Over mij

25 jaren ervaring

Ervaren en betrouwbare oppas voor elk dier!

Ik ben Anniek, samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Nijkerk. Afgelopen 15 jaar heb ik als paraveterinair gewerkt. Nu ik daarmee gestopt ben heb ik tijd over om voor uw dieren te zorgen. Ik heb ervaring met alle soorten dieren. Wij hebben al een aantal jaar een lieve oppashond die regelmatig bij ons in huis komt. Daarom hebben we in huis geen plek voor een andere hond, maar ik laat graag uw hond uit vanuit uw eigen huis als u een keer wat langer van huis bent.
Voor katten is het veel minder stressvol wanneer zij thuis mogen blijven tijdens uw vakantie. Daarom kom ik graag langs om ze te verzorgen, uiteraard krijgen ze dan ook aandacht en worden ze lekker geknuffeld als ze daarvan houden.
Ook konijnen en knaagdieren wil ik graag verzorgen. Dat kan bij u thuis, maar kleine knaagdieren mogen ook zeker hier thuis komen. De prijs varieert ivm de hoeveelheid dieren en de duur van verblijf, stel gerust uw vragen!

Overige vaardigheden
EHBO voor huisdier
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Anniek's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Anniek past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
  • Katten
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)

Anniek op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten