Beoordelingen

44 beoordelingen
Madelon
Logeren | 23-09-20

Geverifieerde beoordeling
Tyson is 9 dagen bij Domien geweest. En aan de berichtjes en foto te zien heeft hij het prima naar zijn zin gehad. Het fijne was dat Domien zeer flexibel was qua tijden van brengen en halen. Ik ga zeker weer gebruik maken van zijn diensten. (Als hij Tyson ook nog wilt ontvangen dan) Domien bedankt voor de goede zorgen. Groetjes Madelon
Tyson, Rottweiler
Mannetje, 7 jaar en 4 maanden

Reactie Domien

Geen dank, heel erg graag gedaan!!!

Madelon
Logeren | 06-09-20

Geverifieerde beoordeling
Tyson heeft dit weekend voor het eerst bij Domien gelogeerd. Tyson is niet heel makkelijk maar hij heeft het heel goed gehad en heb een blije hond terug gekregen. Nog een paar dagen en dan gaat hij een hele week logeren. Ik kan met een gerust hart op vakantie. Dank je wel Domien
Tyson, Rottweiler
Mannetje, 7 jaar en 4 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor je reactie! Het klopt dat Tyson niet een heel gemakkelijke hond is, maar indien je hem in zijn waarde laat, en gewoon de mopperpop laat uithangen komt het automatisch goed. Persoonlijk vind ik het heel jammer, dat Tyson iets mankeert aan zijn gewrichten, waardoor echt spelen met hem helaas aan hem voorbij moet laten gaan. Maar we verzinnen tijdens je vakantie wel iets, zodat we het toch samen naar onze zin gaan hebben, daar twijfel ik niet over.

Querine
Logeren | 02-07-20

Geverifieerde beoordeling
Domien zorgt altijd heel goed voor Yara en heeft verstand van zaken! Onze Yara heeft het heel fijn bij Domien, en wandelen voldoende. Yara is altijd ontzettend vrolijk als ik haar ophaal.
Yara, Kruising
Vrouwtje, 11 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor je beoordeling!!! Via deze weg dan maar even, zou je aub zo snel mogelijk jullie vakantie willen vastleggen, aangezien ik dagelijks nieuwe aanvragen krijg, en deze telkens dien te annuleren, omdat ik deze mensen geen vastigheid kan garanderen. En vrijdag ga ik voor een kennismaking gesprek, langs twee eventuele nieuwe klanten, maar ook deze mensen kan ik nog steeds niets toezeggen. Bij voorbaat mijn hartelijke dank, kwispelende groetjes, domien ,

Maaike
Dagopvang | 16-06-20

Geverifieerde beoordeling
Elmo heeft het weer twee dagen geweldig gehad bij Domien. Domien voelt hem goed aan en geeft hem veel vertrouwen. Daarnaast gaat hij lekker veel met Elmo naar buiten, en geeft hij nog extra tips aan ons. Bedankt Domien, tot volgende week!
Elmo, Labrador retriever
Mannetje, 2 jaar en 10 maanden

Reactie Domien

Wederom mijn dank Maaike voor de positieve reactie. Dit moet je niet verkeerd opvatten, maar je hoeft niet elke keer een beoordeling te schrijven, want Elmo komt nog verscheidene keren bij mijn logeren, dus voel je aub tot niets meer verplicht. Maar nogmaals, hartstikke bedankt!!! Tot volgende week weer! Kwispelende groetjes, domien

Maaike
Dagopvang | 19-05-20

Geverifieerde beoordeling
Dankjewel Domien voor je goede zorgen en de heerlijke dag voor Elmo. Zo te zien heeft hij het geweldig gehad, hij ligt er lekker van na te genieten. Heel fijn ook dat je zo flexibel bent in de tijden van brengen en halen. We komen zeker snel weer! Groetjes en een pootje van Elmo!
Elmo, Labrador retriever
Mannetje, 2 jaar en 10 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor je beoordeling! Elmo is niet de eerste asielhond die ik te logeren krijg, en wat me over het algemeen opvalt, dat het zulke ontzettende lieve honden zijn! Kwispelende groetjes, domien

Daphne
Logeren | 16-03-20

Geverifieerde beoordeling
Aanrader om je hond bij Domien te brengen. Onze hond met vertrouwen achter gelaten en naar het lijkt heeft Bink het prima naar zijn zin gehad.
Bink, Kruising
Mannetje, 2 jaar en 7 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor jullie reactie! Hopelijk tot de volgende keer.

Mirella
Oppas aan huis | 14-03-20

Geverifieerde beoordeling
Domien is een serieuze lieve man met een grote liefde en kennis voor honden. Heel dankbaar dat hij onze RR heeft willen verzorgen!!
Mirella, Pronkrug
Vrouwtje, 10 jaar en 7 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor jullie reactie!! Ik hoop "echt" dat Carmel na de noodzakelijke operatie weer snel de oude wordt, ik had het enorm met haar te doen.

Ghita
Dagopvang | 27-02-20

Geverifieerde beoordeling
Bobby had een geweldige tijd bij Domien. Voor een puppy zorgen is niet gemakkelijk, maar Domien draait er zijn hand niet voor om: elk uur en naar buiten, binnen even spelen en veel aandacht. Domien heeft verstand van honden en de juiste energie om een hond zich goed te laten voelen. Dank je, Domien! Volgende week komt Bobby graag weer bij je.
Bobby, Jack Russel Terrier
Vrouwtje, 9 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank, Ghita en tot volgende week, nog een fijn weekend, kwispelende groetjes!!!!

Nadine
Logeren | 19-02-20

Geverifieerde beoordeling
Our dog Daisy stayed with Domien on two different occasions and both Daisy and we could not have been more pleased with Domien. He is always exceptionally caring towards Daisy and she easily felt at ease in his presence. We highly recommend Domien en would gladly rebook with him in the future. Excellent service!
Nadine Greyling , Kooikerhondje
Vrouwtje, 3 jaar en 8 maanden

Reactie Domien

Thank You!!!

Willem
Dagopvang | 11-02-20

Geverifieerde beoordeling
Onze Doodle Bram heeft een nieuwe vriend en die heet Domien. Na een eerste kennismaking heeft Domien op Bram gepast wat prima is gegaan en prima is bevallen. Bram was helemaal relaxed en had het overduidelijk goed bij Domien. Zeker een hondenoppas die we aanbevelen.
Bram, Labradoodle - Medium
Mannetje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Domien

Hartelijk dank voor jullie reactie. Zoals jij zelf al aangaf, heeft Bram niet alleen een nieuwe vriend, maar ik ook!!! Het was meteen "vriendschap" op het eerste gezicht!!! Dat komt mede, omdat Bram een intelligente hond is die snel iets oppikt, wat weer heel prettig is voor mijn als oppasser. Kijk er nu er alweer naar uit wanneer we nieuwe vriend weer komt logeren!!!

Over mij

45 jaren ervaring

Fugazi

Deze titel was de naam van me laatste hond die ik gehadt heb, een Tervuersen herder. Sinds mijn jeugd heb ik altijd iets met honden gehadt, en ondanks mijn jonge leeftijd was ik toen al verantwoordelijk voor 2 honden, beiden waren Gordon Setters. Uiteraard zijn er op latere leeftijd 2 andere honden in me leven verschenen, beiden Tervuersen herders, waar dus 1 hiervan de titel heeft verdiend. Met beiden heb ik gehoorzaamheid cursussen voor gevorderende gedaan, en later competities, namelijk zogenaamde hindernisbanen voor honden, wat ik geweldig vondt. De samenwerking die je opbouwt, en het vertrouwen dat de hond aan jouw geeft ervaar ik als iets, wat je niet zomaar met een ander kan delen. Helaas bevind ik me nu in de omstandigheden, dat ik niet dagelijks voor een hond kan zorgen, maar deze site bied voor mijn de ultieme oplossing; namelijk toch de gelegenheid krijgen om geregeld weer voor een hond te mogen zorgen! En ik vind het nu al heel erg leuk bij deze gedachte!

Domien's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Annuleringsregeling:

Domien past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Domien ervaring heeft:
Labrador retriever · American staffordshire terrier · Berner sennenhond · Kooikerhondje · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Mechelse herder · Pronkrug · Rottweiler · Weimaraner Korthaar
Rassen waar Domien niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Domien op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Boekingen: 110
Vaste gasten: 19
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 96%

Domien's woning

Appartement
Geen buitenruimte
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Domien in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Accepteert honden van maximaal 1 gezin tegelijk
Wandelen om de 0-2 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten