Beoordelingen

48 beoordelingen
Saskia
Logeren | 03-03-21

Geverifieerde beoordeling
Als altijd wordt Teuntje hartelijk begroet bij binnenkomst. Zij is direct 'one of the guys'. Het weer leek al sterk op de lente en Teuntje genoot van het buiten leven. Ondertussen was haar baasje aan het klussen. Na vier dagen mocht Teuntje weer mee naar huis en nadat zij een minuutje had nagedacht voordat zij in de auto stapte, of zij dat echt wel wilde, lukte het haar vrouwtje uiteindelijk om haar te verleiden mee te gaan. Dat krijg je; wanneer je logeeradres zooo leuk is.
Teuntje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 3 jaar en 6 maanden

Reactie Sylvia

Hihihi, maar het vrouwtje verleidde Teuntje met het strand. Dat is wel een beetje valsspelen hoor. 😜. Maar zonder gekheid; Teuntje voelt voor ons ook als ‘one of the guys’, ze is gewoonweg een heerlijke hond.

Silvia
Logeren | 24-02-21

Geverifieerde beoordeling
Guus heeft weer een heerlijke tijd gehad bij Sylvia. Voor het eerst een nacht geslapen en het is heel goed gegaan. We komen graag nog een keer terug.
Guus, Boxer
Mannetje, 3 jaar en 11 maanden

Reactie Sylvia

Wij zien Guus ook graag terug. Hij is een lieverd en neemt nog presentjes voor alle andere honden mee ook.

Liselotte
Logeren | 24-01-21

Geverifieerde beoordeling
Geweldige plek voor onze Tonnie om af en toe te gaan logeren! Met liefde voor honden, wordt Tonnie verwend als hij bij Sylvia en fam is. Hij komt altijd moe, maar voldaan weer thuis:)
Tonnie , Labradoodle - Medium
Mannetje, 4 jaar en 5 maanden

Reactie Sylvia

Moe? Kan Tonnie toch moe worden? Heerlijk, wij hebben soms het idee dat zijn energie onuitputtelijk is. Altijd alert en speels en vol zin in de dag. 😉 Maar ik plaag een beetje, want hij kan ook heerlijk rustig soezen op zijn kleedje, of in het zonnetje.

Mark
Logeren | 06-01-21

Geverifieerde beoordeling
Hugo had a great time with Sylvia. Very happy!
Hugo, Labrador retriever
Mannetje, 5 jaar en 5 maanden

Reactie Sylvia

Hugo is a wonderful friend to have around.

Silvia
Dagopvang | 18-11-20

Geverifieerde beoordeling
Guus heeft weer een fijne dag bij Sylvia gehad. Heerlijk gewandeld en gespeeld. Hij kwam thuis, heeft gegeten en toen op de bank. Moe van een gezellig dag. Dank je wel en graag tot de volgende keer.
Guus, Boxer
Mannetje, 3 jaar en 11 maanden

Reactie Sylvia

En wij zijn zo verwend met dat heerlijke speculaastaartje.

Saskia
Dagopvang | 04-11-20

Geverifieerde beoordeling
Het was weer heel fijn. Een dag van tevoren de afspraak gemaakt. Zo soepel en snel. Teuntje piepen in de auto van blijdschap, want zij herkent de weg. Zonnige dag dus Teuntje bofte extra met de nabijheid van de duinen en de speelse tuin. Dankjulliewel-weer!!! Saskia
Teuntje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 3 jaar en 6 maanden

Reactie Sylvia

Het was inderdaad een heerlijke herfstdag, wat voor iedereen fijn is. Hoe meer (honden)zielen, hoe meer vreugd.

Silvia
Dagopvang | 25-10-20

Geverifieerde beoordeling
De eerst keer bij Sylvia. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen. Guus vond het spannend. Nieuwe omgeving en nieuwe vrienden maar hij voelde zich al snel thuis. Hij heeft een heerlijke dag gehad. Lekker gespeeld en buiten alle ruimte. We komen graag nog een keer terug.
Guus, Boxer
Mannetje, 3 jaar en 11 maanden

Reactie Sylvia

Ja, het was voor Guus erg spannend. De andere honden werden er ook een beetje onrustig van. Totdat Guus zijn rust vond, toen waren ze allemaal op hun gemakje. We trots op Guus!

Liselotte
Logeren | 21-10-20

Geverifieerde beoordeling
Tonnie heeft dik 3 weken mogen genieten van zijn "vakantie" bij Sylvia! De beste zorgen, iedere dag een update, een blije hond die zich thuisvoelt op zijn logeeradres en veel hondenvriendjes is wat je te wachten staat als je gaat logeren bij Sylvia en Co :) Tonnie kan niet wachten tot we weer op vakantie gaan! ;)
Tonnie , Labradoodle - Medium
Mannetje, 4 jaar en 5 maanden

Reactie Sylvia

Tonnie was zo'n fijne logé, een en al gezelligheid en vrolijkheid. Onze dochter mist hem enorm. "Puppy love"🥺.

Dennis
Dagopvang | 06-10-20

Geverifieerde beoordeling
Geweldig adresje voor onze Snor. Snor is niet zo’n held met andere honden, maar de kleinschalige opvang en de goede zorgen van Sylvia maakten dat Snor het erg naar zijn zin had.
Snor, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 7 maanden

Reactie Sylvia

Snor of zo stoer en dapper geweest vandaag en de andere honden die hier vandaag waren hebben het meeste werk gedaan om Snor zich thuis te laten voelen.

Saskia
Logeren | 08-09-20

Geverifieerde beoordeling
Hoera voor Teuntje; zij mocht weer logeren bij haar vriendin Sam. Sam is de hond van Sylvia (en Mark) Zij heeft weer genoten van alle aandacht en verwennerijen. Zo kreeg zij echte schenkel en blijft de tuin van Sam met onverwachte hoekjes een geweldig verstop plek voor al Teuntjes schatten. Zon of regen, buiten ravotten is er altijd leuk. In huis ligt Teuntje in haar eigen mandje of op haar zelfgekozen plekje met haar kop onder een gordijn ;) Het is heerlijk om te weten dat Teuntje een tweede thuis heeft wanneer wij haar niet mee kunnen nemen. Dankjulliewel!!!
Teuntje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 3 jaar en 6 maanden

Reactie Sylvia

Een tweede thuis, zoals Teuntje voor ons als een tweede hond voelt. Er zijn zoveel mensen die de afgelopen dagen hebben gevraagd welke van de twee honden nou van ons is, omdat ze zo op elkaar lijken. Ik had de neiging om te zeggen:'Wat maakt het uit? Het is een gevoel, niet een bezit'.

Over mij

15 jaren ervaring

Hondenparadijs in het duin

Op het moment hebben wij geen plek voor nieuwe honden. Mocht u uw hond bij ons op een wachtlijst willen plaatsen dan is dit mogelijk na een kennismaking.

In het Heemskerkse duin bieden wij het gehele jaar rond opvang aan een kleine groep honden in huiselijke kring. Wij doen er alles aan om te zorgen dat honden zich bij ons geborgen en op hun gemak voelen.
Het terrein van 3000m2 zullen de honden delen met ons, onze hond, paarden, kippen, stalkat en gasten in onze B&B. Op www.debonaparte.nl kunt u in de blog alles lezen over mens en dier. De honden die bij ons komen verblijven in een kleine groep in en rondom het huis.

Bij interesse kunt tijdens een kennismaking zien of onze locatie geschikt is voor uw hond. Wij bespreken dan uw wensen, uw hond en we weten of onze honden elkaar aardig vinden. Na de kennismaking plannen we altijd een proefperiode van twee nachtjes/twee dagen. Houd er alstublieft rekening mee dat er wat tijd overheen kan gaan, want dit doen we tijdens een rustige periode. Voor een nieuwe hond zijn er immers al indrukken genoeg.

Dagelijks zullen de honden uitgelaten worden in het duin. Naast de standaard inentingen en ontworming is een vlooien/tekenmiddel daarom essentieel. In het begin houden wij uw hond aangelijnd. Na een tijdje gaan de honden los met ons mee.

Bij logeren geeft u een bench, een vertrouwd kleedje, of mand mee. Tevens het vaste voer en eventueel snacks. Ook een favoriete speeltje kan mee, maar houd er rekening mee dat een andere hond het per ongeluk stuk kan maken.

Tot slot willen wij u er op wijzen dat door onze kleinschaligheid de honden een korte periode alleen moeten kunnen zijn.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Sylvia's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Sylvia past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Geen puppies (jonger dan 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Sylvia ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Appenzeller Sennenhond · Beagle · Belgische herder · Berner sennenhond · Border collie · Bouvier · Boxer · Cairn terrier · Dobermann · Engelse bulldog · Flat coated retriever · Franse bulldog · Friese stabij · Golden Doodle Groot · Golden retriever · Grote poedel · Grote Zwitserse Sennenhond · Hollandse smoushond · Hovawart · Koningspoedel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Portugese waterhond · Rhodesian ridgeback · Rottweiler · Schapendoes · Teckel · Weimaraner
Rassen waar Sylvia niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Sylvia op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 149
Vaste gasten: 21
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Sylvia's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Heeft kooidieren
Heeft 1 hond
Sylvia's hond
Sammert
Labradoodle - standaard, Vrouwtje
9 jaar en 10 maanden

Als jouw hond bij Sylvia in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten