Beoordelingen

4,9 • 76 beoordelingen
Marcel
Dagopvang | 27-03-23

Geverifieerde beoordeling
Silke, Friese stabij
Vrouwtje, 2 jaar en 7 maanden
Marcel
Dagopvang | 24-03-23

Geverifieerde beoordeling
Silke, Friese stabij
Vrouwtje, 2 jaar en 7 maanden
Michiel
Logeren | 23-03-23

Geverifieerde beoordeling
Super oppas! 5 pootjes 😁
Desh, Mechelse herder
Vrouwtje, 10 jaar
Abdul
Logeren | 20-03-23

Geverifieerde beoordeling
We konden met een goed gevoel Floef bij Noelle achterlaten. Ik kreeg foto’s waarop te zien was dat Floef veel genoot van zijn verblijf 🤠
Floef, Golden retriever
Mannetje, 1 jaar en 8 maanden
Ron
Logeren | 07-03-23

Geverifieerde beoordeling
Leuke spontane jonge dame met liefde voor het oppassen. Zeer fijn kennismaking gesprek gehad en een aantal weken later de hond gebracht te logeren. Helaas heeft hond een '' gevechtje'' gehad met een andere hond. Noelle heeft zeer kordaat gehandeld en ons gelijk op de hoogte gesteld ( Appje en foto's ) en de benodigde stappen ondernomen zoadat de benodigde zorg geregeld was/is. Afgesproken dat ze mij de rekning stuurde waardoor ik zelfde avond haar de kosten dmv "tikkie'' kon terug geven. Noelle tnxxx voor de goede zorg en blijf zo doorgaan Gr Ron en Rashida
Sketch, American staffordshire terrier
Mannetje, 3 jaar en 10 maanden
Abdul
Logeren | 05-03-23

Geverifieerde beoordeling
Floef had een leuke tijd en Noëlle was goed bereikbaar en reageerde snel
Floef, Golden retriever
Mannetje, 1 jaar en 8 maanden
Yvonne
Logeren | 02-03-23

Geverifieerde beoordeling
Dex heeft het weer prima naar zijn zin gehad bij Noëlle. Op naar de volgende logeerpartij.
Dex, Nova scotia duck tolling retriever
Mannetje, 4 jaar en 2 maanden
Marcel
Dagopvang | 27-02-23

Geverifieerde beoordeling
:)
Silke, Friese stabij
Vrouwtje, 2 jaar en 7 maanden
Jenny
Logeren | 25-02-23

Geverifieerde beoordeling
Ik was voor 3 weken uitlading, liet mijn hond die periode voor Noelle. Noelle heeft mij met regelmaat op hoogte houden, en foto's opgestuurd. Ik ben dik tevreden voor de zorg, liefde en aandacht die Noelle aan mijn gegeven heeft.
Noa, Shih tzu
Mannetje, 11 jaar en 1 maand
Marcel
Dagopvang | 07-02-23

Geverifieerde beoordeling
Silke, Friese stabij
Vrouwtje, 2 jaar en 7 maanden

Over mij

16 jaren ervaring

Gedragsdeskundige met veel ervaring

Als gedragsdeskundige kan ik zowel honden zonder problemen als honden met problemen of de wat moeilijkere honden opvangen. Dankzij mijn studie en stages weet ik wat ik doe en wat een hond nodig heeft. Ik ben erg flexibel. Ik heb veel ervaring met vele verschillende soorten honden en rassen. Ik heb drie katten dus het zou fijn zijn als de hond al gewent is met katten maar dit geeft mij ook de gelegenheid om de hond met katten om te leren gaan. Het is ook geen probleem om de hond apart te houden van de katten.
Ik woon in een eengezinswoning met ruime tuin, ook zijn er veel uitlaatplaatsen in mijn omgeving waaronder een groot omheind speelveld waar de hond los kan.
Voor meer vragen kan je altijd contact met me opnemen.

Overige vaardigheden
EHBO voor huisdier
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Noelle's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Noelle past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
  • Katten
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Noelle ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Akita Inu · Alaska malamute · American staffordshire terrier · Amerikaans-canadese witte herdershond · Australian cattle dog · Australian shepherd · Berghond van de maremmen en de abruzzen · Belgische herder · Berner sennenhond · Border collie · Boomer · Bordeaux Dog · Boston terrier · Bull terrier · Cane Corso · Cavalier king charles spaniel · Chihuahua · Cocker spaniel · Dalmatische hond · Deerhound · Dobermann · Drentse patrijshond · Duitse dog · Duitse herder · Dwergkees · Engelse bulldog · Engelse cocker spaniel · Epagneul papillon · Eurasier · Finse lappenhond(Lapinkoira) · Finse spits · Foxterrier · Franse bulldog · Friese stabij · Golden retriever · Greyhound · Grote keeshond · Groenendaeler · Hollandse herder · Hovawart · Ierse wolfshond · King charles spaniel · Kleine keeshond · Kooikerhondje · Kortharige teckel · Langharige teckel · Leonberger · Langharige hollandse herder · Markiesje · Mastiff · Mechelse herder · Middenslag keeshond · Mopshond · Newfoundlander · Nova scotia duck tolling retriever · Oud Duitse Herdershond · Overige rassen · Pittbull Terrier · Poedel · Pyreneese berghond · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Ruwharige dwergteckel · Ruwharige hollandse herder · Samojeed · Saarloos wolfhond · Sheltie · Shiba inu · Shetland sheepdog · Shih tzu · Sint-bernard · Siberische husky · Staffordshire bull terrier · Teckel · Tervuerense herder · Toypoedel · Vizsla · Welsh corgi cardigan · Weimaraner · Welsh corgi pembroke · Whippet · Yorkshire terrier · Saarlooswolfhond · Shiba · Sint Bernard Langhaar · Staffordshire Bull Terriër · Vizsla Korthaar · Vlinderhondje · Weimaraner Langhaar · West Highland White Terriër · Yorkshire Terriër · Zwitserse Witte Herder · Kat

Noelle op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Vaste gasten: 27
Reactie: binnen een dag
Responspercentage: 93%

Noelle's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Heeft katten
Heeft kooidieren
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Noelle in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Noelle's gasten

6 foto's
alles bekijken

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten