Beoordelingen

188 beoordelingen
Robinson
Logeren | 19-09-22

Geverifieerde beoordeling
I'm very satisfied with Arja's service. Pepe and Lola spent 1 week with her due to short holidays and every single day I received news from them (a picture, a video, a comment) and that's really appreciated when being far from your pet. They both seemed relaxed and happy during the stay, Lola has even improved her behavior with other dogs. 100% recommended!
Pepe, Whippet
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden
Lola, Whippet
Vrouwtje, 2 jaar en 3 maanden

Reactie Arja

Thank you so much for your evaluation of my work and your wonderful recommendation. Me and all neighborhood kids hope to see them again, they will be most welcome, anytime!

Cinty
Logeren | 11-09-22

Geverifieerde beoordeling
Arja gaat heel professioneel om met de honden. Layka heeft deze logeertijd erg genoten vooral met de uitlaat samen met andere honden! Echt leuk Ook geeft Arja goede adviezen waar we erg blij mee zijn!
Layka, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 9 maanden

Reactie Arja

Dank jullie wel voor de fijne beoordeling!

Nely
Dagopvang | 22-08-22

Geverifieerde beoordeling
Gelukkig had Arja weer een plekje voor onze Mika. Het is natuurlijk veel fijner om daar naar toe te gaan dan naar een drukke fair op een warme dag. Bij Arja kan ze op het veldje loslopen; spelen met andere honden en krijgt ze ook persoonlijke kroeltijd! Gewoon super. Onze hond kwam weer moe en voldaan thuis. Sinds we met haar naar Arja en Nina gaan heeft ze weer sprongen in haar ontwikkeling gemaakt. Mika komt uit het buitenland en we durfden haar nog niet los te laten lopen. We ontdekten binnen de veilige omheining van het uitlaatveldje dat ze ons volgt. Dat was een dierbaar moment. Zo konden we over onze angst heen stappen. Dit weekend hebben we haar elders ook vrij laten rondlopen en dat ging uitstekend. Heel erg bedankt voor alles Arja en Nina! Met een knuffel van Mika.
Mika, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 1 maand

Reactie Arja

Wat super fijn te lezen dat ze los is geweest en jullie daar nu vertrouwen in hebben! Mika had geen beter of liefdevoller plekje kunnen vinden dan bij jullie! Tot de volgende keer!

Nely
Dagopvang | 11-08-22

Geverifieerde beoordeling
Hele fijne betrouwbare opvang. Vooraf werd er een kennismaking gepland en tijdens het oppassen werden we d.m.v. foto's en berichtjes op de hoogte gehouden. Heel fijn! Onze hond heeft het er zo goed gehad!
Mika, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 1 maand

Reactie Arja

Ik ben blij dat ze terecht kon die dag we hebben een super leuke dag gehad! Ik en de hondjes hopen haar vaker te zien! Dank voor jullie fijne beoordeling!

Pieter
Logeren | 09-08-22

Geverifieerde beoordeling
Jimmy heeft weer een top verblijf gehad. Dank voor de goede zorgen, Jimmy was weer blij.
Jimmy, Golden retriever
Mannetje, 1 jaar en 9 maanden

Reactie Arja

En wij met hem! Dank voor jullie vertrouwen en dikke knuffels van iedereen hier voor Jimmy

Louise
Logeren | 16-07-22

Geverifieerde beoordeling
Na 2 x eerder een dagje te zijn geweest ging onze Woezel nu een nachtje logeren. Kijken hoe het gaat ivm onze vakantie, ook dan gaat onze hond naar Arja en Nina. Als je dan filmpjes toegestuurd krijgt dat ze lekker op schoot ligt te slapen, overdags lekker naar het veld waar ze kunnen spelen met andere honden dan zijn we zo blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Ook onze hond Woezel is dan op vakantie!!
Woezel, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 1 jaar en 1 maand

Reactie Arja

dank voor de leuke beoordeling, we kijken naar haar uit! T gaat super leuk worden!

Louise
Dagopvang | 13-07-22

Geverifieerde beoordeling
Woezel, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 1 jaar en 1 maand

Reactie Arja

Dank voor de 5 pootjes, ik kijk uit naar haar vakantie hier!

Merel
Logeren | 08-06-22

Geverifieerde beoordeling
Onze Djino van 13 jaar heeft het super naar zijn zin gehad bij Nina en Arja. Ondanks zijn leeftijd paste hij goed in de groep. Absoluut aan te raden.
Djino, Tervuerense herder
Mannetje, 13 jaar en 3 maanden

Reactie Arja

Dank voor jullie fijne beoordeling hij mag hier altijd vakantie komen vieren!

Pieter
Dagopvang | 23-05-22

Geverifieerde beoordeling
Het was weer geweldig!
Jimmy, Golden retriever
Mannetje, 1 jaar en 9 maanden

Reactie Arja

Dank jullie en knuffel voor Jimmy!

Hans en Selma
Logeren | 21-05-22

Geverifieerde beoordeling
Bij Nina & Arja was het zeer goed. Weten wat ze doen en hebben veel ervaring. Ga zo door dames.
Cay, Golden retriever
Mannetje, 4 jaar

Reactie Arja

Ah lief, dank jullie wel en we zien jullie vast over een poosje!

Over mij

35 jaren ervaring

Geweldige hondenoppas in Dordrecht

Zoekt u een betrouwbare, professionele, heel ervaren en ontzettend lieve oppas met 100% aandacht voor uw huisdier?
Een echte gastouder voor uw hond of honden?
Op vaste basis of gewoon voor af en toe?
Of zoekt u een ervaren trainster voor uw hond met kleine of grote gedragsproblemen?
Vakbekwaam en in het bezit van het wettelijk verplichte diploma besluit honden (en katten) om dieren te mogen opvangen?
Zoek dan niet verder.....

Even kort voorstellen?

Mijn naam is Arja, samen met mijn dochter Nina zijn we een aantal jaren geleden begonnen met de opvang van hondjes. Inmiddels heeft mijn dochter andere plannen en zal ze veel mooie, nieuwe avonturen gaan beleven. Het zorgen voor hondjes is in de afgelopen jaren mijn leven geworden, dit doe ik met veel liefde, kennis en absolute aandacht. Het geeft ontzettend veel voldoening te weten dat mensen hun hondenkind met een gerust hart aan mij toevertrouwen en dat de hondjes het zo ontzettend naar hun zin hebben. Mijn eigen hondje Sugar kwam ik tegen langs de kant van de weg in september 2021, in Turkije. T heeft even geduurd maar vanaf 01 maart 2022 maakt ze forever deel uit van mijn leven en van het leven van alle onze oppashondjes.

Uiteraard heb ik in de afgelopen jaren een enorme dosis ervaring opgedaan door het werken met veel verschillende rassen en mixen. Mijn specialisatie is echter angstige, onzekere hondjes meer vertrouwen te geven.

Ik ben trotse sponsor van labrador pup Wylou, die pup Lord heeft opgevolgt. Dit gaat via de KNGF (SPUP) , ook ben ik sponsor van de honden en kattenopvang in Marmaris, Turkije en een deel van onze inkomsten gaat naar andere goede doelen zoals het lokale asiel, de dierenambulance, stichting Dierenlot of iets anders dat op mijn pad komt en waar mijn hart naar uitgaat, zoals de gevolgen van de oorlog, ook voor dieren, in Oekraïne .

Mijn woonsituatie:
Ik woon in een gezellige wijk met veel wandelplekken en 3 veilige omheinde uitren plekken dichtbij waar onze oppas hondjes veilig los kunnen rennen en heerlijk met andere honden kunnen ravotten.

Ook woon ik op een kwartiertje rijden van de Biesbosch, de polders, zwemwater en het bos, waar we regelmatig heen gaan wanneer het weer en de waterconditie dat toelaat.

Mijn huis:
Mijn huis heeft een grote woonkamer, een trap leidt naar de woonverdieping. Mocht u een pup, teckel of anderszins beter niet traplopende hond hebben dragen we hem/haar natuurlijk gewoon naar boven en beneden.

Wat mag u van mij verwachten?

Een professionele, liefdevolle, gestructureerde en veilige plek, een volledig 2de huis voor uw huisdier waar hij of zij zich 100% thuis zal voelen.

Wat verwacht ik van u?

- Uw huisdier heeft alle verplichte vaccinaties minimaal 2 weken voor aanvang van de opvang gehad. (paspoort vereist),
-Uw huisdier is ontwormt ( minimaal 4 x per jaar)
-Uw huisdier is preventief behandelt tegen vlooien en teken in het seizoen
-Uw huisdier is niet agressief naar mens of dier.

Vaccineren;
Zorg altijd dat uw hond minimaal twee weken voor aanvang van zijn/haar verblijf gevaccineerd is, ik hou mijn gasten graag zo gezond als mogelijk is! Tijdig en goed vaccineren is daarom noodzakelijk. Zonder geldige vaccinaties mogen wij uw hond niet opvangen. Ook is tijdig ontwormen en doorgaande vlooien/teken behandeling vanaf maart tot en met einde september een vereiste!
Kennelhoest is niet verplicht, titer bepalingen en alternatieve vlooien-teken preventie worden door ons geaccepteerd.
Neem uw vaccinatiebewijs/paspoort na elke nieuwe vaccinatie mee of stuur betreffende paspoortbladzijde via whatsapp naar me door. Zo blijft het dosiier van uw huisdier up to date!

Ik ben te boeken voor zowel incidentele opvang of voor vaste dagen, voor kortere of langere periodes, dagopvang en logeren. Ik pas op maximaal 10 honden tegelijk.

De prijzen
- Half dagtarief (1 tot max 4 uur opvang) doordeweeks € 18,- en in het weekend € 23,-.
- Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
€ 25,-. Extra uren: € 2,50 per uur .
- Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op zaterdag en zondag € 30,-. Extra uren: € 3,50,- per uur.
- Logeertarief doordeweeks (dagopvang plus overnachting, 24 uur) € 35,-
-Logeertarief weekend ( dagopvang plus overnachting, 24 uur) € 40.

Weekend is vrijdagavond vanaf 18.00 uur tot en met maandagochtend.
Er geldt een toeslag van 50% voor honden die nog niet zindelijk zijn of gedragsproblemen hebben waar we extra veel tijd aan besteden. Na een eerste proefdag wordt dit geëvalueerd en gecommuniceerd.

Op Eerste en Tweede Kerstdag, 31 december en op 1 januari geldt een toeslag van 100%. Op overige feestdagen geldt een toeslag van 50%. Als overige feestdagen worden aangemerkt: Moederdag, Vaderdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Eerste en Tweede Pinksterdag.

Tijdig reserveren is aanbevolen!

Het systeem van Petbnb rekent bij aanvragen de toeslagen niet automatisch mee, die verschijnen na accepteren als extra kosten op uw factuur of worden apart verrekent.

Prijzen van privé trainingen.

Observatie 24 uur € 75,- , inclusief intake en uitgebreid voorgesprek ( in t weekend meerprijs van € 15,-)
Intakegesprek van ongeveer 1 uur € 50,-
Half uur privé training € 35,-
1 uur privé training € 50,-
Roedelopname; Intensieve training van 1 week dag en nacht € 450,-

Veel baasjes zijn heel blij met de tips die ik mee geef zodat hun hond thuis net zo relaxed is als hier en ik ben ontzettend blij en dankbaar wanneer ik een hond of een eigenaar heb kunnen helpen beter in hun vel te zitten!

Ik ben ook enorm dankbaar voor alle nieuwe 4 en 2 potige vrienden die ik op deze manier heb mogen ontmoeten!

Lieve groet van Arja

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Arja's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Arja past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Arja ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Maltezer · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Australian shepherd · Bandog · Barbet · Basenji · Beagle · Belgische herder · Berner sennenhond · Border collie · Boomer · Boxer · Cane Corso · Cavalier king charles spaniel · Chihuahua · Cocker spaniel · Dalmatische hond · Deense Dog · Deerhound · Dobermann · Duitse herder · Duitse pinscher · Dwergkees · Dwergpinscher · Dwergpoedel · Dwergschnauzer · Engelse bulldog · Engelse cocker spaniel · Foxterrier · Franse bulldog · Friese stabij · Galgo espanol · Golden Doodle Groot · Golden Doodle Klein · Golden retriever · Greyhound · Grote poedel · Havanezer · Heidewachtel · Hollandse herder · Ierse wolfshond · Ijslandse hond · King charles spaniel · Kleine keeshond · Kortharige dwergteckel · Kortharige schotse herder · Kooikerhondje · Koningspoedel · Kortbenige jack russell terrier · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Lagotto Romagnolo · Langharige teckel · Markiesje · Mastiff · Mechelse herder · Miniature bull terrier · Middenslag schnauzer · Mopshond · Oud Duitse Herdershond · Old english bulldog · Otterhound · Overige rassen · Parson jack russell terrier · Perro de agua espanol · Pittbull Terrier · Podenco ibicenco · Pointer · Portugese waterhond · Rhodesian ridgeback · Riesenschnauzer · Rode standaard teckel · Rottweiler · Ruwharige dwergteckel · Ruwharige hollandse herder · Samojeed · Saarloos wolfhond · Schapendoes · Schotse herder · Schnauzer · Sheltie · Shiba inu · Shih tzu · Siberische husky · Stabyhoun · Staffordshire bull terrier · Teckel · Tervuerense herder · Tibetaanse mastiff · Toypoedel · Vizsla · Weimaraner · Whippet · Yorkshire terrier · Peruaanse naakthond · Petit Brabançon · Podenco Canario · Podengo Português · Posavski Gonic · Shiba · Spaanse Waterhond · Staffordshire Bull Terriër · Vizsla Korthaar · Vlinderhondje · Weimaraner Korthaar · Zwitserse Witte Herder

Arja op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Vaste gasten: 72
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 98%

Arja's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Arja's hond
Sugar
Kruising, Vrouwtje
1 jaar en 2 maanden

Als jouw hond bij Arja in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Arja's gasthonden

10 foto's
alles bekijken

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten