Over mij

45 jaren ervaring

Fugazi

Deze titel was de naam van me laatste hond die ik gehadt heb, een Tervuersen herder. Sinds mijn jeugd heb ik altijd iets met honden gehadt, en ondanks mijn jonge leeftijd was ik toen al verantwoordelijk voor 2 honden, beiden waren Gordon Setters. Uiteraard zijn er op latere leeftijd 2 andere honden in me leven verschenen, beiden Tervuersen herders, waar dus 1 hiervan de titel heeft verdiend. Met beiden heb ik gehoorzaamheid cursussen voor gevorderende gedaan, en later competities, namelijk zogenaamde hindernisbanen voor honden, wat ik geweldig vondt. De samenwerking die je opbouwt, en het vertrouwen dat de hond aan jouw geeft ervaar ik als iets, wat je niet zomaar met een ander kan delen. Helaas bevind ik me nu in de omstandigheden, dat ik niet dagelijks voor een hond kan zorgen, maar deze site bied voor mijn de ultieme oplossing; namelijk toch de gelegenheid krijgen om geregeld weer voor een hond te mogen zorgen! En ik vind het nu al heel erg leuk bij deze gedachte!

Domien's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Domien past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Domien ervaring heeft:
Kruising · Labrador retriever · Franse bulldog · Labradoodle - standaard

Domien op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 61
Vaste gasten: 11
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 94%

Domien's woning

Appartement
Geen buitenruimte
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Domien in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Accepteert honden van maximaal 1 gezin tegelijk
Wandelen om de 0-2 uur

Beoordelingen

31 beoordelingen
Dipankar
Dagopvang | 03-12-19

Geverifieerde beoordeling
Domien is een warme en vertrouwde persoon. Hij gaf veel aandacht aan mijn hond - Marshmallow. Ze was erg blij. We zijn zeer tevreden en we zullen opnieuw contact met hem opnemen voor oppas.
Marshmallow, Labradoodle - standaard
Vrouwtje, 8 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank Dipankar voor je reactie!!! Mallow (zo noem ik haar nu, is iets makelijker) is een heel slim dametje, voelt precies haar logeerbaas aan, en maakt het ons beiden een stuk relaxter ten opzichte van andere honden die bij mijn komen logeren! Dus zie haar graag terug, en heel misschien mag ze in de nabije toekomst, wel echt bij me blijven logeren, indien jullie voor wat voor rede een langere tijd naar buitenland moeten of dergelijke. Nogmaals mijn dank en hopelijk spoedig tot weerziens!!! Kwispelende groetjes, domien

Albert
Dagopvang | 26-11-19

Geverifieerde beoordeling
Dank voor de goede zorgen Domien ! Je hebt ons wederom ontzorgt en de honden goed verzorgd. dank daarvoor en veel succes met het uitlaten en verzorgen van andere honden ! Dank voor je tips en tricks we gaan Louie idd in training doe, komt goed !
Maxime, Labrador retriever
Vrouwtje, 10 jaar en 5 maanden
Louie Louie, Franse bulldog
Mannetje, 2 jaar en 6 maanden

Reactie Domien

Sorry, voor het kritische commentaar van mijn zijde. Maar anderzijds wil ik graag plezier willen behouden tijdens het omgaan met honden, en helaas kon ik dat met de beste wil niet voor elkaar krijgen met zowel Maxime en Louie. Goed idee met Louie, scheelt voor iedereen een armblessure in de toekomst, want als daar niets aan gedaan wordt, blijft die dat doen, hoe oud die ook wordt. Tenslotte nog een kleine tip voor Maxime, misschien is het een idee om een muilkorf voor haar te kopen, want zolang ze bij jullie bezig zijn met de straten, is het voor haar een waar paradijs in die zwarte kleigrond. Daarnaast heb je dan ook niet de zorgen dat ze onverhoeds naar de dierenarts toe moet, omdat ze iets verkeerd gegeten heeft. Tenslotte is ze al op leeftijd en hoogstwaarschijnlijk leer je dat haar niet meer af. Heel veel succes met jullie hondjes, Kwispelende groetjes, domien

Albert
Dagopvang | 17-11-19

Geverifieerde beoordeling
Domien is een rustige en zeer bekwame hondenliefhebber die duidelijk passie heeft voor honden. ze hebben zichtbaar genoten van zijn aandacht voor hem en we zullen Domien vaker vragen om voor hen te zorgen !!!
Maxime, Labrador retriever
Vrouwtje, 10 jaar en 5 maanden
Louie Louie, Franse bulldog
Mannetje, 2 jaar en 6 maanden

Reactie Domien

Hai Sinterklaas, Hartelijk dank voor dit fijne cadeautje!!! Volgende week staat deze roetveeg hondenoppasser weer voor jullie hondjes gereed, zoals het knechten betaamt!!! Kwispelende groetjes, Roetveeg hondenoppasser

Brenda
Dagopvang | 08-11-19

Geverifieerde beoordeling
Zeer fijn oppasadres. Domien heeft veel aandacht voor je hond en aangezien we een pup hebben, heeft hij daarnaast ook zeer nuttige tips.
Pip, Labrador retriever
Vrouwtje, 5 maanden

Reactie Domien

Hai Brenda, Hartelijk dank voor de positieve reactie!!! Maar het komt zeker helemaal goed met Pip, en niet alleen door mijn toedoen, maar ook door jullie inzet! Tot volgende keer, domien

Joost
Dagopvang | 05-11-19

Geverifieerde beoordeling
Domien kon last minute nog op mijn pup passen. Hij weet veel over de opvoeding van honden. Heb goede tips gekregen! Dankjewel.
Dewi, Kruising
Vrouwtje, 3 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, Joost!!! Misschien zie ik jullie nog wel eens in de nabije toekomst, ben benieuwd wat er dan van Dewi geworden is? Kwispelende groetjes, en reminder; ietsje strenger mag best!

Danai
Logeren | 09-10-19

Geverifieerde beoordeling
Domien heeft in ons huis 2 nachtjes opgepast. Dit is heel goed verlopen. De honden waren erg relaxed en blij toen wij terug kwamen van ons weekendje weg. We zijn heel tevreden! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
Leslie , Kruising
Vrouwtje, 2 jaar en 3 maanden
Kees, Kruising
Mannetje, 8 jaar

Reactie Domien

Hartelijk dank voor jullie beoordeling, maar met zulke honden was het ook voor mijn vrij relaxed oppassen!

Jay
Logeren | 08-04-19

Geverifieerde beoordeling
Domien heeft nu voor de 2e keer op onze hond gepast. Net als de 1e keer waren wij deze keer ook erg tevreden. Hij is warm persoon die zeer begaan met dieren die goed voor ze zorgt. Echt een plek waar je huisdier met een gerust hart kunt achterlaten.
Baby, Kruising
Vrouwtje, 11 jaar en 6 maanden

Reactie Domien

Sorry, voor misschien me wat late reactie, maar was afgelopen dagen weer druk met de dierenambulance. Hartelijk dank voor jullie positieve beoordeling, echter dit was een deze keer een makkie met Baby die zich meteen me zich wist te herinneren van de vorige keer, en toen waren me al dikke maatjes! Kwispelende groetjes en misschien wel tot volgend jaar, domien

Casper
Dagopvang | 27-01-19

Geverifieerde beoordeling
Oek, Overige rassen
Mannetje, 7 jaar en 5 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank!!!!!!!

Sander
Logeren | 11-12-18

Geverifieerde beoordeling
Domien is een zeer betrouwbare en flexibele honden-oppas. Mijn hond komt hier al vanaf pup en gaat iedere keer met veel plezier een dagje (of langer) naar Domien toe.
Beer, Golden retriever
Vrouwtje, 2 jaar en 2 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat betreft Beer haar enthouisasme is het wederzijds, ofwel ook ik beleef altijd veel plezier als zij komt logeren, en dat komt voornamelijk door haar vrolijk karakter! Alvast heel prettige dagen en geniet optimaal van Beer!

Marianne
Dagopvang | 14-11-18

Geverifieerde beoordeling
Zowel bij de eerste kennismaking als bij de eerste oppasdag was er een klik. Daardoor heb ik Khloë aan Domien toevertrouwd. Ik ben daar niet in teleurgesteld. Alle aandacht was voor Khloë. Een mand en lekkere brokjes stonden klaar. Wat ons betreft is er een volgende keer! Tenminste als Domien deze onstuimige jonge hond (16 maanden) nog eens onder zijn hoede wil nemen.
Khloë, Grand basset griffon vendeen
Vrouwtje, 2 jaar en 4 maanden

Reactie Domien

Hallo Marianne, Hartelijk dank voor je onverzettelijke inzet wat betreft het plaatsen van deze mooie beoordeling!!! Uiteraard is Khloe weer van harte welkom, en ik vind het juist leuk als een hond onstuimig is! Tot de volgende keer zou ik zeggen en nogmaals mijn hartelijke dank!!! Kwispelende groetjes, domien

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten