Reviews

8 reviews
Bram
Dog Boarding | 16-06-21

Verified Stay
Louie heeft van vrijdag tot en met zondag bij Mariska gelogeerd. Dit was een super ervaring. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij Louie met een gerust gevoel hier hebben achtergelaten en zouden Mariska bij iedereen aanraden. Fijn dat ze ook een specialistische achtergrond heeft en een groot dierenhart. Wij werden goed op de hoogte gehouden hoe het met Louie ging en hij heeft zich goed geamuseerd. Mariska nogmaals bedankt en tot een volgende keer!
Louie, Short-Haired Dachshund
Male, 1 years 5 months

Response from Mariska

Hartelijk bedankt voor je beoordeling, Bram!

Mirte
Dog Walking | 10-06-21

Verified Stay
Lieve Mariska, Het liefst ga ik iedere dag zelf met Tommie naar de hei. Helaas was dit door omstandigheden niet mogelijk. Je hebt ons echt uit de brand geholpen. Heel erg bedankt voor je hulp! We houden contact.
Tommie, Mixed Breed
Male, 1 years 4 months

Response from Mariska

Lieve Mirte en Ingrid, Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen. Het uitlaten van Tommie wordt steeds leuker nu hij minder aan de lijn trekt. We raken steeds meer op elkaar ingesteld. Beterschap voor jullie alletwee en een aai voor Tommie! Groetjes, Mariska

Mirte
Dog Walking | 10-06-21

Verified Stay
Tommie, Mixed Breed
Male, 1 years 4 months
Marianne
Doggy Day Care | 25-05-21

Verified Stay
Quincy rent 's morgens al naar de voordeur. Ze ziet me nog niet meer staan. Als ik haar 'savonds kom ophalen is ze heel relaxt. Ze heeft het naar haar zin.
Quincy, Boomer
Female, 11 months

Response from Mariska

Dank je, Marianne en veel geluk samen in je nieuwe huis!

Mirte
Dog Walking | 25-05-21

Verified Stay
Tommie heeft het erg naar zijn zin gehad bij Mariska en ook wij zijn erg tevreden. Bedankt voor de goede zorgen. We houden zeker contact.
Tommie, Mixed Breed
Male, 1 years 4 months

Response from Mariska

Dank jullie!

Marianne
Doggy Day Care | 20-05-21

Verified Stay
Quincy ziet me nog niet meer staan als ik haar 's morgens breng. Ze amuseert zich wel. En ik ga met een gerust hart naar mijn afspraak.
Quincy, Boomer
Female, 11 months

Response from Mariska

Dank je, Marianne! Ik begin ook gehecht te raken aan Quincy. Ze is zo vrolijk.

Marianne
Doggy Day Care | 26-04-21

Verified Stay
Quincy heeft het geweldig naar haar zin. Ze speelt graag met andere honden. Ik vind het fijn dat ik weer een goed adres gevonden heb.
Quincy, Boomer
Female, 11 months

Response from Mariska

Dank je wel! Quincy is een vrolijk hondje. Ze speelt leuk met Scarlet.

Marianne
Doggy Day Care | 15-04-21

Verified Stay
leuke opvang. Ze was moe van alle indrukken. Een aanrader.
Quincy, Boomer
Female, 11 months

Response from Mariska

Dank je, Marianne.

Karin
03-03-2021
Ik kan Mariska van harte aanbevelen als hondenoppas. Zij is enorm lief voor de honden en heel geduldig. Mijn honden waren altijd blij als ze Mariska weer zagen en voelden zich altijd direct thuis bij haar. En haar achtergrond als dierenarts geeft extra vertrouwen, dat zij weet te handelen als er onverhoopt iets mis gaat.

About me

50 years experience

Als dierenarts zeer ruime ervaring met honden

Ik pas graag op honden. Enige voorwaarde is dat ze met mijn eigen honden (twee teefjes) overweg kunnen. Oppaservaring heb ik met Herders tot Chihuahua's. Mijn huis heeft een afgesloten tuin waar de honden van mij ook mogen plassen en poepen. Dat ruim ik gelijk op. Verder is mijn omgeving groen, zodat we fijn kunnen wandelen.
Als dierenarts valt het mij snel op als de hond iets mankeert. Eén dag in de week komt mijn dochter van 20 jaar mij helpen met de honden (borstelen en kammen indien gewenst).
Uw hond kan bij mij op voldoende aandacht rekenen. Ik kijk er naar uit om hem/haar te ontmoeten.

Mariska's availability

Available Unavailable
Calendar updated: Today
Cancellation policy:

Mariska looks after

  • Small (0-10 kg)
  • Medium (11-25 kg)
  • Large (26-45 kg)
  • X-large (> 45 kg)
Additional preferences
Will care for puppies (<12 months)
Will care for adult dogs (1-8 years)
Will care for senior dogs (8+ years)
Will host males that are not neutered
Will host females that are not spayed
Will host females that are on heat
Breeds Mariska has experience with:
Mixed Breed · Border Collie · Boomer · Short-Haired Dachshund
Breeds Mariska doesn't look after:
Akita Inu · American Bulldog · American Staffordshire Terrier · Anatolian Shepherd · Dogo Argentino · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull Terrier · Cane Corso · Perro De Presa Canario · Fila Brasileiro · Caucasian Shepherd Dog · Rottweiler · Staffordshire Bull Terrier · Tosa · South Russian Ovcharka

Mariska on Petbnb

ID verified
Passed assessment
Calendar updated: Today
Completed bookings: 10
Repeat guests: 2
Response time: within a few hours
Response rate: 97%

Mariska's home

House
Fenced outside space
No smoking household
Has no children
Has no cats
Has no caged pets
Has 2 dogs
Mariska's dogs
Scarlet
Mixed Breed, Female
8 years 5 months
Rea
Border Collie, Female
11 years 5 months

When your dog stays in Mariska's home

Dogs allowed on furniture
Dogs not allowed on bed
Takes only 1 client at a time
Potty breaks every 4 - 8 hours

Map

All stays booked on Petbnb are covered by our premium insurance, 24/7 support and frequent sitter updates Learn more