Reviews

4.8 • 66 reviews
Marcel
Doggy Day Care | 25-01-23

Verified Stay
Voordat Silke met de baas meeloopt naar huis, gaat ze snel nog even een knuffel halen bij Noelle. Tot de volgende keer!
Silke, Stabyhoun
Female, 2 years 5 months
Esmee
Doggy Day Care | 09-01-23

Verified Stay
Voss , Cane Corso
Male, 4 years 3 months
Splinter, Jack Russell Terrier
Male, 1 years 11 months
Jasper
Dog Boarding | 05-01-23

Verified Stay
Noelle reageerde snel op mijn aanvraag, heeft duidelijk een hoop ervaring als oppas, en Casey zag er blij en ontspannen uit toen ik hem weer ophaalde. Wat wil je nog meer? 🙂
Casey, Bull Terrier
Male, 4 years 2 months
Monique
Dog Boarding | 26-12-22

Verified Stay
Laika, Dutch Shepherd
Female, 2 years 11 months
Marcel
Doggy Day Care | 18-12-22

Verified Stay
Noelle is een wonder van flexibiliteit!
Silke, Stabyhoun
Female, 2 years 5 months
Marcel
Doggy Day Care | 08-12-22

Verified Stay
Silke, Stabyhoun
Female, 2 years 5 months
Jos
Dog Boarding | 03-12-22

Verified Stay
Sammy wil je bedanken voor de fijne en gezellige dagen.
Sammy, Mixed Breed
Male, 1 years 7 months
Maro
Dog Boarding | 26-10-22

Verified Stay
Altijd perfect bij Noelle!
Pongo, Dalmatian
Male, 1 years 8 months
Yvonne
Dog Boarding | 06-10-22

Verified Stay
Noelle is een schat. Mijn Guus is dol op haar en ik laat hem vol vertrouwen achter bij Noelle. Ik krijg steeds leuke foto's over Guus zijn activiteiten. Kortom een geweldige oppas.
Guusje, Small Keeshond
Male, 1 years 10 months
Marcel
Doggy Day Care | 05-10-22

Verified Stay
Silke, Stabyhoun
Female, 2 years 5 months

About me

15 years experience

Gedragsdeskundige met veel ervaring

Als gedragsdeskundige kan ik zowel honden zonder problemen als honden met problemen of de wat moeilijkere honden opvangen. Dankzij mijn studie en stages weet ik wat ik doe en wat een hond nodig heeft. Ik ben erg flexibel. Ik heb veel ervaring met vele verschillende soorten honden en rassen. Ik heb drie katten dus het zou fijn zijn als de hond al gewent is met katten maar dit geeft mij ook de gelegenheid om de hond met katten om te leren gaan. Het is ook geen probleem om de hond apart te houden van de katten.
Ik woon in een eengezinswoning met ruime tuin, ook zijn er veel uitlaatplaatsen in mijn omgeving waaronder een groot omheind speelveld waar de hond los kan.
Voor meer vragen kan je altijd contact met me opnemen.

Additional skills
Knows pet first aid/CPR
Can administer oral medication
Has experience with difficult dogs

Noelle's availability

Available Unavailable
Calendar updated: Today
Cancellation policy:

Noelle looks after

  • Small (0-10 kg)
  • Medium (11-25 kg)
  • Large (26-45 kg)
  • X-large (> 45 kg)
  • Cats
Will host males that are not neutered
Will host females that are not spayed
Will host females that are on heat
Breeds Noelle has experience with:
Jack Russell Terrier · Mixed Breed · Labrador Retriever · Akita Inu · Alaskan Malamute · American Staffordshire Terrier · White Shepherd · Australian Cattle Dog · Australian Shepherd · Maremma Sheepdog · Belgian Shepherd · Bernese Mountain Dog · Border Collie · Boomer · Dogue De Bordeaux · Boston Terrier · Bull Terrier · Cane Corso · Cavalier King Charles Spaniel · Chihuahua · Cocker Spaniel · Dalmatian · Scottish Deerhound · Dobermann · Drentsche Patrijshond · German Dog · German Shepherd · Pomeranian · English Bulldog · English Cocker Spaniel · Papillon Dog · Eurasier · Finnish Lapphund · Finnish Spitz · Fox Terrier · French Bulldog · Stabyhoun · Golden Retriever · Greyhound · Keeshond Large · Groenendael · Dutch Shepherd · Hovawart · Irish Wolfhound · King Charles Spaniel · Small Keeshond · Kooikerhondje · Short-Haired Dachshund · Long Haired Dachshund · Leonberger · Dutch Shepherd (Longhaired) · Markiesje · Mastiff · Belgian Shepherd · Medium Keeshond · Pug · Newfoundlander · Nova Scotia Duck Tolling Retriever · Old German Shepherd Dog · Other Breeds · Pittbull Terrier · Pyrenean Mountain Dog · Rhodesian Ridgeback · Rottweiler · Miniature Wire-Haired Dachshund · Shaggy Dutch Shepherd · Samoyed · Saarloos Wolfdog · Shetland Sheepdog · Shiba Inu · Shetland Sheepdog · St. Bernard · Siberian Husky · Staffordshire Bull Terrier · Dachshund · Tervueren · Toy Poodle · Vizsla · Cardigan Welsh Corgi · Weimaraner · Welsh Corgi Pembroke · Whippet · Yorkshire Terrier · Saarloos Wolfhound · Shiba Inu · Longhaired St. Bernard · Staffordshire Bull Terrier · Shorthaired Vizsla · Papillon · Longhaired Weimaraner · West Highland White Terrier · Yorkshire Terrier · Berger Blanc Suisse · Cat

Noelle on Petbnb

ID verified
Interviewed by Petbnb
Passed assessment
Calendar updated: Today
Repeat guests: 20
Response time: within a day
Response rate: 94%

Noelle's home

House
Fenced outside space
No smoking household
Has no children
Has cats
Has caged pets
Has no dogs

When your dog stays in Noelle's home

Dogs allowed on furniture
Dogs not allowed on bed
Potty breaks every 2 - 4 hours

Noelle's canine clients

6 uploads
View all

Map

All stays booked on Petbnb are covered by our premium insurance, 24/7 support and frequent sitter updates Learn more