dogsize3 dogsize2 dogsize1 dogsize4 baby girl cigarette

Over mij

30 jaren ervaring

De vrolijke vierpoters in Landgraaf

Als je onder foto's bij mij Facebook account Jolanda Gerbecks kijkt dan kun je, naast de foto’s en referenties hier, zien met welke honden ik al allemaal gewend ben om logeerpartijtjes te organiseren. De meeste zijn lieverds en sociaal.
Ik heb een natuurlijk evenwicht op honden en mijn eigen teef Layla (Golden retriever) heeft dat ook. Er zijn vrijwel altijd meerdere logeerhonden tegelijkertijd aanwezig en er ontstaan soms leuke vriendschappen onderling.

Ik maak altijd eerst een proefwandeling en spreek vervolgens een (te boeken) proefdag met je af. Daarna kun je daar waar ik beschikbaar ben op de kalender boeken wanneer je wilt.

Honden met gedragsproblemen kunnen ook bij me overnachten, agressieve en aan de lijn uitvallende honden niet.

Is gedragscorrectie of zindelijkheidstraining nodig dan bereken ik een extra toeslag tussen 50% en 100%. Omdat ik altijd eerst een proefwandeling maakt kan ik je aan het einde van de wandeling vertellen of dit het geval is.
Op feestdagen reken ik een toeslag van 100% op het normale tarief en op de dagen of voor van oud op nieuw logeren kost € 50,- extra.

Lees ook mijn PUPPY BOOTCAMP service aansluitend op deze advertentie!

Ik woon vlak bij het losloop gebied Kappelerbos en naast de Brunssumse hei en geniet dagelijks van een tweetal lange wandelingen. Buiten kunnen de honden doorgaans los en rennen en spelen ze met elkaar. Binnen in huis is het meestal rustig en liggen de honden lekker te snurken.

Dat ze graag komen is duidelijk als ze bij het tweede bezoek naar mijn voordeur toetrekken. Dat doen ze namelijk allemaal!

Speciale PUPPY service.

PUPPY Bootcamp

Sinds 20 augustus Is Rosa een lieve labrador meid, op 26 juni geboren, bij mij haar leven door aan het brengen.

Je wilt graag een pup, maar je kunt geen maand(en) de tijd nemen, of hebt andere beperkingen die het bemoeilijken om de pup zindelijk te maken en daarvoor ook ’s nachts op te staan? Je hebt geen gebalanceerde honden in je buurt om je pup verder mee te socialiseren?
Sinds kort bied ik naast mijn reguliere oppasservice voor honden bij PetBNB een puppy bootcamp aan. Ik ruim dan met liefde de plas en poep van je nieuwe gezinslid voor je op.

Naast de zindelijkheidstraining wordt je pup in huiselijke kring gesocialiseerd in het omgaan met andere honden, groot en klein, jong en oud. De honden die hier zijn, Layla mijn eigen Golden Retriever en de andere oppashonden via PetBNB zijn allemaal al gesocialiseerd en krijgen voldoende aandacht, maar vooral ook ontspanning tijdens hun verblijf hier. Je pup leert slapen in en genieten van de rust in de bench.

Is je hond in balans en (bijna) volwassen dan is een kussen vaak voldoende en kun je ervoor kiezen om geleidelijk aan de bench achterwege te laten. Mits je hond dat fijn vindt.

Tevens start ik al met het leren volgen aan een ontspannen trainingslijn (niet trekken) en de commando’s;
volg, zit, af, blijf en kom.
Daar gebruik ik ook handbeweging bij, zodat als je hond ook op je beweging reageert. Uiteraard leer ik je die handbewegingen ook aan.

Bij correcties gebruik ik nee (= niet aan beginnen) en (is) klaar (= stoppen met onwenselijk gedrag).
Net als de moederteef pak ik ze zachtjes in het nekvel als ze erg ondeugend zijn of opspringen of tik ik ze daar of in de flank met twee vingers aan.

Een uitbundig “Goed zo”, volgt als de pups iets positiefs doen. Hierbij gebruik ik oogcontact maken, duidelijke lichaamstaal en stem. Regelmatig knuffel ik de honden en beloon ik ze met een aai als ze iets goeds doen.

Uiteraard is er ook tijd voor het maken van een warme verbinding met je hond bij mij thuis en tijdens de (korte) wandelingen. In overleg kan je pup op je vrije dagen ook al met je mee naar huis.

Zodra je pup zindelijk is kan de definitieve overdracht plaatsvinden en komt je nieuwe huisgenoot naar je toe. Tegen die tijd ga je zelf starten met een puppy training om zo je verbinding met je eigen hond te versterken.

Het duurt gemiddeld 8 weken voordat je pup zindelijk is. ’S Nachts zet ik de wekker om je pup in het begin uit te laten. Overdag begin ik met gemiddeld elke twee uur, voor en na het spelen of het eten en zodra de pup het aangeeft.

Wil je weten wat je van mij in de omgang met je pup kunt verwachten?
Kijk dan o.a. bij mijn referenties hier of op mijn Facebook account Jolanda Gerbecks.

Een van de vaakst gebruikte woorden in de referenties is rust.

In de stress van het westerse leven merk ik dat onze honden vaak moeite hebben met ontspannen.

Zowel tijdens het wandelen als thuis. Omdat ik zelf een kalme aard heb en mijn Golden retriever teef Layla ook, helpen we de honden in ons roedel om deze onrust los te laten. Dat is in de afgelopen jaren bij regelmatige “gasten” ook zichtbaar gebeurt en zo helpen deze vaste gasten ook al mee in het goede voorbeeld geven. Ook tijdens het spelen onderling wordt er gezorgd voor lief zijn voor elkaar en gestopt zodra er te ruw gespeeld wordt.

Op Facebook plaats ik vrijwel dagelijks foto’s en verhalen van en over de honden onder mijn eigen naam Jolanda Gerbecks. Ook daar kun je een goede indruk krijgen wat je van mijn hondenzorg kunt verwachten.

Op mijn gangbare tarieven op www.petbnb.nl bereken ik een toeslag van 100% voor deze service. Vast bedrag per maand is € 899,- (20% korting) plus kosten voor voeding in overleg.

Ik reken op serieuze kandidaten, die ook na de overdracht zich blijvend inzetten voor het verder opvoeden van een gebalanceerde hond. Eventueel kan ik ook ingeschakeld worden bij dit natraject of het voortraject, dat wil zeggen de keuze en aanschaf van een bij jouw situatie passende hond, of het vinden van een goede hondenschool. Prijs daarvan is afhankelijk van mijn tijdsinspanning in het traject. Uurtarief € 35,-


PS. Uiteraard hoop ik na de overdracht tijdens dagopvang of vakanties de honden weer terug te mogen zien.

PPS. Tevens ben ik bereid om de hond bij ernstige ziekte of overlijden van de eigenaar (tijdelijk) thuis op te nemen. Hier worden indien wenselijk aparte afspraken over gemaakt.

PPPS Voor zeer gemotiveerde gezinnen en mensen of kinderen met een zorgbehoefte kan indien nodig een (aanzienlijke) reductie aangeboden worden.

Aanbevolen hondenschool in Maastricht www.animalsfaith.nlOverige vaardigheden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jolanda's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Annuleringsregeling:

Jolanda past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waar Jolanda niet op past
Kruising · Akita Inu · Alaska malamute · Amerikaanse bulldog · Bouvier · Bullmastiff · Cane Corso · Dobermann · Duitse herder · Ierse wolfshond · Mastiff · Pittbull Terrier · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Zwitserse Witte Herder

Jolanda op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Boekingen: 372
Vaste gasten: 48
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jolanda's woning

Huis
Tuin met hek
Er wordt in huis gerookt
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 2 honden
Jolanda's honden
Layla
Golden retriever, Vrouwtje
9 jaar
Rosa
Labrador retriever, Vrouwtje
7 maanden

Als jouw hond bij Jolanda in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

123 beoordelingen
Ellen
Logeren | 14-02-19

Geverifieerde beoordeling
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar
Augustine
Dagopvang | 12-02-19

Geverifieerde beoordeling
Finn gaat al helemaal opgewonden de straat bij Jolanda in. Vandaag ook gehoorzaamheidsoefeningen gedaan. Leverde een geweldige foto op. We zijn heel erg blij met Jolanda!!
Finn, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Jolanda

Finn is ook een hele fijne vent om erbij te hebben. Een goedaardige reus!

Paulien
Logeren | 11-02-19

Geverifieerde beoordeling
Boef, Riesenschnauzer
Mannetje, 4 jaar en 7 maanden
Ellen
Dagopvang | 01-02-19

Geverifieerde beoordeling
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar
Ellen
Dagopvang | 28-01-19

Geverifieerde beoordeling
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar
Paul
Dagopvang | 17-01-19

Geverifieerde beoordeling
We zijn zeer blij dat onze Bagus bij Jolanda wordt opgevangen tijdens onze vakantie. Ik ben vorige week samen met haar gaan wandelen met Bagus en haar honden ging super.Gisteren is onze Bagus de hele dag bij Jolanda geweest ging voor ons gelukkig goed.Je ziet dat Jolanda verstand heeft van honden ze is erg vriendelijk en betrouwbaar.
Bagus, Berner sennenhond
Mannetje, 9 jaar en 11 maanden

Reactie Jolanda

Bedankt voor jullie vertrouwen! Gaat goed met Bagus en dat is voor alle honden hier fijn!

Augustine
Dagopvang | 12-01-19

Geverifieerde beoordeling
Finn, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden
Jos
Dagopvang | 30-12-18

Geverifieerde beoordeling
Erg deskundig en geeft goed advies wat betreft omgaan met je hond.
Sam, Golden retriever
Mannetje, 1 jaar

Reactie Jolanda

Bedankt!

Marley
Logeren | 27-12-18

Geverifieerde beoordeling
De eerste ontmoeting met Jolanda verliep heel goed. Fijn dat er eerst een proefwandeling gemaakt wordt. Daardoor wordt Leah, maar ook ik op mijn gemak gesteld. Ook kan er dan beoordeeld worden of Leah in staat is om tussen meerdere honden te functioneren. Ook bij het achterlaten was het fijn om Leah tijdens het wandelen bij Jolanda achter te laten, omdat Leah niet van streek raakte. Ook voor mij als baasje heel prettig op deze manier. Al snel is gebleken dat Jolanda weet wat ze doet. Tijdens het verblijf van Leah heb ik de gelegenheid om op Facebook foto's van Leah te bekijken en te lezen hoe het gaat met haar en de andere honden. Dit stelt gerust. Aan het einde van het verblijf werd Leah opgehaald en eindigde haar verblijf bij Jolanda. Op Facebook lees ik de laatste update. Hoewel ik het erg leuk en fijn vind om de updates te lezen, vind ik het wel jammer om haar advies voor mij en Leah zo openbaar te lezen. Ik begrijp dat dit wellicht gedaan wordt omdat dit voor andere ook informatief kan zijn. Dat is ook de aard van haar facebook pagina denk ik. Maar ik had het wel zo netjes gevonden als ik eerst persoonlijk op de hoogte gebracht zou worden voordat het openbaar gemaakt werd. Dit heeft ze overigens wel vermeld aan de mensen (andere oppas van Leah) die haar kwamen halen. Toch ben ik wel van mening dat ik als baasje en betalende klant hier ook van op de hoogte gebracht zou moeten worden, voordat je het op Facebook zet. Dat zou dan mijn enige tip zijn voor de volgende keer. Al met al ben ik tevreden met de service die Jolanda geboden heeft. Zeker een aanrader!!
Leah, West highland white terrier
Vrouwtje, 4 jaar en 3 maanden

Reactie Jolanda

Omdat ik de privacy van mijn klanten wel belangrijk vind, vernoem ik nooit de naam van het baasje zelf. Wel bedankt voor je tip. Ik zal er bij Leah de volgende rekening mee houden.

Ellen
Dagopvang | 25-12-18

Geverifieerde beoordeling
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar
Ellen
Dagopvang | 25-12-18

Geverifieerde beoordeling
Marley is altijd blij als ze naar Jolanda gaat, dat zegt genoeg
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar

Reactie Jolanda

Zo is dat!

Heleen
Logeren | 25-12-18

Geverifieerde beoordeling
Jolanda is een hele goede en lieve oppas voor honden. Ze zorgt prima voor je hond. Ik kan haar zeker aanbevelen.
Jula, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 10 maanden

Reactie Jolanda

Bedankt! Nog fijne dagen en een gezond 2019 voor jou, Jula en de familie. Tot weerziens in het nieuwe jaar!

Yvonne
Logeren | 09-12-18

Geverifieerde beoordeling
Super! Onze Sieb is heel onzeker, en Jolanda heeft ons hele goede tips gegeven. Sieb ligt nu in zijn mand. Hij is moe van al het spelen.
Sieb, Friese stabij
Mannetje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Jolanda

Veel slaapontspanning voor Sieb gewenst! Rust en regelmaat en begrenzing van zijn enthousiasme. Meer heeft de lieve jongeman niet nodig!

Romano
Uitlaatservice | 06-12-18

Geverifieerde beoordeling
Lewis, Labradoodle - Medium
Mannetje, 6 maanden
Ger
Logeren | 28-11-18

Geverifieerde beoordeling
We hebben jarenlang geaarzeld om een opvang te zoeken waar we Flynn met een gerust hart aan toe konden vertrouwen. Via Petbnb kwamen we bij Jolanda terecht. Na een kennismaking en een dagje proef draaien een aantal maanden geleden, hadden we genoeg vertrouwen om onze beste vriend aan haar toe te vertrouwen. Ze straalde vooral rust, uitgebalanceerdheid en kennis uit. Toen we hem uiteindelijk moesten brengen vonden we het desondanks toch ontzettend moeilijk om Flynn 3 weken bij haar achter te laten. Dat lag echter alleen aan onszelf. Alle zorgen bleken na afloop dan ook volledig onnodig te zijn geweest. Flynn heeft het er prima naar zijn zin gehad. Misschien soms wel leuker als thuis, omdat hij hier omgeven was door meerdere soortgenoten met een nieuw tijdelijk baasje dat alles prima wist te managen. Alle twijfels die we in het begin hadden zijn bij ons geheel verdwenen en we gunnen Flynn dan ook in de toekomst met een zéér gerust hart een mooie vakantie bij Jolanda. We zijn haar ook zeer dankbaar dat ze ons gedurende de hele periode, gevraagd en ongevraagd, op de hoogte hield met berichten, foto's en filmpjes. Dat gaf heel veel rust. Nogmaals hartelijk dank.
Flynn, Kooikerhondje
Mannetje, 13 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Knuffel aan Flynn! Tot de volgende keer.

Brigitte
Dagopvang | 28-11-18

Geverifieerde beoordeling
Wederom heel tevreden over de opvang van Oliver! Super bedankt , Jolanda!
Oliver, Beagle
Mannetje, 1 jaar en 5 maanden

Reactie Jolanda

Bedankt!

Rene
Dagopvang | 21-11-18

Geverifieerde beoordeling
Pip, Labrador retriever
Vrouwtje, 5 maanden
Brigitte
Dagopvang | 15-11-18

Geverifieerde beoordeling
De tip met de halti is super! Nogmaals dank!
Oliver, Beagle
Mannetje, 1 jaar en 5 maanden

Reactie Jolanda

Altijd graag gedaan!

Ellen
Dagopvang | 12-11-18

Geverifieerde beoordeling
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar
Ivo
Logeren | 12-11-18

Geverifieerde beoordeling
Wederom super!!!
Lotte, Teckel
Vrouwtje, 7 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Bedankt!

Paulien
Dagopvang | 04-11-18

Geverifieerde beoordeling
Toen ik Boef kwam ophalen lag alles, behalve Jolanda, op een oor. Fluisterend kwam ze samen met Boef naat buiten. Ik zag foto’s van die dag en kreeg een herdstigwarm gevoel vanbinnen.
Boef, Riesenschnauzer
Mannetje, 4 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Ja, die Boef moest ik van het bed afslepen, waar hij heerlijk lag te snurken!

Savannah
Dagopvang | 01-11-18

Geverifieerde beoordeling
Jolanda weet raad met alle soorten honden, zelfs met onze stuiterende kamerpony, meer dan tevreden dus!
Jackie, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Jolanda

Het helpt vooral dat jullie dat inzicht al hebben! Komt wel goed.

Juliette
Logeren | 24-10-18

Geverifieerde beoordeling
Lotte, Ruwharige dwergteckel
Vrouwtje, 8 jaar en 1 maand
Augustine
Logeren | 20-10-18

Geverifieerde beoordeling
Een beter adres kan ik me niet bedenken. Finn heeft het prima naar zijn zin en krijgt ook nog een stuk opvoeding mee. Hij geniet van het samenzijn met de andere honden en leert daarvan. Als dank kreeg Jolanda bij het afscheid een paar flinke lebbers.
Finn, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Jolanda

Finn is een grote lieverd, die het liefst nog bij je op de schoot kruipt. Altijd welkom!

Ellen
Logeren | 19-10-18

Geverifieerde beoordeling
Hoewel Marley het zelf niet kan zeggen heeft ze volgens mij een fijne vakantie gehad bij Jolanda. Fijn ook om iedere dag een uitgebreide update te krijgen en leuke filmpjes en foto’s zien!
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar

Reactie Jolanda

Bedankt!

Ellen
Dagopvang | 08-10-18

Geverifieerde beoordeling
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar

Reactie Jolanda

Bedankt!

Augustine
Logeren | 08-10-18

Geverifieerde beoordeling
Finn, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Jolanda

Bedankt!

Trudi
Logeren | 30-09-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Ivo
Logeren | 18-09-18

Geverifieerde beoordeling
Wij op vakantie, dus Lotte ook op vakantie! Elke dag een leuke update via Facebook zodat we konden zien wat onze prinses allemaal aan het doen was en met welke vriendjes ze aan het spelen was. Lotte gaat regelmatig naar Jolanda en dit bevalt ons supergoed. De volgende logeerpartij is inmiddels alweer geboekt! Jolanda: nogmaals bedankt (wederom) voor de goede zorgen.
Lotte, Teckel
Vrouwtje, 7 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Graag gedaan en knuffels aan de prinses!

Paulien
Logeren | 17-09-18

Geverifieerde beoordeling
Jolanda blijft onder alle omstandigheden rustig. Zorgt dat iedere hond voldoende aandacht krijgt en laat ze lekker los in het bos!
Boef, Riesenschnauzer
Mannetje, 4 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Als ze goed luisteren en los kunnen. Boef kan dat!

Augustine
Logeren | 17-09-18

Geverifieerde beoordeling
Beter kan niet. Finn was het liefst samen met mij gebleven...
Finn, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Jolanda

Dat was duidelijk! Plat op de mat!

H
Dagopvang | 14-09-18

Geverifieerde beoordeling
Hi Jolanda, zover als ik het kan beoordelen is het goed gegaan met mijn hond. We hebben samen met twee andere honden een kennismakingsronde,ING gemaakt, voordat we definitief een afspraak voor oppassen maakten. Dat was prima intro. De oppasdag begon met dat Jolanda naar buiten kwamen een andere oppassend, ik neem aan om elkaar buiten haar territorium te ontmoeten. Toen ben ik weggereden. Smiddags gebeld hoe het was. Het ging goed. En s avonds mijn hond buiten weer ontmoet. Ja ik heb de indruk dat ik een goede plek gevonden heb. Wat ik graag nog wil is even binnen kijken waar verblijft mijn hond. Waar eet en slaapt hij.
Pukka, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 8 maanden

Reactie Jolanda

Hoi Helene, bedankt voor de beoordeling. Op de video en foto's op Facebook kun je mijn huiskamer zien. Daar slapen de honden. Pukka heb ik apart buiten laten eten zodat hij het op zijn gemak kon doen. Soms zet ik ze apart in de gang hiervoor. Maar vooral op hun eigen tempo rustig laten eten, daar gaat het om. Volgende keer kom je maar binnen. Het introduceren buiten was idd voor Lotte nodig. Tot de volgende keer!

Monique
Dagopvang | 05-09-18

Geverifieerde beoordeling
Aaro, Vizsla
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden
Trudi
Logeren | 26-08-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Trudi
Dagopvang | 22-08-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Trudi
Uitlaatservice | 21-08-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Xoxoxo

Trudi
Logeren | 19-08-18

Geverifieerde beoordeling
Geweldig!!
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
A.g.e
Logeren | 17-08-18

Geverifieerde beoordeling
Onze toller Luca is tijdens de vakantie een aantal dagen en een aantal nachten bij jolanda geweest.Ze vindt het daar hartstikke fijn dat merk je goed elke keer als ik voor de deur sta. Ze gaat elke dag wandelen in haar vertrouwde bos en mag lekker uitrusten op de bank. Ze heeft jolanda waar ze op kan vertrouwen en altijd speelkameraatjes in huis om mee te spelen. We hopen dat ze nog vaak naar jolanda kan komen we kunnen ons geen betere oppas bedenken. Jolanda nogmaals bedankt voor je goede zorgen en je grote hart voor alle honden en je leerzame verhalen hierover. Ik volg je graag op fb ook al Luca niet bij jou is
Luca, Nova scotia duck tolling retriever
Vrouwtje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Jolanda

Fijn om dit te lezen. Luca is ook een vrolijke jongedame, die speelse zin mee naar binnen brengt en tegenwoordig ook goed kan rusten hier.

Nicole
Logeren | 14-08-18

Geverifieerde beoordeling
Na in april een nachtje te hebben gelogeerd ging Arko nu voor een week naar Jolanda. Het ging super! Jolanda heeft ons regelmatig op de hoogte gehouden via Facebook met filmpjes en verhalen en dat was erg leuk. Ze hebben mooie wandelingen gemaakt en goed rekening gehouden met de hitte. Met een gerust hart laten we Arko een volgende keer weer bij Jolanda. Echt een top adres!! Bedankt Jolanda.
Arko, Duitse staande hond
Mannetje, 12 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Arko was een groot plezier om bij het roedel te hebben. Een actieve gebalanceerde oudere reu die goed de toon aan kon geven zonder iets ervoor te hoeven doen. Goed luisteren en altijd op z’n gemak. Goede conditie, hij liep er menige jongere hond met de hitte uit! Altijd weer welkom!

Yvonne
Dagopvang | 12-08-18

Geverifieerde beoordeling
Wij hebben Sieb enkele dagen in de dagopvang bij Jolanda gedaan. Hij is nog jong en speels maar leerde ontzettend veel bij Jolanda. Ook het meedraaien in de roedel ging goed. Bij Jolanda heeft hij hij geleerd wat rust is, en dat is heel fijn. We gaven Sieb echt met een gerust hart af bij Jolanda. Superlieve vrouw met een enorm groor hart voor honden!
Sieb, Friese stabij
Mannetje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Jolanda

Fijn om te horen! Ik weet zeker dat Sieb veel vreugde in jullie leven brengt.

Trudi
Uitlaatservice | 11-08-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Trudi
Uitlaatservice | 10-08-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Xoxoxo tot binnenkort!

Marieke
Logeren | 08-08-18

Geverifieerde beoordeling
Ik ben enorm tevreden over Jolanda, wat een geweldige oppas is zij voor onze Sammy! Sammy is in de zomer twee weken bij Jolanda geweest, samen met een aantal andere logés. Jolanda maakt altijd eerst een proefwandeling om te kijken of het klikt met haar en met andere honden en hoe de hond zich gedraagt. Dit ging heel goed dus ik kon Sammy met een gerust hart achterlaten. In de twee weken dat hij er was heeft hij de tijd van zijn leven gehad! Lekker meerdere keren per dag wandelen in het bos waar ze vlakbij woont en spelen met andere honden. Normaal gesproken ging Sammy altijd naar mijn zus als wij weg zijn maar omdat dit nu niet kon moest ik op zoek naar een alternatief. Een pension leek mij niks omdat ik het niet fijn vind als Sammy ‘s nachts in een kennel moet slapen. Bij Jolanda leven de honden lekker in huiselijke sfeer en is er ook genoeg rust. Jolanda heeft de honden goed onder controle. En het leukste is nog dat je op Facebook alle avonturen kunt meelezen en -bekijken aangezien Jolanda prachtige verhalen over de honden en de roedel schrijft. Ze krijgt van mij dan ook een dikke 10!
Sammy, Whippet
Mannetje, 5 jaar en 10 maanden

Reactie Jolanda

Prachtige referentie! Bedankt!

Trudi
Uitlaatservice | 07-08-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Ivo
Logeren | 05-08-18

Geverifieerde beoordeling
Lotte een leuk weekend gehad en wij ook! We kijken uit naar de zomervakantie, wetende dat ze weer in de zorgzame handen is van Jolanda!
Lotte, Teckel
Vrouwtje, 7 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Lotte is ook een lieve meid en fijn om te zien hoe ze steeds sneller met nieuwe honden op haar gemak raakt.

Trudi
Logeren | 05-08-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Wat ben je toch een lieverd!

Augustine
Dagopvang | 04-08-18

Geverifieerde beoordeling
Finn, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden
Yvonne
Dagopvang | 02-08-18

Geverifieerde beoordeling
Jolanda is heel rustig, En dat geeft ze door aan Sieb. Ook leert zij hem om niet te trekken aan de riem Met een speciale lijn.
Sieb, Friese stabij
Mannetje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Jolanda

Layla en de rest van het roedel helpen goed mee met het doorgeven van de rust! Het is zo fijn om te zien hoe honden hier op hun gemak samen liggen te slapen. Dan weet ik dat ze zich ontspannen en veilig voelen. Mooi volgen aan de (slappe) trainingslijn is een van de eerste stappen om die rust en veiligheid op te bouwen. Honden komen dan al tot rust.

Patrick
Dagopvang | 28-07-18

Geverifieerde beoordeling
Aico, Appenzeller Sennenhond
Mannetje, 1 jaar en 4 maanden
Trudi
Uitlaatservice | 23-07-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Suus
Logeren | 14-07-18

Geverifieerde beoordeling
Bij Jolanda laten wij ons Ridgeback en Teckel met een gerust hart achter. Ze straalt zoveel.rust uit dat onze beide honden zich direct thuis voelden. Ze houdt rekening met de diverse karakters, leeftijden en formaten waardoor onze grote schat van bijna 11 haar rust krijgt terwijl onze jonge bengel van 6 zich heerlijk uit kam leven met de andere honden in het bos. Ik heb al 23 jaar honden maar nergens laat ik ze met zo'n vertrouwd gevoel achter als bij Jolanda. Ik geniet zorgeloos en weet dat mijn honden ook 'op vakantie' zijn.
Takkie, Kortharige dwergteckel
Mannetje, 7 jaar en 2 maanden
Shanti, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 11 jaar en 6 maanden

Reactie Jolanda

Wat een fijne referentie! Zo is het. Voor elk wat wils in de vakantieperiode bij mij.

Paulien
Logeren | 07-07-18

Geverifieerde beoordeling
Zo blij met Jolanda. Het is een gemakkelijke hond die thuis geen problemen veroorzaakt. We bedenken regelmatig moeilijke opdrachten om hem te laten voelen dat wij zijn baasjes zijn. Boef is een hond die graag speelt en heeft de neging dit af te dwingen. Bij Jolanda komt hij veel honden tegen en leert hij dat hij niet altijd zijn zin kan krijgen. . Perfect!
Boef, Riesenschnauzer
Mannetje, 4 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Geduld is voor hem en mij zo een goede kwaliteit om verder te ontwikkelen. Boef heeft ook al iets voorzichtiger leren spelen. Vooral Lucy was daarin een goed maatje.

Trudi
Logeren | 05-07-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Monique
Dagopvang | 04-07-18

Geverifieerde beoordeling
Aaro, Vizsla
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden
Monique
Dagopvang | 03-07-18

Geverifieerde beoordeling
Voor het was ik erg onrustig toen Aaro bij Jolanda was. Hij werd bij aankomst flink in zijn neus gebeten door Buda en daar was ik een beetje door van slag en ook niet blij mee. Maar mijn vertrouwen groeide met het uur. Dit komt echt door de rust die Jolanda, onder alle omstandigheden, weet te bewaren en die zij uitstraalt. Bij haar krijg je echt het gevoel 'het komt allemaal goed' en zo was het ook. Het is echt een paradijs voor de honden die met heel veel liefde en aandacht, onder toeziend oog van Jolanda, al snel op hun gemak zijn. Je laat je liefste viervoeter er met een gerust hart achter en terecht!!!!! Dankjewel alweer lieve hondenmama :-))))))))
Aaro, Vizsla
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Jolanda

Bedankt voor het vertrouwen Monique, zijn de afdrukken van Budha’s tanden al verdwenen? Rustig blijven is juist in zo’n situatie van belang. Gescheiden met een neutrale zone ertussen in was de rust ook zo weer terug in het roedel en kon Budha toch ook spelen met de Lucky en Layla en Boris en Spikey waar het wel goed mee kon. Alle hondjes hier zijn me lief, dus zorg ik ervoor dat ze met een goed gevoel hier kunnen zijn. Soms gaat dat vanzelf. Andere keren kost dat wat meer moeite. Liefs, Jolanda

Judith
Dagopvang | 02-07-18

Geverifieerde beoordeling
Altijd even aftasten in het begin, maar ik haalde een blije hond op na een lange, eerste dag bij Jolanda, dat zei voor mij voldoende.
Binta, Grote munsterlander
Vrouwtje, 1 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Ja, Binta is een vrolijke lieve meid, die eerst wat schuchter is en dan lekker los komt.

Trudi
Uitlaatservice | 02-07-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Ivo
Logeren | 01-07-18

Geverifieerde beoordeling
Gewoon weer top! Lotte lekker gelogeerd en wij dagje weg zonder schuldgevoel. Lotte was weer in de beste handen en zij aan zij met andere hondjes. Snel weer opnieuw.
Lotte, Teckel
Vrouwtje, 7 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Bedankt

Ingrid
Dagopvang | 27-06-18

Geverifieerde beoordeling
We zochten voor de vakantie een adres voor onze Labrador Noor. Het is de eerste keer dat we haar niet meenemen dus dat was wel een dingetje. Jolanda heeft alle tijd voor ons genomen. Tijdens een gezamenlijke wandeling liet ze haar liefde voor en kennis over honden zien. Daarna volgde een proefdagje, zowel voor Jolanda om Noor te leren kennen, als voor ons . Daaruit blijkt ook dat ze het serieus aanpakt. Bij het ophalen keek Noor niet op of om, ze was heerlijk op haar gemakje. Wij laten Noor met een gerust hart achter bij Jolanda en haar hond.
Noor, Labrador retriever
Vrouwtje, 3 jaar

Reactie Jolanda

Fijn dat Noor zo gelijkmatig blijft. Kenmerk van een gebalanceerde hond!

Savannah
Dagopvang | 19-06-18

Geverifieerde beoordeling
Jackie, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 11 maanden
Daniël
Logeren | 18-06-18

Geverifieerde beoordeling
Veel aandacht voor de honden, en het is ook leuk om te zien dat ze elke dag foto’s en filmpjes van je hond maakt.
Max, Foxterrier
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden
Trudi
Dagopvang | 15-06-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Ivo
Dagopvang | 14-06-18

Geverifieerde beoordeling
Lotte is nog niet opgehaald maar we weten nu al hoe de dag verlopen is. Geweldig om door de dag heen diverse Facebook berichten te zien waaruit blijkt dat Lotte een fantastische dag beleeft!! Het feit dat we voorafgaand aan de eerste oppasdag al kennis gemaakt hadden met Jolanda en dat we direct meerdere boekingen gedaan hebben spreekt mijns inziens uit dat er enorm veel vertrouwen en rust geboden word! Onze hond laten we zeker niet bij iedereen zomaar achter, maar bij Jolanda weten we dat Lotte een hele leuke dag tegenoet kan zien! Het feit dat ze ook met andere honden in aanraking komt en dat Jolanda meer doet dan alleen oppassen geeft ons een dusdanig fijn gevoel dat we in de toekomst zeer zeker nog veelvuldig gebruik blijven maken van de geboden diensten.
Lotte, Teckel
Vrouwtje, 7 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Bedankt voor het vertrouwen!

Frank
Dagopvang | 13-06-18

Geverifieerde beoordeling
Het was de eerste keer dat we onze Vin een hele dag bij Jolanda brachten. Ons vertrouwen is zò groot in haar dat we (met name ik) haar met een gerust hart achter lieten., Voor Frenk was het bij de proefwandeling al duidelijk dat het allemaal snor zat: eitje! We zijn zo blij dat Jolanda op ons pad is gekomen. Waren er maar meer mooie mensen zoals haar, dan was er geen oorlog in Syrië, en........ We hopen dan ook dat Vin nog heel vaak bij haar mag logeren. Hij heeft vandaag alleen heel veel last van.....Liefdesverdriet! Hij mist zijn mooie Julia, of ook misschien Layla en Jolanda? Lieve Jolanda, heel hartelijk dank voor een hele mooie ervaring en tot snell
Vinnie, Lakeland terrier
Mannetje, 5 jaar

Reactie Jolanda

Bedankt!

Augustine
Logeren | 10-06-18

Geverifieerde beoordeling
Finn heeft een heerlijk weekend gehad bij Jolanda. Wandelen, spelen, socialiseren met heel veel aandacht en liefde. Bewonderenswaardig hoe Jolanda met alle honden omgaat
Finn, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Jolanda

Dank je wel Augustine. Het is iedere keer met honden die elkaar voor het eerst treffen opnieuw even zoeken hoe de dynamiek het beste verloopt, maar ik heb het steeds sneller in de gaten en dan hebben we het gewoon fijn samen. Zorgen dat iedereen, inclusief ik, de ruimte krijgt om ook bij zichzelf te kunnen blijven, dan kan er in de tussentijd gespeeld worden met elkaar.

Monique
Dagopvang | 06-06-18

Geverifieerde beoordeling
Aaro, Vizsla
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden
Familie
Dagopvang | 05-06-18

Geverifieerde beoordeling
Lotje was vandaag voor het eerst bij Jolanda. Ze heeft duidelijk genoten tussen de roedel oppashondjes van Jolanda. Ze zijn heerlijk gaan wandelen en Jolanda heeft filmpjes en foto's geplaatst op Facebook zodat ik kon zien dat onze pup het goed naar de zin heeft, dat werkt voor mij ook veel lekkerder. Dank je wel ????
Lotje, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 1 jaar

Reactie Jolanda

Met veel liefde en plezier gedaan. Lotje lag ook heerlijk naast me in het gras na te genieten.

Chris
Logeren | 04-06-18

Geverifieerde beoordeling
Ollie, Engelse cocker spaniel
Mannetje, 3 jaar en 9 maanden
Loes
Dagopvang | 03-06-18

Geverifieerde beoordeling
Nova, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 3 maanden
Trudi
Uitlaatservice | 01-06-18

Geverifieerde beoordeling
Geweldig
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Trudi
Uitlaatservice | 31-05-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Heleen
Logeren | 30-05-18

Geverifieerde beoordeling
Jula, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 10 maanden
Augustine
Dagopvang | 28-05-18

Geverifieerde beoordeling
Finn heeft een heerlijke dag gehad bij Jolanda. Heel blij dat we haar gevonden hebben!!
Finn, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Jolanda

Ik ook. Blij met Finn, de lieverd!

Trudi
Uitlaatservice | 26-05-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Annemiek
Dagopvang | 21-05-18

Geverifieerde beoordeling
Tijdens onze vakantie in Limburg zochten wij voor 1 dag een oppas voor onze hond Timo vanwege ons bezoek aan Mondo Verde waar geen honden worden toegelaten. Via Petbnb kwamen wij in contact met Jolanda. Ondanks dat er vanwege de afstand tussen onze woonplaatsen geen "live" kennismaking plaats kon vinden was Jolanda bereid om de opdracht aan te nemen. Kort voor de geplande datum trad er een weersverandering op en hebben wij Jolanda gevraagd of zij een dag eerder op Timo kon passen. Dit kon geregeld worden...! Timo werd bij aankomst direct overgenomen voor een wandeling met 2 andere honden. Toen wij hem 's middags op kwamen halen kwamen zij terug van de middagwandeling. Tijdens de oppas-dag kregen wij nog -heel lief- een foto toegestuurd. Voor ons was het een topdag en volgens ons voor Timo eveneens! Jolanda is in onze ogen een Topper!!!
Timo, Kruising
Mannetje, 4 jaar en 10 maanden

Reactie Jolanda

Mooie beoordeling! Op Facebook kun je onder mijn naam nog meer foto’s vinden van de dag die Timo hier beleefd heeft. Hij is altijd weer welkom. Ook een foto van Mondeo Verde ;-)

Trudi
Uitlaatservice | 18-05-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Bedankt!

Paulien
Logeren | 09-05-18

Geverifieerde beoordeling
Onze Boef is een vrolijke Frans. Enigszins verwend, ik weet het. We gaan zelden zonder hem op vakantie omdat we zelf iedere dag flink met hem lopen. Wij moeten er niet aan denken dat hij in een hok moet zitten en zijn behoefte moet doen op een wei. Dat doet hij ook niet’. Jolanda gaat regelmatig wandelen, kijkt goed naar het temperament en zorgt dat alle honden voldoende aandacht krijgen. De foto’s en filmpjes op FB zorgen ervoor dar wij af en toe verliefd naar ons beest kijken en ons de zekerheid geven dat ook Boef het naar zijn zin heeft. Top!!!
Boef, Riesenschnauzer
Mannetje, 4 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Super bedankt!

Chris
Logeren | 06-05-18

Geverifieerde beoordeling
Ollie, Engelse cocker spaniel
Mannetje, 3 jaar en 9 maanden

Reactie Jolanda

Bedankt! Knuffels voor Ollie!

Trudi
Uitlaatservice | 01-05-18

Geverifieerde beoordeling
Geweldig!!!!
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Fijn!!

Nicole
Logeren | 30-04-18

Geverifieerde beoordeling
Onze Arko (Duitse Staande, 11 jaar oud) is afgelopen vrijdag bij Jolanda geweest voor een 'proef logeerpartij' en dat ging super. We werden op de hoogte gehouden door foto's, filmpje en een verslag. We kijken uit naar de zomer waar Arko een hele week bij Jolanda verblijft en gaan met een gerust hart een weekje met vakantie.
Arko, Duitse staande hond
Mannetje, 12 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Bedankt, Arko is ook een mooie statige heer in de omgang!

Augustine
Dagopvang | 24-04-18

Geverifieerde beoordeling
Was de eerste keer,maar ik had er een goed gevoel bij. Finn maakte een relaxte indruk
Finn, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Jolanda

Fijn, Finn was ook relaxed!

Trudi
Uitlaatservice | 23-04-18

Geverifieerde beoordeling
Geweldig!!!
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden
Trudi
Uitlaatservice | 23-04-18

Geverifieerde beoordeling
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Graag gedaan! En bedankt nogmaals namens de honden voor het heerlijke kussen.

Monique
Dagopvang | 08-04-18

Geverifieerde beoordeling
Aaro, Vizsla
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Jolanda

<3 (hartje)

Ger
Logeren | 08-04-18

Geverifieerde beoordeling
Flynn, was de eerste keer voor een nachtje bij Jolanda om te kijken of het goed uitpakt met oppas en andere logé hondjes. Aan de eerste kennismakingswandeling een aantal dagen eerder, hielden we reeds een positief gevoel over. De rust en de kennis die ze uitstraalde i.c.m. de constante alertheid gaven ons toen het vertrouwen om het testlogeren te proberen. Ook dit experiment is naar onze volledige tevredenheid verlopen. Als heel positief hebben we de, ongevraagde, extra info over het wel en wee tijdens de logeerpartij ervaren. Al met al, voor ons de bevestiging dat we ons vierpotig gezinslid met een gerust hart op vakantie kunnen laten gaan op een deskundig adres met veel mensen- en hondengevoel. Maryjes en Ger
Flynn, Kooikerhondje
Mannetje, 13 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Met liefde gedaan en bedankt voor de mooie feedback!

Trudi
Uitlaatservice | 07-04-18

Geverifieerde beoordeling
Voor mij is Jolanda ideaal. Ze houdt zich fantastisch aande afspraken en je kunt met haar overleggen.
Charlie, Labrador retriever
Mannetje, 8 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Fijn om te horen Trudi. Charlie is ook een schat!

Frank
Logeren | 02-04-18

Geverifieerde beoordeling
Fijne huiselijke omgeving voor onze Loco, waar hij fijn in klein ’roedel’-verband vertoeft en op pad gaat.
Loco, Kruising
Mannetje, 15 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

En een welkome aanvulling is!

Monique
Dagopvang | 31-03-18

Geverifieerde beoordeling
Aaro, Vizsla
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden
Liliana
Logeren | 23-03-18

Geverifieerde beoordeling
Loco heeft het aardig naar z'n zin gehad bij Jolanda en de andere honden. Wij vonden het met name erg fijn dat we af en toe foto's of filmpjes konden zien op FB die dan gemaakt werden van zowel de wandelingen in het bos als de rustmomenten in Jolanda's huis. Loco mag vaker bij Jolanda en Layla logeren als wij er eens tussenuit moeten.
Loco, Kruising
Mannetje, 15 jaar en 1 maand

Reactie Jolanda

Van harte welkom want Loco is een fijne stabiele man.

Monique
Dagopvang | 21-03-18

Geverifieerde beoordeling
Aaro, Vizsla
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden
Corinne
Logeren | 16-03-18

Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over het logeerpartijtje van Zef bij Jolanda! Erg leuk om de verhalen en foto’s te lezen en te zien tijdens je vakantie. Zo blijf je goed op de hoogte van het wel en wee van je viervoeter!
Zef, Labrador retriever
Mannetje, 2 jaar en 2 maanden

Reactie Jolanda

Met plezier met Zef kennis gemaakt, verheug me al op de volgende keer. Dan is Aaro er ook weer!

Monique
Dagopvang | 15-03-18

Geverifieerde beoordeling
Aaro, Vizsla
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden
Monique
Dagopvang | 07-03-18

Geverifieerde beoordeling
Het was weer een leerzame dag voor Aaro, en voor zijn baasje :-) Jolanda is meer dan een lieve oppas.........:-)
Aaro, Vizsla
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Jolanda

En jij een betrokken bazin!

Peter
Logeren | 03-03-18

Geverifieerde beoordeling
Bij Jolanda voelt Kinky zich prettig en thuis, en ook krijg ik regelmatig tips over Kinky mee naar huis. Liefde voor de honden en deskundigheid. Een topper
Kinky, Kruising
Vrouwtje, 9 jaar en 10 maanden

Reactie Jolanda

Bedankt!

Monique
Dagopvang | 21-02-18

Geverifieerde beoordeling
Aaro is 16 maanden en nog nooit bij mij weg geweest. Maar vandaag ging hij naar Jolanda. Ik had bij de proefwandeling met Jolanda al gelijk een goed gevoel en dat is meer dan bevestigd. Bij Jolanda is elke hond uniek en niet het zoveelste nummer. Met heel veel aandacht en kennis observeert zij en verwoord zij. Dat doet ze op een hele natuurlijke manier en je kunt de verhalen over je hond volgen op facebook. Ook kreeg ik een leuk filmpje waarop te zien was hoe fijn Aaro het had samen met zijn vriend Bootz. Dus het is geen gouden oppas maar briljant :-) Aaro zal nog vaak gaan genieten van de gezellige hartelijke sfeer bij Jolanda.
Aaro, Vizsla
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Jolanda

Met liefde kijk ik naar al die trouwe hondenharten die zo graag het beste voor hun baasje willen. Daar help ik ze graag bij!

Juliette
Logeren | 18-02-18

Geverifieerde beoordeling
Sammie is een kleine week bij Jolanda geweest. Via Facebook konden we zien en lezen hoe het ging. Hij heeft heerlijk kunnen ravotten met andere honden. Tijdens het verblijf waren er steeds ook andere honden. Voor Sammie heel leuk, omdat hij erg speels is. Jolanda corrigeert indien nodig en dat is prima. Bedankt voor de goede zorgen, Jolanda.
Sammie, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 9 maanden
Bonnie
Dagopvang | 12-02-18

Geverifieerde beoordeling
Super oppas! En een plek waar ik van weet dat mijn hondje t daar goed heeft en ik haar met een gerust hart kan achterlaten en weer vrolijk kan ophalen!
Lila, Franse bulldog
Vrouwtje, 1 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Lief!

Esther
Logeren | 07-02-18

Geverifieerde beoordeling
Lieve Jolanda, dank je voor alle goede zorgen voor Pippa! We kunnen haar met een gerust hart bij je achterlaten, omdat we weten dat ze het goed heeft bij jou en Layla. Hartelijke groet, Esther
Pippa, Podenco ibicenco
Vrouwtje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Jolanda

Lief!

Heleen
Logeren | 27-12-17

Geverifieerde beoordeling
Lieve oppas, waar je je hond met gerust hart naar toe kunt brengen. Zeer goede verzorging en er wordt regelmatig een flinke wandeling met de hond gemaakt.
Jula, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 10 maanden

Reactie Jolanda

Jula is ook al helemaal kind aan huis. Komt haar knuffels halen en snurkt er vrolijk op los.

Heleen
Logeren | 16-12-17

Geverifieerde beoordeling
Jolanda is een geweldige oppas voor onze hond. Ze verzorgt Jula heel goed, is heel lief voor haar en wandelt flink met haar. Jula is ook graag bij haar thuis. Jolanda heeft zelf een golden retriever, waar Jula ook fijn mee kan spelen. Ik kan haar echt aanbevelen als oppas.
Jula, Labrador retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 10 maanden

Reactie Jolanda

Bedankt!

A.g.e
Dagopvang | 20-11-17

Geverifieerde beoordeling
Luca was vandaag de eerste keer bij Jolanda en dat is zeer goed bevallen. Jolanda gaf me meteen het vertrouwen dat Luca bij haar in goede handen was. Ik werd op de hoogte gehouden met leuke foto's. Ze was kapot toen we thuis kwamen , zoveel nieuwe indrukken. Ze is moe en voldaan in slaap gevallen. Als ik weer een oppas nodig heb breng ik haar zeker weer bij Jolanda en haar lieve hond Layla
Luca, Nova scotia duck tolling retriever
Vrouwtje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Jolanda

Bedankt. Luca is een schatje en altijd weer welkom.

Fiona
Logeren | 20-10-17

Geverifieerde beoordeling
Jolanda is lief en geduldig. Ik vertrouw Pablo graag aan haar toe. Zo leuk om via haar foto's en berichtjes te zien en lezen hoe het met onze pub gaat!
Pablo, Border collie
Mannetje, 1 jaar en 7 maanden

Reactie Jolanda

Ik ben ook benieuwd om te horen of en indien ja hoe Pablo zich anders is gaan gedragen. Ik heb hem met veel plezier te logeren gehad. Hij mag altijd terugkomen!

Nicole
Logeren | 26-09-17

Geverifieerde beoordeling
Jolie, Kruising
Vrouwtje, 6 jaar en 1 maand
Jean
Logeren | 24-09-17

Geverifieerde beoordeling
Lieve vrouw en goed voor de honden.
Storm, Epagneul breton
Mannetje, 11 jaar en 6 maanden

Reactie Jolanda

Lief van je. Bedankt!

Carmen
Dagopvang | 11-09-17

Geverifieerde beoordeling
Pablo, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 6 maanden
Carmen
Dagopvang | 29-08-17

Geverifieerde beoordeling
Pablo, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 6 maanden
Monique
Logeren | 27-08-17

Geverifieerde beoordeling
Wederom zeer tevreden over Jolanda. 3 weken is onze lieve labrador nu bij haar geweest tijdens onze vakantie. Al 2x eerder is hij daar geweest voor een weekend. Ze heeft een hart van goud en onze lieve Bootz laten we met een gerust hart bij haar achter. Leuke fotos en filmpjes krijgen we geregeld toegestuurd en je krijgt meteen antwoord als je vragen hebt over hoe het gaat. Kortom....als je op zoek bent naar een oppas met een liefde voor honden dan ben je hier aan het juiste adres. Thanx Jolanda????
Bootz, Labrador retriever
Mannetje, 3 jaar en 5 maanden

Reactie Jolanda

Met liefde opgepast op jullie schat van een jongen. Van harte welkom anytime.

Maria. MARJO
Logeren | 06-08-17

Geverifieerde beoordeling
Calum , Golden retriever
Mannetje, 14 jaar
Jaro, Labrador retriever
Mannetje, 11 jaar en 4 maanden
Esther
Logeren | 20-07-17

Geverifieerde beoordeling
Pippa heeft genoten van haar vakantie bij Jolanda. Ze is zekerder geworden en ze luistert zelfs beter. Dank je, Jolanda en Layla!
Pippa, Podenco ibicenco
Vrouwtje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Jolanda

Met liefde gedaan. Ook namens Layla en Lucky, die de speelse meid meteen misten.

Roy
Logeren | 25-06-17

Geverifieerde beoordeling
Voor de 2e keer is Budha bij Jolanda en Layla op vakantie geweest. En net zoals vorig jaar, is ons en Budha dat super goed bevallen. Het is niet alleen een opvang voor Budha, maar eigenlijk een tweede moeder die hem "weer" :) opvoed en vertroeteld. En je krijgt er ook altijd super goed advies wat betrekking heeft met de opvoeding van Budha. Dus wat ons betreft willen wij het liefst deze 2 kanjers behouden als oppassers voor ons mannetje Budha. Liefs en een dikke knuffel van, Roy, Marian en Budha Tot gauw xxx
Budha, Pittbull Terrier
Mannetje, 5 jaar en 6 maanden
Jessica
Logeren | 22-05-17

Geverifieerde beoordeling
Lucky was 1 week op loge en heeft zich meer dan goed geamuseerd. Met een zeer goed gevoel achter kunnen laten. En kreeg veel fotos en berichtje gestuurd. Zeker aan te raden. En vooral ook zelf veel geleerd en tips gekregen!
Lucky, Mopshond
Mannetje, 2 jaar en 2 maanden
Juliette
Dagopvang | 12-05-17

Geverifieerde beoordeling
Jolanda is een fijne, warme vrouw waar ik me meteen bij op mijn gemak voelde en mijn hond Jimmie ook. Jimmie gaat er elke week een dag naartoe en speelt dan heerlijk met Layla, de hond van Jolanda. Jolanda straalt rust uit en heeft ook duidelijk overwicht over de honden zonder haar stem te verheffen. Sinds kort heb ik een 2e hond, zij is gisteren ook meegegaan en ook dat is prima gegaan. Tussendoor plaatst Jolanda foto's op Facebook waardoor je op de hoogte blijft van het wel en wee van je hond (en), ook erg fijn! Ik laat mijn honden met een heel gerust gevoel achter bij Jolanda!
Jimmie , Kruising
Mannetje, 4 jaar en 3 maanden
Thijs
Logeren | 09-05-17

Geverifieerde beoordeling
Jolanda is heel vriendelijk en onze hond is goed verzorgd door haar. Onze jonge hond heeft het goed gehad en veel geleerd van haar hond.
Lucy, Welsh corgi cardigan
Vrouwtje, 2 jaar en 7 maanden
Maria. MARJO
Logeren | 02-04-17

Geverifieerde beoordeling
Jolanda is de rust zelve en straalt dit ook uit. Lijkt me heerlijk voor de honden. Maar ze heeft ook haar grenzen en dat hebben honden nu eenmaal nodig. Een echte roedel- leidster. Wij hadden een heel goed gevoel toen we honden hadden afgehaald.ze waren gewoon zoals altijd. Super...
Calum , Golden retriever
Mannetje, 14 jaar
Jaro, Labrador retriever
Mannetje, 11 jaar en 4 maanden
Wilma
Logeren | 19-03-17

Geverifieerde beoordeling
Het "logeerpartijtje" bij Jolanda en Layla is Joy weer heel goed bevallen. Er zullen er nog meerdere volgen! ????
Joy , Kruising
Vrouwtje, 6 jaar en 5 maanden
Suus
Logeren | 06-03-17

Geverifieerde beoordeling
Ik had last minute opvang nodig voor mijn Teckel en Rhodesian Ridgeback. Paniek want waar vind je zo snel iemand die je je dieren toevertrouwd? Mijn RR is namelijk geen allemansvriend. Ze is erg gereserveerd naar vreemden. Via een kennis kwam ik bij Jolanda tererecht. De dag erna kennisgemaakt. Heerlijke lange wandeling gemaakt samen met onze honden. Het klikte direct en de tijd vloog. Jolanda heeft duidelijk oog voor de lichaamstaal van honden en had ook mijn honden snel door. Met een gerust hart heb ik mijn schatten bij haar achtergelaten. De zelfde middag stuurde ze al foto's van mijn honden, heerlijk genietend van een wandeling en daarna lekker relaxed bij haar thuis. Wat heerlijk om op afstand te zien dat mijn lieve schatten zo genoten. Na 4 dagen werd ik begroet door vrolijke en relaxte honden. Groot was mijn verbazing toen onze gereserveerde Ridgeback dame Jolanda bij het afscheid uitgebreid kwam knuffelen. Jolanda gaat ons zeker weer terug zien!
Takkie, Kortharige dwergteckel
Mannetje, 7 jaar en 2 maanden
Shanti, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 11 jaar en 6 maanden
Wilma
Logeren | 18-02-17

Geverifieerde beoordeling
Jolanda is een zeer hartelijke vrouw die dichtbij mens en dier staat. Voor de kennismaking neemt zij ruimschoots de tijd voordat er besloten wordt om de hond op te vangen. We zijn met haar hond Layla en mijn hond Joy gaan wandelen zodat ze elkaar leren kennen. Na ongeveer 2 weken heeft Joy een hele dag, nacht en ook de volgende dag bij Jolanda en Layla gelogeerd en zijn er flinke wandelingen gemaakt. Dit is voor alle partijen zeer goed bevallen, en zeker voor herhaling vatbaar. Wat ook heel fijn is, is dat Jolanda tussentijds foto's maakt en je zo op de hoogte houdt over hoe het met je hond gaat. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat ik op vrij korte termijn opvang nodig had voor Joy en dit binnen een dag was geregeld. Daarnaast is Jolanda een ervaren hondenbaasje die zich verdiept in het gedrag van een hond. Een volgende logeer afspraak is inmiddels gemaakt.
Joy , Kruising
Vrouwtje, 6 jaar en 5 maanden
Monique
Logeren | 31-12-16

Geverifieerde beoordeling
Alweer bedankt voor de goede zorg van Bootz. Kunnen altijd met een gerust hart op vakantie. Groetjes Monique en John ????
Bootz, Labrador retriever
Mannetje, 3 jaar en 5 maanden
Roy
Logeren | 10-09-16

Geverifieerde beoordeling
Vandaag onze hond Budha opgehaald bij een echte topper van een hondenoppas. Layla de hond van Jolanda heeft ook de nodige tijd en energie gegeven voor het Budha een leuke week te geven. Beide zijn zo liefdevol geweest voor ons manneke, hebben ons constant op de hoogte gehouden met leuke foto's en anekdotes. Dit was voor ons de eerste keer dat we Budha naar een oppas brachten. Maar we hadden meteen al naar ons eerste gesprek en wandeling een goed gevoel over Jolanda en Layla. Ik kan het iedereen aanraden om zijn hond bij haar onder te brengen. Wij zeer zeker wel. Voor ons gaat dat de eerst volgende keer dat we op vakantie of een paar daagjes weg willen gebeuren. Recht uit ons hart.......dankjewel lieve Jolanda en Layla xxx
Budha, Pittbull Terrier
Mannetje, 5 jaar en 6 maanden
Monique
Logeren | 04-09-16

Geverifieerde beoordeling
Een hele fijne oppas. Jolanda houdt je op de hoogte hoe alles verloopt via app en foto's, iets dat natuurlijk super is als je hond voor de eerste keer naar een oppas gaat. Onze labrador is moeilijk in het juiste contact maken met honden maar haar golden retriever Laila is een echte roedelleider en neemt de taak van opvoeder heel serieus, met als resultaat dat onze labrador nu mooi rustig contact maakt met andere honden en ze niet meer in de nek springt. We gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Jolanda. Echt super!!! Als je met een gerust hart je hond wilt onderbrengen voor een paar dagen of vakantie dan ben je hier op het juiste adres! Jolanda bedankt voor alles. Monique & John
Bootz, Labrador retriever
Mannetje, 3 jaar en 5 maanden
Ronald
Logeren | 31-08-16

Geverifieerde beoordeling
Bonsai, Kruising
Mannetje, 3 jaar en 3 maanden
Kirk
Logeren | 16-08-16

Geverifieerde beoordeling
When I parked outside Harley couldn't wait to see Jolanda and her dog. Harley ran to her door wagging her tail. She acted like she was the one going on vacation! Your dog will love it at Jolanda's
Harley, Labrador retriever
Vrouwtje, 10 jaar en 4 maanden
Kirk
Logeren | 24-07-16

Geverifieerde beoordeling
Very loving and professional care! Our dog enjoyed the walks and Jolanda's dog is now her best friend. Jolanda is the best!
Harley, Labrador retriever
Vrouwtje, 10 jaar en 4 maanden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten