Reviews

99 reviews
Bert
Dog Boarding | 16-03-20

Verified Stay
Onze weimaraner, Iris, heeft 10 dagen bij Hanneke gelogeerd. In 1 woord: geweldig! Fijne tijd gehad, gezien de foto's en filmpjes die we regelmatig zagen binnenvliegen. Het is nogal wat om een jonge hond uit te besteden ivm onze vliegvakantie. Hanneke heeft Iris verwend in de zin van goede voeding, rusten en uitlaten. En ook de aanwezigheid van Hanneke zelf met haar honden. We kregen na 10 dagen weer een hele blije hond terug!
Iris, Weimaraner
Female, 1 year

Response from Hanneke

Ben blij, erg blij, met jullie beoordeling waarvoor dank. Iris was/is een dankbare hond om iets aan en/of af te leren. Heb erg veel plezier met haar gehad en ik niet alleen: de andere honden vonden dit racemonster geweldig, dus graag weer tot een volgende keer. Dikke knuffel voor Iris.

Miriam
Dog Boarding | 01-03-20

Verified Stay
Bedankt weer Hanneke! Het is voor Pip altijd weer als thuiskomen bij jullie!
Pip, Miniature Labradoodle
Female, 4 years 4 months

Response from Hanneke

Ze heeft het heel goed gedaan, ook qua gedrag hoor (grapje). Ze is altijd meer dan welkom.

Cecile
Dog Boarding | 19-02-20

Verified Stay
Orsa, Labrador Retriever
Female, 8 years 7 months

Response from Hanneke

Dank je wel en een knuffel voor Orsa

Erika
Doggy Day Care | 02-12-19

Verified Stay
Daisy, Medium Labradoodle
Female, 2 years 3 months

Response from Hanneke

Dank jullie voor je vertrouwen in mij en tot over een paar weekjes maar weer.

Barbara
Dog Boarding | 05-11-19

Verified Stay
Noortje heeft weer een TOP weekend gehad bij Hanneke en Rein. Ze mocht zelfs mee op bordercollie weekend en heeft zich helemaal uitgeleefd. Heel erg bedankt. Het was geweldig.
Noortje, English Springer Spaniel
Female, 7 years 4 months

Response from Hanneke

Dank jullie dat zij mee mocht, maar zo gaat dat hier af en toe met de logees. Graag tot de volgende keer.

Henriette
Dog Boarding | 23-10-19

Verified Stay
Hanneke dank je wel weer voor de fijne zorgen voor onze Jallem. Altijd zo fijn dat we onbezorgd op vakantie kunnen wetende dat Jallem zich ook heerlijk vermaakt bij jullie. De foto’s en filmpjes die we ontvangen is ook altijd weer een kadootje! Tot snel weer!
Jallem, Labrador Retriever
Male, 1 years 10 months

Response from Hanneke

Heel graag gedaan en tot gauw maar weer. Bedankt voor het vertrouwen.

Heleen
Dog Boarding | 23-10-19

Verified Stay
Super leuk zoals Hanneke met een steeds wisselende roedel honden op stap gaat. Helaas vond onze hond het allemaal best lastig, maar het was wel heel fijn dat Hanneke daar een eerlijke feedback over gaf. Kortom, super fijn.
Banjer, Large Goldendoodle
Female, 10 years 3 months

Response from Hanneke

Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling. Het was echt wel leuk met Banjer want ze is ook wel op je gericht en houdt je ook in de gaten. Alleen die honden.... dat is wel een dingetje. Maar goed je weet maar nooit toch. Knuffel voor Banjer.

Cecile
Dog Boarding | 14-10-19

Verified Stay
Na twee oefenwandelingen en een lang weekend logeren bij Hanneke heeft onze labrador Orsa het fenomeen 'roedel' grotendeels geaccepteerd. Als gepensioneerde blindengeleidehond bleek ze wantrouwend naar andere honden toe: immers potentieel gevaarlijk voor de cliënt. Inmiddels holt, draaft en speelt ze weer. Op weg naar de volleerde huishond.
Orsa, Labrador Retriever
Female, 8 years 7 months

Response from Hanneke

Het was zo leuk om haar te zien opbloeien maar ook af en toe weer in haar schulp te zien kruipen. Hopelijk tot snel en een dikke knuffel. Dank jullie wel.

Beverley
Dog Boarding | 12-10-19

Verified Stay
Wij waren 10 dagen op vakantie en zo te zien Zoe ook!! Zoe heeft het erg naar haar zin bij Hanneke. De lange wandelingen en natuurlijk de traktaties, zij zal Hanneke en speelmaatjes zeker missen. Hanneke is gewoon een top hondenoppas
Zoe, Border Collie
Female, 6 years 9 months

Response from Hanneke

Thank you very very much for those beaytiful words. I love Zoe and like to see her soon again. Thanks again.

Peter
Dog Boarding | 14-09-19

Verified Stay
Moeilijk om superlatieven te vinden De persoonlijke zorg en deskundigheid van Hanneke zijn ongeevenaard Terwijl ook Rein's involvement niet moet worden onderschat Onze Mocca is 12 en wij zouden haar op deze leeftijd niet graag ergens anders onderbrengen Maar bij Hanneke geen probleem Het persoonlijk contact met Hanneke is ook uitstekend
Mocca, German Shorthaired Pointer
Female, 12 years 10 months

Response from Hanneke

Peter en Mocca, veel dank voor deze lovende woorden. Ben erg blij met Mocca maar het wordt voor haar wel steeds wat lastiger om langer dan een paar dagen hier te zijn. Maar hopelijk mag ik haar nog vaak te logeren hebben.

About me

35 years experience

Second Home is een echt honden thuis aan de plas.

Wij wonen aan de Reeuwijkse plassen en hebben de Goudse Hout, een natuurgebied, achter ons huis. Hebben een behoorlijke tuin waar de honden altijd te vinden zijn en wanneer ze dat zouden willen kunnen ze tevens heerlijk zwemmen. Wij hebben zelf 2 border collies, de oude dame Bikkel en de jonge Jazz. Verder zijn er ook nog twee katten, Ot en Sien, van 4 jaar oud. Heb vele vaste gasten, zoals 1 dag p.w. komt whippet Maya, 1x per week komt Bella, alle vakanties o.a. Pip, Lilly, Ayma en verder door het jaar heen border collies, labradors, labradoodles, beagle, e.a. Ze zijn gelukkig altijd erg blij wanneer ze hier binnen komen. Maak eerst uitgebreid kennis met hond en baas voordat ze hier mogen/kunnen verblijven. Het is niet zo dat ik een vreemde hond over 2 dagen in huis neem, want dat werkt niet. Ik pas liever niet op reuen en helemaal niet wanneer deze niet zijn gecastreerd. Ook bulldoggen (groot/klein) en mopshondjes heb ik niet graag in huis. Dit zijn nl. rassen waar mijn honden niet mee overweg kunnen.
Wanneer u overdag uw hond brengt voor de logeerpartij en aan het eind van die periode de hond ophaalt in de loop van de dag wordt er 1 dag ad € 15.- bij opgeteld; wordt dit dan nog eens 's avonds ophalen dan komt er nog € 15.- bij.
Gaarne wil ik iedereen die een boeking wil doen bij mij ook nog dringend verzoeken een noodopvang te regelen voor het geval dit ooit nodig mocht zijn. Ik kan tenslotte ook ziek worden of een been breken. Verder zou ik iedereen nog willen verzoeken en het zeer op prijs stellen wanneer ook de rubriek "Overige gegevens" wordt ingevuld, zodat ik direct kan zien hoe het zit met castratie, omgang met kinderen en ook met katten.

Additional skills
Can administer injected medication
Can administer oral medication
Has experience with difficult dogs

Hanneke's availability

Available Unavailable
Calendar updated: 1 week ago
Cancellation policy:

Hanneke looks after

  • Small (0-10 kg)
  • Medium (11-25 kg)
  • Large (26-45 kg)
  • X-large (> 45 kg)
Additional preferences
Will care for puppies (<12 months)
Will care for adult dogs (1-8 years)
Will care for senior dogs (8+ years)
No males that are not neutered
Will host females that are not spayed
No females that are on heat
Breeds Hanneke has experience with:
Mixed Breed · Labrador Retriever · Australian Shepherd · Beagle · Border Collie · Dalmatian · German Shorthaired Pointer · English Springer Spaniel · Catalan Sheepdog · Large Goldendoodle · Large Münsterländer · Standard Labradoodle · Medium Labradoodle · Miniature Labradoodle · Weimaraner · Whippet
Breeds Hanneke doesn't look after:
Akita Inu · American Bulldog · American Staffordshire Terrier · Anatolian Shepherd · Dogo Argentino · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull Terrier · Cane Corso · Perro De Presa Canario · Fila Brasileiro · Caucasian Shepherd Dog · Rottweiler · Staffordshire Bull Terrier · Tosa · South Russian Ovcharka

Hanneke on Petbnb

ID verified
Interviewed by Petbnb
Passed assessment
Calendar updated: 1 week ago
Completed bookings: 230
Repeat guests: 35
Response time: within an hour
Response rate: 100%

Hanneke's home

House
Fenced outside space
No smoking household
Has no children
Has cats
Has no caged pets
Has 2 dogs
Hanneke's dogs
Bikkel
Border Collie, Female
13 years 4 months
Jazz
Border Collie, Female
3 years 4 months

When your dog stays in Hanneke's home

Dogs allowed on furniture
Dogs not allowed on bed
Potty breaks every 4 - 8 hours

Hanneke's canine clients

Map

All stays booked on Petbnb are covered by our premium insurance, 24/7 support and frequent sitter updates Learn more