Beoordelingen

181 beoordelingen
Merel
Logeren | 08-06-22

Geverifieerde beoordeling
Onze Djino van 13 jaar heeft het super naar zijn zin gehad bij Nina en Arja. Ondanks zijn leeftijd paste hij goed in de groep. Absoluut aan te raden.
Djino, Tervuerense herder
Mannetje, 13 jaar

Reactie Arja

Dank voor jullie fijne beoordeling hij mag hier altijd vakantie komen vieren!

Pieter
Dagopvang | 23-05-22

Geverifieerde beoordeling
Het was weer geweldig!
Jimmy, Golden retriever
Mannetje, 1 jaar en 6 maanden

Reactie Arja

Dank jullie en knuffel voor Jimmy!

Hans en Selma
Logeren | 21-05-22

Geverifieerde beoordeling
Bij Nina & Arja was het zeer goed. Weten wat ze doen en hebben veel ervaring. Ga zo door dames.
Cay, Golden retriever
Mannetje, 3 jaar en 9 maanden

Reactie Arja

Ah lief, dank jullie wel en we zien jullie vast over een poosje!

Mohammed
Logeren | 16-05-22

Geverifieerde beoordeling
A home away from home! It is harder to convince to Nala to come back when i go pick her up!!
Nala, Toypoedel
Vrouwtje, 7 jaar en 5 maanden

Reactie Arja

Ahhh sweet Nala, I miss her the minute she leaves with you, everybody just adores her! Cannot wait for her to be back!! Thank you for your rating Mohammed!

Charlene
Logeren | 14-05-22

Geverifieerde beoordeling
Jax heeft het super naar zn zin gehad. Ook elke dag heel goed op de hoogte gehouden wat heel fijn is. Tevens hele goede tips van Arja meegekregen waar ik veel aan heb gehad. Echt een aanrader!
Jax, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 3 maanden

Reactie Arja

Dank voor je mooie beoordeling! T was een feestje met Jax...

Ly
Logeren | 14-05-22

Geverifieerde beoordeling
Nina en Arja, Hebben zich tot in het uiterst toe ingezet voor het verblijf van Max. Max is een Bandog die redelijk trok en nog wat onstuimig kan zijn. Door dat zij vooraf met hem hebben getraind, filmpjes hebben gemaakt voor hoe zij dit deden en ik dit thuis kon oppakken voor mijn vakantie, trok hij al stukken minder en werd hij zo voorbereid op zijn verblijf bij hun. Ik kreeg iedere dag video’s van zijn verbleef en kon zo toch betrokken blijven op afstand. Hij genoot van het leven in een roedel en het spelen op de vrije plekken, naast het heerlijk kroelen met Nina en Arja Na mijn vakantie had ik een hond terug die niet trok, beter luisterde en super content was door de omgang in de roede, structuur en veeeeel liefde die hij daar heeft mogen ervaren. Super bedankt nogmaals 🙌🏾🙌🏾
Max, Bandog
Mannetje, 1 jaar en 10 maanden

Reactie Arja

Wat een heerlijke beoordeling, we zijn blij dat Max het zo naar zijn zin heeft gehad en dat jullie thuis een versie 2.0 van hem terugkregen

Bianca
Logeren | 10-04-22

Geverifieerde beoordeling
Net Oreo en Brownie opgehaald bij Nina en Arja. Kregen 2 super blije hondjes terug en ze hebben het super naar hun zin gehad. Buiten dat ze met veel liefde voor de hondjes zorgen hebben wij ook al heel veel aan hun kennis gehad, onze hondjes hebben niet altijd sociaal gedrag naar andere honden toe, maar met de tips en hulp van Arja en Nina al bijzonder veel vooruitgang hierin geboekt. Super blij mee en raad ze absoluut aan als hondenoppas, maar ook als hulp bij probleem gedrag. Groetjes Lars, Bianca en pootjes van Oreo🐾 en Brownie 🐾
Brownie, Kruising
Vrouwtje, 5 jaar en 3 maanden
Oreo, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden

Reactie Arja

Wat een lieve beoordeling! We zijn superblij met die 2 en enorm trots! Het was zo mooi om hun vooruitgang te kunnen zien, ze horen er helemaal bij 😊 Tot snel weer!

Louise
Dagopvang | 08-04-22

Geverifieerde beoordeling
Na een eerste kennismaking met Arja is onze Woezel een dagje wezen wennen. Het was voor ons spannend om onze 8 maanden oude Woezel achter te laten maar al snel kregen we berichtjes en filmpjes doorgestuurd. Ze had het prima naar haar zin en dat was voor ons fijn om te zien. Bedankt Arja en Nina we hebben een goed logeeradres voor onze hond.
Woezel, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 10 maanden

Reactie Arja

Dank jullie voor het vertrouwen in ons! Woezel is een heerlijke, vrolijke spring in t veld en ze is altijd welkom!

Pieter
Logeren | 07-04-22

Geverifieerde beoordeling
Jimmy heeft het super gehad, dank nogmaals Nina en Arja voor de goede zorgen. Tot de volgende keer!
Jimmy, Golden retriever
Mannetje, 1 jaar en 6 maanden
Mohammed
Logeren | 24-03-22

Geverifieerde beoordeling
From the look on Nala's face; her stay with Nina & Arja was nothing short of long awaited vacation! I received regular daily updates from Nina & Arja including pictures and videos of Nala enjoying herself with their other dogs as well as helpful information on nutritional kibble brands that she has developed a fondness for! I highly recommend them & will be booking Nala's next getaway soon!!
Nala, Toypoedel
Vrouwtje, 7 jaar en 5 maanden

Reactie Arja

Thank you so much for your great review! Nala will always be very welcome, she is a wonderful little lady!

Over mij

35 jaren ervaring

Geweldige hondenoppas in Dordrecht

Zoekt u een betrouwbare, professionele, heel ervaren en ontzettend lieve oppas met 100% aandacht voor uw huisdier?
Een echte gastouder voor uw hond of honden?
Op vaste basis of gewoon voor af en toe?
Of zoekt u een ervaren trainster voor uw hond met kleine of grote gedragsproblemen?
Vakbekwaam en in het bezit van het wettelijk verplichte diploma besluit honden (en katten) om dieren te mogen opvangen?
Zoek dan niet verder.....

Even kort voorstellen?

Mijn naam is Arja, samen met mijn dochter Nina zijn we een aantal jaren geleden begonnen met de opvang van hondjes. Inmiddels heeft mijn dochter andere plannen en zal ze veel mooie, nieuwe avonturen gaan beleven. Het zorgen voor hondjes is in de afgelopen jaren mijn leven geworden, dit doe ik met veel liefde, kennis en absolute aandacht. Het geeft ontzettend veel voldoening te weten dat mensen hun hondenkind met een gerust hart aan mij toevertrouwen en dat de hondjes het zo ontzettend naar hun zin hebben. Mijn eigen hondje Sugar kwam ik tegen langs de kant van de weg in september 2021, in Turkije. T heeft even geduurd maar vanaf 01 maart 2022 maakt ze forever deel uit van mijn leven en van het leven van alle onze oppashondjes.

Uiteraard heb ik in de afgelopen jaren een enorme dosis ervaring opgedaan door het werken met veel verschillende rassen en mixen. Mijn specialisatie is echter angstige, onzekere hondjes meer vertrouwen te geven.

Ik ben trotse sponsor van labrador pup Wylou, die pup Lord heeft opgevolgt. Dit gaat via de KNGF (SPUP) , ook ben ik sponsor van de honden en kattenopvang in Marmaris, Turkije en een deel van onze inkomsten gaat naar andere goede doelen zoals het lokale asiel, de dierenambulance, stichting Dierenlot of iets anders dat op mijn pad komt en waar mijn hart naar uitgaat, zoals de gevolgen van de oorlog, ook voor dieren, in Oekraïne .

Mijn woonsituatie:
Ik woon in een gezellige wijk met veel wandelplekken en 3 veilige omheinde uitren plekken dichtbij waar onze oppas hondjes veilig los kunnen rennen en heerlijk met andere honden kunnen ravotten.

Ook woon ik op een kwartiertje rijden van de Biesbosch, de polders, zwemwater en het bos, waar we regelmatig heen gaan wanneer het weer en de waterconditie dat toelaat.

Mijn huis:
Mijn huis heeft een grote woonkamer, een trap leidt naar de woonverdieping. Mocht u een pup, teckel of anderszins beter niet traplopende hond hebben dragen we hem/haar natuurlijk gewoon naar boven en beneden.

Wat mag u van mij verwachten?

Een professionele, liefdevolle, gestructureerde en veilige plek, een volledig 2de huis voor uw huisdier waar hij of zij zich 100% thuis zal voelen.

Wat verwacht ik van u?

- Uw huisdier heeft alle verplichte vaccinaties minimaal 2 weken voor aanvang van de opvang gehad. (paspoort vereist),
-Uw huisdier is ontwormt ( minimaal 4 x per jaar)
-Uw huisdier is preventief behandelt tegen vlooien en teken in het seizoen
-Uw huisdier is niet agressief naar mens of dier.

Vaccineren;
Zorg altijd dat uw hond minimaal twee weken voor aanvang van zijn/haar verblijf gevaccineerd is, ik hou mijn gasten graag zo gezond als mogelijk is! Tijdig en goed vaccineren is daarom noodzakelijk. Zonder geldige vaccinaties mogen wij uw hond niet opvangen. Ook is tijdig ontwormen en doorgaande vlooien/teken behandeling vanaf maart tot en met einde september een vereiste!
Kennelhoest is niet verplicht, titer bepalingen en alternatieve vlooien-teken preventie worden door ons geaccepteerd.
Neem uw vaccinatiebewijs/paspoort na elke nieuwe vaccinatie mee of stuur betreffende paspoortbladzijde via whatsapp naar me door. Zo blijft het dosiier van uw huisdier up to date!

Ik ben te boeken voor zowel incidentele opvang of voor vaste dagen, voor kortere of langere periodes, dagopvang en logeren. Ik pas op maximaal 10 honden tegelijk.

De prijzen
- Half dagtarief (1 tot max 4 uur opvang) doordeweeks € 15,- en in het weekend € 20,-.
- Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
€ 20,-. Extra uren: € 2,50 per uur .
- Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op zaterdag en zondag € 25,-. Extra uren: € 3,- per uur.
- Logeertarief doordeweeks en in het weekend (dagopvang plus overnachting, -24 uur)
€30,-.
- Bij meerdere honden van 1 eigenaar gelden onderstaande tarieven;
- Dagtarief € 17,- per hond, weekenddagen € 22,50 per hond, overnachting € 27,- per hond.

Weekend is vrijdagavond vanaf 18.00 uur tot en met maandagochtend (tot 12:00 uur).
Er geldt een toeslag van 50% voor honden die nog niet zindelijk zijn of gedragsproblemen hebben waar we extra veel tijd aan besteden. Na een eerste proefdag wordt dit geëvalueerd en gecommuniceerd.

Op Eerste en Tweede Kerstdag, 31 december en op 1 januari geldt een toeslag van 100%. Op overige feestdagen geldt een toeslag van 50%. Als overige feestdagen worden aangemerkt: Moederdag, Vaderdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Eerste en Tweede Pinksterdag.

Tijdig reserveren is aanbevolen!

Het systeem van Petbnb rekent bij aanvragen de toeslagen niet automatisch mee, die verschijnen na accepteren als extra kosten op uw factuur of worden apart verrekent.

Prijzen van privé trainingen.

Observatie 24 uur € 75,- , inclusief intake en uitgebreid voorgesprek ( in t weekend meerprijs van € 15,-)
Intakegesprek van ongeveer 1 uur € 50,-
Half uur privé training € 35,-
1 uur privé training € 50,-
Roedelopname; Intensieve training van 1 week dag en nacht € 450,-

Veel baasjes zijn heel blij met de tips die ik mee geef zodat hun hond thuis net zo relaxed is als hier en ik ben ontzettend blij en dankbaar wanneer ik een hond of een eigenaar heb kunnen helpen beter in hun vel te zitten!

Ik ben ook enorm dankbaar voor alle nieuwe 4 en 2 potige vrienden die ik op deze manier heb mogen ontmoeten!

Lieve groet van Arja





Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Arja's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Arja past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Arja ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Maltezer · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Australian shepherd · Bandog · Barbet · Beagle · Belgische herder · Berner sennenhond · Border collie · Boomer · Boxer · Cane Corso · Cavalier king charles spaniel · Chihuahua · Cocker spaniel · Dalmatische hond · Deense Dog · Deerhound · Dobermann · Duitse herder · Duitse pinscher · Dwergkees · Dwergpinscher · Dwergpoedel · Dwergschnauzer · Engelse bulldog · Engelse cocker spaniel · Foxterrier · Franse bulldog · Friese stabij · Galgo espanol · Golden Doodle Groot · Golden Doodle Klein · Golden retriever · Greyhound · Grote poedel · Havanezer · Heidewachtel · Hollandse herder · Ierse wolfshond · Ijslandse hond · King charles spaniel · Kleine keeshond · Kortharige dwergteckel · Kortharige schotse herder · Kooikerhondje · Koningspoedel · Kortbenige jack russell terrier · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Lagotto Romagnolo · Langharige teckel · Markiesje · Mastiff · Mechelse herder · Miniature bull terrier · Middenslag schnauzer · Mopshond · Oud Duitse Herdershond · Old english bulldog · Otterhound · Overige rassen · Perro de agua espanol · Pittbull Terrier · Podenco ibicenco · Pointer · Portugese waterhond · Rhodesian ridgeback · Riesenschnauzer · Rode standaard teckel · Rottweiler · Ruwharige dwergteckel · Ruwharige hollandse herder · Samojeed · Saarloos wolfhond · Schapendoes · Schotse herder · Schnauzer · Sheltie · Shiba inu · Shih tzu · Siberische husky · Stabyhoun · Staffordshire bull terrier · Teckel · Tervuerense herder · Toypoedel · Vizsla · Weimaraner · Yorkshire terrier · Peruaanse naakthond · Petit Brabançon · Podenco Canario · Podengo Português · Posavski Gonic · Shiba · Spaanse Waterhond · Staffordshire Bull Terriër · Vizsla Korthaar · Vlinderhondje · Weimaraner Korthaar · Zwitserse Witte Herder

Arja op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Vaste gasten: 67
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 99%

Arja's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Arja's hond
Sugar
Kruising, Vrouwtje
11 maanden

Als jouw hond bij Arja in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Arja's gasthonden

10 foto's
alles bekijken

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten