Over mij

10 jaren ervaring

Hondenliefhebster die nu hondencontact mist!

Zoals ik in de titel al heb aangegeven, een groot hondenliefhebster. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met honden om mij heen. Het zijn de grootste en beste vrienden die je kan hebben! Sinds ik uit huis ben gegaan twijfel ik al om een hond(je) te nemen. Ik vind dat een hond die een hele dag alleen zit, een ander thuis meer verdiend. Het dat maakt het zo lastig, ik wil het zo graag! Sinds kort ben ik vanuit Amsterdam naar Rotterdam verhuist voor werk. En in deze voor mij mij nieuwe stad is het gemist alleen maar groter geworden! Zal ik dan toch.. Nee, ik ga eerst oppassen. Zo leer ik ook de omgeving beter kennen, en de sociale contacten doen mij goed!

Mijn hondenhart ligt toch wel het meeste bij jachthonden/windhonden, Podenco's en (wellicht niet helemaal in het straatje van de grote honden, haha) ook Dwergteckels. Thuis bij mijn ouders hebben we altijd honden uit het asiel en/of het buitenland gehad, en ik voel mij ontzettend verbonden met dit soort hondjes. Hoe kan een mens zo honden behandelen, ongelooflijk...!
Ik heb dus zelf geen honden gehad, maar heb wel regelmatig opgepast. Zowel op de honden van mijn ouders, als andere honden. Ten slotte, ik vind het wel enorm belangrijk dat ik een klik heb met de hond, en we een kunnen (vertrouwens)band opbouwen. Een keer kennismaken lijkt mij dan ook ideaal!

Anneloes's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Anneloes past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waar Anneloes niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Anneloes op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden

Anneloes' woning

Appartement
Geen buitenruimte
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Anneloes in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Accepteert honden van maximaal 1 gezin tegelijk
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten