Reviews

117 reviews
Ineke
Dog Boarding | 25-02-21

Verified Stay
Dit is nu de 2e keer dat Sammy is wezen logeren. Als ik zo alle verhaaltjes, foto's en filmpjes voorbij zag komen, was ik bang dat hij niet meer naar huis wilde ;-) maar dat was gelukkig niet zo. Het geeft zo'n goed gevoel om te zien dat hij het er zo naar zijn zin heeft, zo aandoenlijk als hij tegen een ander hondje aan lig te slapen. Kortom, bij een volgend weekendje weg of vakantie mag hij er weer naar Nina en Arja.
Sammy, Miniature Labradoodle
Male, 8 months

Response from Nina & Arja

Sammy is een leuke vrolijkerd die ook veel behoefte aan knuffels heeft, die geven we maar al te graag! Tot de volgende Keer!

Ineke
Dog Boarding | 31-01-21

Verified Stay
Ik vond t best een beetje spannend want Sammy is nog nooit uit logeren geweest. Maar ik kreeg met grote regelmaat foto’s en filmpjes waarop ik kon zien dat hij t naar zn zin had. Eten en drinken ging ook goed. Arja en Nina deden ook zo leuk en lief tegen hem! Kortom: geslaagde logeerpartij en zeker voor herhaling vatbaar.
Sammy, Miniature Labradoodle
Male, 8 months

Response from Nina & Arja

We zien jouw Sammy graag, een heerlijk, vrolijk hondje! Dank voor je fijne beoordeling!

Shiwa
Doggy Day Care | 15-01-21

Verified Stay
Vandaag is mijn hond Boeddha voor het eerst voor dagopvang bij Arja en Nina geweest. Heel fijn om de hele dag foto’s, filmpjes en berichtjes te krijgen hoe het met hem gaat. Verder denken ze goed met je mee en komen met tips en advies voor problemen waar je tegenaan loopt. Advies wat ik goed kan gebruiken als verse hondenmand daar Boeddha mijn eerste hondje is en ik zelf daarin ook nog veel moet leren. Was ik maar direct bij aanschaf naar hun toe gegaan ipv de Puppycursus die weinig handvatten bood
Boeddha, Mixed Breed
Male, 9 months

Response from Nina & Arja

Dank voor deze fijne beoordeling Shiva! We hopen jou en Boeddha nog vaak te zien en samen te zien groeien.

C. M
Doggy Day Care | 30-12-20

Verified Stay
Jackie, Dachshund
Female, 11 months

Response from Nina & Arja

Dank voor de pootjes!

Henny
Doggy Day Care | 12-12-20

Verified Stay
Heel kort kennisgemaakt vandaag. Was een echte eye-opener. Wat gaan deze mensen prettig met de honden om. Onze Ghost voelde zich direct thuis en welkom en ik ook. Wat ook geweldig was, is dat ik nu een paar uur al een aantal korte filmpjes heb ontvangen met de vorderingen en de manier van omgang met onze dame!! Dank je wel voor de geweldige opvang dames!!! (eerste indruk is zeker 5 pootjes waard)
Ghost, Mixed Breed
Female, 8 months

Response from Nina & Arja

Bedankt voor je lieve beoordeling Henny! Ghost moet nog veel leren maar ze doet het echt supergoed! We zijn er zeker van dat de problemen die je met haar had heel snel tot het verleden zullen behoren! :)

Emma
Doggy Day Care | 19-10-20

Verified Stay
Vanwege onregelmatige werktijden van mijn vriend en mij waren wij op zoek naar een flexibele hondenoppas in de buurt. Via Petbnb zijn we bij Nina en Arja terecht gekomen. Onze Zwitserse herder pup Leffe heeft het ontzettend leuk bij Nina en Arja en alle andere oppashonden! We krijgen gedurende de dag veel foto’s en filmpjes opgestuurd en zien dan dat Leffe goed verzorgd wordt en er heel vrolijk uit ziet. We gaan zeker vaker gebruik maken van de oppas service!
Leffe, Berger Blanc Suisse
Male, 1 year

Response from Nina & Arja

Dank voor de leuke beoordeling! Jullie Leffe is nog een pup maar wat voor eentje De knapperd, t was zo leuk!!

Kim
Doggy Day Care | 13-10-20

Verified Stay
Weer een heerlijke dag heeft Boef gehad. Zo fijn voor hem om met vriendjes lekker te rauzen en knuffelen met Nina, echt een hondenparadijs voor hem. Hij kan hier helemaal zijn energie kwijt, in de modder rollen en leert van de andere honden en Arja en Nina natuurlijk. Tot gauw weer!
Boef, Labrador Retriever
Male, 11 months

Response from Nina & Arja

Ah lief! We kijken er altijd naar uit hem te zien, het is altijd leuk met jullie lieve Boef!

Robert
Doggy Day Care | 30-09-20

Verified Stay
Heel veel kennis hebben zij over honden en er word op een fijne manier met je meegedacht over wat goed voor de pup is. Kortom Luca heeft een fijn verblijf bij Arja en Nina!
Luca, Labrador Retriever
Male, 9 months

Response from Nina & Arja

Dank je Robert! We hopen Luca vaak te zien, ondanks zijn startprobleempje. T is een pracht karakter, jouw Luca

Albertine
Dog Boarding | 27-09-20

Verified Stay
Trui, German Shepherd
Female, 11 months
Kim
Dog Boarding | 27-09-20

Verified Stay
Wat een liefde en zorg voor honden! Nina en haar moeder zijn ontzettend zorgzaam en weten veel van honden en hun gedrag. Ze passen niet zomaar op, maar leren de honden (en baasjes ;) ook nieuwe dingen. We vonden het best spannend om Boef voor t eerst uit logeren te brengen, maar na de eerste kennismaking wisten we al meteen dat Boef hier heel veel zou leren en met alle aandacht en zorg werd ontvangen. Zo fijn om steeds updates en filmpjes te krijgen tijdens het weekend! Boef is stapel op Nina en andersom ook :) Dit was Boef zijn eerste, maar zeker niet de laatste keer! Hij heeft heerlijk met nieuwe kameraadjes gespeeld en al veel geleerd. Tot gauw, Nina en Arja! Bedankt!
Boef, Labrador Retriever
Male, 11 months

Response from Nina & Arja

Ah wat superlief! Boef is een tophond en we zijn gek op hem! Bedankt voor jullie vertrouwen in ons! Tot snel weer en dikke knuffel aan boef! :)

About me

33 years experience

Geweldige hondenoppas in Dordrecht, Nieuw krispijn

Zoekt u een betrouwbare, professionele, heel ervaren en ontzettend lieve oppas met 100% aandacht voor uw huisdier?
Een echte gastouder voor uw hond of honden?
Op vaste basis of gewoon voor af en toe?
Of zoekt u een ervaren trainster voor uw hond met kleine of grote problemen?
Vakbekwaam en in het bezit van het wettelijk verplichte diploma besluit honden (en katten) om dieren te mogen opvangen?
Zoek dan niet verder.....

Even kort voorstellen?

Mijn naam is Nina, ik ben 17 jaar en ik volg tweetalig onderwijs op het Dalton gymnasium in Dordrecht aan de Overkampweg.
In mijn vrije tijd ben ik altijd met dieren bezig, voornamelijk met honden en met paarden.

Mijn moeder heet Arja, zij zorgt met veel liefde en absolute aandacht voor uw hond(en) wanneer ik op school ben en ze verzorgt ook trainingen voor (eigenaren en) honden met gedragsproblemen. Bijna alles wat ik weet over honden heb ik van haar geleerd. Mijn moeder heeft dan ook heel veel ervaring met (probleem)honden. Vroeger had ze zelf een lieverd van een hond, geadopteerd uit Turkije. Inmiddels is haar Rock alweer 15 jaar geleden overleden. Uw hond is altijd bij 1 van ons of bij ons beiden en wordt nooit alleen gelaten, mits een training dat vraagt.

Mag uw hond thuis op de bank of in bed, dan mag dat hier ook (op onze uitnodiging). Mag dat bij u thuis niet dan mag dat ook hier niet natuurlijk.

Mijn dochter vraagt of ik ook iets wil schrijven? Ja hoor, natuurlijk. Ons gezin bestaat uit mijzelf en mijn 17 jarige dochter Nina, een lieve, slimme meid met een enorm verantwoordelijkheid besef, die gek is op bijna alle dieren maar in t bijzonder weg is van honden en paarden.

Ze heeft ongelooflijk veel kennis van hoe honden in elkaar zitten, hoe hen te observeren en hun gedrag te interpreteren en hoe hen liefdevol en geduldig leiding te geven. Soms leer ik nog van haar!
Ze vindt het geweldig samen met mij voor uw huisdier te mogen zorgen!
Ik ben nog steeds van trots vervult elke keer dat ik haar met niet de makkelijkste honden gewoon super relaxed zie lopen! De meeste honden dragen haar dan ook op pootjes!

Onze woonsituatie:
We wonen in een gezellige wijk met veel wandelplekken en 3 veilige omheinde uitren plekken dichtbij waar onze oppas hondjes veilig los kunnen rennen en heerlijk met andere honden kunnen ravotten.

Ook wonen we op een kwartiertje rijden van de Biesbosch, de polders, zwemwater en het bos, waar we regelmatig heen gaan wanneer het weer en de waterconditie dat toelaat.

Wanneer uw hond heel energiek is besteden we extra veel tijd aan wandelen, spelen, rennen, lopen naast de fiets of ripstick, zwemmen en/of andere activiteiten die hij/zij nodig heeft.

Wanneer uw hond wat ouder is of gewoon van rust houdt passen we ons daar moeiteloos bij aan.

Uiteraard houden we ons bij alles wat we doen aan uw instructies.

Wij hebben op dit moment geen huisdieren, met uitzondering van een aantal vissen in een groot aquarium.

Uw huisdier is hier nooit alleen, krijgt veel aandacht en ook verzorgen we trainingen waarover hieronder meer informatie te vinden is.

HANDS ON LIEFDEVOLLE, EFFECTIEVE TRAINING

Loopt u vast in uw relatie met uw hond? Weet u t ff niet meer? Sleurt uw hond u alle kanten op, plast hij tegen uw been, blaft hij non stop, wordt er gebeten of wordt het meubilair opgegeten of zijn er andere problemen? Ziet u door alle goedbedoelde adviezen door de bomen t bos niet meer? Heeft u al kapitalen uitgegeven aan gedragsdeskundigen of andere therapieën, zonder noemenswaardig resultaat?
Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij u en uw hond(en) wel helpen tegen een voordelige prijs.

Of het nu gaat om een hond die niet in de auto durft, bang is voor water, aan de lijn trekt, blaft, nerveus is, in paniek raakt bij het zien van andere honden, geen (zelf)vertrouwen heeft, agressief gedrag of ander ongewenst gedrag vertoont; in de meeste gevallen is er echt een oplossing!!

Mijn werkwijze is simpel en transparant; na een goed gesprek met u waarin ik uw hulpvraag uitvoerig in me opneem, komt uw hond(en) 1 dag en aaneengesloten nacht ter observatie en evaluatie bij mij en mijn roedel. Alle opmerkelijke dingen die ik zie worden met u gedeeld in tekst en/of film berichten.
Na deze evaluatie maken we een plan van aanpak, dat zowel voor u als voor ons, haalbaar is.

Soms is dat plan heel eenvoudig en in korte tijd te realiseren, soms is een intensieve training van een week nodig en heel soms is een langer verblijf wenselijk.

Ons huis:
Ons huis heeft een grote woonkamer, een trap leidt naar de woonverdieping. Mocht u een pup of slechtlopende hond hebben dragen we hem/haar natuurlijk gewoon naar boven en beneden.

Wat mag u van ons verwachten;

Een professionele, liefdevolle, gestructureerde en veilige plek, een volledig 2de huis voor uw huisdier waar hij of zij zich 100% thuis zal voelen.

Wat verwachten we van u;

We verwachten dat uw huisdier alle aangeraden vaccinaties heeft. (paspoort vereist), en dat de preventieve behandeling tegen wormen, vlooien en teken up to date is!

Vaccineren honden

Zorg altijd dat uw hond minimaal twee a drie weken voor aanvang van zijn/haar verblijf bij ons gevaccineerd is, wij houden onze gasten graag gezond! Tijdig en goed vaccineren is daarom noodzakelijk . Zonder vaccinatie accepteren wij uw hond niet, het risico op besmetting of ziekte is ons simpelweg te groot. Ook is tijdig ontwormen en doorgaande vlooien/teken behandeling een vereiste!
Kennelhoest is niet verplicht maar raden we wel aan, titer bepalingen en alternatieve vlooien-teken preventie worden door ons geaccepteerd.
Neem uw vaccinatiebewijs na elke nieuwe vaccinatie mee. Staat de meest recente vaccinatiedatum al in ons systeem? Dan is meenemen niet nodig. Door appen mag natuurlijk ook


We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!!

We zijn te boeken voor zowel incidentele opvang of voor vaste dagen, voor kortere of langere periodes, dagopvang en logeren. We passen op maximaal 8 honden tegelijk.

Ivm de vele aanvragen hanteren we een strenge annuleringsregeling van 50% na reservering tot 1 week voor aanvangsdatum!

Onze prijzen in 1 overzicht voor dagopvang en logeren

Half dagtarief (1 tot max 4 uur opvang) doordeweeks € 15 in het weekend € 20,-
Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op ma, di, wo, do en vrijdag € 20,- Extra uren € 2,50 per uur
Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op zaterdag en zondag € 25,- Extra uren € 3,- per uur
Overnachtingen zijn € 10,- extra.

Weekend is vrijdagavond vanaf 18.00 uur tot en met maandagochtend.

Op eerste en tweede kerstdag, op 31 december en op 1 januari geldt een toeslag van 100%.
Op overige feestdagen geldt een toeslag van € 10,-

Tijdig reserveren is aanbevolen!

Problemen met uw hond?

Wanneer u tegen problemen aanloopt met uw hond en onze hulp wilt, reserveren we een speciale dag voor uw hond waarin we hem of haar observeren en evalueren. Inclusief adviezen en een plan van aanpak is deze dag € 55,-

Wanneer we extra veel tijd moeten besteden aan uw hond wegens gedragsproblemen kunnen we hier extra voor rekenen. Uiteraard is er in dat geval vooraf overleg.

Het systeem van Petbnb rekent bij aanvragen de toeslagen niet automatisch mee, die verschijnen na accepteren als extra kosten op uw factuur of worden apart verrekent.

Prijzen van privé trainingen.

Observatie 24 uur € 75,- , inclusief intake en uitgebreid voorgesprek ( in t weekend meerprijs van € 15,-)
Training per dag € 35,- ( in t weekend meerprijs van € 5,)
Training per dag inclusief overnachting €45,- ( in t weekend meerprijs van €5,-)
Intensieve training van 1 week dag en nacht € 350,-
Onze garantie; Is het gedrag van uw hond niet verandert tijdens de training ontvangt u uw geld volledig retour!

Ons leukste compliment? Kunnen we niet zeggen....Zoveel lieve kaarten, kadootjes, chocolade en kerstpakketten mogen ontvangen van dankbare baasjes en af en toe gewoon spontaan een bloemetje. Veel baasjes zijn heel blij met de tips die we kunnen geven om hun hond thuis net zo relaxed te laten zijn als bij ons en wij zijn ontzettend blij wanneer we een hond of een eigenaar hebben kunnen helpen beter in hun vel te zitten!

We zijn ook enorm dankbaar voor alle nieuwe 4 en 2 potige vrienden die we op deze manier hebben mogen ontmoeten!

Lieve groet van Nina & Arja
Additional skills
Knows dog first aid/CPR
Can administer injected medication
Can administer oral medication
Has experience with difficult dogs

Nina & Arja's availability

Available Unavailable
Calendar updated: More than a week ago
Cancellation policy:

Nina & Arja looks after

  • Small (0-10 kg)
  • Medium (11-25 kg)
  • Large (26-45 kg)
  • X-large (> 45 kg)
Additional preferences
Will care for puppies (<12 months)
Will care for adult dogs (1-8 years)
Will care for senior dogs (8+ years)
Will host males that are not neutered
Will host females that are not spayed
No females that are on heat
Breeds Nina & Arja has experience with:
Jack Russell Terrier · Mixed Breed · Labrador Retriever · Maltese · American Bulldog · American Staffordshire Terrier · Australian Shepherd · Beagle · Belgian Shepherd · Bernese Mountain Dog · Border Collie · Boomer · Boxer · Cane Corso · Cavalier King Charles Spaniel · Chihuahua · Cocker Spaniel · Dalmatian · Great Dane · Dobermann · German Shepherd · German Pinscher · Pomeranian · Miniature Pinscher · Miniature Poodle · Miniature Schnauzer · English Bulldog · English Cocker Spaniel · French Bulldog · Stabyhoun · Galgo Espanol · Large Goldendoodle · Standard Goldendoodles · Golden Retriever · Greyhound · Large Poodle · Havanese Dog · Dutch Shepherd · Irish Wolfhound · Icelandic Sheepdog · King Charles Spaniel · Small Keeshond · Miniature Smooth Haired Dachsund · Scotch Collie · Kooikerhondje · King Poodle · Short Legged Jack Russell Terrier · Short-Haired Dachshund · Standard Labradoodle · Medium Labradoodle · Miniature Labradoodle · Lagotto Romagnolo · Long Haired Dachshund · Markiesje · Mastiff · Belgian Shepherd · Miniature Bull Terrier · Medium Schnauzer · Pug · Old German Shepherd Dog · Old English Bulldog · Otter Hound · Other Breeds · Spanish Water Dog · Pittbull Terrier · Podenco Ibicenco · Pointer · Portuguese Water Dog · Rhodesian Ridgeback · Riesenschnauzer · Dachsund (Standard) · Rottweiler · Miniature Wire-Haired Dachshund · Shaggy Dutch Shepherd · Samoyed · Saarloos Wolfdog · Schapendoes · Border Collie · Schnauzer · Shetland Sheepdog · Shiba Inu · Shih Tzu · Siberian Husky · Stabyhoun · Staffordshire Bull Terrier · Dachshund · Vizsla · Weimaraner · Yorkshire Terrier · Peruvian Hairless Dog · Petit Brabançon · Podenco Canario · Portuguese Podengo · Shiba Inu · Spanish Water Dog · Staffordshire Bull Terrier · Shorthaired Vizsla · Papillon · Shorthaired Weimaraner · Berger Blanc Suisse

Nina & Arja on Petbnb

ID verified
Interviewed by Petbnb
Passed assessment
Calendar updated: More than a week ago
Completed bookings: 210
Repeat guests: 36
Response time: within a few hours
Response rate: 99%

Nina & Arja's home

House
Fenced outside space
No smoking household
Has no children
Has no cats
Has no caged pets
Has no dogs

When your dog stays in Nina & Arja's home

Dogs not allowed on furniture
Dogs not allowed on bed
Potty breaks every 2 - 4 hours

Map

All stays booked on Petbnb are covered by our premium insurance, 24/7 support and frequent sitter updates Learn more