Over mij

10 jaren ervaring

Hondenparadijs in het duin

NIEUWE HONDEN ZIJN WELKOM. HELAAS KUNNEN WIJ ECHTER GEEN PLEK MEER GARANDEREN TIJDENS SCHOOLVAKANTIES. Eventueel kan uw hond geplaatst worden op een reservelijst, met uitzondering van de kerst- en zomervakantie.

In het Heemskerkse duin bieden wij het gehele jaar rond opvang aan een kleine groep honden in huiselijke kring. Zo kunt u ontspannen op vakantie, aan het werk, of een dagje weg.

Het terrein van 3000m2 zullen de honden delen met ons, onze hond, twee paarden, kippen, een boerderijkat en in het seizoen lammetjes. Al onze dieren zijn gewend aan honden en het terrein is zo ingericht dat de dieren elkaar kunnen ontlopen. Honden met een sterk jachtinstinct, de drang om te drijven, of de gewoonte hebben uit te breken door springen, klimmen of graven kunnen wij geen opvang bieden. Voordat wij een hond ontvangen nodigen wij u uit om te komen kijken of onze locatie geschikt is voor uw hond.

Idealiter laten we de honden optrekken in een groep, lekker de hele dag in het huis en buiten op het terrein met voldoende droge, beschutte plekjes om zich terug te trekken. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de behoeftes van de hond, zal uw hond 's nachts in huis, stal of het buitenverblijf een plekje krijgen. Dagelijks zullen de honden uitgelaten worden in het duin. Naast de standaard inentingen en ontworming is een vlooien/tekenmiddel daarom essentieel. Wij vertrouwen er op dat u uw hond beschermd bij ons achterlaat.

Wij wandelen vanaf ons terrein met de honden het duin in. Als de groep kleiner is kunnen wij uw hond met de auto meenemen naar een andere uitlaatplek. Honden met meer bewegingsdrang kunnen meegenomen worden tijdens het hardlopen, of naast de fiets naar het strand. In principe houden wij alle honden aangelijnd, tenzij uw hond goed vertrouwd met ons is en we er gezamenlijk afspraken over hebben gemaakt.

Omdat wij een kleinschalig, gezellig thuis bieden is wederzijds vertrouwen een groot goed. Helaas kan er altijd iets onvoorziens gebeuren, het is belangrijk dat u zich daar bewust van bent. Als u niet te bereiken bent zullen wij ongevraagd zo adequaat mogelijk handelen, ook als dat voor u (dierenarts)kosten met zich meebrengt.

Wij weten graag van onze logés het chipnummer en bij welke dierenarts zij bekend zijn. Verder kan een bench, een vertrouwd kleedje, of mand meegebracht worden. Het is voor de gezondheid en het welbevinden van uw hond prettig als u het vaste voer en snacks meegeeft. Verder zullen we de individuele 'gebruiksaanwijzingen' bij de kennismaking doornemen. Na de kennismaking komt uw hond eerst twee aaneengesloten nachten op proef bij ons logeren. Onze ervaring is dat honden zich na twee nachten thuis beginnen te voelen en wij goed kunnen inschatten of het bij ons de juiste plek voor uw hond is.

Wij accepteren uitsluitend gesteriliseerde, of gecastreede honden.

Tot slot willen wij u er op wijzen dat door onze kleinschaligheid de honden een korte periode alleen moeten kunnen zijn.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan orale medicatie toedienen

Sylvia's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Sylvia past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Geen puppies (jonger dan 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Sylvia ervaring heeft:
Kruising · Boxer · Golden retriever · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium
Rassen waar Sylvia niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Sylvia op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 83
Vaste gasten: 16
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Sylvia's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Heeft kooidieren
Heeft 1 hond
Sylvia's hond
Sammert
Labradoodle - standaard, Vrouwtje
8 jaar en 3 maanden

Als jouw hond bij Sylvia in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

25 beoordelingen
Mirjam
Dagopvang | 03-07-19

Geverifieerde beoordeling
Pearl is niet te houden wanneer ze ontdekt dat ze weer naar Sylvia mag.
Pearl, Kruising
Vrouwtje, 2 jaar en 8 maanden

Reactie Sylvia

🤣👍

Joke
Logeren | 24-06-19

Geverifieerde beoordeling
Wat een heerlijk oppasadres voor onze hond!!! GEWELDIG!!! Sylvia, Mark en hun dochter zijn fantastische lieve mensen.
Baas, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 1 jaar en 4 maanden

Reactie Sylvia

Jullie lieverd heeft ons soms wel wat uitdagingen bezorgd. Heel fijn, daar hebben we weer veel van geleerd. En wat deed ze het knap. Ik ben benieuwd of jullie gaan merken dat ze zo is gegroeid en of ze zelfverzekerder bij andere honden zal zijn.

Mandy
Logeren | 30-05-19

Geverifieerde beoordeling
Super! Sylvia en Mark verstaan honden, houden van dieren. Heel fijn te ervaren! Mooi verblijf, heerlijk huiselijk en ruim. Je wordt heel fijn op de hoogte gehouden dmv verhaaltjes en foto's. 5* vakantie voor je hond!
Danae, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 5 jaar en 11 maanden
Bayan, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Sylvia

Soms denk ik dat honden beter te verstaan zijn dan mensen, of ben ik nou een gekkie????? Maar alle gekheid op een stokje, het was erg leuk met jullie meiden. Lieve, aanhankelijke, goed opgevoede honden. Lekker stel.

Pauline
Logeren | 09-05-19

Geverifieerde beoordeling
Pumba heeft weer een paar heerlijke nachten gelogeerd. Gezellig met de andere honden gespeeld en elke dag een update hoe het met haar ging. Super!!
Pumba, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 7 maanden

Reactie Sylvia

En ze is er vandaag weer. Zo leuk hoe ze vanmorgen door het huis liep; even checken welke vriendjes er zijn, waar haar favoriete mandje staat en of er misschien iets in een voerbak is achtergebleven ( opportunist).

Cecile
Logeren | 01-05-19

Geverifieerde beoordeling
Sylvia en Marc zijn toppers: hart voor de zaak :) Ze hebben er weer voor gezorgd dat Kyra een heerlijke week had samen met haar honden vrienden en vriendinnen. Erg leuk om regelmatig een update te krijgen van het wel en wee! Nog maar 10 weken; dan mag ze weer: ze kan niet wachten!
Kyra, Boxer
Vrouwtje, 4 jaar en 3 maanden

Reactie Sylvia

Wat een lieve woorden. ??

Joke
Logeren | 03-04-19

Geverifieerde beoordeling
Onze Baas heeft heerlijk gelogeerd bij Sylvia.
Baas, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 1 jaar en 4 maanden

Reactie Sylvia

En wij vonden het ook heerlijk. Wel jammer dat ze nog niet volledig op haar gemak was, maar dat komt binnenkort zeker goed.

Nina
Logeren | 02-04-19

Geverifieerde beoordeling
Hartelijk dank weer voor de fijne logeerpartij. Joe was denk ik in zijn element, met al die leuke doodleteefjes die voorbij kwamen ;-)
Joe, Berner sennenhond
Mannetje, 6 jaar en 7 maanden

Reactie Sylvia

Hij had het zeker heel goed zo tussen de mooie meiden. En wij hebben ook weer van hem genoten. Wat ons betreft was het te kort dit keer ????

Elisa
Logeren | 01-04-19

Geverifieerde beoordeling
Zo’n verblijf wens je iedere hond toe. Sterker nog; je zou er zelf ook willen wonen????
Bella, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Sylvia

Nou, de B&B is binnenkort klaar????????

Elianne
Dagopvang | 30-03-19

Geverifieerde beoordeling
Bob, Labradoodle - Medium
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Sylvia

Ik vind het zo jammer dat het niet is gelukt is met Bob. Jullie hebben een t� leuke hond. We gaan hem missen.

Wanda
Logeren | 27-03-19

Geverifieerde beoordeling
Wij zijn heel blij met Sylvia. Niet alleen wij ,maar ook de hond is heerlijk op vakantie geweest. Dat is toch wat je wil. Iemand die met veel liefde en zorg op je hond past.
Lurch, Kruising
Mannetje, 8 jaar en 2 maanden

Reactie Sylvia

Och joh, we missen het gesnurk van hem zo. Het is ineens zo stil in huis.

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten