Beoordelingen

32 beoordelingen
Saskia
Logeren | 26-02-20

Geverifieerde beoordeling
Lieve Sylvia, Het was weer fantastisch!!! Teuntje heeft zich zoals gewoon, enorm thuis gevoeld. En ik was daardoor ontspannen op vakantie. Bedankt! Tot gauw Saskia
Teuntje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Sylvia

En wij hebben weer zo enorm van Teuntje genoten.

Reny
Dagopvang | 14-02-20

Geverifieerde beoordeling
Voor mijn hondje de eerste keer . Maar Silvia weet haar prima op haar gemak te stellen . Ook de communicatie verloopt erg fijn ,
naam hond Thara , Jack Russel Terrier
Vrouwtje, 3 jaar en 10 maanden

Reactie Sylvia

Thara is zo snoezig, we kijken er naar uit haar vaker in de dagopvang te hebben.

Eric
Dagopvang | 10-02-20

Geverifieerde beoordeling
Sem, Golden retriever
Mannetje, 3 jaar en 11 maanden

Reactie Sylvia

Ha, wat een verrassing. Doordat er wat is geschoven met dagen en Sem morgen nog komt had ik dit niet verwacht. Extra leuk. En zeker dat we Sem morgen nog zien.

Eric
Logeren | 01-12-19

Geverifieerde beoordeling
Teddy, Kruising
Vrouwtje, 2 jaar en 9 maanden

Reactie Sylvia

Het was enig om Teddy te leren kennen

Saskia
Logeren | 24-11-19

Geverifieerde beoordeling
Teuntje heeft in haar vakantie weer veel beleefd. Haar komst bij Sylvia en Marc wordt altijd hartelijk verwelkomd. Zij wordt verwend met aandacht en goed begrepen wanneer zij ‘uit de bocht vliegt ‘ in haar enthousiasme. Hartelijk dank voor alle goede ‘care’. Mijn vakantie in de USA was hierdoor alleen al top.
Teuntje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Sylvia

We hadden wel wat moeite om Teuntje weer af te staan, dochterlief heeft een aantal keer met een knipoog gevraagd of we haar niet gewoon konden houden😂. Als een hond hier is zonder andere logés voegt het zo in het gezin dat het heel eigen gaat voelen. Kortom; wij hebben ook genoten.

Saskia
Logeren | 20-10-19

Geverifieerde beoordeling
Teuntje heeft weer een geweldige tijd gehad bij Sylvia Iedere keer dat Teuntje bij Sylvia is krijg ik leuke foto’s en verhalen over haar avonturen met de andere honden. Teuntje blijkt niet zo vriendelijk voor katten. Sylvia lost het op. Ieder bezoek leer ik iets over ons Teuntje. Altijd heerlijk om haar te brengen!
Teuntje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Sylvia

Och, Teuntje en de kat. Ik denk dat de kat het expres doet. Zo'n saai leven in de stal; uren in het hooi slapen, weer een muis vangen... Gaap. Dan is het wel geinig om te zien hoe gek je een hond achter je aan kan laten rennen. 😉

Wanda
Logeren | 22-09-19

Geverifieerde beoordeling
Wat hebben wij weer een blij hondje terug gekregen .We waren even bang, dat hij niet meer mee terug wilde. We kregen steeds leuke foto's en apjes van Sylvia tijdens zijn verblijf. De honden krijgen veel aandacht en liefde van de hele familie van Sylvia. Sylvia en fam. heel erg bedankt voor jullie fantastische verblijf. Groetjes,Lurch
Lurch, Kruising
Mannetje, 8 jaar en 8 maanden

Reactie Sylvia

En jullie bedankt dat wij zo hebben mogen genieten van zijn schitterende persoonlijkheid!

Mirjam
Dagopvang | 03-07-19

Geverifieerde beoordeling
Pearl is niet te houden wanneer ze ontdekt dat ze weer naar Sylvia mag.
Pearl, Kruising
Vrouwtje, 3 jaar en 2 maanden

Reactie Sylvia

🤣👍

Joke
Logeren | 24-06-19

Geverifieerde beoordeling
Wat een heerlijk oppasadres voor onze hond!!! GEWELDIG!!! Sylvia, Mark en hun dochter zijn fantastische lieve mensen.
Baas, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Sylvia

Jullie lieverd heeft ons soms wel wat uitdagingen bezorgd. Heel fijn, daar hebben we weer veel van geleerd. En wat deed ze het knap. Ik ben benieuwd of jullie gaan merken dat ze zo is gegroeid en of ze zelfverzekerder bij andere honden zal zijn.

Mandy
Logeren | 30-05-19

Geverifieerde beoordeling
Super! Sylvia en Mark verstaan honden, houden van dieren. Heel fijn te ervaren! Mooi verblijf, heerlijk huiselijk en ruim. Je wordt heel fijn op de hoogte gehouden dmv verhaaltjes en foto's. 5* vakantie voor je hond!
Danae, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 6 jaar en 5 maanden
Bayan, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 3 jaar en 5 maanden

Reactie Sylvia

Soms denk ik dat honden beter te verstaan zijn dan mensen, of ben ik nou een gekkie????? Maar alle gekheid op een stokje, het was erg leuk met jullie meiden. Lieve, aanhankelijke, goed opgevoede honden. Lekker stel.

Over mij

12 jaren ervaring

Hondenparadijs in het duin

In het Heemskerkse duin bieden wij het gehele jaar rond opvang aan een kleine groep honden in huiselijke kring. Zo kunt u ontspannen op vakantie, aan het werk, of een dagje weg.

Gezien de samenstelling van de honden die regelmatig bij ons komen accepteren we op het moment geen nieuwe reutjes.

Let op! Vaste honden krijgen voorrang tijdens schoolvakanties, de meeste vakanties zijn doorgaans al volledig bezet.

Het terrein van 3000m2 zullen de honden delen met ons, onze hond, paarden, kippen en boerderijkat. Al onze dieren zijn gewend aan honden en het terrein is zo ingericht dat de dieren elkaar kunnen ontlopen. Honden met een sterk jachtinstinct, de drang om te drijven, of de gewoonte hebben uit te breken door springen, klimmen of graven kunnen wij geen opvang bieden. Voordat wij een hond ontvangen nodigen wij u uit om te komen kijken of onze locatie geschikt is voor uw hond. Bij structurele dagopvang bespreken wij graag mondeling wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn. Doorgaans is dagopvang tijdens schoolvakanties niet mogelijk.

Idealiter laten we de honden optrekken in een groep, lekker de hele dag in het huis en buiten op het terrein met voldoende droge, beschutte plekjes om zich terug te trekken. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de behoeftes van de hond, zal uw hond 's nachts in huis, stal of het buitenverblijf een plekje krijgen. Dagelijks zullen de honden uitgelaten worden in het duin. Naast de standaard inentingen en ontworming is een vlooien/tekenmiddel daarom essentieel. Wij vertrouwen er op dat u uw hond beschermd bij ons achterlaat.

Wij wandelen vanaf ons terrein met de honden het duin in. Als de groep kleiner is kunnen wij uw hond met de auto meenemen naar een andere uitlaatplek. In principe houden wij de honden aangelijnd, tenzij uw hond goed vertrouwd met ons is en we er gezamenlijk afspraken over hebben gemaakt.

Omdat wij een kleinschalig, gezellig thuis bieden is wederzijds vertrouwen een groot goed. Helaas kan er altijd iets onvoorziens gebeuren, het is belangrijk dat u zich daar bewust van bent. Als u niet te bereiken bent zullen wij ongevraagd zo adequaat mogelijk handelen, ook als dat voor u (dierenarts)kosten met zich meebrengt.

Wij weten graag van onze logés het chipnummer en bij welke dierenarts zij bekend zijn. Verder kan een bench, een vertrouwd kleedje, of mand meegebracht worden. Het is voor de gezondheid en het welbevinden van uw hond prettig als u het vaste voer en snacks meegeeft. Verder zullen we de individuele 'gebruiksaanwijzingen' bij de kennismaking doornemen. Na de kennismaking komt uw hond eerst twee aaneengesloten nachten op proef bij ons logeren. Onze ervaring is dat honden zich na twee nachten thuis beginnen te voelen en kunnen wij inschatten of het bij ons de juiste plek voor uw hond is.

Wij accepteren uitsluitend gesteriliseerde, of gecastreede honden.

Tot slot willen wij u er op wijzen dat door onze kleinschaligheid de honden een korte periode alleen moeten kunnen zijn.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan orale medicatie toedienen

Sylvia's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Sylvia past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Geen puppies (jonger dan 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Sylvia ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Appenzeller Sennenhond · Beagle · Belgische herder · Berner sennenhond · Border collie · Bouvier · Boxer · Cairn terrier · Dobermann · Engelse bulldog · Flat coated retriever · Franse bulldog · Friese stabij · Golden Doodle Groot · Golden retriever · Grote poedel · Grote Zwitserse Sennenhond · Hollandse smoushond · Hovawart · Koningspoedel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Portugese waterhond · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Schapendoes · Teckel · Weimaraner
Rassen waar Sylvia niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Sylvia op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 110
Vaste gasten: 16
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Sylvia's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Heeft kooidieren
Heeft 1 hond
Sylvia's hond
Sammert
Labradoodle - standaard, Vrouwtje
8 jaar en 9 maanden

Als jouw hond bij Sylvia in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten