Over mij

15 jaren ervaring

Betrouwbare dierenvriend - hondenoppas en uitlaat

Hoi!

Mijn naam is Judith, ik ben 27 jaar en ik ben recent vanuit Nieuw Zeeland terug naar Nederland verhuisd. Ik woon momenteel midden in het bos in Wageningen Hoog, een prachtige omgeving om met de hond op pad te gaan.

In Nieuw Zeeland had ik een prachtig lieve hond, Neo, die ik helaas (in ontzettend goede handen) achter heb moeten laten. Ik mis hem ontzettend en het liefst zou ik hem hier bij me hebben. Helaas kan dit niet, en daarom wil ik met liefde op honden in de buurt passen die tijdelijk een oppas nodig hebben. Ik ben beschikbaar om bij jou thuis op het huis en hond te passen, of om jouw hond uit te laten in de mooie omgeving van Wageningen.

Ik heb veel ervaring met het omgaan met verschillende honden rassen. Zoals eerder genoemd had ik een hond toen ik in Nieuw Zeeland woonde, een lieve labrador x (staffy/pitbull) die ik daar uit een asiel heb gehaald. Verder heb ik jaren geleden een hondenpension gerund, daar heb ik te maken gehad met honden in alle soorten en maten, zo ook met angstige en drukke honden.

Ik ben een verantwoordelijke en betrouwbare hondenoppas. Ik vind het heerlijk om buiten in de natuur te zijn en zal lange wandelingen door het bos maken met de hond. Ik ben door de week beschikbaar om op te passen, in overleg zijn weekenden ook mogelijk. Ik stuur met liefde af en toe foto's en videos van jouw hond(en) om je op de hoogte te houden terwijl je van huis bent.

Neem gerust contact op, dan kunnen we een kennismaking gesprek plannen, dit is gratis en vrijblijvend.

Ik zou jou en je hond graag ontmoeten!

Groetjes,
Judith

Judith's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Judith past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
  • Katten
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)

Judith op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten