Reviews

180 reviews
Pieter
Doggy Day Care | 23-05-22

Verified Stay
Het was weer geweldig!
Jimmy, Golden Retriever
Male, 1 years 5 months

Response from Nina & Arja

Dank jullie en knuffel voor Jimmy!

Hans en Selma
Dog Boarding | 21-05-22

Verified Stay
Bij Nina & Arja was het zeer goed. Weten wat ze doen en hebben veel ervaring. Ga zo door dames.
Cay, Golden Retriever
Male, 3 years 8 months

Response from Nina & Arja

Ah lief, dank jullie wel en we zien jullie vast over een poosje!

Mohammed
Dog Boarding | 16-05-22

Verified Stay
A home away from home! It is harder to convince to Nala to come back when i go pick her up!!
Nala, Toy Poodle
Female, 7 years 4 months

Response from Nina & Arja

Ahhh sweet Nala, I miss her the minute she leaves with you, everybody just adores her! Cannot wait for her to be back!! Thank you for your rating Mohammed!

Charlene
Dog Boarding | 14-05-22

Verified Stay
Jax heeft het super naar zn zin gehad. Ook elke dag heel goed op de hoogte gehouden wat heel fijn is. Tevens hele goede tips van Arja meegekregen waar ik veel aan heb gehad. Echt een aanrader!
Jax, Mixed Breed
Male, 1 years 2 months

Response from Nina & Arja

Dank voor je mooie beoordeling! T was een feestje met Jax...

Ly
Dog Boarding | 14-05-22

Verified Stay
Nina en Arja, Hebben zich tot in het uiterst toe ingezet voor het verblijf van Max. Max is een Bandog die redelijk trok en nog wat onstuimig kan zijn. Door dat zij vooraf met hem hebben getraind, filmpjes hebben gemaakt voor hoe zij dit deden en ik dit thuis kon oppakken voor mijn vakantie, trok hij al stukken minder en werd hij zo voorbereid op zijn verblijf bij hun. Ik kreeg iedere dag video’s van zijn verbleef en kon zo toch betrokken blijven op afstand. Hij genoot van het leven in een roedel en het spelen op de vrije plekken, naast het heerlijk kroelen met Nina en Arja Na mijn vakantie had ik een hond terug die niet trok, beter luisterde en super content was door de omgang in de roede, structuur en veeeeel liefde die hij daar heeft mogen ervaren. Super bedankt nogmaals 🙌🏾🙌🏾
Max, Bandog
Male, 1 years 9 months

Response from Nina & Arja

Wat een heerlijke beoordeling, we zijn blij dat Max het zo naar zijn zin heeft gehad en dat jullie thuis een versie 2.0 van hem terugkregen

Bianca
Dog Boarding | 10-04-22

Verified Stay
Net Oreo en Brownie opgehaald bij Nina en Arja. Kregen 2 super blije hondjes terug en ze hebben het super naar hun zin gehad. Buiten dat ze met veel liefde voor de hondjes zorgen hebben wij ook al heel veel aan hun kennis gehad, onze hondjes hebben niet altijd sociaal gedrag naar andere honden toe, maar met de tips en hulp van Arja en Nina al bijzonder veel vooruitgang hierin geboekt. Super blij mee en raad ze absoluut aan als hondenoppas, maar ook als hulp bij probleem gedrag. Groetjes Lars, Bianca en pootjes van Oreo🐾 en Brownie 🐾
Brownie, Mixed Breed
Female, 5 years 2 months
Oreo, Mixed Breed
Male, 2 years 4 months

Response from Nina & Arja

Wat een lieve beoordeling! We zijn superblij met die 2 en enorm trots! Het was zo mooi om hun vooruitgang te kunnen zien, ze horen er helemaal bij 😊 Tot snel weer!

Louise
Doggy Day Care | 08-04-22

Verified Stay
Na een eerste kennismaking met Arja is onze Woezel een dagje wezen wennen. Het was voor ons spannend om onze 8 maanden oude Woezel achter te laten maar al snel kregen we berichtjes en filmpjes doorgestuurd. Ze had het prima naar haar zin en dat was voor ons fijn om te zien. Bedankt Arja en Nina we hebben een goed logeeradres voor onze hond.
Woezel, Medium Labradoodle
Female, 9 months

Response from Nina & Arja

Dank jullie voor het vertrouwen in ons! Woezel is een heerlijke, vrolijke spring in t veld en ze is altijd welkom!

Pieter
Dog Boarding | 07-04-22

Verified Stay
Jimmy heeft het super gehad, dank nogmaals Nina en Arja voor de goede zorgen. Tot de volgende keer!
Jimmy, Golden Retriever
Male, 1 years 5 months
Mohammed
Dog Boarding | 24-03-22

Verified Stay
From the look on Nala's face; her stay with Nina & Arja was nothing short of long awaited vacation! I received regular daily updates from Nina & Arja including pictures and videos of Nala enjoying herself with their other dogs as well as helpful information on nutritional kibble brands that she has developed a fondness for! I highly recommend them & will be booking Nala's next getaway soon!!
Nala, Toy Poodle
Female, 7 years 4 months

Response from Nina & Arja

Thank you so much for your great review! Nala will always be very welcome, she is a wonderful little lady!

Do
Dog Boarding | 24-03-22

Verified Stay
Wederom een feestje voor onze Bosco! ❤️
Bosco, Mixed Breed
Male, 5 years 9 months

Response from Nina & Arja

En voor ons! Dank voor je lieve beoordeling!

About me

35 years experience

Geweldige hondenoppas in Dordrecht, Nieuw krispijn

Zoekt u een betrouwbare, professionele, heel ervaren en ontzettend lieve oppas met 100% aandacht voor uw huisdier?
Een echte gastouder voor uw hond of honden?
Op vaste basis of gewoon voor af en toe?
Of zoekt u een ervaren trainster voor uw hond met kleine of grote gedragsproblemen?
Vakbekwaam en in het bezit van het wettelijk verplichte diploma besluit honden (en katten) om dieren te mogen opvangen?
Zoek dan niet verder.....

Even kort voorstellen?

Mijn naam is Nina, ik ben 18 jaar en ik heb in 2021 succevol het tweetalig onderwijs op het Dalton gymnasium in Dordrecht aan de Overkampweg afgesloten.
In mijn vrije tijd ben ik altijd met dieren bezig, voornamelijk met honden en met paarden.

Mijn moeder heet Arja, zij zorgt inmiddels fulltime met veel kennis, liefde en absolute aandacht voor uw hond(en) wanneer ik afwezig ben en ze verzorgt, net als ik, ook trainingen voor (eigenaren en) honden met gedragsproblemen. Uw hond is altijd bij 1 van ons of bij ons beiden en wordt nooit alleen gelaten, mits een training daar specifiek om vraagt.

We zijn trotse sponsor van labrador pup Lord via KNGF (SPUP) , van de honden en kattenopvang in Marmaris, Turkije en een deel van onze inkomsten gaat naar andere goede doelen als het lokale asiel, de dierenambulance en stichting Dierenlot.

Mijn dochter vraagt of ik ook iets wil schrijven? Ja hoor, natuurlijk. Ons gezin bestaat uit mijzelf en mijn 18 jarige dochter Nina, een lieve, slimme meid met een enorm verantwoordelijkheid besef, die gek is op bijna alle dieren maar in t bijzonder weg is van honden en paarden.

Ze heeft ongelooflijk veel kennis van hoe honden in elkaar zitten, hoe hen te observeren en hun gedrag te interpreteren en hoe hen liefdevol en geduldig leiding te geven. Soms leer ik nog van haar! Ook zij geeft inmiddels met veel succes privé cursussen aan eigenaren die vastlopen in hun communicatie met hun hond of honden.
Ze vindt het geweldig samen met mij voor uw huisdier te mogen zorgen!
Ik ben nog steeds van trots vervult elke keer dat ik haar met niet de makkelijkste honden gewoon super relaxed zie lopen! De meeste honden dragen haar dan ook op pootjes!

Onze woonsituatie:
We wonen in een gezellige wijk met veel wandelplekken en 3 veilige omheinde uitren plekken dichtbij waar onze oppas hondjes veilig los kunnen rennen en heerlijk met andere honden kunnen ravotten.

Ook wonen we op een kwartiertje rijden van de Biesbosch, de polders, zwemwater en het bos, waar we regelmatig heen gaan wanneer het weer en de waterconditie dat toelaat.

Wanneer uw hond heel energiek is besteden we extra veel tijd aan wandelen, spelen, rennen, lopen naast de fiets of ripstick, zwemmen en/of andere activiteiten die hij/zij nodig heeft.

Wanneer uw hond wat ouder is of gewoon van rust houdt passen we ons daar moeiteloos bij aan.

Uiteraard houden we ons bij alles wat we doen aan uw instructies.

Wij hebben op dit moment geen huisdieren, met uitzondering van een aantal vissen in een groot aquarium.

Uw huisdier is hier nooit alleen, krijgt veel aandacht en ook verzorgen we trainingen waarover hieronder meer informatie te vinden is.

HANDS ON LIEFDEVOLLE, EFFECTIEVE TRAINING

Loopt u vast in uw relatie met uw hond? Weet u t ff niet meer? Sleurt uw hond u alle kanten op, plast hij tegen uw been, blaft hij non stop, wordt er gebeten of wordt het meubilair opgegeten of zijn er andere problemen? Ziet u door alle goedbedoelde adviezen door de bomen t bos niet meer? Heeft u al kapitalen uitgegeven aan gedragsdeskundigen of andere therapieën, zonder noemenswaardig resultaat?
Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij u en uw hond(en) wel helpen en dat tegen een voordelige prijs.

Of het nu gaat om een hond die niet in de auto durft, bang is voor water, aan de lijn trekt, blaft, nerveus is, in paniek raakt bij het zien van andere honden, geen (zelf)vertrouwen heeft, agressief gedrag of ander ongewenst gedrag vertoont; in de meeste gevallen is er echt een oplossing!!

Onze werkwijze is simpel en transparant; na een eerste consultatiegesprek bij u thuis, waarin we uw hulpvraag uitvoerig in ons opnemen, maken we een plan van aanpak, dat zowel voor u als ons haalbaar is..

Soms is dat plan heel eenvoudig en in zeer korte tijd te realiseren, soms is een intensieve training nodig.

Ons huis:
Ons huis heeft een grote woonkamer, een trap leidt naar de woonverdieping. Mocht u een pup of slechtlopende hond hebben dragen we hem/haar natuurlijk gewoon naar boven en beneden.

Wat mag u van ons verwachten;

Een professionele, liefdevolle, gestructureerde en veilige plek, een volledig 2de huis voor uw huisdier waar hij of zij zich 100% thuis zal voelen.

Wat verwachten we van u;

We verwachten dat uw huisdier alle aangeraden vaccinaties heeft. (paspoort vereist), en dat de preventieve behandeling tegen wormen, vlooien en teken up to date is!

Vaccineren honden

Zorg altijd dat uw hond minimaal twee a drie weken voor aanvang van zijn/haar verblijf bij ons gevaccineerd is, wij houden onze gasten graag gezond! Tijdig en goed vaccineren is daarom noodzakelijk . Zonder vaccinatie accepteren wij uw hond niet, het risico op besmetting of ziekte is ons simpelweg te groot. Ook is tijdig ontwormen en doorgaande vlooien/teken behandeling een vereiste!
Kennelhoest is niet verplicht, titer bepalingen en alternatieve vlooien-teken preventie worden door ons geaccepteerd.
Neem uw vaccinatiebewijs na elke nieuwe vaccinatie mee. Staat de meest recente vaccinatiedatum al in ons systeem? Dan is meenemen niet nodig. Door appen mag natuurlijk ook

We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!!

We zijn te boeken voor zowel incidentele opvang of voor vaste dagen, voor kortere of langere periodes, dagopvang en logeren. We passen op maximaal 8 honden tegelijk.

Onze prijzen
- Half dagtarief (1 tot max 4 uur opvang) doordeweeks € 15,- en in het weekend € 20,-.
- Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
€ 20,-. Extra uren: € 2,50 per uur .
- Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op zaterdag en zondag € 25,-. Extra uren: € 3,- per uur.
- Logeertarief doordeweeks en in het weekend (dagopvang plus overnachting, -24 uur)
€30,-.
- Bij meerdere honden van 1 eigenaar gelden onderstaande tarieven;
- Dagtarief € 17,- per hond, weekend € 22,50 per hond, overnachting € 27,- per hond.

Weekend is vrijdagavond vanaf 18.00 uur tot en met maandagochtend (tot 12:00 uur).
Er geldt een toeslag van 50% voor honden die nog niet zindelijk zijn of gedragsproblemen hebben waar we extra veel tijd aan besteden. Na een eerste proefdag wordt dit geëvalueerd en gecommuniceerd.

Op Eerste en Tweede Kerstdag, 31 december en op 1 januari geldt een toeslag van 100%. Op overige feestdagen geldt een toeslag van € 10,- per dag. Als overige feestdagen worden aangemerkt: Moederdag, Vaderdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Eerste en Tweede Pinksterdag.

Tijdig reserveren is aanbevolen!

Het systeem van Petbnb rekent bij aanvragen de toeslagen niet automatisch mee, die verschijnen na accepteren als extra kosten op uw factuur of worden apart verrekent.

Prijzen van privé trainingen.

Observatie 24 uur € 75,- , inclusief intake en uitgebreid voorgesprek ( in t weekend meerprijs van € 15,-)
Intakegesprek van ongeveer 1 uur € 50,-
Half uur privé training € 30,-
1 uur privé training € 50,-
Intensieve training van 1 week dag en nacht € 350,-
Onze garantie; Is het gedrag van uw hond niet verandert tijdens de intensieve training ontvangt u uw geld volledig retour!

Ons leukste compliment? Kunnen we niet zeggen....Zoveel lieve kaarten, kadootjes, chocolade en kerstpakketten mogen ontvangen van dankbare baasjes en af en toe gewoon spontaan een bloemetje. Veel baasjes zijn heel blij met de tips die we kunnen geven om hun hond thuis net zo relaxed te laten zijn als bij ons en wij zijn ontzettend blij wanneer we een hond of een eigenaar hebben kunnen helpen beter in hun vel te zitten!

We zijn ook enorm dankbaar voor alle nieuwe 4 en 2 potige vrienden die we op deze manier hebben mogen ontmoeten!

Lieve groet van Nina & Arja

Additional skills
Knows dog first aid/CPR
Can administer injected medication
Can administer oral medication
Has experience with difficult dogs

Nina & Arja's availability

Available Unavailable
Calendar updated: More than a week ago
Cancellation policy:

Nina & Arja looks after

  • Small (0-10 kg)
  • Medium (11-25 kg)
  • Large (26-45 kg)
  • X-large (> 45 kg)
Additional preferences
Will care for puppies (<12 months)
Will care for adult dogs (1-8 years)
Will care for senior dogs (8+ years)
Will host males that are not neutered
Will host females that are not spayed
No females that are on heat
Breeds Nina & Arja has experience with:
Jack Russell Terrier · Mixed Breed · Labrador Retriever · Maltese · American Bulldog · American Staffordshire Terrier · Australian Shepherd · Bandog · Barbet Dog · Beagle · Belgian Shepherd · Bernese Mountain Dog · Border Collie · Boomer · Boxer · Cane Corso · Cavalier King Charles Spaniel · Chihuahua · Cocker Spaniel · Dalmatian · Great Dane · Scottish Deerhound · Dobermann · German Shepherd · German Pinscher · Pomeranian · Miniature Pinscher · Miniature Poodle · Miniature Schnauzer · English Bulldog · English Cocker Spaniel · Fox Terrier · French Bulldog · Stabyhoun · Galgo Espanol · Large Goldendoodle · Standard Goldendoodles · Golden Retriever · Greyhound · Large Poodle · Havanese Dog · Small Münsterländer · Dutch Shepherd · Irish Wolfhound · Icelandic Sheepdog · King Charles Spaniel · Small Keeshond · Miniature Smooth Haired Dachsund · Scotch Collie · Kooikerhondje · King Poodle · Short Legged Jack Russell Terrier · Short-Haired Dachshund · Standard Labradoodle · Medium Labradoodle · Miniature Labradoodle · Lagotto Romagnolo · Long Haired Dachshund · Markiesje · Mastiff · Belgian Shepherd · Miniature Bull Terrier · Medium Schnauzer · Pug · Old German Shepherd Dog · Old English Bulldog · Otter Hound · Other Breeds · Spanish Water Dog · Pittbull Terrier · Podenco Ibicenco · Pointer · Portuguese Water Dog · Rhodesian Ridgeback · Riesenschnauzer · Dachsund (Standard) · Rottweiler · Miniature Wire-Haired Dachshund · Shaggy Dutch Shepherd · Samoyed · Saarloos Wolfdog · Schapendoes · Border Collie · Schnauzer · Shetland Sheepdog · Shiba Inu · Shih Tzu · Siberian Husky · Stabyhoun · Staffordshire Bull Terrier · Dachshund · Toy Poodle · Vizsla · Weimaraner · Yorkshire Terrier · Peruvian Hairless Dog · Petit Brabançon · Podenco Canario · Portuguese Podengo · Posavac Hound · Shiba Inu · Spanish Water Dog · Staffordshire Bull Terrier · Shorthaired Vizsla · Papillon · Shorthaired Weimaraner · Berger Blanc Suisse

Nina & Arja on Petbnb

ID verified
Interviewed by Petbnb
Passed assessment
Calendar updated: More than a week ago
Repeat guests: 66
Response time: within a few hours
Response rate: 99%

Nina & Arja's home

House
Fenced outside space
No smoking household
Has no children
Has no cats
Has no caged pets
Has 1 dog
Nina & Arja's dog
Sugar
Mixed Breed, Female
10 months

When your dog stays in Nina & Arja's home

Dogs not allowed on furniture
Dogs not allowed on bed
Potty breaks every 2 - 4 hours

Nina & Arja's canine clients

10 uploads
View all

Map

All stays booked on Petbnb are covered by our premium insurance, 24/7 support and frequent sitter updates Learn more