Beoordelingen

5,0 • 6 beoordelingen
Maddie
Dagopvang | 16-01-24

Geverifieerde beoordeling
Kort geleden hebben we een afspraak met Paul gemaakt om kennis te maken. Ook konden de honden zo al even kennis maken. Dit was best een beetje spannend omdat ze best fel op elkaar reageerde. Maar Paul was zo kalm en betrokken dat we het wel aandurfde om ze een dagdeel te laten oefenen samen. Ook hier heeft Paul veel aandacht en tijd besteed aan het rustig aan elkaar laten wennen. Eind van de middag waren ze rustig met elkaar aan het spelen op de bank. Voor nu dus weg tevreden!
Louie, Ierse setter
Mannetje, 1 jaar 11 maanden

Reactie Pieter

De hondjes hebben wat tijd nodig gehad om aan elkaar te wennen. Maar het was heel mooi om te zien dat het stap voor stap steeds beter ging!

Lynn
Dagopvang | 07-09-23

Geverifieerde beoordeling
Lucky ( onze Labmaraner van bijna anderhalf) heeft na een leuke kennismaking een dagje bij Paul, Lucy en hun leuke hond Sky mogen verblijven. Super fijn om tussendoor wat foto's en filmpjes te krijgen, dat gaf mij een extra goed gevoel! Lucky is erg speels en het klikte goed met Sky. Er was veel aandacht voor de honden. Wij zijn blij om voor dit adres gekozen te hebben. Zeer zeker 5 pootjes waard !
Lucky, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 0 maand

Reactie Pieter

Leuk dat we op Lucky mochten passen en fijn om te horen dat het beviel!

Melanie
Logeren | 04-09-23

Geverifieerde beoordeling
Het contact met Lucy en Paul was heel warm. Tijdens het verblijf van Olivier en Lola werd ik heel fijn op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes waardoor ik echt even van een onbezorgd weekend kon genieten. Echt super!
Olivier, Labradoodle - standaard
Mannetje, 6 jaar en 3 maanden
Lola, Koningspoedel
Vrouwtje, 1 jaar 9 maanden

Reactie Pieter

Het was erg gezellig dat Olivier en Lola kwamen logeren! Ook Sky heeft er enorm van genoten 😁

Over mij

20 jaren ervaring

Leuke opvang voor je (energieke) hond

Hi! Wij zijn Paul & Lucy en wonen samen met onze border collie Sky in Cuijk. Aangezien we beiden veel thuis werken, hebben we veel tijd om voor Sky en andere honden te zorgen. We vinden het dan ook leuk om af en toe een extra hond erbij te hebben!

We wonen in een rustige woonwijk vlakbij het bos. We gaan dan ook regelmatig met Sky het bos in voor een lange wandeling of om hard te lopen. Dat zijn dan ook Sky’s favoriete hobby’s, maar met een stokje in de tuin spelen is hij ook erg tevreden.

Paul heeft een eigen online sportbedrijf & Lucy werkt als onderzoeker op de Intensive Care. Elke dag is één van ons thuis aan het werk. Uitlaten kan dan ook zo vaak als nodig.

Sky is erg enthousiast en is gek op alle mensen en honden. Hij is gecastreerd en erg onderdanig. De eerste ontmoeting is daarom soms een beetje spannend maar daarna is elke hond zijn vriend (jong/oud/rustig/druk). Er logeren regelmatig hondjes bij ons en dat vindt hij dan ook erg leuk.

We kunnen nog veel meer vertellen maar stuur ons vooral een berichtje bij vragen / verzoekjes. En kennismaken mag natuurlijk altijd!

Overige vaardigheden
EHBO voor huisdier
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen

Pieter's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Pieter past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
  • Katten
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Pieter ervaring heeft:
Australian shepherd · Border collie · Friese stabij · Golden retriever · Ierse setter · Koningspoedel · Kruising · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Labradoodle - standaard · Labrador retriever · Schapendoes
Rassen waar Pieter niet op past:
Akita Inu · American staffordshire terrier · Amerikaanse bulldog · Anatolische herder · Bandog · Boerboel · Bull terrier · Bullmastiff · Cane Corso · Fila brasileiro · Pittbull Terrier · Rottweiler · Staffordshire Bull Terriër · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Pieter op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 98%

Pieter's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Pieter's huisdier
Sky
Border collie, Mannetje
3 jaar en 3 maanden

Als jouw hond bij Pieter in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Accepteert honden van maximaal 1 gezin tegelijk
Wandelen om de 4-8 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten