dogsize3 dogsize2 dogsize1 dogsize4 baby girl cigarette

Charlotte

Oppas met ervaring

(15) · 5 vaste gasten

Bronzen oppas

Markerichtersveld, Apeldoorn

Charlotte's diensten

Logeren

€12
in het huis van Charlotte
per nacht
Brengen: flexibel | Halen: flexibel

Dagopvang

€10
in het huis van Charlotte
per dag
Brengen: flexibel | Halen: flexibel

Oppas aan huis

€12
in jouw huis
per nacht

Uitlaatservice

€5
30 min. wandeling
per wandeling

Dierenoppas

€7
30 min. huisbezoek
per bezoek

Charlotte past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes

Over mij

Overige vaardigheden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Charlotte op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Boekingen: 22
Vaste gasten: 5
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 81%

Charlotte's woning

Appartement
Geen buitenruimte
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Charlotte in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Charlotte's gasthonden

Beoordelingen

15 beoordelingen
Ingrid
Logeren | 06-05-18

Geverifieerde beoordeling
Onze Golden Retriever heeft weer een paar heerlijke dagen bij Charlotte gehad. We krijgen altijd weer een gezonde, relaxte en blije hond terug. Duidelijk op z'n gemak dus bij Charlotte.
Diesel, Golden retriever
Mannetje, 5 jaar en 8 maanden
Raphael
Logeren | 19-04-18

Geverifieerde beoordeling
Ozxy, Labrador retriever
Mannetje, 7 maanden
Raphael
Logeren | 02-04-18

Geverifieerde beoordeling
Ozxy, Labrador retriever
Mannetje, 7 maanden
Ingrid
Logeren | 05-03-18

Geverifieerde beoordeling
Onze lieve Diesel heeft een week bij Charlotte mogen logeren en dat ging helemaal prima. Diesel voelde zich meteen bij haar op zijn gemak en kwam heel relaxed en goed uitziend weer naar huis. Zeker een aanrader.
Diesel, Golden retriever
Mannetje, 5 jaar en 8 maanden
Jolanda
Logeren | 11-02-18

Geverifieerde beoordeling
Helaas helemaal geen prettige ervaring. Na een kennismaking brachten wij een paar dagen later onze pup voor een middag/avond oppas en een nachtje logeren (om 12:00 uur). Onze ouders waren 50 jaar getrouwd dus dat konden we echt niet verstek laten gaan. Charlotte vertelde dat ze nog naar verjaardag zou gaan bij haar ouders. Voor pup zou dat geen probleem zijn was geen druk feestje. Omdat ze dierenverzorger is gingen wij er van uit dat ze dat goed in kon schatten. Om 13:20 kregen wij al een appje of we Sam toch vroeg op wilde halen omdat hij piepte. Opzich is dat natuurlijk normaal gedrag voor pup buiten zijn vertrouwde omgeving. Wij waren alleen 2 uur van woonplaats verwijderd dus tsja ophalen kon niet direct.. Maar je zit meteen niet meer rustig natuurlijk. Toen we om 21:00 uur uiteindelijk weg konden (receptie en etentje) en belde dat we dan om 23:00 uur voor de deur zouden staan om hem op te halen was de reactie “dan ben ik nog niet thuis, we komen hem om 24:00 uur wel brengen” Wat er die middag allemaal gebeurd is en wat er met Sam aan de hand was kwam er niet echt uit naar voren. Wel weet ik dat ik me meteen vreselijk ongerust heb gemaakt en dat de pup inderdaad erg bang en doodop thuis kwam. Geen oppas meer voor ons!
Sammie, Jack Russel Terrier
Mannetje, 6 maanden
Annemieke
Logeren | 27-01-18

Geverifieerde beoordeling
Onze Willem is al een aantal keren met Charlotte wezen wandelen en is een keer dagje, en nu ook een overnachting bij haar thuis geweest. Alle keren gaat dat gewoon super goed, Willem voelt zich prima op z'n gemak bij Charlotte, en zij weet goed hoe ze met hem en andere honden moet omgaan. Wij zijn zeer tevreden!
Willem, Drentse patrijshond
Mannetje, 2 jaar en 4 maanden

Reactie Charlotte

Dankjewel! :D

Arlette
Dagopvang | 29-12-17

Geverifieerde beoordeling
Super lief geweest voor Jonas en ze zijn heerlijk weg geweest met hem naar Bussloo. Jonas kwam super relaxed en blij thuis!! Hij heeft een topdag gehad (en wij daardoor ook!). We gaan je weer vragen Charlotte! Super bedankt
Jonas, Golden retriever
Mannetje, 1 jaar en 3 maanden

Reactie Charlotte

Wat lief! Dank jullie wel

Ibrahim
Dagopvang | 13-12-17

Geverifieerde beoordeling
Pasha, Siberische husky
Mannetje, 1 jaar en 3 maanden
Durk
Logeren | 12-11-17

Geverifieerde beoordeling
Fodor, Vizsla
Mannetje, 13 jaar en 2 maanden
Durk
Logeren | 06-11-17

Geverifieerde beoordeling
Het was weer prima geregeld. Hartstikke fijn, dat onze hond kon logeren. Hij komt graag nog eens.
Fodor, Vizsla
Mannetje, 13 jaar en 2 maanden

Reactie Charlotte

Gezellig!

E.
Logeren | 26-10-17

Geverifieerde beoordeling
Lieve oppas. Wel een klein huis voor ons, wat drukker jonge hondje.
Robin, Foxterrier
Mannetje, 1 jaar en 9 maanden
Mieke
Logeren | 13-08-17

Geverifieerde beoordeling
Charlotte is rustig en deskundig. Onze hond kwam ook relaxed terug van zijn logeeradres.
Boaz, Kruising
Mannetje, 7 jaar en 3 maanden

Reactie Charlotte

Dankuwel!

Elisabeth
Logeren | 28-07-17

Geverifieerde beoordeling
Ik ben blij met de oppas van Charlotte. Pip voelde zich er meteen thuis ook al is ze vaak bang. Ook nu nadat ik haar opgehaald heb is ze erg relaxed. Ik zou Pip hier zeker vaker achter laten!
Pip, Kruising
Vrouwtje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Charlotte

Dankjewel! (:

Durk
Logeren | 24-07-17

Geverifieerde beoordeling
Charlotte heeft ruim 3 weken erg goed voor onze, al wat oudere hond gezorgd. Ook de communicatie met Charlotte verliep uitstekend.
Fodor, Vizsla
Mannetje, 13 jaar en 2 maanden

Reactie Charlotte

Dankuwel!

Henrieke
Logeren | 21-07-17

Geverifieerde beoordeling
De communicatie met Charlotte verliep prima, ook is flexibel. Ze is erg zorgzaam geweest voor onze hond Olle. Ik raad haar zeker aan!
Olle, Golden Doodle Groot
Mannetje, 2 jaar en 2 maanden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten

Contact met Charlotte

  • Welke data?

  • Bijgewerkt: meer dan een week geleden
    Max. verblijf: -
    Kennisgeving: 1 dag
  • Welke data?

  • Bijgewerkt: meer dan een week geleden
    Max. verblijf: -
    Kennisgeving: 1 dag
  • Brengen / Halen

  •