Beoordelingen

361 beoordelingen
Jennifer
Logeren | 06-08-22

Geverifieerde beoordeling
De liefdevolle zorg voor onze Bob bij Jan Willem, zorgt ervoor dat we hem met een gerust hart tijdens de vakantie en op werkdagen achter laten. De foto鈥檚 tijdens de vakantie laten zien dat hij het naar zijn zin heeft met zijn harige vrienden. Dank je wel Jan Willem en familie馃
Bob, Kruising
Mannetje, 2 jaar

Reactie Jan Willem

Dank jullie wel voor de uitgebreide reactie. Bob iig. geniet vollop bij ons. 茅n wij van hem. JW

Sabrina
Logeren | 29-07-22

Geverifieerde beoordeling
Max voor het eerst twee weken bij Jan Willem, vanwege onze zomervakantie. En met een gerust hart. Wij hadden vakantie en Max ook. Hij heeft een fijne tijd gehad, spelend met de andere honden en goed verzorgd door Jan Willem. We kregen dagelijkse updates met foto鈥檚. Wij (en Max) willen niet anders meer.
Max, Labradoodle - standaard
Mannetje, 1 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Niet waar!! GROTE KNIPOOG!!!!!!! De 1ste paar dagen super "kleine " Max over t hoofd gezien, qua foto's. Max zelf er niet onder geleden, heeft wat tijd nodig gehad om in n gedisciplineerde roedel mee te doen 茅n z'n plaats te vinden. Jw .

Ingeborg
Logeren | 18-05-22

Geverifieerde beoordeling
Weer met een heel gerust gevoel Flo bij Jan Willem achtergelaten. Hond blij (!) en wij hebben kunnen genieten van een heerlijke city trip. Ik denk dat Flo z鈥檔 stappenteller aardig in de buurt komt van die van ons, dus nu even lekker uitrusten 馃惥馃惥 Dank voor de goede zorgen JW! Groeten Ingeborg
Flo, Kruising
Mannetje, 10 jaar en 6 maanden

Reactie Jan Willem

Flo was n poos niet bij ons geweest. Maar dat was geen enkele reden voor Flo, die ons allen super enthousiast begroete 茅n meteen op zoek ging naar zijn maatjes. Volgens mij vollop genoten, 贸贸k.voor ons om Flo weer te hebben gehad!! Tot de volgende keer. Jan Willem

Jet
Dagopvang | 30-03-22

Geverifieerde beoordeling
Ik ben zeer tevreden over de oppasdiensten van Jan Willem; hij is vakkundig en flexibel, heeft zelf twee honden die als alfa (in opleiding) dienen voor een mooie niet te grote roedel. De roedel is erg goed voor mijn energieke en jonge labrador. In de fijne ruime tuin kan de roedel fijn spelen, als de alfa het aangeeft gaat de roedel samen slapen, ook mooi omdat honden sociale slapers zijn. Dichtbij zijn huis gaat Jan Willem ook met de roedel wandelen. Zijn ervaring zet hij ook in om mij tips te geven of bruikbare antwoorden op mijn vragen over mijn hond. Kortom, helemaal top; een vorstelijk verblijf ... deze woorden maakt Jan Willem ook echt waar.
Chica, Labrador retriever
Vrouwtje, 1 jaar en 3 maanden

Reactie Jan Willem

Dank je wel, Jet. Chica geniet van t leven in de roedel. Weet nog dat ik Chica voor t eerst met jou in t bos losliet en de verbazing dat C er niet vandoor ging maar bij Bikkel de Alfa bleef. Vertrouwen in elkaar (hond en baasje) hebben/krijgen waarbij t baasje de duidelijke leider is, betekent alles!!! 脡n dat gaat echt goed. JW

Solveig
Logeren | 04-03-22

Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd: TOP馃憤馃憣
Pepper, Friese stabij
Mannetje, 4 jaar en 9 maanden

Reactie Jan Willem

Hartelijk dank voor de beoordeling! Altijd welkom!!!!

Sabrina
Dagopvang | 04-03-22

Geverifieerde beoordeling
Max gaat inmiddels regelmatig naar Jan Willem en hij is dol enthousiast. Hij springt de auto uit als we aankomen en komt blij terug. Max is in kundige maar vooral vertrouwde handen bij Jan Willem.
Max, Labradoodle - standaard
Mannetje, 1 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Dank voor de reactie! Max begroet mij uitgebreid bij aankomst maar vliegt dan richting huis om de roedel te zien. Doet t erg goed met alle honden. JW

Jacqueline
Logeren | 13-02-22

Geverifieerde beoordeling
Coco ging bij het brengen weer kwispelend het hek door, ze keek niet eens meer naar ons om. Weer thuis ligt ze weer moe maar voldaan in haar mandje helemaal moe gespeeld. Top weekend!
Coco, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 1 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

dank voor de reactie! begint ook langzaam de roedel te volgen als zij overdag gaan rusten en zoekt dan de eigen honden mat op. Nog niet heel erg lang maar dat komt wel.

Jacqueline
Logeren | 13-12-21

Geverifieerde beoordeling
Deze keer mocht Coco een weekend verblijven bij Jan Willem. Best spannend voor de baasjes, maar we kregen veel foto鈥檚 en leuke berichten waarbij heel duidelijk bleek dat Coco het erg fijn had. Ze heeft het super naar haar zin gehad, zoveel gespeeld met de roedel. Ze is weer thuis hartstikke rustig en moe maar voldaan. Bedankt weer Jan Willem!
Coco, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 1 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Volgens mij heeft Coco weer vollop genoten en voelt zich heerlijk in de roedel!!

Monique
Logeren | 06-12-21

Geverifieerde beoordeling
Onze Jim is erg onzeker maar dankzij de liefdevolle en deskundige zorg van Jan Willem (en zijn vrouw), heeft Jim tijdens zijn 1e slaapweekend het t贸ch even aangedurfd om met een andere hond te spelen. Voor Jim was dit echt een mijlpaal. Stapje voor stapje helpt Jan Willem om Jim vertrouwd te laten worden met andere honden. We zijn ontzettend blij met de expertise van Jan Willem en we zijn ervan overtuigd dat Jim over een tijdje goed zal meedraaien in zijn roedel :-)
Jimmy, Havanezer
Mannetje, 1 jaar en 7 maanden
Sabrina
Dagopvang | 27-11-21

Geverifieerde beoordeling
Afgelopen vrijdag mocht Max voor het eerst een dag naar Jan Willem. Ook voor ons een spannend moment, maar alles is onze ogen perfect gegaan. Door de dag heen ontvingen we regelmatig foto's van een spelende Max. De mooiste was wel die waar Max met zijn koppie naast Jan Willem ligt. We hebben hem eind van de dag moe en voldaan opgehaald. Absoluut een fijn en vertrouwd gevoel bij ons en een hele fijne opvangplek voor Max.
Max, Labradoodle - standaard
Mannetje, 1 jaar en 7 maanden

Reactie Jan Willem

Was best wel even spannend voor Max! Bikkel.moest weer even uitleggen wie wie is in de roedel. Maar na 15 minuten was alles duidelijk en kon er naar harte lust gespeeld worden. Zal binnenkort bij jullie terug komen. Jan Willem

Over mij

53 jaren ervaring

'N KONINKLIJK (honden) LEVEN; VOOR EVEN, IN SOEST!

Beste baasjes,
welkom op mijn Petbnb site.
Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie hier te plaatsen en hoop dat u de tijd zal nemen mijn verhaal te lezen, foto's te bekijken en sommige reacties van andere baasjes te lezen. Overigens, alleen voor vakantie opvang ben ik niet ge茂nteresseerd, wil graag n echte binding met uw hond opbouwen.
Ook heb ik momenteel n gedwongen stop ingesteld voor nieuwe honden tot 15 April 2022, helaas.
Laat mij echter s煤per duidelijk zijn zodra ik niet alle informatie over uw honden qua behandeling/medicijnen van te voren ontvang, zal ik uw maatje weigeren.
脡n h茅laas is t de ltste paar dagen gebeurt!!
Hopelijk tot spoedig!
Jan Willem Bos

ps. Mocht u nog vragen hebben dan graag even contact opnemen door een aanvraag te sturen
via deze site. petbnb.nl/jwbos
Soest. 3762 DL

Overigens, ik b茅n en z谩l altijd een kleine en persoonlijke opvang blijven, gewoon bij ons in huis.
Geen kennels maar honden aan huis!!
Laten wij elkaar eens vrijblijvend ontmoeten, op neutraal terrein, hetgeen beter voor de honden is.
Kan er altijd nog besloten worden niet met mij en mijn hond Bikkel door te gaan!
Ik zal dat niemand, ooit, kwalijk nemen.

Ik weet hoe belangrijk t is om uw hond ergens, met n goed gevoel, onder te brengen!
Daarom mijn suggestie, om mijn h茅le verhaal te lezen 茅n n aantal reactie's van de baasjes!
Momenteel.heb ik een vaste groep van baasjes die hun maatjes voor 1 of meerdere dagen per week bij mij langs brengen en ook n vaste groep die hun honden tijdens de vakantie voor meerdere dagen of tot wel 6 weken bij mij laten logeren. Daarnaast hou ik mij actief bezig met honden met n rugzakje en werk ik momenteel gemiddeld met 1 gevalletje per week.

Ook werk ik samen met 2 fantastische trimmers waar ik meerdere van m'n vaste honden regelmatig breng om te laten wassen en/of te laten trimmen, hetgeen op de dag gebeurt dat ze bij mij zijn zodat t de baasjes tijd bespaard. Ik vraag hier 5 euro voor t brengen en halen. De rest rekent u direct met de trimmer af!

Vanuit Petbnb worden de baasjes na ieder verblijf gevraagd om een reactie over de opvang van hun maatje te geven.
(1 pootje is slecht en 5 is maximum)
Dus betekenen de 5 pootjes reacties, dat ik momenteel goed bezig ben, waarbij de uitleg waarom ik de 5 pootjes heb verdient, zeker voor mij van belang zijn.

Meer dan 50 jaar ervaring met honden en de laatste 14 jaar ook actief als gedrag deskundige, met een zeer persoonlijke aanpak voor uw hond waarmee ik gelukkig successen behaal.
Ik vind het heerlijk honden met n rugzakje te mogen helpen en heb onder andere ook een hond mogen helpen die bij een zeer bekende Nederlandse honden trainer als hopeloos was weggestuurd.
Nee, ik ben geen honden fluisteraar, maar wel z茅ker een honden luisteraar!!!

Vanaf mijn 14e jaar altijd een eigen hond gehad. Gedurende ons jarenlang verblijf in Portugal meerdere jonge maar ook 9 oudere straat honden in huis genomen, bij de dierenarts gebracht voor controle, opgevoed, getraind en ondergebracht bij vrienden en familie, jawel ook in Nederland!!

Ik weet dat wij niet goedkoop zijn maar zie iedere keer weer dat al mijn aandacht en de tijd die ik erin stop, voor ieder nieuw maatje van mijn eigen Alfa, Bikkel, zich heel snel uitbetaald voor uw hond.
Wist u dat honden net zo als bijvoorbeeld paarden erg sociaal zijn die graag in een roedel leven, elkaar steunen, spelen en corrigeren meestal o.l.v. een alfa hond. Het zal zeker het gedrag van uw hond op een positieve manier be茂nvloeden, hetgeen ik desgevraagd tijdens ons kennismaak wandelingetje verder kan toelichten.
Binnen de kortste mogelijke tijd zullen zij zich bij ons helemaal thuis voelen.
Heerlijk hoe de honden bij het hek s'ochtends uit uw auto springen om mij te begroeten en dan op zoek gaan naar Bikkel en de andere honden en s'avonds dol enthousiast weer hun baasjes begroeten. Het is nm niet "even" oppassen op uw hond, nee ik voel mij verantwoordelijk voor uw maatje, wil hem leren kennen en zorgen dat hij/zij een heerlijke ontspannen tijd bij ons heeft en weer graag terugkomt!!
Meeste honden worden 茅cht tussen 17.00 en 17.30 opgehaald, hetgeen betekend dat ze met Bikkel meegegeten hebben. Dit verzorgen wij, met t beste gezonde droogvoer, blikvees , verse vis en vlees.
Op de zaterdag n rauw ei en schil (calcium) en zalmolie (darmen en gezonde vacht).
Maar sommige honden hebben speciaal (droog)voer enof medicijnen dat de baasjes hier achter laten. Honden zijn vanaf 8.00 am van harte welkom voor de dagopvang (maar besef dat t af en toe 茅cht vroeger moet 茅n natuurlijk daartoe bereid ben...in overleg!!) en verwacht dat jullie maatje uiterlijk 17.30 is opgehaald. Hebben dan wel gegeten.

Wil daarna nm
nog even met mn log茅's op pad!

ONZE DAGOPVANG is dus echt g茅茅n honden uitlaat service.

Samen met onze eigen Alfa honden, Bikkel en Gozer die echt voor zijn roedel opkomt, worden ze m茅茅rdere malen uitgelaten, gemiddeld zijn we rond de twee uur..plus.. in de bossen en lopen dan zo'n 9/12 kilometer. (behalve als u anders aangeeft)
Met warm weer neem ik water mee voor de honden, zodat ze al kunnen drinken in het bos en heb dan koelmatten thuis voor ze klaarliggen.
Voor de rest van de dag mogen ze in onze tuin ravotten of gezellig bij ons in het huis doorbrengen.
Wij maken wandelingen op verschillende plekken (bossen/heide en duinen) en alleen daar, waar ik 100 meter de bossen in kan rijden, zodat de honden nooit direct de weg op kunnen rennen.

Op de echt warme dagen gaan wij zo vroeg mogelijk erop uit als het nog koel is om een flinke wandeling te kunnen maken en maken dan in de latecmiddag een kortere wandeling naar een van de natuurlijke vijvers die ik op verschillende plekken in de bossen heb gevonden, zolang er geen blauwalg te zien is.
Er zijn meerdere waterbakken in en rondom t huis, die ik meerdere malen per dag verschoon....maar nogmaals graag 茅cht rond 17.30 ophalen!

LOGEREN bij ons betekend alles wat hierboven staat beschreven plus aantal extra wandelingetjes s'avonds en s'ochtends. Wij voeren uw hond als wij opstaan rond 06.30 am en weer om 5 pm 铆n de middag. (tenzij u anders aangeeft.)
Zij slapen gewoon bij ons in huis, samen met onze hond. (hebben voldoende hondenmanden)

Zoekt u een kennel waar uw hond de meeste tijd in een (mooi) hok verblijft dan bent u bij mij aan t verkeerde adres.
Als u daar en tegen op zoek bent naar een huiselijke plek waar uw maatje in de winter gewoon naast onze hond voor de open haard ligt en in de zomer gezellig bij ons op t terras en wanneer ze maar willen, lekker kunnen ravotten in onze compleet afgesloten tuin 茅n echt deel uitmaakt van ons gezin, d谩n geloof ik dat u bij t juiste adres bent.
Wisselen regelmatig van voedsel, verse vis, huisgemaakte zoutloze bouillon, maximum 17% vers gesneden groenten maken regelmatig deel uit van t menu. Inclusief n rauw eitje met schil op de zaterdag.
Tegenwoordig importeer ik ook blikvlees uit t buitenland, hetgeen wel duurder is, maar uit minstens 85% puur vlees bestaat, geen meel, rijst of aardappel bevat, maar wel alle noodzakelijke vitaminen.
Jawel....wij komen uit de horeca!!
Sinds enkele maanden kunnen baasjes bij mij ook t voer voor hun maatjes (blik 茅n droogvoer) bij mij bestellen. Dit voer is t beste wat ik kan vinden 茅n komt daarom ook deels uit t buitenland.

Graag ontvangen wij de log茅 rond het middag uur zodat er nog n flinke wandeling in de middag kan plaats vinden, waardoor onze gast zich nog even kan uitleven. Haal uw maatje na de logeerpartij voor of tijdens t middag uur weer op, zodat wij ons weer kunnen richten op onze nieuwe gasten. Natuurlijk alles in overleg.
Volop foto's van onze tuin, mijn gezin, onze eigen hond en veel foto's van honden die wij al hebben mogen ontvangen en plekken waar wij graag wandelen.

Aangesloten bij Petbnb, een professionele goed gerunde organisatie, die zijn oppassers nauwkeurig selecteert, controleert 茅n regelmatig van zijn site verwijderd als de oppas zich niet aan t gewenste petbnb niveau houden. (Slechts 1!!! van de 5 nieuwe aanvragen om petbnb oppas te worden worden geaccepteerd).

Zoals ik al eerder aangaf ben ik ook al 24 jaar actief als gedrag deskundige en heb gewerkt met honden met een trauma, moeilijk af te richten, ongehoorzaam, wild of overdreven aanwezig zijn. Ervaring met verschillende rassen zoals Boxers, Leonberger, Tekkels, verschillende soorten herders, terri毛rs waaronder, Jack rusell, Bull, Border, Airedale, etc. tot en met Labradors, Berner sennen, Ridgeback, zwaar getraumatiseerde straat honden uit Spanje, Portugal, Roemeni毛, Griekenland, Bulgarije, Macedoni毛 en Itali毛. Na een intake gesprek op n neutraal terrein, kan ik u een voorstel doen over de periode dat ik uw hond bij ons in huis zal nemen. Ik heb namelijk over de jaren gemerkt dat t goed uitwerkt om een hond uit zijn eigen leefomgeving te halen, dit gecombineerd met mijn eigen rustige Alfa hond Bikkel heeft dit tot nu toe goede resultaten opgeleverd.
Vandaar dat Bikkel meegaat naar ieder intake wandelingetje. Na onze eerste ontmoeting zal ik u zo spoedig mogelijk een voorstel doen.
De eerste paar dagen zal bestaan uit vele lange wandelingen en verblijf bij ons in huis en tuin om uw maatje te laten ontspannen 茅n het winnen van vertrouwen van uw maatje. Meestal na n paar dagen ga ik actief aan de slag. Ondertussen hou ik u natuurlijk dagelijks op de hoogte met verslagen en foto's.
Honden, die ik heb mogen behandelen hadden verschillende kwaaltjes waaronder agressie naar honden, 茅n mensen, mishandeld, bewust verminkt , honden met een officieel verordening die alleen aangelijnd en gemuilkorfd mochten worden uitgelaten. Angst voor storm, lawaai en vuurwerk. Constant aan de lijn blijven trekken en een uiterst getraumatiseerd hondje dat zich constant wou verbergen.
Gelukkig kan ik melden dat allen weer terug zijn bij hun baasjes; genieten van hun hondse leventje en lekker ontspannen (los) door de bossen rennen.
Overigens, ADHD honden bestaan en kan ik u daarbij helpen.

Sinds ruim 2 jaar krijg ik steeds meer aanvragen voor n huisbezoek. Om het leven van u en uw hond mogelijk te kunnen verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld over eet gewoontes , rust plekken, gedrag in en rond het huis, of niet alleen achtergelaten willen worden.Hiervoor bereken ik een vaste uurprijs en kilometer vergoeding.

Honden die niet gecastreerd zijn, zijn vanaf 1.5 jaar oud in t algemeen niet meer welkom.
Het brent onrust in de roedel en loopse vrouwtjes al h茅lemaal niet!
Heb, echter, momenteel 2 die hier regelmatig komen omdat ermee gefokt word. Maar daar zijn ook stevige afspraken met de baasjes overgemaakt.
Tijdens onze eerste ontmoeting hangt veel af hoe mijn eigen hond op uw maatje zal reageren.

Ik hoop uw interesse te hebben opgewekt en kijk er naar uit van u te mogen horen!

Jan Willem Bos
Soest

Prijzen zijn geldig tot 2022

Vanaf 01.01 2021 bereken ik 50 euro per hond/boeking over de vakantie periodes** 茅n voor de periode 15 december tot en met 15 Januari.
**Dit geldt niet voor dagopvang.

Prijzen vanaf 15.11.2020

Dagopvang 42.00 euro, vanaf rond 08.00 am tot maximaal 17.30 pm. In samenspraak, natuurlijk.

Per 24 uur, vanaf 54.00 euro en hou daarbij voor korte periodes strikt de 24 uur aan.

Vakantieperiode's zijn:
10.12.21 tm 10 Januari;
12 tm 28 Februari;
1 tm 5 Mei;
10 Juli tm 5 September;
16 tm 31 Oktober 茅n
20 December tm 10 Januari

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jan Willem's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Jan Willem past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Jan Willem ervaring heeft:
Jack Russel Terrier 路 Kruising 路 Labrador retriever 路 Amerikaanse bulldog 路 American staffordshire terrier 路 Anatolische herder 路 Argentijnse dog 路 Bandog 路 Barbet 路 Beierse bergzweethond (Bayrischer Gebirgsschweisshund) 路 Boerboel 路 Border terrier 路 Bullmastiff 路 Bull terrier 路 Cane Corso 路 Coton de tulear 路 Dalmatische hond 路 Dogo-Canario 路 Duitse herder 路 Engelse springer spaniel 路 Eurasier 路 Fila brasileiro 路 Flat coated retriever 路 Franse bulldog 路 Friese stabij 路 Grote Zwitserse Sennenhond 路 Havanezer 路 Ierse setter 路 Kaukasische owcharka 路 Kooikerhondje 路 Kortharige teckel 路 Labradoodle - standaard 路 Labradoodle - Medium 路 Oud Duitse Herdershond 路 Rhodesian ridgeback 路 Rottweiler 路 Staffordshire bull terrier 路 Tosa 路 Vizsla Draadhaar 路 Vizsla Korthaar 路 Zuid-Russische Owcharka 路 Zwitserse Witte Herder
Rassen waar Jan Willem niet op past:
Akita Inu 路 Amerikaanse bulldog 路 American staffordshire terrier 路 Anatolische herder 路 Argentijnse dog 路 Bandog 路 Boerboel 路 Bullmastiff 路 Bull terrier 路 Cane Corso 路 Dogo-Canario 路 Fila brasileiro 路 Kaukasische owcharka 路 Rottweiler 路 Staffordshire bull terrier 路 Tosa 路 Zuid-Russische Owcharka

Jan Willem op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Ge茂nterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Vaste gasten: 75
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jan Willem's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Jan Willem in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten