dogsize3 dogsize2 dogsize1 dogsize4 baby girl cigarette

Over mij

5 jaren ervaring

Lieve geduldige dierenliefhebber.

Hoi hondenliefhebber!

Ik ben Eva, een lieve geduldige dierenliefhebber. Ik pas graag op allerlei verschillende dieren en heb ervaring met zowel, honden, katten, paarden, konijnen en geiten. Ik heb zelf een kat die met honden kan (ze is geen fan, maar accepteert ze wel). Het is dus wel handig als uw hond enigzins met katten kan. Speelsheid naar katten is geen probleem, maar als uw hond agressie en jachtneigingen heeft naar katten dan kan ik helaas niet op uw hond passen.

Mijn tuin is helemaal afgeschermd en groot, dus uw hond kan vrij rondrennen als hij/zij dat wil. We hebben wel een vijver en laat aan u over om te bepalen of dit een risico is voor uw hond.

Ik laat ook graag honden uit. Ik wandel graag in het bos, en mocht uw hond voor langere tijd bij mij logeren dan zal ik hem/haar zeker meenemen voor een boswandeling.

Uiteraard vind ik het ook prima om aan huis te komen om uw hond uit te laten, even te knufferen of een hele dag op te passen.

Voelt u vrij om contact met mij op te nemen voor verder vragen!

Overige vaardigheden
Kan orale medicatie toedienen

Eva's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Eva past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waar Eva niet op past
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Eva op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Boekingen: 4
Vaste gasten: 1
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 79%

Eva's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Heeft katten
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Eva in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen op bed
Accepteert honden van maximaal 1 gezin tegelijk
Wandelen om de 2-4 uur

Beoordelingen

1 beoordeling
Henriette
Logeren | 08-04-19

Geverifieerde beoordeling
Warm ontvangst, onze hond heeft het goed naar zijn zin gehad. Eerste nacht uit logeren geweest, maar zeker voor herhaling vatbaar. Ruime tuin met omheining waar hij lekker kan rond lopen. Dank je wel Eva. ????
Rosco, Friese stabij
Mannetje, 6 maanden
Margreet
12-03-2019
Afgelopen 3 zomervakanties heeft onze hond Zibu een heerlijke tijd gehad bij Eva. Vorig jaar heeft ze ook onze poes Dushi opgevangen. Ze zijn uitstekend verzorgd en vooral Zibu is dol op Eva en gaat graag naar haar toe. Bedankt voor de goede zorgen. ????????

Margreet
Ingrid
11-03-2019
Eva heeft op onze dwergteckel Femke gepast , en niet alleen tot onze volledige tevredenheid , maar Femke was vanaf dag 1 ook heel blij met Eva , ze waren gelijk “ maatjes” .Eva heeft supergoed voor Femke gezorgd en daar zijn we haar heel dankbaar voor

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten