dogsize3 dogsize2 dogsize1 dogsize4 baby girl cigarette

Over mij

35 jaren ervaring

Second Home is een echt honden thuis aan de plas.

Wij wonen aan de Reeuwijkse plassen en hebben de Goudse Hout, een natuurgebied, achter ons huis. Hebben een behoorlijke tuin waar de honden altijd te vinden zijn en wanneer ze dat zouden willen kunnen ze tevens heerlijk zwemmen. Wij hebben zelf 2 border collies, de oude dame Bikkel en de jonge Jazz. Verder zijn er ook nog twee katten, Ot en Sien, van 4 jaar oud. Krijg regelmatig, zo'n 4x p.j. een vaste gast Jack te logeren, 2 dagen p.w. komt whippet Maya en door het jaar heen border collies, labradors, labradoodles, beagle, e.a. Ze zijn altijd erg blij wanneer ze hier binnen komen. Maak eerst uitgebreid kennis met hond en baas voordat ze hier mogen/kunnen verblijven. Het is niet zo dat ik een vreemde hond over 2 dagen in huis neem, want dat werkt niet. Ik pas liever niet op reuen en helemaal niet wanneer deze niet zijn gecastreerd. Ook bulldoggen (groot/klein) en mopshondjes heb ik niet graag in huis. Dit zijn nl. rassen waar mijn honden niet mee overweg kunnen.
Wanneer u overdag uw hond brengt voor de logeerpartij en aan het eind van die periode de hond ophaalt in de loop van de dag wordt er 1 dag ad € 15.- bij opgeteld; wordt dit dan nog eens 's avonds ophalen dan komt er nog € 15.- bij.
Gaarne wil ik iedereen die een boeking wil doen bij mij ook nog dringend verzoeken een noodopvang te regelen voor het geval dit ooit nodig mocht zijn. Ik kan tenslotte ook ziek worden of een been breken. Verder zou ik iedereen nog willen verzoeken en het zeer op prijs stellen wanneer ook de rubriek "Overige gegevens" wordt ingevuld, zodat ik direct kan zien hoe het zit met castratie, omgang met kinderen en ook met katten.

Overige vaardigheden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Hanneke's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Annuleringsregeling:

Hanneke past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waar Hanneke niet op past
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Hanneke op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Boekingen: 169
Vaste gasten: 27
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 99%

Hanneke's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Heeft katten
Geen kooidieren in huis
Heeft 2 honden
Hanneke's honden
Bikkel
Border collie, Vrouwtje
12 jaar
Jazz
Border collie, Vrouwtje
2 jaar en 1 maand

Als jouw hond bij Hanneke in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 4-8 uur

Hanneke's gasthonden

Beoordelingen

74 beoordelingen
Jannie
Logeren | 17-02-19

Geverifieerde beoordeling
Vandaag Jingle opgehaald na zijn logeerweek bij Hanneke en Rein. Afgelopen week al wat filmpjes en foto's gekregen waarop een vrolijke , actieve Jingle te zien was. Volgens ons heeft hij een topweek gehad, met lange wandelingen, op verschillende locaties, maatjes om mee te spelen en lekkere knuffels op zijn tijd. Dank je wel en tot de volgende keer.
Jingle, Australian shepherd
Mannetje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Dank jullie wel en graag tot de volgende keer. Een stevige knuffel voor Jingle, hij heeft het uitstekend gedaan.

Henriette
Logeren | 13-02-19

Geverifieerde beoordeling
Bedankt weer voor de goede zorgen! Tot de volgende keer!
Jallem, Labrador retriever
Mannetje, 6 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel en heel graag gedaan en zie Jallem met veel vreugde weer een keer terug.

Henriette
Logeren | 06-01-19

Geverifieerde beoordeling
Hanneke bedankt voor de liefdevolle zorgen voor onze hond Jallem. We konden hem met een gerust hart een paar nachtjes bij jullie laten logeren. Dank je wel en tot snel!
Jallem, Labrador retriever
Mannetje, 6 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel want hij zal al wel snel weer hier zijn. Was ook erg gezellig hoor, Jallem samen met vriendinnetje Fien. Tot gauw en nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen.

Willie
Logeren | 30-12-18

Geverifieerde beoordeling
duke heeft het echt goed gehad. wat ik fijn vond dat ze af en toe een filmpje of een foto verstuurde via de app. duke voelde zich echt op zijn gemak bij rein en Hanneke. wij zijn dik tevreden. we komen zeker vaker terug.
Duke, Grote munsterlander
Mannetje, 6 jaar en 9 maanden

Reactie Hanneke

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Duke heeft jullie wel gemist, dat konden wij wel merken. Hij heeft zich echter, buiten een diefstalletje hier of daar, geweldig gedragen en is gewoon heerlijk gezelschap. Zelfs Jazz kon hem nog af en toe verleiden tot een spelletje. Zien hem graag weer komen.

Conny
Dagopvang | 31-10-18

Geverifieerde beoordeling
Onze pup Bella voelde zich eigenlijk direct helemaal thuis bij dierenvriendin Hanneke, haar man Rein en hun lieve honden Jazz en Bikkel. Het was heel fijn dat Hanneke ons de gelegenheid gaf om uitgebreid kennis te maken, samen een keertje te wandelen en te wennen. Ze is heel flexibel, denkt mee en is heel goed bereikbaar voor vragen en het afstemmen van de afspraken. De locatie is veilig en rustig wat ook een gerust gevoel geeft en fijn is met halen en brengen. We zijn heel blij met Hanneke en kunnen haar van harte aanbevelen!
Bella, Gos d'Atura
Vrouwtje, 7 maanden

Reactie Hanneke

Heel veel dank Conny voor deze mooie beoordeling. Ben blij dat ik op Bella mag passen want het is een hele gezellige pup. Graag tot volgende week weer.

Erika
Dagopvang | 30-10-18

Geverifieerde beoordeling
Daisy, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 11 maanden

Reactie Hanneke

Dank je wel en tot volgende keer.

Peter
Logeren | 15-10-18

Geverifieerde beoordeling
Iedere keer is het weer een feest voor Mocca om bij Hanneke te logeren. Echt een 2e thuis
Mocca, Duitse staande hond
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel en tot gauw maar weer.

Jannie
Logeren | 15-10-18

Geverifieerde beoordeling
Al verschillende keren is Jingle overdag bij Hanneke geweest en dat ging altijd goed. Nu voor het eerst 5 dagen achter elkaar. Best wel spannend of dat ook goed zou gaan. Maar Hanneke vertelde dat het prima was gegaan. En toen we hem op gingen halen zagen we een hele relaxte hond die zich helemaal thuis voelde en 's avonds hadden we een hele rustige hond die alle indrukken lag te verwerken. tot een volgende keer.
Jingle, Australian shepherd
Mannetje, 2 jaar en 1 maand
Erika
Dagopvang | 14-10-18

Geverifieerde beoordeling
Daisy, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 11 maanden
Didi & Dylan
Logeren | 15-09-18

Geverifieerde beoordeling
De eerste keer dat Winnie voor een hele week naar de oppas ging. Dit vonden wij heel erg spannend maar door de fotos en videos die wij dagelijks kregen werden wij erg gerust gesteld. Zo konden wij meegenieten van een hele blije Winnie, en daardoor zelf ook lekker genieten. Ze heeft een leuke tijd gehad en veel vriendinnetjes gemaakt!
Winnie , Beagle
Vrouwtje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Hanneke

D ank jullie wel en ja, ze heeft er heel veel vriendjes bij. Nu kan ze weer lekker uitrusten bij jullie, zonder al die hectiek, hahaha. Dank voor jullie positieve reactie en ja, we zien haar graag terug, kan ze ook weer echt gaan zwemmen.

Peter
Logeren | 13-09-18

Geverifieerde beoordeling
na 2 weken vakantie in mijn 2e tehuis bij Hanneke ben ik weer bij mijn baasjes. Hoewel ik al 11 ben was het heerlijk dollen met de jongere hondjes bij Hanneke. Dat houdt mij vief. Ik genoot van de haringparty,dat was heel bijzonder.Cineast Rein maakte daar een video'tje van en stuurde dat naar mijn baasjes die konden zien dat ik het geweldig naar mijn zin had en daarom zelf genieten van hun vakantie. Hanneke ik kom gauw weer terug.
Mocca, Duitse staande hond
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden

Reactie Hanneke

Mocca, we zijn heel blij dat je het fijn hebt gehad en zien je graag weer terug. Dat is trouwens alweer volgende week, dus..... bereid je maar voor op een spannende dag. Dank je wel voor je verhaaltje.

Erika
Dagopvang | 12-09-18

Geverifieerde beoordeling
Daisy van 6 maanden is voor het eerst een dag bij Hanneke geweest en ze heeft het heerlijk gehad. Wat een gezelligheid!
Daisy, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 11 maanden

Reactie Hanneke

Dank je wel Erika en Daisy. Denk wel dat ze graag terug komt en zie Daisy dinsdag graag weer komen.

Helma
Logeren | 23-08-18

Geverifieerde beoordeling
Lizzy heeft het weer zeer goed gehad bij jullie. Onze oude dame heeft zich weer vermaakt met jullie honden. Onze dank weer. Tot een volgende keer. Groetjes Helma en Cees
Lizzy, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Dank je maar ze heeft er ook zelf een hoop aan gedaan met al dat jonge grut. Graag tot de volgende keer.

Miriam
Logeren | 14-08-18

Geverifieerde beoordeling
Pip is helemaal thuis bij Hanneke. Zo erg zelfs, dat ze na 3,5 week weer erg moet wennen thuis en geen andere honden om mee te spelen... Dank Hanneke voor wederom een fantastische logeerperiode!
Pip, Labradoodle - Miniatuur
Vrouwtje, 3 jaar

Reactie Hanneke

Zeer veel dank Miriam en ja, soms is het haast zielig als ze weggaat. Maar toch: geen beter huis dan thuis bij de baas, vrouwtje en de kids. Kan wel zeggen dat, als ze weer komt, ze dan ook "thuiskomt" en dat vind ik, sorry voor jullie, ook wel erg fijn. Wederom bedankt voor het vertrouwen en tot de volgende keer maar weer. Dikke knuffel voor Pip.

Jannie
Dagopvang | 13-08-18

Geverifieerde beoordeling
Vandaag is Jingle weer een dagje bij Hanneke geweest. Na de kennismaking 2 maanden geleden is hij inmiddels vaste klant. De kennismaking verliep gezellig doordat de honden kennis maakte op neutraal terrein. En ondanks onze drukke puber die, de eerste keer binnen, gelijk met zijn poten op het aanrecht stond is Jingle altijd welkom en komt hij 's avonds moe en voldaan weer thuis.
Jingle, Australian shepherd
Mannetje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Dank je wel Jannie, Henk en Jingle. Laatstgenoemde is soms een ongeleid projectiel, weet wat hij wil maar is ook wel een kroeler. Wil graag in de handen zijn en vindt het heerlijk lekker even te rollebollen. Dank jullie voor het vertrouwen in "Second home" en zie hem graag weer terug. Fijne vakantie.

Bas
Dagopvang | 06-08-18

Geverifieerde beoordeling
Madox, Australian shepherd
Mannetje, 5 jaar
Helma
Logeren | 14-07-18

Geverifieerde beoordeling
Lizzy heeft weer genoten en daardoor wij ook. Tot de volgende keer. Groetjes Helma en Cees
Lizzy, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Dank je en voor Bikkel was het wel even goed om een bejaardenwandeling in te lassen en zie haar weer graag terug in augustus.

Peter
Logeren | 07-07-18

Geverifieerde beoordeling
Het is iedere keer weer een feest om te zien hoe zeer onze Mocca het naar haar zin heeft bij Hanneke.
Mocca, Duitse staande hond
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden

Reactie Hanneke

Ja hoor, we feesten hier tot 's avonds laat. We houden ook wel een haringparty, reuze gezellig. Bedankt Peter en Mocca en tot over 3 weken weer.

Peter
Logeren | 15-06-18

Geverifieerde beoordeling
Mocca was weer een paar dagen logeren bij zijn 2e thuis. Weer helemaal top. Vanaf 3 juli mag Mocca weer naar Hanneke. Zo fijn dat je met een gerust hart je toch al wat oudere hond kunt achterlaten.
Mocca, Duitse staande hond
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden

Reactie Hanneke

Dank je Peter maar Mocca is ongeveer de makkelijkste hond die je kunt bedenken. Jullie weten inmiddels dat ze altijd meer dan welkom is en zien haar ook nu weer graag terug op 3 juli. Nogmaals bedankt en een fijn weekend.

Peter
Logeren | 26-05-18

Geverifieerde beoordeling
Was weer als vanouds uitstekend
Mocca, Duitse staande hond
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel en zie haar graag weer op 12 juni.

Linda
Dagopvang | 22-05-18

Geverifieerde beoordeling
Als altijd heeft Maya het super bij Hanneke! Maya gaat wekelijks naar Hanneke voor dagopvang, wordt goed verzorgd en kan heerlijk los rennen met de andere honden in het Goudse Hout.
Maya, Whippet
Vrouwtje, 3 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Linda bedankt hoor. Het was al weer even geleden maar ze kwam gewoon weer "thuis" hoor. Stoel geannexeerd en uiteraard weer een kuil(tje) in de tuin als bed gemaakt. Lekker met Jazz gerend, dus het komend weekend kunnen ze beiden hun hart weer ophalen. Nogmaals bedankt.

Therese
Logeren | 09-05-18

Geverifieerde beoordeling
Het was de eerste keer dat we onze labrador Rikkie bij een "hondenoppas" achterlieten. We deden dat met een gerust hart. En dat bleek terecht. Rikkie was weliswaar blij dat ze ons weer zag, maar ging na de begroeting weer heerlijk relaxed liggen slapen. Ze voelt zich duidelijk op haar gemak bij Hanneke. We zullen Rikkie zeker vaker bij Hanneke brengen.
Rikkie, Labrador retriever
Vrouwtje, 6 jaar en 10 maanden

Reactie Hanneke

Therese, veel dank voor deze lieve woorden. Rikkie was inderdaad echt "thuis" en wij zien haar graag nog eens komen. Bedankt voor het geschonken vertrouwen, de mooie beoordeling en ook dat ik/wij op deze lieverd mocht(en) passen. Tot de volgende keer.

Cecile
Logeren | 06-05-18

Geverifieerde beoordeling
Bedankt voor de snelle opvang bij het breken van mijn voet.
Ayma, Labrador retriever
Vrouwtje, 3 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

De reden was niet zo leuk maar graag gedaan. Ze heeft het prima naar haar zin gehad, maar is ongetwijfeld blij dat ze jou weer ziet.

Carool
Logeren | 30-04-18

Geverifieerde beoordeling
Wij brengen Bosz al jaren naar Hanneke als wij met vakantie gaan. Vakantie voor het baasje en voor de hond. Wij en Bosz onze hond zijn heel blij met dit 5 sterren honden hotel.
Bosz, Border collie
Mannetje, 3 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Carool zeer bedankt voor het vertrouwen in ons. Wij hebben Bosz, de kilometervreter, heel graag, want hij gaat zich ook steeds meer thuis voelen. Wij kijken alweer uit naar jullie volgende vakantie, hahaha.

Cecile
Logeren | 28-04-18

Geverifieerde beoordeling
Ayma, Labrador retriever
Vrouwtje, 3 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Dank je wel. Ayma ligt heel tevreden hier aan mijn voeten onder de tafel, haar favoriete plekje.

Helma
Logeren | 11-04-18

Geverifieerde beoordeling
Hanneke en Rein, weer super bedankt voor de goede zorgen voor Lizzy. Wij konden haar weer met een gerust hart achter laten. Zo fijn is dat. Lizzy is weer verwend. Dankjulliewel. Tot de volgende keer. Groetjes van ons
Lizzy, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Dank je wel Helma. Ze is oud maar erg lief, behalve wanneer ze net in die moddersloot gaat staan, hahahaha. We zien haar graag weer terug, misschien alweer in juni.

Helma
Logeren | 23-03-18

Geverifieerde beoordeling
Lizzy heeft zich weer erg thuis gevoeld bij jullie. Onze dank daar voor. Groetjes Helma en Cees
Lizzy, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Dank je wel en zo konden jullie in alle rust lekker saampjes de verjaardag vieren. Nog van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en we zien Lizzy graag weer over 2 weekjes. Fijn weekend. Groetjes, Hanneke

Arnout
Logeren | 18-03-18

Geverifieerde beoordeling
De eerste keer dat de honden bij Hanneke zijn geweest en de ervaring is zeer positief. Zeer flexibel en de communicatie verloopt zeer goed. De honden hebben het erg naar hun zin gehad met lange wandelingen en alle aandacht van Hanneke.
Bo, Kruising
Vrouwtje, 4 jaar en 10 maanden
Noor, Kruising
Vrouwtje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Heel erg bedankt voor jullie mooie beoordeling. Ben er erg blij mee en zie ze graag met de Pasen weer komen. Nogmaals zeer bedankt en hoop dat Wilma gauw weer in de benen is. Knuffel voor Bo en Noor.

Miriam
Logeren | 04-03-18

Geverifieerde beoordeling
Tja, het wordt bijna ‘saai’, maar onze reactie zal wederom hetzelfde zijn. Wij zijn erg blij met Hanneke als oppas voor Pip en Pip is enorm blij bij haar tweede thuis..... Wederom bedankt Hanneke & Rien!
Pip, Labradoodle - Miniatuur
Vrouwtje, 3 jaar

Reactie Hanneke

Heel graag gedaan en Pip is altijd van harte welkom. Zo lief, makkelijk en braaf, dus tot de zomervakantie maar weer. Dank voor jullie complimenten.

Helma
Dagopvang | 24-02-18

Geverifieerde beoordeling
Lizzy heeft weer genoten en wij konden fijn helpen verhuizen bij onze zoon. Ontzettend bedankt weer. Tot april.
Lizzy, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Heel graag gedaan Helma en Lizzy tot gauw maar weer. Het was weer gezellig en inderdaad tot april.

Dorien
Logeren | 11-02-18

Geverifieerde beoordeling
Lex heeft het weer naar zijn zin gehad! Hij krijgt het al helemaal in de gaten als hij weet dat we naar Hanneke gaan. Hij wordt al helemaal enthousiast. Een heel goed teken! Je kunt je hond met een gerust hart bij Hanneke laten. ????
Lex, Friese stabij
Mannetje, 4 jaar en 7 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel en inderdaad is Lex zeer relaxed als hij hier is. Wil graag kroelen en bij je zitten en hangt aan je bij elke voetstap die je zet. Hij is erg rustig en een graag geziene gast hier bij ons. Graag tot snel weer.

Miriam
Logeren | 11-02-18

Geverifieerde beoordeling
Pip vindt het altijd fantastisch bij Hanneke. Bijna zielig om haar weer op te halen, weg bij haar vriendjes en vriendinnetjes. :-)
Pip, Labradoodle - Miniatuur
Vrouwtje, 3 jaar

Reactie Hanneke

Dat Pip het hier fijn heeft hebben jullie kunnen zien toen ze werd gebracht en ook weer opgehaald. Even blij dat ze weer naar huis gaat maar zeker zo blij wanneer ze hierheen komt. Is een zeer welkome gast in Second Home. Bedankt voor jullie mooie beoordeling en tot over 2 weken.

Barbara
Logeren | 22-01-18

Geverifieerde beoordeling
Noortje heeft weer een SUPERTOF weekend gehad bij Hanneke!
Noortje, Engelse springer spaniel
Vrouwtje, 6 jaar

Reactie Hanneke

B Barbara zeer bedankt en ja, van haar kan je er wel meer tegelijk hebben, een vrolijke en blije hond, perfect maatje voor onze Jazz. Dank jullie wel en tot de volgende keer.

Caroline
Dagopvang | 08-01-18

Geverifieerde beoordeling
Onze hond Sara heeft een hele gezellige dag gehad. Ze had een heel tevreden blik toen wij haar ophaalden. ;O)
Sara, Border collie
Vrouwtje, 4 jaar en 10 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel. Hoop Sara vaker te zien want ze is echt een lieverd.

Barbara
Logeren | 27-11-17

Geverifieerde beoordeling
Hanneke is echt het beste logeeradres voor Noortje die je kan bedenken. Noortje heeft het bij haar prima naar haar zin. Dus we brengen haar er met een gerust hart naar toe. Bij Hanneke kan ze naar hartelust spelen en rennen met andere honden. Het is er TOP.
Noortje, Engelse springer spaniel
Vrouwtje, 6 jaar

Reactie Hanneke

Barbara hartelijk dank voor dit positieve verhaaltje. Wij zijn blij met Noortje want ze komt altijd erg blij binnen en dat is toch de bedoeling. Baasjes vakantie, hond ook vakantie. Graag tot gauw maar weer.

Helma
Logeren | 06-11-17

Geverifieerde beoordeling
Lizzy heeft weer genoten. Zo fijn om een adres te hebben waar je je hond met een gerust hart achter kunt laten. Hanneke en Rein weer van harte bedankt.
Lizzy, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Bedankt Helma en Lizzy, het was ons weer een waar genoegen. Ze was"erg blij met "haar" bank en haar kameraadje Jazz. Tot de volgende keer.

Miriam
Logeren | 23-10-17

Geverifieerde beoordeling
Onze Pip is deze herfstvakantie weer op 'vakantie' geweest bij Hanneke. En wat zijn wij weer blij met haar goede zorgen en hulp! Pip was al even niet in goede doen, dit viel Hanneke ook op en met onze toestemming is Hanneke naar de dierenarts gegaan en heeft alles geregeld en begeleid. Daarnaast zorgt zij fantastisch voor de honden en is Pip altijd erg blij bij Hanneke. Wij kunnen ons geen betere oppas wensen!
Pip, Labradoodle - Miniatuur
Vrouwtje, 3 jaar

Reactie Hanneke

Lieve Miriam en Pip, hopelijk voelt onze Pip zich wat beter en komt ze de volgende keer weer spelend de drempel over. Veel dank voor jullie lieve woorden en tot gauw maar weer. Dikke knuffel voor Pip.

Peter
Logeren | 20-10-17

Geverifieerde beoordeling
Mocca mocht weer een dag/nacht naar Hanneke.Was weer als vanouds helemaal top.
Mocca, Duitse staande hond
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden

Reactie Hanneke

Bedankt Peter en Mocca, tot gauw.

Yvette
Logeren | 15-10-17

Geverifieerde beoordeling
Super relaxt weggaan om Jack met een gerust hart bij Hanneke en Rein achter te laten.
Jack, Beagle
Mannetje, 13 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Yvette dank je zeer voor de goede beoordeling. We zien Jack weer graag terug want hij is net zo relaxed als jullie wanneer jullie weggaan.Nogmaals bedankt en tot gauw.

Cecile
Logeren | 09-10-17

Geverifieerde beoordeling
Ayma, Labrador retriever
Vrouwtje, 3 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Cecile bedankt voor de 5 pootjes en tot de volgende keer.

Helma
Logeren | 07-10-17

Geverifieerde beoordeling
Lizzy heeft weer genoten. Dankjulliewel. Lekker op de bank slapen. Leuk ! Tot de volgende keer.
Lizzy, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

DAt mag hier alleen als ze het thuis ook mag en ja, de oude dame heeft af en toe zelfs gedacht dat ze nog 2 was. Ze heeft echt zelfs nog gespeeld met Jazz en een andere pup. Tot november en bedankt voor jullie mooie beoordeling.

Peter
Logeren | 29-09-17

Geverifieerde beoordeling
Mocca heeft het geweldig gehad.Eigenlijk een tweede thuis voor haar misschien zelfs wel beter want er is gezelschap van andere honden en Hanneke is een "superbaasje",maar ook Rein niet vergeten die leuke plaatjes stuurde tijdens onze vakantie waaruit we konden opmaken dat Mocca zich helemaal thuis voelde.
Mocca, Duitse staande hond
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden

Reactie Hanneke

Peter en Mocca, zeer hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling Mocca is een echte lieverd en ja, ze komt graag en wij hebben haar graag. Kan zich af en toe gedragen als een jonge hond, heerlijk. Nogmaals bedankt en tot over 2,5 week.

Teunita
Logeren | 20-09-17

Geverifieerde beoordeling
Wat een topadres ,wij zijn heel blij met Hanneke en zullen zeker onze Noa weer bij haar laten logeren!
Noa, Kruising
Vrouwtje, 6 jaar en 8 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel, ben erg blij met jullie woorden en zien Noa wel weer komen. Wij vinden haar geweldig dus ze is altijd welkom.

Helma
Logeren | 07-09-17

Geverifieerde beoordeling
Lizzy heeft weer genoten. Dankjewel voor de goede zorgen.
Lizzy, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel en weer graag gedaan. Ze is zo'n schat en altijd blij wanneer ze komt. Zie haar in oktober weer.

Dorien
Logeren | 04-09-17

Geverifieerde beoordeling
Een zeer hond vriendelijk oppas adres, er is heel goed voor Lex gezorgd, het is prettig afspraken maken met Hanneke, zij reageert snel op vragen.
Lex, Friese stabij
Mannetje, 4 jaar en 7 maanden

Reactie Hanneke

Bedankt Dorien voor deze beoordeling en ja, we zien Lex graag terug hoor.

Yvette
Logeren | 02-09-17

Geverifieerde beoordeling
Jack was niet zo lekker voor dat hij ook op vakantie ging. Hij is bij Hanneke en Rein weer goed verzorgd. Wij werden weer tijdens de vakantie op de hoogte gehouden hoe het met Jack ging. Een hele geruststelling. Toen ik hem kwam halen was hij gelukkig weer helemaal opgeknapt, heeft gespeeld met de andere hondjes en een fijne tijd. gehad. Wij zijn echt ontzettend blij en dankbaar dat hij hier mag logeren als hij niet mee kan.
Jack, Beagle
Mannetje, 13 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Ha Yvette en Jack, dank jullie wel voor de mooie woorden. Ben blij dat Jack in ieder geval geen rare dingen heeft gehad en alleen maar blij en vrolijk was. Hij komt dan ook graag hierheen en wij vinden het leuk als Jack er is. Bedankt voor de bloemen namens Jack want ze staan er prachtig bij. Rein en Hanneke

Judith
Logeren | 22-08-17

Geverifieerde beoordeling
Sem, Labrador retriever
Mannetje, 5 jaar en 4 maanden
Joep, Labrador retriever
Mannetje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Dank jullie wel en hoop dat ze zich samen goed blijven gedragen.

Miriam
Logeren | 13-08-17

Geverifieerde beoordeling
Onze Pip was voor de tweede keer logeren bij Hanneke en wat heeft ze het ontzettend naar haar zin gehad! Een zeer blije hond die heerlijk met de andere honden kan spelen en waar ze ook nog eens lange wandelingen en alle liefde en aandacht krijgt! Kortom: super bedankt Hanneke. Pip komt graag weer bij je terug.
Pip, Labradoodle - Miniatuur
Vrouwtje, 3 jaar

Reactie Hanneke

Miriam en lieve Pip bedankt voor deze mooie beoordeling. Het was fijn om Pip te hebben want de baasjes vakantie: Pip ook vakantie. En wat was het gezellig. Heel erg bedankt Miriam en Pip tot de volgende keer.

Carool
Logeren | 10-08-17

Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd zijn wij heel erg blij met de enorme toewijding en het enthousiasme van Hanneke voor onze Bosz. Hanneke bedankt.
Bosz, Border collie
Mannetje, 3 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Lieve mensen, jullie zeer bedankt voor het vertrouwen. Zie Bosz altijd graag komen, gewoon een lekker ding. Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Peter
Logeren | 12-07-17

Geverifieerde beoordeling
Chapeau.Ondanks stromende regen toch gewandeld.Leuk filmpje gemaakt van spelende Mocca met Jazz.Heel bijzonder.
Mocca, Duitse staande hond
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden
Geert
Logeren | 06-07-17

Geverifieerde beoordeling
Hanneke is gezellig, flexibel en onze Pip voelt zich er helemaal thuis tussen 2 andere border collies. Ze (de hond) heeft wel 2 dagen bij moeten komen van alle indrukken, maar dat vind ik iets positiefs :). Een superplek!
Pip, Border collie
Vrouwtje, 4 jaar en 11 maanden
Peter
Logeren | 11-05-17

Geverifieerde beoordeling
Was voor Mocca de 2e keer,nu met overnachting.Volgens Hanneke s'nachts wat onrustig maar verder prima.Ideaal adres.
Mocca, Duitse staande hond
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden
Miriam
Logeren | 06-05-17

Geverifieerde beoordeling
Pip, Labradoodle - Miniatuur
Vrouwtje, 3 jaar
Tanja
Logeren | 01-04-17

Geverifieerde beoordeling
Ook deze keer heeft Nyo het weer heel erg naar zijn zin gehad bij Hanneke. Lekker spelen met de andere honden. Hij komt graag nog een keertje logeren.
Nyo, Boerboel
Mannetje, 2 jaar en 7 maanden
Geert
Logeren | 09-03-17

Geverifieerde beoordeling
Hanneke is fantastisch! Ze heeft 3,5 weken op onze bordercollie gepast,en alles is heel fijn en goed verlopen. De kennismaking bestond uit een aantal gezamenlijke wandelingen met d'r eigen hond(en) en de andere oppashonden. Zo kregen wij ook een goed beeld van de situatie en de plek waar onze hond terecht zou komen. Tijdens onze reis zijn we zelfs op de hoogte gehouden van de activiteiten erg leuk. Hanneke, nogmaals bedankt voor de fijne oppasperiode!!!
Pip, Border collie
Vrouwtje, 4 jaar en 11 maanden
Peter
Dagopvang | 08-03-17

Geverifieerde beoordeling
Super.Zou niet weten wat er beter kan. Was de 1e keer voor Mocca maar weet zeker dat ze het geweldig heeft gehad. Peter
Mocca, Duitse staande hond
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden
Carmen
Logeren | 05-03-17

Geverifieerde beoordeling
Hanneke en Rein zijn geweldige mensen Alle lof voor de zorg en aandacht die ze haar hebben gegeven. Carmen
Thirza, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 11 jaar en 4 maanden
Barbara
Logeren | 06-02-17

Geverifieerde beoordeling
Noortje heeft een heerlijk verblijf bij Hanneke gehad. Ze heeft zich maximaal uit kunnen leven tijdens wandelingen in het Goudse Hout en ook bij Hanneke thuis samen met andere logeerhonden heeft ze het prima naar de zin gehad. Het was een TOP weekend voor haar en voor ons.
Noortje, Engelse springer spaniel
Vrouwtje, 6 jaar
Pauline
Logeren | 13-01-17

Geverifieerde beoordeling
Lieve, kortdate hondenliefhebber die onze Lady een aantal dagen geweldig heeft opgevangen! Ze voelde zich thuis en was in haar gewone doen, ze deed net of het helemaal gewoon was terwijl ze de pas de eerste keer bij Hanneke was! We zijn erg enthousiast over deze geweldige opvang voor onze Lady!
Lady, Labrador retriever
Vrouwtje, 10 jaar en 8 maanden
Tanja
Logeren | 01-01-17

Geverifieerde beoordeling
Hanneke en Rein zijn echte dierenvrienden. Onze Nyo is tijdens zijn verblijf heel goed verzorgd en daarnaast hebben ze hem ook nog een hoop geleerd !! Bijna dagelijks ontvingen we een update met foto of filmpje over de belevenissen van Nyo. We gaan in de toekomst zeker weer een afspraak maken.
Nyo, Boerboel
Mannetje, 2 jaar en 7 maanden
Cecile
Logeren | 24-12-16

Geverifieerde beoordeling
Ayma, Labrador retriever
Vrouwtje, 3 jaar en 1 maand
Yvette
Logeren | 22-12-16

Geverifieerde beoordeling
Heel blij dat Jack bij Hanneke heeft mogen logeren in een gezellige huiselijke sfeer. Door haar ervaring en liefde voor de honden, begrijpt ze de honden. Een eerlijke, betrouwbare en liefdevolle oppas.
Jack, Beagle
Mannetje, 13 jaar en 1 maand
Jacqueline
Dagopvang | 19-11-16

Geverifieerde beoordeling
Wat heeft Chica een geweldige dag gehad! En wij zeker ook. Chica ligt heerlijk op haar plaats te slapen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Chica, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 7 jaar en 3 maanden
Helma
Logeren | 27-10-16

Geverifieerde beoordeling
Lizzy heeft het heerlijk gehad bij jullie. Ze wilde bijna niet meer naar huis ????ontzettend bedankt en we gaan zeker gebruik van jullie maken als we weer een keer weggaan. Fijne dag verder. Groetjes van ons
Lizzy, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 4 maanden
Willie
Logeren | 24-10-16

Geverifieerde beoordeling
Duke heeft een top weekend bij Hanneke en haar man gehad. met de honden die er waren heeft Duke het leuk en gezellig gehad. ik kreeg een hond terug die blij was om me te zien, maar ook goed vond dat ik nog ff bleef kletsen. bij andere oppas is mijn ervaring dat hij dan blijft piepen en wil zeggen kom baas we moeten gaan. nu niet. Hanneke je bent een top oppasser. tot de volgende keer.
Duke, Grote munsterlander
Mannetje, 2 jaar en 8 maanden
Cecile
Logeren | 17-10-16

Geverifieerde beoordeling
Ayma, Labrador retriever
Vrouwtje, 3 jaar en 1 maand
Carol
Logeren | 24-09-16

Geverifieerde beoordeling
Heerlijk om te zien hoe blij Bosz is als hij bij jullie aan komt. Wij hebben Bosz voor de 2e keer gebracht en dat zal vast niet de laatste keer zijn. Hij heeft het altijd enorm naar zijn zin. Wij gaan met een gerust hart op vakantie. Bedankt weer voor je goede zorgen Hanneke.
Bosz, Border collie
Mannetje, 3 jaar en 4 maanden
Cecile
Logeren | 23-09-16

Geverifieerde beoordeling
Onze labrador Ayma heeft 3 heerlijke huiselijke vakantieweken gehad. Andere honden, heel veel aandacht en fijn zwemmen. Niks beters dan dat!
Ayma, Labrador retriever
Vrouwtje, 3 jaar en 1 maand
Vincent
Dagopvang | 10-09-16

Geverifieerde beoordeling
Echt geweldige mensen zulke dieren vrienden heb ik nog nooit gekend we gingen een dag naar de efteling en een pup van 2 maanden kan en wil je niet alleen laten in asiel geen optie dus dan internet zoeken nou echt super en deze mensen zo lief voor dieren top volgende x zeker weer
Tyscha, Duitse herder
Vrouwtje, 2 jaar en 6 maanden
Judith
Logeren | 23-08-16

Geverifieerde beoordeling
We hebben onze hond nog nooit zo ontspannen teruggekregen van een logeerpartij! Het is fijn om een adres te hebben waar we met een gerust hart Sem een volgende keer kunnen achterlaten!
Sem, Labrador retriever
Mannetje, 5 jaar en 4 maanden
Carol
Logeren | 08-08-16

Geverifieerde beoordeling
Bosz heeft een zeer prettig verblijf bij Hanneke gehad. Ik kan me geen betere opvang voorstellen. Haar hele leven draait om honden. Iedere dag worden er meerdere lange wandelingen door het bos gemaakt. Zij houdt echt van dieren en natuur en is deskundig in het opvoeden en begeleiden van honden. Wij brengen Bosz graag nog eens bij haar als wij weer met vakantie gaan. Nogmaals dank Hanneke voor je lieve opvang.
Bosz, Border collie
Mannetje, 3 jaar en 4 maanden
Linda
Dagopvang | 11-07-16

Geverifieerde beoordeling
Maya is al een paar keer naar Hanneke geweest. Ze gaat er graag naar toe, want zodra ze Hanneke ziet kijkt ze niet meer naar mij ;-) een goed teken dus! Ze kan elke keer lekker loslopen in het Goudse Hout en komt moe en voldaan thuis aan het einde van de dag. Het is heel geruststellend te weten dat je hondje het fijn en goed heeft.
Maya, Whippet
Vrouwtje, 3 jaar en 1 maand
Linda
Logeren | 19-05-16

Geverifieerde beoordeling
Hanneke was heel lief voor ons hondje. Maya was uitgeteld thuis gekomen!
Maya, Whippet
Vrouwtje, 3 jaar en 1 maand
Jocelyn
Logeren | 09-05-16

Geverifieerde beoordeling
Mila is erg goed verzorgd. Hanneke en Mila zijn met de auto naar het park gegaan. Erg fijn om te weten dat Mila een heerlijke dag heeft gehad.
Mila, Duitse herder
Vrouwtje, 5 jaar en 4 maanden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten