Beoordelingen

Jesse
04-09-2023
Petra is super goed met honden! Onze Bliksem is altijd erg blij wanneer ze weer met Petra mee mag. En natuurlijk ook belangrijk is dat je makkelijk afspraken met haar kan maken! Echt een aanrader.
Ferdinand
04-09-2023
Petra is opgegroeid met honden. Ze heeft verstand en geduld met honden en gaat goed met de hond om.Ook met verschillende rassen en met andere dieren.
TJ
04-09-2023
Jij geeft de hond veel aandacht en maakt veel plezier, je stuurt zo nu en dan een leuke foto via Whatsapp. De hond is altijd blij je te zien, ga zo door!
Geertje
04-09-2023
Als je iemand zoekt die goed met honden om kan gaan, ben je bij Petra aan het goede adres!
Onze hond vindt het heerlijk om met haar te wandelen. Ze komt elke keer voldaan thuis. Petra luistert goed naar wat je hond nodig heeft en speelt hier op in.
Soms hebben we zelfs het idee dat onze hond liever met Petra mee gaat dan met ons!
Christianne
05-09-2023
We laten altijd met een gerust hart onze twee honden achter bij Petra. Wat ik fijn vind is dat ze echt naar je hond kijkt. Na dag 1 wist ze al heel goed de karakters te beschrijven. Hier past ze ook haar zorg en liefde op aan. Daarnaast stuurt ze geregeld foto's en updates.

Over mij

18 jaren ervaring

Betrouwbare uitlaatster zoekt lieve uitlaathond

Sinds mijn geboorte leef ik al met honden die ik met veel liefde uitlaat en verzorg. Toen ik ging studeren kon ik helaas geen hond in huis hebben. Nu ik in Arnhem woon, laat ik alle honden van mijn vrienden uit en wil ik nu de stap nemen om dit uit te breiden. Ik ben lief, consistent, betrouwbaar en heb een grote liefde voor honden en natuur. 
Ik ben op zoek naar iemand die af en toe hulp nodig heeft bij het uitlaten van zijn hond. Ik wandel graag een uur tot ander half uur met de hond in het bos, gooi de bal (of ander speeltje) en ik vind het heerlijk om de hond te zien spelen met andere honden. 
Dus ik zoek een lieve hond(en) die goed met andere honden overweg kan en terugkomt bij het roepen van zijn naam als hij of zij los is. Ik kijk uit naar de kennismaking!

Overige vaardigheden
Kan orale medicatie toedienen

Petra's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Petra past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
  • Katten
Overige voorkeuren
Geen puppies (jonger dan 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Rassen waarmee Petra ervaring heeft:
Border collie · Labrador retriever
Rassen waar Petra niet op past:
Pittbull Terrier

Petra op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten