschikt is voor uw hond.

Idealiter laten we de honden optrekken in een groep, lekker de hele dag in het huis en buiten op het terrein met voldoende droge, beschutte plekjes om zich terug te trekken. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de behoeftes van de hond, zal uw hond 's nachts in huis, stal of het buitenverblijf een plekje krijgen. Dagelijks zullen de honden uitgelaten worden in het duin. Naast de standaard inentingen en ontworming is een vlooien/tekenmiddel daarom essentieel. Wij vertrouwen er op dat u uw hond beschermd bij ons achterlaat.

Wij wandelen vanaf ons terrein met de honden het duin in. Als de groep kleiner is kunnen wij uw hond met de auto meenemen naar een andere uitlaatplek. Honden met meer bewegingsdrang kunnen meegenomen worden tijdens het hardlopen, of naast de fiets naar het strand. In principe houden wij alle honden aangelijnd, tenzij uw hond goed vertrouwd met ons is en we er gezamenlijk afspraken over hebben gemaakt.

Omdat wij een kleinschalig, gezellig thuis bieden is wederzijds vertrouwen een groot goed. Helaas kan er altijd iets onvoorziens gebeuren, het is belangrijk dat u zich daar bewust van bent. Als u niet te bereiken bent zullen wij ongevraagd zo adequaat mogelijk handelen, ook als dat voor u (dierenarts)kosten met zich meebrengt.

Wij weten graag van onze logés het chipnummer en bij welke dierenarts zij bekend zijn. Verder kan een bench, een vertrouwd kleedje, of mand meegebracht worden. Het is voor de gezondheid en het welbevinden van uw hond prettig als u het vaste voer en snacks meegeeft. Verder zullen we de individuele 'gebruiksaanwijzingen' bij de kennismaking doornemen. Na de kennismaking komt uw hond eerst twee aaneengesloten nachten op proef bij ons logeren. Onze ervaring is dat honden zich na twee nachten thuis beginnen te voelen en wij goed kunnen inschatten of het bij ons de juiste plek voor uw hond is.

Wij accepteren uitsluitend gesteriliseerde, of gecastreede honden.

Tot slot willen wij u er op wijzen dat door onze kleinschaligheid de honden een korte periode alleen moeten kunnen zijn.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan orale medicatie toedienen

Sylvia's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Sylvia past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Geen puppies (jonger dan 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waar Sylvia niet op past
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Sylvia op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 59
Vaste gasten: 12
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Sylvia's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Heeft kooidieren
Heeft 1 hond
Sylvia's hond
Sammert
Labradoodle - standaard, Vrouwtje
7 jaar en 10 maanden

Als jouw hond bij Sylvia in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

15 beoordelingen
Saskia
Logeren | 06-03-19

Geverifieerde beoordeling
Ons Teuntje was een week bij Sylvia en Mark. Teuntje was er samen met een paar andere honden waarmee zij heerlijk gespeeld en ‘gelounchd’ heeft. Dagelijks ontving ik een berichtje over haar avonturen. Deze Sylvia schrijft geen collums in de Volkskrant maar het zou zo maar kunnen. Teuntje is geweldig verwend met aandacht en zorg en ik ben ongelovelijk blij met z’on vertrouwd en gezellig oppas adres voor Teuntje. (Teuntje is een vrolijk, zachtaardige, energieke Australian Cobberdog van 1,5 jaar. ) Grote dank Sylvia en Mark Saskia
Teuntje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 1 jaar en 6 maanden

Reactie Sylvia

????columns, dat zou wat zijn. Maar alle eer aan de honden, die halen zulke malle dingen uit dat er niet anders dan hilarisch over valt te schrijven.

Elianne
Dagopvang | 01-03-19

Geverifieerde beoordeling
Bob heeft het geweldig gehad. Zo fijn om van sylvia te horen en te zien(foto) hoe het met Bob gaat. Volgende week weer!!!!
Bob, Labradoodle - Medium
Mannetje, 1 jaar en 10 maanden

Reactie Sylvia

Ja, we kijken er al naar uit. Heerlijk doedeltje is hij

Pauline
Logeren | 18-02-19

Geverifieerde beoordeling
Wat een onwijs fijn logeeradres voor onze Pumba! We kregen elke dag een update met hoe het die dag verliep. Sylvia en Marc hebben het beste voor met de honden en een fijn huis met grote buitenruimte. Pumba heeft zich erg vermaakt en ook een heerlijke vakantie gehad!
Pumba, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Sylvia

Ahwww, dank je wel!

Pauline
Dagopvang | 06-12-18

Geverifieerde beoordeling
Pumba, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Sylvia

Pumba: ????????????

Dorien
Dagopvang | 19-11-18

Geverifieerde beoordeling
Fijn huis voor Guusje. Sylvia let heel goed op de karakter van de hond. Heel fijn!
Guusje, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 3 jaar en 3 maanden

Reactie Sylvia

Dank je. Leuk dat Guusje er morgen weer is, we misten haar vorige week zo????

Ivanka
Logeren | 18-10-18

Geverifieerde beoordeling
Bedankt voor het logeren van Lycka. Het is zo goed om te zien dat ze weer met plezier bij jullie naar binnen loopt en zich helemaal thuis voelt!
Lycka, Flat coated retriever
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden

Reactie Sylvia

En voor ons is het zo leuk om honden weer terug te zien!

Cecile
Logeren | 14-08-18

Geverifieerde beoordeling
We konden geen beter adres voor onze hond Kyra bedenken dan bij Sylvia! Met hart en ziel heeft ze voor de roedel gezorgd en heeft ons 3 weken lang op de hoogte gehouden over het wel en wee. Kyra is een lieve hond maar wel met gebruiksaanwijzing; Sylvia heeft daar echt goed op ingesprongen. We kregen een enthousiaste hond terug die volgens ons zelf ook een heerlijke vakantie heeft gehad! Veel dank Sylvia; voor je liefdevolle zorg!
Kyra, Boxer
Vrouwtje, 3 jaar en 10 maanden

Reactie Sylvia

Beter compliment is er niet te krijgen; dat een hond laat merken dat ze het naar haar zin heeft gehad. En ik mis het wel om aan haar super zachte oortjes te wriemelen.

Ivanka
Logeren | 02-08-18

Geverifieerde beoordeling
We hebben Lycka na een paar "wen-dagen" met een rustig gevoel bij Sylvia gebracht voor de vakantie. Goed om dagelijks te horen hoe het ging en te weten dat de honden alle vrijheid hebben rond het huis. Zeer tevreden over de verzorging door Sylvia en familie!
Lycka, Flat coated retriever
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden

Reactie Sylvia

De zomer is er ook wel naar om de honden de hele dag lekker buiten te laten zijn. En jullie worden ook nog even verwend met dit prachtige weer ????. Het was leuk om op Lycka te passen.

Nina
Logeren | 13-06-18

Geverifieerde beoordeling
Het is jammer dat Joe het niet kan vertellen, maar ik denk dat hij er een hele fijne tijd heeft gehad! Sylvia is zeer betrokken en stuurde praktisch dagelijks een berichtje met leuke anekdotes en hoe het met Joe ging. Wij maken in de toekomst graag weer gebruik van haar opvang.
Joe, Berner sennenhond
Mannetje, 6 jaar en 2 maanden

Reactie Sylvia

Goh, ja, als honden toch eens zouden kunnen praten... De bloemen staan schitterend!

Jaap en Ellen
Logeren | 18-05-18

Geverifieerde beoordeling
Wat een heerlijk adres om te logeren , Aan de rand van de duinen in een heerlijke sfeer met honden , katten , paarden , kippen en nu zelfs 3 potlammetjes . Sylvia en Mark zijn lieve , zorgzame mensen die op een heel verstandige manier met alle dieren omgaan. We waren blij dat ze het proeflogeren voorstelden , want onze 2,5 jaar oude "Schafpudel " was zo verrukt dat ze over 2 hekken sprong om zich met de lammetjes te bemoeien. Er is niets ernstigs gebeurd , maar haar grensoverschrijdend enthousiasme paste op dit moment toch niet zo in deze beestenboel . Heel jammer , we hopen dat onze Sien na haar puberteit tot inzicht komt.
Sien, Kruising
Vrouwtje, 3 jaar en 2 maanden

Reactie Sylvia

Het spijt ons enorm dat het echte logeren niet door kan gaan. Sien is zo'n leuke hond; we kunnen niet wachten tot ze volwassen en gezapig is.

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten