dogsize3 dogsize2 dogsize1 dogsize4 baby girl cigarette

Over mij

30 jaren ervaring

De vrolijke vierpoters in Landgraaf

Als je onder foto's bij mij Facebook account Jolanda Gerbecks kijkt dan kun je, naast de foto’s en referenties hier, zien met welke honden ik al allemaal gewend ben om logeerpartijtjes te organiseren. De meeste zijn lieverds en sociaal.
Ik heb een natuurlijk evenwicht op honden en mijn eigen teef Layla (Golden retriever) heeft dat ook. Er zijn vrijwel altijd meerdere logeerhonden tegelijkertijd aanwezig en er ontstaan soms leuke vriendschappen onderling.

Ik maak altijd eerst een proefwandeling en spreek vervolgens een (te boeken) proefdag met je af. Daarna kun je daar waar ik beschikbaar ben op de kalender boeken wanneer je wilt.

Mijn vaste gasten mogen me ook benaderen op het moment dat mijn agenda hier op geblokkeerd staat. Op deze dagen geef ik training op locatie of thuis en heb ik zelf oppas aan huis. Meestal kan een vaste logee er dan nog wel bij.

Honden met gedragsproblemen kunnen ook bij me overnachten, agressieve en aan de lijn uitvallende honden niet.

Is gedragscorrectie of zindelijkheidstraining nodig dan bereken ik een extra toeslag tussen 50% en 100%. Omdat ik altijd eerst een proefwandeling maakt kan ik je aan het einde van de wandeling vertellen of dit het geval is.
Op feestdagen reken ik een toeslag van 100% op het normale tarief en op de dagen van oud op nieuw logeren kost € 50,- extra.

Lees ook mijn PUPPY BOOTCAMP service aansluitend op deze advertentie!

Ik woon vlak bij het losloop gebied Kappelerbos en naast de Brunssumse hei en geniet dagelijks van een tweetal lange wandelingen. Buiten kunnen de honden doorgaans los en rennen en spelen ze met elkaar. Binnen in huis is het meestal rustig en liggen de honden lekker te snurken.

Dat ze graag komen is duidelijk als ze bij het tweede bezoek naar mijn voordeur toetrekken. Dat doen ze namelijk allemaal!

Speciale PUPPY service.

PUPPY Bootcamp

Sinds 20 augustus Is Rosa een lieve labrador meid, op 26 juni geboren, bij mij haar leven door aan het brengen.

Je wilt graag een pup, maar je kunt geen maand(en) de tijd nemen, of hebt andere beperkingen die het bemoeilijken om de pup zindelijk te maken en daarvoor ook ’s nachts op te staan? Je hebt geen gebalanceerde honden in je buurt om je pup verder mee te socialiseren?
Sinds kort bied ik naast mijn reguliere oppasservice voor honden bij PetBNB een puppy bootcamp aan. Ik ruim dan met liefde de plas en poep van je nieuwe gezinslid voor je op.

Naast de zindelijkheidstraining wordt je pup in huiselijke kring gesocialiseerd in het omgaan met andere honden, groot en klein, jong en oud. De honden die hier zijn, Layla mijn eigen Golden Retriever en de andere oppashonden via PetBNB zijn allemaal al gesocialiseerd en krijgen voldoende aandacht, maar vooral ook ontspanning tijdens hun verblijf hier. Je pup leert slapen in en genieten van de rust in de bench.

Is je hond in balans en (bijna) volwassen dan is een kussen vaak voldoende en kun je ervoor kiezen om geleidelijk aan de bench achterwege te laten. Mits je hond dat fijn vindt.

Tevens start ik al met het leren volgen aan een ontspannen trainingslijn (niet trekken) en de commando’s;
volg, zit, af, blijf en kom.
Daar gebruik ik ook handbeweging bij, zodat als je hond ook op je beweging reageert. Uiteraard leer ik je die handbewegingen ook aan.

Bij correcties gebruik ik nee (= niet aan beginnen) en (is) klaar (= stoppen met onwenselijk gedrag).
Net als de moederteef pak ik ze zachtjes in het nekvel als ze erg ondeugend zijn of opspringen of tik ik ze daar of in de flank met twee vingers aan.

Een uitbundig “Goed zo”, volgt als de pups iets positiefs doen. Hierbij gebruik ik oogcontact maken, duidelijke lichaamstaal en stem. Regelmatig knuffel ik de honden en beloon ik ze met een aai als ze iets goeds doen.

Uiteraard is er ook tijd voor het maken van een warme verbinding met je hond bij mij thuis en tijdens de (korte) wandelingen. In overleg kan je pup op je vrije dagen ook al met je mee naar huis.

Zodra je pup zindelijk is kan de definitieve overdracht plaatsvinden en komt je nieuwe huisgenoot naar je toe. Tegen die tijd ga je zelf starten met een puppy training om zo je verbinding met je eigen hond te versterken.

Het duurt gemiddeld 8 weken voordat je pup zindelijk is. ’S Nachts zet ik de wekker om je pup in het begin uit te laten. Overdag begin ik met gemiddeld elke twee uur, voor en na het spelen of het eten en zodra de pup het aangeeft.

Wil je weten wat je van mij in de omgang met je pup kunt verwachten?
Kijk dan o.a. bij mijn referenties hier of op mijn Facebook account Jolanda Gerbecks.

Een van de vaakst gebruikte woorden in de referenties is rust.

In de stress van het westerse leven merk ik dat onze honden vaak moeite hebben met ontspannen.

Zowel tijdens het wandelen als thuis. Omdat ik zelf een kalme aard heb en mijn Golden retriever teef Layla ook, helpen we de honden in ons roedel om deze onrust los te laten. Dat is in de afgelopen jaren bij regelmatige “gasten” ook zichtbaar gebeurt en zo helpen deze vaste gasten ook al mee in het goede voorbeeld geven. Ook tijdens het spelen onderling wordt er gezorgd voor lief zijn voor elkaar en gestopt zodra er te ruw gespeeld wordt.

Op Facebook plaats ik vrijwel dagelijks foto’s en verhalen van en over de honden onder mijn eigen naam Jolanda Gerbecks. Ook daar kun je een goede indruk krijgen wat je van mijn hondenzorg kunt verwachten.

Op mijn gangbare tarieven op www.petbnb.nl bereken ik een toeslag van 100% voor deze service. Vast bedrag per maand is € 899,- (20% korting) plus kosten voor voeding in overleg.

Ik reken op serieuze kandidaten, die ook na de overdracht zich blijvend inzetten voor het verder opvoeden van een gebalanceerde hond. Eventueel kan ik ook ingeschakeld worden bij dit natraject of het voortraject, dat wil zeggen de keuze en aanschaf van een bij jouw situatie passende hond, of het vinden van een goede hondenschool. Prijs daarvan is afhankelijk van mijn tijdsinspanning in het traject. Uurtarief € 35,-


PS. Uiteraard hoop ik na de overdracht tijdens dagopvang of vakanties de honden weer terug te mogen zien.

PPS. Tevens ben ik bereid om de hond bij ernstige ziekte of overlijden van de eigenaar (tijdelijk) thuis op te nemen. Hier worden indien wenselijk aparte afspraken over gemaakt.

PPPS Voor zeer gemotiveerde gezinnen en mensen of kinderen met een zorgbehoefte kan indien nodig een (aanzienlijke) reductie aangeboden worden.

Aanbevolen hondenschool in Maastricht www.animalsfaith.nlOverige vaardigheden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Jolanda's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Jolanda past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes

Jolanda op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Boekingen: 430
Vaste gasten: 55
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Jolanda's woning

Huis
Tuin met hek
Er wordt in huis gerookt
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 2 honden
Jolanda's honden
Layla
Golden retriever, Vrouwtje
9 jaar en 2 maanden
Rosa
Labrador retriever, Vrouwtje
9 maanden

Als jouw hond bij Jolanda in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

145 beoordelingen
Monique
Dagopvang | 24-04-19

Geverifieerde beoordeling
Joep zijn eerste uitje naar Jolanda is hem, maar ook ons super goed bevallen. Gelukkig, want je weet nooit hoe het gaat lopen ! Een pluim voor Jolanda. En natuurlijk ook voor Layla en Rosa.
Joep, Labrador retriever
Mannetje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Jolanda

Fijn om te horen, een dikke knuffel aan jullie grote schoothond.

Ellen
Dagopvang | 22-04-19

Geverifieerde beoordeling
Marley kwam weer heerlijk moe en voldaan thuis. Ze heeft net als wij een fijne 2de paasdag gehad ????
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Jolanda

Het was weer een hondenfeestje! Zeker veel plezier gehad met Boris erbij als vriendje. Favoriet bleef Rosa toch.

Augustine
Dagopvang | 17-04-19

Geverifieerde beoordeling
Finn stormt naar binnen en blaft enthousiast naar de aanwezige honden dat hij er is. Dat zegt al genoeg. Het is heel erg leuk om de mooie foto’s en de uitgebreide verslagen van Jolanda te zien en te lezen. Ik ben heel blij dat ik Finn met een gerust hart bij haar kan afleveren!
Finn, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Jolanda

Voor de liefde voor honden! Dit plezier.

Dejan
Uitlaatservice | 17-04-19

Geverifieerde beoordeling
Max, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 6 maanden
Ellen
Dagopvang | 15-04-19

Geverifieerde beoordeling
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar en 2 maanden

Reactie Jolanda

Weer bedankt!!

Ger
Logeren | 12-04-19

Geverifieerde beoordeling
Na de ervaring van de eerste logeerpartij van onze hond, hebben we hem met een goed gevoel weer bij Jolanda achtergelaten. Het feit dat ze ons steeds op de hoogte houdt hoe het met onze hond gaat is bijzonder plezierig. Het draagt enorm bij aan de gemoedsrust van de baasjes. Ook kun je zien dat je hond zich prima op zijn gemak voelt. Hartelijk dank hiervoor en tot een volgende keer.
Flynn, Kooikerhondje
Mannetje, 13 jaar en 3 maanden

Reactie Jolanda

Graag gedaan, Flynn voelt zich inmiddels ook lekker thuis hier. Knuffel voor hem!

Frauke
Dagopvang | 04-04-19

Geverifieerde beoordeling
Jolanda is een heel fijn persoon, ze gaat super met de honden om en heeft heel veel kennis over de omgang van de honden onderling. We brengen onze hondjes met een heel fijn en vertrouwd gevoel naar haar toe.
Puk, Maltezer
Vrouwtje, 9 jaar en 3 maanden
Pip, Boomer
Vrouwtje, 2 jaar en 8 maanden

Reactie Jolanda

Hartstikke bedankt voor deze fijne feedback!

Marije
Logeren | 03-04-19

Geverifieerde beoordeling
Jolanda heeft goed voor onze Syl gezorgd. Dank is groot voor de gouden tip van de trainingslijn! Syl loopt nu heel netjes met ontspannen lijn met ons mee. Als het nog eens nodig zou zijn brengen we hem graag nog eens! Trainingslijn komt eraan Jolanda!
Syl, Labradoodle - Medium
Mannetje, 5 maanden

Reactie Jolanda

Fijn om te horen. Knuffel voor Syl!

Theo
Dagopvang | 02-04-19

Geverifieerde beoordeling
Wat een geweldige opvang. Voor mij echt een lot uit de loterij. Voor Baila ook. De manier waarop Jolanda met verschillende honden om gaat is super. Er heerst altijd rust in de roedel en Jolanda weet iedere hond op waarde te schatten en zo ook de juiste plek in de roedel te geven. Een echte aanrader!
Baila, Golden retriever
Vrouwtje, 12 jaar en 10 maanden

Reactie Jolanda

Kijk, en dat van een hondentrainer, die heel veel ziet, daar glunder ik van. Zo'n groot compliment. Het klopt, er heerst vrijwel altijd rust in het aanwezige roedel en als er opwinding ontstaat kalmeert het roedel ook snel weer. Iedere hond liefhebben vanwege zijn eigen karakter en elkaars grenzen respecteren dat doen we hier allemaal. Zo geweldig ontspannen en haast vanzelf als dit in dit roedel gaat maakt dat ik zelf soms verbaasd blijf staan! Er is hoop voor het mensenras denk ik dan, als de honden het kunnen, dan kunnen wij het vast ook beter leren!

Ellen
Logeren | 01-04-19

Geverifieerde beoordeling
Marley, Berner sennenhond
Vrouwtje, 1 jaar en 2 maanden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten