Beoordelingen

47 beoordelingen
Marijke
Logeren | 22-03-20

Geverifieerde beoordeling
Bianca en Mark zijn superaardige mensen met een groot hart voor honden. Daarnaast zijn ze flexibel en denken altijd met je mee. Ook in deze lastige tijden met het corona virus blijven ze naar oplossingen zoeken waarbij ze iedereens veiligheid voor ogen houden. Ik laat daar met een gerust hart mijn hond achter.
Mozart, Kooikerhondje
Mannetje, 1 jaar en 11 maanden
Bregje
Logeren | 18-03-20

Geverifieerde beoordeling
Puck , Ruwharige dwergteckel
Vrouwtje, 10 maanden
Sandra
Dagopvang | 15-03-20

Geverifieerde beoordeling
Tot de volgende keer!
Saar, Heidewachtel
Vrouwtje, 3 jaar en 8 maanden
Line
Logeren | 02-03-20

Geverifieerde beoordeling
Onze Bo (5 maanden) heeft een week bij Bianca en Mark gelogeerd. Ze zag er super uit toen we haar terugkregen. We kregen regelmatig updates (met foto/film) en dat vonden we erg fijn. Bo gaat zeker nog een keer terug 馃憤馃徏馃憤馃徏馃憤馃徏
Bo, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 9 maanden
Rachelle
Logeren | 05-02-20

Geverifieerde beoordeling
Dani is 2 dagen bij Bianca en Mark geweest op "proef" voor als wij straks een lange reis gaan maken. Wij gaan 100% met een gerust hart weg en laten haar met een vertrouwd gevoel in deze liefdevolle familie. Leuke filmpjes en foto's mochten niet ontbreken en wat hebben ze plezier gemaakt met z'n allen daar! Top!!!
Dani, Overige rassen
Vrouwtje, 3 jaar en 2 maanden
Sascha
Logeren | 18-01-20

Geverifieerde beoordeling
Olly, Boomer
Mannetje, 1 jaar en 7 maanden
Chantal
Logeren | 14-01-20

Geverifieerde beoordeling
Helemaal blij weer met de fijne en vertrouwde opvang door Bianca en Mark! Volgens mij (en de foto's en filmpjes ;) heeft Sem heerlijke dagen gehad met lekker lange wandelingen. Dank jullie wel weer!!
Sem, Zwitserse Witte Herder
Mannetje, 7 jaar en 3 maanden
Bregje
Logeren | 10-01-20

Geverifieerde beoordeling
Puck , Ruwharige dwergteckel
Vrouwtje, 10 maanden
Zilvana
Logeren | 30-12-19

Geverifieerde beoordeling
Super logeer adres balou heeft weer zin om terug te gaan logeren
Balou, Nova scotia duck tolling retriever
Mannetje, 2 jaar en 3 maanden
Sandra
Logeren | 22-12-19

Geverifieerde beoordeling
Saar, Heidewachtel
Vrouwtje, 3 jaar en 8 maanden

Over mij

7 jaren ervaring

Best Buddies Forever - Zorgzaam en betrouwbaar.

LET OP! In verband met omstandigheden zijn wij voorlopig alleen beschikbaar voor mensen en honden die wij al kennen. Indien je wilt boeken bij ons, stuur dan alsjeblieft een what's app berichtje.

lk (Bianca) ben opgegroeid met een kruising Mechelse / Duitse Herder en een mix Terri毛r. Het duurde niet lang of mijn liefde voor honden was geboren. Naderhand hebben mijn ouders nog een Schotse Herder (Collie) en een Westland White High Terri毛r (Westy) gehad en nu nog een kruising Chihuahua. Met alle honden heb ik gewandeld en gespeeld.

Toen ik op mezelf ging wonen, heb ik na verloop van tijd een Border Collie pup aangeschaft (Buddy, geboren 05-08-2011). Ik wilde graag een speelkameraadje voor hem als ik werken was. En omdat ik van honden houd, heb ik mij aangemeld als gastgezin bij een stichting die als doel had om honden te herplaatsen. Voor hen heb ik respectievelijk de volgende honden 茅茅n voor 茅茅n opgevangen: een blinde en angstige Yorkshire Terri毛r, een eigenwijze Engelse Stafford pup, een onzekere en soms angstige kruising Herder / Labrador (die ik geholpen heb om haar angsten te overwinnen, zodat ze een stuk zelfverzekerder werd) en een dominante Labrador.

Op een gegeven moment ben ik door mijn omstandigheden gestopt met dit werk. Enkele jaren later, Buddy was toen 3, heb ik een tweede Border Collie pup aangeschaft (Faith, geboren 21-10-2014). Na ons trouwen in mei 2016, hebben we in augustus 2016 een derde Border Collie genomen. Bink was 4 jaar oud, toen hij in ons leven kwam. Hij was onzeker, schuw naar mensen en viel uit naar reutjes. We (Mark en ik) zijn flink met hem gaan trainen en ook Buddy en Faith hebben hem geholpen (door hun gedrag) om zijn angsten te overwinnen. Tegenwoordig is Bink een stabiele, knuffelige hond met veel meer zelfvertrouwen als voorheen en hij valt niet langer uit naar andere honden. Het is en was geweldig om een hond zo te zien groeien.

Aangezien onze drie honden stabiel in de omgang zijn, stelt dat ons in staat om andere honden bij ons thuis op te vangen, hen te verzorgen en hen deel van onze roedel te laten uitmaken alsof het onze eigen hond zou zijn.

Onze eigen honden mogen zo'n 3 脿 4 keer per dag mee naar buiten om te wandelen (meestal om de 4 uur, uiterlijk om de 6 uur). Doorgaans wandelen we circa 2 脿 2,5 uur per dag, soms meer. Met de log茅s doen we hetzelfde. Voor de dagopvang geldt minimaal 1 uur, verdeeld over 1 脿 2 keer per dag. Ik neem bij voorkeur maximaal 3 脿 4 honden per wandeling mee naar buiten, zodat ze kunnen spelen en zodat ik het overzicht kan bewaren.

Een jonge, oudere of revaliderende hond krijgt bij ons speciale aandacht. In zo'n geval gaan we vaker met uw hond naar buiten van kortere duur. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Aangezien ik met het Border Collie virus besmet ben geraakt, pas ik het liefst op hen. Maar alle honden zijn welkom, op voorwaarde dat het met onze honden klikt en hij / zij niet agressief is naar andere honden. In principe kan ik iedere dag op uw hond(en) passen, maar de dagopvang vindt alleen plaats op dinsdag t/m vrijdag. Logeren kan de hele week door, ook in het weekend. Wel zou het fijn zijn als uw hond gewend is circa 3 uurtjes per dag "alleen" te zijn (ivm vrijwilligerswerk).

Soms krijg ik de vraag op hoeveel honden ik tegelijk pas. We hebben maximaal plaats voor 3 honden.

Uw hond(en) gaat het gegarandeerd bij ons naar zijn zin hebben. Vanwege onze eigen honden hebben we allerlei hondenpuzzels, behendigheidsmateriaal, mogelijkheden voor tricks / trucs en spelletjes en niet te vergeten 3 speelkameraadjes die duidelijk hun grenzen op een liefdevolle manier aangeven. Verder wonen we in een groene omgeving met talloze wandelmogelijkheden. En sinds 2 juli 2019 hebben we een hondenbadje die opgezet wordt bij temperaturen b贸ven de 25掳 C.

We ontvangen u graag met een kop koffie / thee voor een nadere kennismaking.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Bianca en Mark's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Bianca en Mark past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Bianca en Mark ervaring heeft:
Jack Russel Terrier 路 Kruising 路 Labrador retriever 路 Maltezer 路 Beagle 路 Border collie 路 Boomer 路 Bordeaux Dog 路 Cavalier king charles spaniel 路 Chihuahua 路 Duitse herder 路 Engelse cocker spaniel 路 Golden retriever 路 Heidewachtel 路 Kooikerhondje 路 Labradoodle - Medium 路 Lagotto Romagnolo 路 Leonberger 路 Mechelse herder 路 Nova scotia duck tolling retriever 路 Overige rassen 路 Podenco ibicenco 路 Rhodesian ridgeback 路 Ruwharige dwergteckel 路 Schotse herder 路 Staffordshire bull terrier 路 Tervuerense herder 路 Vizsla 路 West highland white terrier 路 Yorkshire terrier 路 Zwitserse Witte Herder

Bianca en Mark op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Boekingen: 124
Vaste gasten: 23
Reactie: binnen een uur
Responspercentage: 100%

Bianca en Mark's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 3 honden
Bianca en Mark's honden
Buddy
Border collie, Mannetje
8 jaar en 10 maanden
Bink
Border collie, Mannetje
7 jaar en 10 maanden
Faith
Border collie, Vrouwtje
5 jaar en 8 maanden

Als jouw hond bij Bianca en Mark in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten