Beoordelingen

108 beoordelingen
Andy
Dagopvang | 18-06-21

Geverifieerde beoordeling
Hanneke was super meedenkend en meelevend in een voor ons moeilijke situatie en heeft onze Brave liefdevol opgevangen. Hij was daar helemaal op z'n plek en mist z'n nieuwe maatje nu al! Ze gaat perfect met hem om en we hadden geen betere oppas voor hem kunnen wensen.
Brave, Australian shepherd
Mannetje, 2 maanden
Angel en Robert-Jan
Logeren | 19-04-21

Geverifieerde beoordeling
Coco, Kruising
Vrouwtje, 6 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel en het allerbeste met jullie gezondheid

Marlous
Dagopvang | 14-12-20

Geverifieerde beoordeling
Puck, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 1 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Bedankt en ik hoop Puck volgend jaar weer terug te zien 🤗 hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2021 toegewenst.

Marlous
Dagopvang | 30-09-20

Geverifieerde beoordeling
Puck, Labradoodle - Medium
Vrouwtje, 1 jaar en 1 maand

Reactie Hanneke

Dank je wel.

Barbara
Logeren | 01-09-20

Geverifieerde beoordeling
Noortje heeft weer genoten bij Hanneke. Een geweldige oppas. Tot de volgende keer.
Noortje, Engelse springer spaniel
Vrouwtje, 8 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Dank je wel en ja, tot de volgende keer maar weer

Caroline
Logeren | 16-08-20

Geverifieerde beoordeling
Wederom heeft onze hond Sara een fantastische vakantie gehad bij Hanneke. Wij hoefden ons geen zorgen te maken want Sara had het goed. Veel aandacht en liefde en gezelschap van andere honden. Ze heeft genoten en wij ook.
Sara, Border collie
Vrouwtje, 7 jaar en 2 maanden

Reactie Hanneke

Wij hebben ook echt genoten van Sara omdat ze elke dag iets meer van zichzelf gaf. Je kon merken dat ze hier weer graag kwam. Wilde 's morgens gezellig even kroelen en zocht je steeds vaker op. Kon haar ook makkelijker loslaten lopen deze keer want kwam je altijd weer tegemoet, kortom een schat van een hond. Dank jullie voor jullie woorden.

Miriam
Logeren | 16-08-20

Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd heeft Pip het weer fantastisch gehad! Haar tweede thuis! Dank weer voor alle goede zorgen Hanneke en Rein! 😘
Pip, Labradoodle - Miniatuur
Vrouwtje, 5 jaar en 4 maanden

Reactie Hanneke

Dank jullie wel en Pip, volgende keer gaan we zwemmen😂

Bert
Logeren | 31-07-20

Geverifieerde beoordeling
Wederom een heerlijke week bij Hanneke gehad. Wat een verwennerij! Leuke foto’s en filmjes in die week gekregen van Hanneke. Voor herhaling vatbaar!
Iris, Weimaraner
Vrouwtje, 2 jaar

Reactie Hanneke

Dank je wel, zie Iris snel weer. Ze is altijd meer dan welkom.

Bert
Logeren | 30-07-20

Geverifieerde beoordeling
Onze Iris, Weimaraner van 1 jaar oud, heeft weer een geweldige week gehad bij Hanneke. Tijdens haar logeerweek heeft Hanneke een aantal foto's en filmpjes van de groep opgestuurd, waarop Iris heerlijk met de andere honden aan het spelen was. Kortom: ze is weer lekker verwend en we kregen weer een hele blije hond terug. Volgende keer weer!
Iris, Weimaraner
Vrouwtje, 2 jaar

Reactie Hanneke

Jullie vakantie, de hond óók vakantie. Dank je wel

Bert
Logeren | 16-03-20

Geverifieerde beoordeling
Onze weimaraner, Iris, heeft 10 dagen bij Hanneke gelogeerd. In 1 woord: geweldig! Fijne tijd gehad, gezien de foto's en filmpjes die we regelmatig zagen binnenvliegen. Het is nogal wat om een jonge hond uit te besteden ivm onze vliegvakantie. Hanneke heeft Iris verwend in de zin van goede voeding, rusten en uitlaten. En ook de aanwezigheid van Hanneke zelf met haar honden. We kregen na 10 dagen weer een hele blije hond terug!
Iris, Weimaraner
Vrouwtje, 2 jaar

Reactie Hanneke

Ben blij, erg blij, met jullie beoordeling waarvoor dank. Iris was/is een dankbare hond om iets aan en/of af te leren. Heb erg veel plezier met haar gehad en ik niet alleen: de andere honden vonden dit racemonster geweldig, dus graag weer tot een volgende keer. Dikke knuffel voor Iris.

Over mij

35 jaren ervaring

Second Home is een echt honden thuis aan de plas.

Wij wonen aan de Reeuwijkse plassen en hebben de Goudse Hout, een natuurgebied, achter ons huis. Hebben een behoorlijke tuin waar de honden altijd te vinden zijn en wanneer ze dat zouden willen kunnen ze tevens heerlijk zwemmen. Wij hebben weer 2 border collies, t.w. border collie Jazz van 4 jaar oud en Blues van 6,5 maand oud. Verder zijn er ook nog twee katten, Ot en Sien, van 5 jaar oud. Heb vele vaste vakantiegasten, zoals Pip, Lilly, Iris, Sara en verder door het jaar heen border collies, labradors, labradoodles, beagle, e.a. Ze zijn gelukkig altijd erg blij wanneer ze hier binnen komen. IK NEEM GEEN REUEN MEER AAN en pas ook niet op loopse teven. Ook bulldoggen (groot/klein) en mopshondjes heb ik niet graag in huis. Dit zijn nl. rassen waar mijn hond echt niet mee overweg kan.
Ik maak eerst uitgebreid kennis met hond en baas d.m.v. kennismakingswandeling(en) en proefdag voordat ze hier mogen/kunnen verblijven. Het is niet zo dat ik een vreemde hond over 2 dagen in huis neem, want dat werkt niet.
Wanneer u overdag uw hond brengt voor de logeerpartij en aan het eind van die periode de hond ophaalt in de loop van de dag wordt er 1 dag ad € 15.- bij opgeteld; wordt dit dan nog eens 's avonds ophalen dan komt er nog € 15.- bij. Dan nog een laatste verzoek:
Ik wil graag dat iedereen die een boeking gaat doen bij mij een noodopvang regelt voor het geval dit ooit nodig mocht zijn. Ik kan tenslotte ook ziek worden of een been breken. Als laatste zou ik het zeer op prijs stellen wanneer ook de rubriek "Overige gegevens" door u wordt ingevuld, zodat ik direct kan zien hoe het zit met castratie, omgang met kinderen en ook met katten.

Overige vaardigheden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Hanneke's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Hanneke past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Hanneke ervaring heeft:
Kruising · Labrador retriever · Australian shepherd · Beagle · Border collie · Dalmatische hond · Duitse staande hond · Engelse springer spaniel · Gos d'Atura · Golden Doodle Groot · Grote munsterlander · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Weimaraner · Whippet
Rassen waar Hanneke niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Hanneke op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Boekingen: 243
Vaste gasten: 38
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 99%

Hanneke's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Heeft katten
Geen kooidieren in huis
Heeft 1 hond
Hanneke's hond
Jazz
Border collie, Vrouwtje
4 jaar en 5 maanden

Als jouw hond bij Hanneke in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 4-8 uur

Hanneke's gasthonden

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten