Beoordelingen

5,0 • 19 beoordelingen
Willem
Logeren | 15-07-24

Geverifieerde beoordeling
Afgelopen week heeft Ella een nacht gelogeerd. De logeerpartij begon en eindigde met een blije hond. Ella komt zeker weer eens terug. 14-7-2024 16:46
Ella, Airedale terrier
Vrouwtje, 3 jaar en 9 maanden

Reactie Henriette

Het was leuk om Ella een nachtje bij ons te hebben en zijn blij dat alles goed ging en jullie een blije hond terug kregen. Wij kijken ernaar uit haar weer een keer te zien.

Annadina
Logeren | 11-07-24

Geverifieerde beoordeling
Henriette en haar moeder zijn geweldige oppassers. Echte honden liefhebbers. Ook leuk om tijdens de vakantie leuke foto’s te ontvangen. Als we weer een oppas nodig hebben dan gaat onze Teun zeker weer naar Henriette.
Teun, Rhodesian ridgeback
Mannetje, 8 jaar en 2 maanden

Reactie Henriette

Ahh geweldig om te horen, dankjewel Annadine! We hebben een hele fijne week met Teun gehad, het is echt zo'n lieverd. Wij kijken er alweer naar uit om nog eens voor hem te zorgen.

Willem
Dagopvang | 07-06-24

Geverifieerde beoordeling
Vandaag had Ella haar try-out bij Henriëtte. Dat was een groot succes: leuke, afgesloten tuin, aardige 'oppassers', klaargelegde speeltjes en ze mocht zelfs op de bank! Ella komt vast vaker terug.
Ella, Airedale terrier
Vrouwtje, 3 jaar en 9 maanden

Reactie Henriette

Dank voor je leuke beoordeling Willem. We zijn blij jullie en Ella te hebben leren kennen. Het is een hele lieve en rustige hond die zeker nog een keer welkom is. Wij kijken er alweer naar uit.

Over mij

25 jaren ervaring

Camp Scheveningen fun, caring & flexible paradise

Doggy Camp Scheveningen, een flexibel honden paradijs vol gezelligheid, liefde en zorgzaamheid voor jouw hond!

Nederlands, English information below the Dutch message:

Mijn naam is Henriëtte (1984) en sinds kinds af aan ben ik een grote dierenvriend. Ik was dan ook dolgelukkig toen mijn zusje en ik een mooie kruising kregen van een Labrador en een Herder. Hij was 3 jaar oud toen wij hem kregen uit een asiel. Tot zijn 16e was Banjer mijn kleine broertje met wie ik veel avonturen heb beleefd.

Momenteel past het niet in mijn leven om zelf de zorg te dragen voor een hond. Dat is de reden dat ik graag de zorg voor honden van anderen (tijdelijk) uit handen neem. Jouw huisdier, ‘kindje’ beland bij mij in ‘Doggy Camp Scheveningen’, een paradijs voor honden vol gezelligheid, liefde en zorgzaamheid. Als jij zelf een avondje, dagje, weekend weg of op vakantie bent dan gun jij je hond toch ook het beste?

Samen met mijn moeder (1948) zorgen wij met liefde voor jouw huisdier. Ik werk vanuit huis en ben deels mantelzorger. Mijn moeder is met pensioen, dat betekent dat er altijd iemand thuis is, wel zo gezellig voor de honden. Wil jij jouw hond laten overnachten bij ons? Gezellig, dat kan, want ik blijf dan ook overnachten om zorg te dragen voor de grote honden logeerpartij. Wij wonen in een huis met een grote afgesloten tuin waar je hond vrij kan rondlopen. In de zomer staat er zelfs een honden zwembad in de tuin en een relaxbed voor ze klaar. Wij verwennen de honden, maar de honden kennen wel hun plek bij ons en we zijn consequent.

Heb jij een puppy dat nog niet zindelijk is. Geen probleem! Wil je een lange wandeling voor je hond met spelen, rennen en/of oefeningen? Ook dat kan! En is je hond wat ouder? Dan kan die relaxen en al zittend ‘meerijden’ op de scootmobiel.

Wij kunnen vanuit huis zo naar de duinen, het strand en het bos wandelen. Maar wij vinden het ook leuk om de hond mee te nemen in de auto en ze ergens anders uit te laten. Onze favoriete wandelplekken zijn:

*Duinen
*Oostduinpark
*Waalsdorpervlakte
*Scheveningse bosjes
*Hondenstrand bij haven en einde Zwarte Pad

Heeft jouw hond speciale aandacht nodig tijdens je afwezigheid? Mocht er onverhoopt iets gebeuren? Op nog geen 5 minuten lopen van ons huis is Dierenkliniek Scheveningen gelegen. Daarnaast is er ook een dierenwinkel in de buurt.

Wil jij jouw hond voor langere tijd bij ons laten logeren? Ook dat kan, sommige honden hebben 4 weken bij ons gelogeerd. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij rekenen een toeslag van €15,- per dag tijdens feestdagen.

Wil jij een reservering maken voor een vakantie? Hou er dan rekening mee dat je na een kennismaking minimaal van te voren 1 nacht moet reserveren. Op basis daarvan maken wij het besluit om wel of niet een aantal weken op je hond te passen, zodat wij zeker weten dat het klikt tussen ons en de hond en ook weten hoe zijn of haar gedrag in ons huis is.

USP's:
*Dichtbij het strand;
*Grote afgesloten tuin in Scheveningen;
*Woning is gelijkvloers, dus geen trappen;
*Altijd iemand thuis, honden zijn dus niet alleen.

Extra services mogelijk op afspraak tegen toeslag, alleen in combinatie met oppassen:
*Fotoshoot van jouw hond? Neem, contact op voor de mogelijkheden.
*Je hond laten wassen? Dogwash Scheveningen is op loopafstand van ons huis.
*Nagels laten knippen bij een dierenarts? Ik ga met je hond naar Dierenkliniek Scheveningen.

Huis- en dieren oppas bij je thuis

Wij verzorgen ook huis- en dieren oppas bij je thuis. Deze service bied ik samen met mijn partner aan. Wij hebben ervaring in het oppassen op huizen met honden, katten en kippen. Daarnaast hebben wij ervaring in het oppassen op boerderijen met paarden, honden, katten en kippen. Voor een huis- en dieren oppas aan huis vragen wij een ander tarief en het is alleen mogelijk vanaf minimaal 2 nachten.

Wij komen wanneer u weggaat en wij vertrekken wanneer u thuiskomt. Het huis zal in dezelfde staat zijn als toen we aankwamen. Als u wilt, kunnen wij onze eigen bed- en handdoekenspullen meenemen. Het enige dat we nodig hebben zijn 2 reservesleutels en een internetwachtwoord.

Als u wilt, hebben wij referenties van mensen die deze dienst eerder via ons hebben geboekt. Ik kan je van hen een telefoonnummer geven, zodat je hier eventueel naar kunt vragen. Je hoeft alleen het dierenvoer op voorraad te hebben. Aarzel niet om alles te vragen wat je wilt weten. Voor ons is deze service al zo gebruikelijk.

Wat horen wij graag over jouw hond/ ‘kindje’
Wij vinden het altijd prettig als de informatie en de details van de hond zoveel mogelijk is ingevuld in het profiel. Zo kunnen wij goed kijken of een hond bij ons past en weten wij waar wij rekening mee kunnen houden.

*Is de hond ergens bang voor of niet?
*Op welke tijden laten jullie de hond uit?
*Kan je hond loslopen tijdens wandelen?
*Welke commando’s worden er gebruikt?
*Wat en op welke tijden krijgt hij/zij te eten;
*Blaft de hond ook in- en rondom huis in tuin?
*Kan je hond wel of niet met andere honden samen in ons huis verblijven?

Wat kan je verwachten van onze opvang service:
*Als de hond bij ons is, dan krijgt hij/zij van ons een name tag met ons telefoonnummer voor het geval dat;
*Wij hebben voerder- en drinkbakken, speeltjes voor de honden, oude handdoeken, honden snoepjes etc. Uiteraard mag je zelf ook dingen meenemen waar je hond aan gehecht is. Neem aub zelf eten mee voor de hond.
*De eerste keer dat jouw hond bij ons komt zal hij of zij alleen zijn zodat wij de hond goed leren kennen. Wij hebben geen vaste honden op vaste dagen. Wij hebben wel vaste hondengasten die regelmatig bij ons komen.
*De eerste keer zal je hond niet worden losgelaten, zodat wij eerst kunnen checken of de hond luistert naar jullie commando’s als wij dat gebruiken.
*Er zullen maximaal 2 honden tegelijkertijd op ons adres aanwezig zijn. Dit doen wij alleen met honden die wij reeds kennen en na overleg met beide baasjes.
*Wil je gegarandeerde 1 op 1 service van ons voor jouw hond? Dat kan, daarvoor vragen wij een hoger tarief per dag/nacht.
*Zodra een hond voor dagopvang of logeren komt maken wij een groepsapp aan. Tijdens het verblijf van je hond zal je in de ochtend, middag en avond een foto of video update ontvangen over je hond.

Belangrijk ter kennismaking
Hoe lief jouw hond ook is en hoe goed hij thuis ook maar mag gehoorzamen. Onze ervaring is dat dat op andere locaties heel anders kan zijn. Indien je geïnteresseerd bent in onze honden oppasservice, dan wordt er altijd eerst een kennismaking gepland en een opvangdag afgesproken. Dat kan tegelijkertijd op 1 dag. Je kan hiervoor een reservering maken via onze agenda. Voor vakantieaanvragen geldt, dat de hond minimaal één nacht bij ons moet overnachten. Alleen op deze manier kunnen wij inschatten of wij voor een langere periode voor de hond willen zorgen. De reden dat wij dit aangeven zijn de volgende voorbeelden:

“Mijn hond blaft nooit”> hier blaft hij non stop, ook de hele nacht;
“Mijn hond is zeer goed opgevoed”> hier springt de hond op de tafel en hangt hij in de gordijnen;
“Mannen/vrouwen, mijn hond is dol op mensen” > bij ons gromt en blaft de hond naar mannen;
“Mijn hond luistert heel goed naar deze commando’s > achteraf gezien blijkt dat de hond thuis voornamelijk door een man is opgevoed en wordt uitgelaten, zodra wij er voor zorgen luistert hij nergens meer naar;
"Mijn hond kan heel goed met andere honden"! > als baasjes met een hond gaan wandelen in het bos, vind de hond het leuk om met andere honden te spelen. Maar een andere hond in huis op ons oppasadres, dat dult hij niet, hij gaat grommen, blaft en een enkele keer agressief.


Ps. Na het overlijden van mijn eigen hond ben ik begonnen met oppassen op andere honden. Meestal pas ik een of twee dagen op en soms een week. De langste periode was het oppassen op 2 kleine hondjes, die logeer partij duurde een maand. Ik doe het dus al jaren en ontdekte onlangs pas Petbnb. Hoewel ik dus nog maar net lid ben, heb ik wel de ervaring. Daarnaast pas ik regelmatig een week op een boerderij met paarden en honden aan huis.

ENGLISH INFORMATION:
Doggy Camp Scheveningen, a flexible doggy paradise full of love and fun for your dog!

My name is Henriëtte (1984) and since childhood I have been a big animal lover. So I was very happy when my sister and I got a nice cross between a Labrador and a Shepherd. He was 3 years old when we got him from a shelter. Until he was 16, Banjer was my little brother with whom I had many adventures.

At the moment it does not fit into my life to take care of a dog myself. That is why I like to (temporarily) take care of other people's dogs. Your pet, 'baby' ends up with me in 'Doggy Camp Scheveningen', a paradise for dogs full of fun, love and care. If you're away for an evening, day, weekend or on vacation, don't you wish your dog the best?

Together with my mother (1948) we take care of your pet with love. I work from home and am part carer. My mother is retired, which means that there is always someone at home, which is nice for the dogs. Do you want to let your dog stay overnight with us? Cozy, that's possible, because I stay overnight to take care of the dogs sleepover. We live in a house with a large garden where your dog can roam freely in an enclosed garden. In the summer there is even a dog pool in the garden and a relaxing bed ready for them. We spoil the dogs, but the dogs know their place with us.

Do you have a puppy that is not yet potty trained? No problem! Do you want a long walk for your dog playing, running or any exercises? That too is possible! And is your dog a bit older? Then they can relax and 'ride along' on the scootmobile while sitting.

We can walk from home to the dunes, the beach and the forest. But we also like to take the dog with us in the car and let them out somewhere else. Our favorite dog hiking spots are:

*Dunes
*Waalsdorpervlakte
*Scheveningse bosjes
*Dog beach at Scheveningen harbour and beach at the end of Zwarte Pad

Does your dog need special attention while you are away? Should something unexpected happen? Veterinary Clinic (Dierenkliniek Scheveningen) is located less than a 5-minute walk from our house. There is also a pet store nearby.

Do you want to let your dog stay with us for a longer period of time? No problem, get in touch with us. We charge a surcharge of €15 per day during public holidays.

Do you want to make a reservation for a holiday? Then keep in mind that after an introduction you have to book at least 1 night in advance. Based on this, we make the decision whether or not to babysit your dog for a number of weeks, so that we are sure that we and the dog click and also know how his or her behavior is in our house.

USP's:
*Close to the beach;
*Garden in Scheveningen;
*House is on the ground floor, so no stairs;
*There is always somebody at home, dogs are not alone.

Extra services possible by appointment for a surcharge, only in combination with doggy day care:
*Photoshoot of your dog? Please contact me for the possibilities.
* Have your dog washed? Dogwash Scheveningen is within walking distance of our house.
*Have your nails trimmed at a vet? I'm going to the Scheveningen Veterinary Clinic with your dog.

At home house and animal service:

We also provide pet and pet sitting at your home. I offer this service together with my partner. We have experience in looking after houses with dogs, cats and chickens. We also have experience in house- and farm sitting and take care of horses, dogs, cats and chickens. We charge a different rate for a house and animal sitter at home and it is only possible from a minimum of 2 nights.

We come when you leave and we leave when you come home. Your house will be in same state as when we arrived. We can take our own bed and towel stuff if you like. The only thing we need is 2 spare keys and an internet password.

If you like, we have references of people who booked this service before via us. I can give you a telephone number from them so you can ask about this, if you like. You only need to have the animal food in stock. Do not hesitate to ask anything you want to know. For us this service is already so common.


What do we like to hear about your dog/'child'
We always like it when the information and details of the dog are filled in as much as possible in the profile. This way we can take a good look at whether a dog suits us and we know what to take into account.

*What commands are used?
*What and at what times does he/she get to eat?
*Can your dog run loose (unleashed) while walking?
*Are there any special wishes or things we need to know?
*Can your dog get along with other dogs or not in our house?
*Does the dog also bark in and around the house in the garden?
*At what times you walk the dog and how many times? Is the dog afraid of something or not?

What can you expect from our dog service:
*If the dog is with us, then he/she will receive a name tag from us with our telephone number just in case;
*We have food and water bowls, toys for the dogs, old towels, dog candy's etc. Of course you can also bring your own things that your dog is attached to. Please take your own food for the dog.
*The first time your dog comes to us, he or she will be alone so that we get to know the dog well. We do not have fixed dogs on fixed days. We do have regular dog guests who come to us regularly.
*The first time your dog will not be released, so that we can first check whether the dog listens to your commands when we use it.
*A maximum of 2 dogs will be present at our address at the same time. We only do this with dogs that we already know and after consultation with both owners.
*Do you want a guaranteed 1 on 1 service from us for your dog? That is possible, we ask for a higher rate per day / night.
*As soon as a dog comes for day care or lodging, we create a group app. During your dog's stay you will receive a photo or video update about your dog in the morning, afternoon and evening.

Important to get acquainted
No matter how sweet your dog is and how well he may obey at home. Our experience is that this can be very different at other locations. If you are interested in our dog sitting service, an introduction is always planned first and a day of care agreed. This can be done simultaneously in 1 day. You can make a reservation for this via our agenda. For holiday requests, the dog must stay with us for at least one night. Only in this way can we estimate whether we want to take care of the dog for a longer period of time. The reason we indicate this are the following examples:

“My dog never barks”> here he barks non stop, all night long;
“Men/women, my dog loves people” > with us the dog growls and barks at men;
“My dog is very well behaved”> here the dog jumps on the table and hangs in the curtains;
“My dog listens very well to these commands > in hindsight it turns out that the dog was mainly raised by a man at home and is walked, as soon as we take care of it he doesn't listen to anything anymore;
"My dog ​​is very good with other dogs"! > when owners take a dog for a walk in the woods, the dog likes to play with other dogs. But another dog in the house at our Petbnb address, he will not tolerate that, he will growl, bark and occasionally aggressive.

Ps. After the death of my own dog, I started babysitting other dogs. Usually I babysit for one or two days and sometimes a week. The longest period was babysitting 2 small dogs, that sleepover for a month. So I've been doing it for years and only recently discovered Petbnb. Although I have only just joined, I do have the experience. In addition, I regularly babysit for a week on a farm with horses and dogs at home.

Overige vaardigheden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Henriette's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Henriette past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
  • Katten
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Henriette ervaring heeft:
Appenzeller Sennenhond · Berner Laufhund · Berner sennenhond · Engelse cocker spaniel · Golden Doodle Groot · Golden retriever · Hollandse herder · Jack Russel Terrier · Japanse spits · Kruising · Labradoodle - standaard · Labrador retriever · Leonberger · Maltezer · Newfoundlander · Overige rassen · Perdigueiro Português · Poedel · Poedel dwerg · Poedel middenslag · Poedel toy · Pyreneese berghond · Ruwharige dwergteckel · Shiba inu · Siberische husky · Tibetaanse Terriër · Tibetaanse terrier · Labradoodle - Medium · Airedale terrier · Rhodesian ridgeback
Rassen waar Henriette niet op past:
American staffordshire terrier · Amerikaanse bulldog · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bull terrier · Bullmastiff · Cane Corso · Dobermann · Dogo-Canario · Duitse herder · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Henriette op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Vaste gasten: 6
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 97%

Henriette's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Henriette in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten