Beoordelingen

37 beoordelingen
Ghita
Dagopvang | 27-02-20

Geverifieerde beoordeling
Bobby had een geweldige tijd bij Domien. Voor een puppy zorgen is niet gemakkelijk, maar Domien draait er zijn hand niet voor om: elk uur en naar buiten, binnen even spelen en veel aandacht. Domien heeft verstand van honden en de juiste energie om een hond zich goed te laten voelen. Dank je, Domien! Volgende week komt Bobby graag weer bij je.
Bobby, Jack Russel Terrier
Vrouwtje, 2 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank, Ghita en tot volgende week, nog een fijn weekend, kwispelende groetjes!!!!

Nadine
Logeren | 19-02-20

Geverifieerde beoordeling
Our dog Daisy stayed with Domien on two different occasions and both Daisy and we could not have been more pleased with Domien. He is always exceptionally caring towards Daisy and she easily felt at ease in his presence. We highly recommend Domien en would gladly rebook with him in the future. Excellent service!
Nadine Greyling , Kooikerhondje
Vrouwtje, 3 jaar en 1 maand

Reactie Domien

Thank You!!!

Willem
Dagopvang | 11-02-20

Geverifieerde beoordeling
Onze Doodle Bram heeft een nieuwe vriend en die heet Domien. Na een eerste kennismaking heeft Domien op Bram gepast wat prima is gegaan en prima is bevallen. Bram was helemaal relaxed en had het overduidelijk goed bij Domien. Zeker een hondenoppas die we aanbevelen.
Bram, Labradoodle - Medium
Mannetje, 1 jaar en 4 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor jullie reactie. Zoals jij zelf al aangaf, heeft Bram niet alleen een nieuwe vriend, maar ik ook!!! Het was meteen "vriendschap" op het eerste gezicht!!! Dat komt mede, omdat Bram een intelligente hond is die snel iets oppikt, wat weer heel prettig is voor mijn als oppasser. Kijk er nu er alweer naar uit wanneer we nieuwe vriend weer komt logeren!!!

Sandra
Dagopvang | 24-01-20

Geverifieerde beoordeling
Wat een lieve oppas. Zodra ik 's morgens zeg "gaan we naar domien" dan gaat shiva haar staartje al kwispelen. Krijg ook veel tips wat betreft de op voeding. Zou domien aanbevelen als ik hoor dat iemand oppas nodig heeft. Super.
Shiva, Kruising
Vrouwtje, 4 maanden

Reactie Domien

Wederom hartelijk dank voor je reactie!!! En zoals ik het al eerder aangaf, komt het echt helemaal goed met Shiva, daar heb ik allen vertrouwen in!!!

Sandra
Dagopvang | 20-01-20

Geverifieerde beoordeling
Shiva is vandaag voor de 2de keer bij domien geweest. Ze was super blij toen ze domien weer zag. Dat is een heel goed teken. Ik ben super tevreden over domien. Krijg ook hele bruikbare tips van domien. Kortom ik ben super blij met domien en shiva ook. Pootje van shiva
Shiva, Kruising
Vrouwtje, 4 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor je reactie!!! Wat betreft Shiva ben ik er van overtuigd dat het helemaal goed komt met haar,en ze doet het al voor haar leeftijd erg goed!!!

Serge
Logeren | 15-01-20

Geverifieerde beoordeling
Onze Katy heeft een aantal dagen en nachten bij Domien doorgebracht en Domien was echt perfect. Hij heeft echt de tijd genomen om onze hond te leren kennen. Het contact met Domien was ook zeer prettig. Een betere oppas voor je hond kom je denk ik niet snel tegen. Een volgende keer gaan we zeker weer vragen of Domien tijd heeft.
Katy, Kruising
Vrouwtje, 7 jaar en 1 maand

Reactie Domien

Hartelijk dank voor jullie reactie!!! Inderdaad, als je eenmaal Katy goed leert kennen is het een erg sociaal en lief hondje!!! Nogmaals mijn dank en hopelijk tot de volgende keer!!! Groetjes, domien

Dipankar
Dagopvang | 03-12-19

Geverifieerde beoordeling
Domien is een warme en vertrouwde persoon. Hij gaf veel aandacht aan mijn hond - Marshmallow. Ze was erg blij. We zijn zeer tevreden en we zullen opnieuw contact met hem opnemen voor oppas.
Marshmallow, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 11 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank Dipankar voor je reactie!!! Mallow (zo noem ik haar nu, is iets makelijker) is een heel slim dametje, voelt precies haar logeerbaas aan, en maakt het ons beiden een stuk relaxter ten opzichte van andere honden die bij mijn komen logeren! Dus zie haar graag terug, en heel misschien mag ze in de nabije toekomst, wel echt bij me blijven logeren, indien jullie voor wat voor rede een langere tijd naar buitenland moeten of dergelijke. Nogmaals mijn dank en hopelijk spoedig tot weerziens!!! Kwispelende groetjes, domien

Albert
Dagopvang | 26-11-19

Geverifieerde beoordeling
Dank voor de goede zorgen Domien ! Je hebt ons wederom ontzorgt en de honden goed verzorgd. dank daarvoor en veel succes met het uitlaten en verzorgen van andere honden ! Dank voor je tips en tricks we gaan Louie idd in training doe, komt goed !
Maxime, Labrador retriever
Vrouwtje, 10 jaar en 7 maanden
Louie Louie, Franse bulldog
Mannetje, 2 jaar en 9 maanden

Reactie Domien

Sorry, voor het kritische commentaar van mijn zijde. Maar anderzijds wil ik graag plezier willen behouden tijdens het omgaan met honden, en helaas kon ik dat met de beste wil niet voor elkaar krijgen met zowel Maxime en Louie. Goed idee met Louie, scheelt voor iedereen een armblessure in de toekomst, want als daar niets aan gedaan wordt, blijft die dat doen, hoe oud die ook wordt. Tenslotte nog een kleine tip voor Maxime, misschien is het een idee om een muilkorf voor haar te kopen, want zolang ze bij jullie bezig zijn met de straten, is het voor haar een waar paradijs in die zwarte kleigrond. Daarnaast heb je dan ook niet de zorgen dat ze onverhoeds naar de dierenarts toe moet, omdat ze iets verkeerd gegeten heeft. Tenslotte is ze al op leeftijd en hoogstwaarschijnlijk leer je dat haar niet meer af. Heel veel succes met jullie hondjes, Kwispelende groetjes, domien

Albert
Dagopvang | 17-11-19

Geverifieerde beoordeling
Domien is een rustige en zeer bekwame hondenliefhebber die duidelijk passie heeft voor honden. ze hebben zichtbaar genoten van zijn aandacht voor hem en we zullen Domien vaker vragen om voor hen te zorgen !!!
Maxime, Labrador retriever
Vrouwtje, 10 jaar en 7 maanden
Louie Louie, Franse bulldog
Mannetje, 2 jaar en 9 maanden

Reactie Domien

Hai Sinterklaas, Hartelijk dank voor dit fijne cadeautje!!! Volgende week staat deze roetveeg hondenoppasser weer voor jullie hondjes gereed, zoals het knechten betaamt!!! Kwispelende groetjes, Roetveeg hondenoppasser

Brenda
Dagopvang | 08-11-19

Geverifieerde beoordeling
Zeer fijn oppasadres. Domien heeft veel aandacht voor je hond en aangezien we een pup hebben, heeft hij daarnaast ook zeer nuttige tips.
Pip, Labrador retriever
Vrouwtje, 7 maanden

Reactie Domien

Hai Brenda, Hartelijk dank voor de positieve reactie!!! Maar het komt zeker helemaal goed met Pip, en niet alleen door mijn toedoen, maar ook door jullie inzet! Tot volgende keer, domien

Over mij

45 jaren ervaring

Fugazi

Deze titel was de naam van me laatste hond die ik gehadt heb, een Tervuersen herder. Sinds mijn jeugd heb ik altijd iets met honden gehadt, en ondanks mijn jonge leeftijd was ik toen al verantwoordelijk voor 2 honden, beiden waren Gordon Setters. Uiteraard zijn er op latere leeftijd 2 andere honden in me leven verschenen, beiden Tervuersen herders, waar dus 1 hiervan de titel heeft verdiend. Met beiden heb ik gehoorzaamheid cursussen voor gevorderende gedaan, en later competities, namelijk zogenaamde hindernisbanen voor honden, wat ik geweldig vondt. De samenwerking die je opbouwt, en het vertrouwen dat de hond aan jouw geeft ervaar ik als iets, wat je niet zomaar met een ander kan delen. Helaas bevind ik me nu in de omstandigheden, dat ik niet dagelijks voor een hond kan zorgen, maar deze site bied voor mijn de ultieme oplossing; namelijk toch de gelegenheid krijgen om geregeld weer voor een hond te mogen zorgen! En ik vind het nu al heel erg leuk bij deze gedachte!

Domien's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Domien past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Domien ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Franse bulldog · Kooikerhondje · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Weimaraner Korthaar

Domien op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 89
Vaste gasten: 14
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 96%

Domien's woning

Appartement
Geen buitenruimte
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Domien in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Accepteert honden van maximaal 1 gezin tegelijk
Wandelen om de 0-2 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten