Beoordelingen

22 beoordelingen
Kylian
Logeren | 08-09-20

Geverifieerde beoordeling
Onwijs tevreden zoals altijd!
Bob, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 3 maanden
Aart
Logeren | 04-09-20

Geverifieerde beoordeling
Wat een geweldige petbnb. Een zeer hartelijk ontvangst en onze hond heeft een paar gdige dagen gehad. We werden via een filmpje en foto’s op de hoogte gehouden hoe het ging. De kinderen waren ook erg lief maar de hond toe. Het klikte meteen tussen onze hond en Karolina en haar gezin. Echt een aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar.
Louis, Teckel
Mannetje, 12 jaar en 5 maanden

Reactie Karolina

Dank je wel Aart! Superleuk om te lezen :)

Jacqueline
Dagopvang | 29-08-20

Geverifieerde beoordeling
Lieve oppas met veel geduld.
Stiles, Chihuahua
Mannetje, 2 jaar en 8 maanden
Jacqueline
Dagopvang | 21-08-20

Geverifieerde beoordeling
Stiles, Chihuahua
Mannetje, 2 jaar en 8 maanden
Andre
Logeren | 17-08-20

Geverifieerde beoordeling
Zuma, Rhodesian ridgeback
Vrouwtje, 7 jaar
Neeren
Dagopvang | 16-08-20

Geverifieerde beoordeling
Suni, Vizsla
Vrouwtje, 5 maanden
Ilse
Logeren | 03-08-20

Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd heeft Nobu het hier ontzettend naar zijn zin gehad! Het hele weekend lekker wandelen, zwemmen, spelen en knuffelen. Hij krijgt hier genoeg aandacht, en ligt nu moe en tevreden te slapen.
Nobu, Australian shepherd
Mannetje, 2 jaar en 4 maanden
Daphne
Logeren | 25-07-20

Geverifieerde beoordeling
Erg prettige familie die heel goed hebben gezorgd voor onze hond tijdens de vakantie. Ze hebben leuke dingen gedaan met de hond en nagenoeg elke dag hebben we een update en/of filmpje gekregen, wat ook erg leuk was.
Youp, Beagle
Mannetje, 2 jaar en 5 maanden
Jaszz
Logeren | 18-07-20

Geverifieerde beoordeling
Fantastische host voor onze lieve oude hond. Wij zijn heel blij dat we zo kort van te voren onze Bink bij Karolina konden brengen. Ze is super lief en ze verblijde ons elke dag met een filmpje of foto van die oude lobbes. Hopelijk kunnen we Binky nog een keer bij je brengen.
Binky, Labrador retriever
Mannetje, 11 jaar en 8 maanden

Reactie Karolina

Dank je wel voor de mooie beoordeling, superlief

Kylian
Logeren | 10-07-20

Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd, zeer tevreden. Dankjewel weer
Bob, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 3 maanden

Over mij

30 jaren ervaring

Dol op honden, 30 jaar ervaring als hondenbaasje!

Hallo ik ben Karolina, 44 jaar, en dol op honden. Eigenlijk mijn hele leven honden gehad.
Tot vorig jaar, toen is onze geliefde Sammy, een Engelse cocker spaniel helaas overleden. Sammy werd 17 jaar en 1 maand.
We hebben na een jaar besloten om vanaf nu ons huis aan te bieden als logeerplek voor onze favoriete viervoeters.
We beschikken over een grote tuin en wonen tegen het bos aan, daarnaast zijn we maar 15 fietsminuten van het strand verwijderd. Ik bied dus zowel bos- als strandwandelingen aan.
Graag maken we spoedig kennis met uw geliefde viervoeter en in overleg zorgen we voor een liefdevol logeeradres. Tot snel!

Overige vaardigheden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Karolina's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Karolina past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Karolina ervaring heeft:
Kruising · Labrador retriever · Australian shepherd · Beagle · Border collie · Boxer · Chihuahua · Dalmatische hond · Engelse bulldog · Engelse cocker spaniel · Kortharige teckel · Labradoodle - Medium · Mopshond · Rhodesian ridgeback · Ruwharige dwergteckel · Teckel · Vizsla · Vizsla Korthaar
Rassen waar Karolina niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Karolina op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Boekingen: 33
Vaste gasten: 6
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 94%

Karolina's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Heeft kinderen
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Karolina in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten