Beoordelingen

39 beoordelingen
Saskia
Logeren | 08-09-20

Geverifieerde beoordeling
Hoera voor Teuntje; zij mocht weer logeren bij haar vriendin Sam. Sam is de hond van Sylvia (en Mark) Zij heeft weer genoten van alle aandacht en verwennerijen. Zo kreeg zij echte schenkel en blijft de tuin van Sam met onverwachte hoekjes een geweldig verstop plek voor al Teuntjes schatten. Zon of regen, buiten ravotten is er altijd leuk. In huis ligt Teuntje in haar eigen mandje of op haar zelfgekozen plekje met haar kop onder een gordijn ;) Het is heerlijk om te weten dat Teuntje een tweede thuis heeft wanneer wij haar niet mee kunnen nemen. Dankjulliewel!!!
Teuntje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Sylvia

Een tweede thuis, zoals Teuntje voor ons als een tweede hond voelt. Er zijn zoveel mensen die de afgelopen dagen hebben gevraagd welke van de twee honden nou van ons is, omdat ze zo op elkaar lijken. Ik had de neiging om te zeggen:'Wat maakt het uit? Het is een gevoel, niet een bezit'.

Liselotte
Logeren | 17-08-20

Geverifieerde beoordeling
Tonnie is 2 nachten gaan proeflogeren bij Sylvia en Marc en wij zijn helemaal blij met dit top adres! We brengen onze Tonnie er met een gerust hart heen. Niet alleen door de ervaring die ze hebben, maar ook zeker door de liefde voor de honden. Het is een heerlijke buiten omgeving, waar de honden veel vrijheid hebben. Echt een hele fijne plek, met fijne mensen, waar je hond ook een beetje op vakantie is:) Tonnie gaat binnenkort heerlijk 3 weken op "zomerkamp" in Heemskerk!:)
Tonnie , Labradoodle - Medium
Mannetje, 3 jaar en 10 maanden

Reactie Sylvia

Het was erg mooi om Tonnie in twee nachtjes te zien veranderen van angstig en nerveus naar een hond die het helemaal naar zijn zin heeft bij ons heeft. Bedankt voor het vertrouwen en wij kijken uit naar zijn logeerpartij bij ons.

Margit
Logeren | 09-08-20

Geverifieerde beoordeling
De opvang was heel fijn.
Noortje, Labrador retriever
Vrouwtje, 5 jaar en 8 maanden

Reactie Sylvia

Noortje was een fijne log茅. Deels was ze alleen met onze eigen hond en omdat ze zo trouw bij ons bleef kon ze lekker de hele dag mee bij de klusjes die waren te doen op ons erf. Alleen toen het te heet werd bleef ze liever in de schelpen onder tafel liggen.

Saskia
Logeren | 26-07-20

Geverifieerde beoordeling
Het was weer top!!!
Teuntje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Sylvia

Dat vonden de andere honden en wij ook 馃崁

Mark
Logeren | 22-06-20

Geverifieerde beoordeling
Hugo, Labrador retriever
Mannetje, 4 jaar en 10 maanden

Reactie Sylvia

Thank you! We enjoyed his stay. Hugo is a lovely dog and he makes easy friends with the other furry guests.

Elisa
Dagopvang | 05-06-20

Geverifieerde beoordeling
Bedankt Sylvia en Marc, voor het oppassen, het knuffelen, het loungen op de veranda en het lekker los mogen lopen buiten. Ik vond het zo fijn bij jullie dat ik zelfs de andere dieren niet echt spannend vond. Tot snel weer. En oh ja, ook bedankt namens mijn baasjes Ricardo en Elisa, jullie krijgen de groetjes van ze. Een poot van Bella!
Bella, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 3 jaar en 4 maanden

Reactie Sylvia

Lieve Bella, Fijn dat jij het leuk vond. Ik ook. Super dat je van de zomer ook komt. Dan gaan we kuilen graven, hard hollen, stoeien, stiekem windjes laten als we bij de mensen liggen en hebben we elke avond een slaapfeestje. Het wordt top!!!! Geef jouw baasjes maar een lik in hun snoet en tot snel, Sam

Wanda
Logeren | 18-03-20

Geverifieerde beoordeling
Onze hond Lurch, heeft weer een heerlijke vakantie gehad bij Sylvia en haar fam. Het is echt een hondenparadijsje. Wij brengen hem altijd graag heen. Hopen dan,dat hij ook weer mee terug wil. Want we weten ,dat hij het daar erg naar zijn zin heeft. Wij zijn heel blij met Sylvia en haar gezin voor deze fijne opvang.
Lurch, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 3 maanden

Reactie Sylvia

Lurch heeft zo'n persoonlijkheid en een heel repertoire aan geluidjes dat we aldoor even moeten wennen als hij weer is gehaald. En wat is hij me toch blij als jullie voor z'n neus staan.

Saskia
Logeren | 26-02-20

Geverifieerde beoordeling
Lieve Sylvia, Het was weer fantastisch!!! Teuntje heeft zich zoals gewoon, enorm thuis gevoeld. En ik was daardoor ontspannen op vakantie. Bedankt! Tot gauw Saskia
Teuntje, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 2 jaar en 11 maanden

Reactie Sylvia

En wij hebben weer zo enorm van Teuntje genoten.

Reny
Dagopvang | 14-02-20

Geverifieerde beoordeling
Voor mijn hondje de eerste keer . Maar Silvia weet haar prima op haar gemak te stellen . Ook de communicatie verloopt erg fijn ,
naam hond Thara , Jack Russel Terrier
Vrouwtje, 4 jaar en 5 maanden

Reactie Sylvia

Thara is zo snoezig, we kijken er naar uit haar vaker in de dagopvang te hebben.

Eric
Dagopvang | 10-02-20

Geverifieerde beoordeling
Sem, Golden retriever
Mannetje, 4 jaar en 6 maanden

Reactie Sylvia

Ha, wat een verrassing. Doordat er wat is geschoven met dagen en Sem morgen nog komt had ik dit niet verwacht. Extra leuk. En zeker dat we Sem morgen nog zien.

Over mij

12 jaren ervaring

Hondenparadijs in het duin

In het Heemskerkse duin bieden wij het gehele jaar rond opvang aan een kleine groep honden in huiselijke kring.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat honden zich bij ons geborgen en op hun gemak voelen. Dat betekent dat we goed letten op de samenstelling van een groep. Gezien ons huidige bestand hebben we tijdelijk geen ruimte voor reutjes, of honden met een 'handleiding'. Dit spijt ons uiteraard zeer. Mocht u uw hond bij ons op een wachtlijst willen plaatsen dan is dit mogelijk na een kennismaking.

Tijdens schoolvakanties is het snel vol bij ons. Omdat baasjes op ons rekenen en we het erg leuk vinden om honden terug te zien geven we voorrang aan honden die al langer bij ons komen. Op het moment is er zelden plek voor nieuwe honden in deze periodes. Mocht u uw hond bij ons op een wachtlijst willen laten plaatsen dan kan dit na een kennismaking.

Het terrein van 3000m2 zullen de honden delen met ons, onze hond, paarden, kippen en stalkat. Sinds kort ontvangen wij tevens gasten in onze B&B. Op www.debonaparte.nl hebben we een blog met oa verhalen over de honden die bij ons komen.
De honden verblijven in en rondom ons huis. Zij zijn dmv hekken gescheiden van de andere dieren en onze gasten. Honden die graag de wereld buiten de tuin ontdekken door springen, klimmen, of graven kunnen wij geen opvang bieden.

Bij interesse kunt tijdens een kennismaking zien of onze locatie geschikt is voor uw hond. Wij bespreken dan uw wensen, uw hond en we weten of onze honden elkaar aardig vinden. Na de kennismaking plannen we altijd een proefperiode van twee nachtjes/twee dagen. Houd er alstublieft rekening mee dat er wat tijd overheen kan gaan, want dit doen we tijdens een rustige periode. Voor een nieuwe hond zijn er immers al indrukken genoeg, ook nog eens in een bestaande roedel functioneren zou te veel zijn.

Dagelijks zullen de honden uitgelaten worden in het duin. Naast de standaard inentingen en ontworming is een vlooien/tekenmiddel daarom essentieel.
In het begin houden wij uw hond aangelijnd. Na een tijdje gaan de honden los met ons mee. Als uw hond niet los kan hebben wij alleen in rustige periodes plek.

Bij logeren geeft u een bench, een vertrouwd kleedje, of mand mee. Tevens het vaste voer en eventueel snacks. Ook een favoriete speeltje kan mee, maar houd er rekening mee dat een andere hond het per ongeluk stuk kan maken.

Tot slot willen wij u er op wijzen dat door onze kleinschaligheid de honden een korte periode alleen moeten kunnen zijn.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Sylvia's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Sylvia past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Geen puppies (jonger dan 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Sylvia ervaring heeft:
Jack Russel Terrier 路 Kruising 路 Labrador retriever 路 Appenzeller Sennenhond 路 Beagle 路 Belgische herder 路 Berner sennenhond 路 Border collie 路 Bouvier 路 Boxer 路 Cairn terrier 路 Dobermann 路 Engelse bulldog 路 Flat coated retriever 路 Franse bulldog 路 Friese stabij 路 Golden Doodle Groot 路 Golden retriever 路 Grote poedel 路 Grote Zwitserse Sennenhond 路 Hollandse smoushond 路 Hovawart 路 Koningspoedel 路 Labradoodle - standaard 路 Labradoodle - Medium 路 Labradoodle - Miniatuur 路 Portugese waterhond 路 Rhodesian ridgeback 路 Rottweiler 路 Schapendoes 路 Teckel 路 Weimaraner
Rassen waar Sylvia niet op past:
Akita Inu 路 Amerikaanse bulldog 路 American staffordshire terrier 路 Anatolische herder 路 Argentijnse dog 路 Bandog 路 Boerboel 路 Bullmastiff 路 Bull terrier 路 Cane Corso 路 Dogo-Canario 路 Fila brasileiro 路 Kaukasische owcharka 路 Rottweiler 路 Staffordshire bull terrier 路 Tosa 路 Zuid-Russische Owcharka

Sylvia op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Ge茂nterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 134
Vaste gasten: 18
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Sylvia's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Heeft kooidieren
Heeft 1 hond
Sylvia's hond
Sammert
Labradoodle - standaard, Vrouwtje
9 jaar en 4 maanden

Als jouw hond bij Sylvia in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten