Beoordelingen

59 beoordelingen
Ivonne
Dagopvang | 01-08-22

Geverifieerde beoordeling
Ivy was 1 jaar geleden bij Mariska, waar we erg tevreden over waren! Vandaag weer naar Mariska, en ze wist het nog, dat zegt genoeg! Ze is zeker geen allemansvriendje, maar ze gaat graag naar Mariska toe! Dat zegt meer dan veel woorden! Dank je Mariska, tot over 4 weken! Gr Ivy en Ivonne👋😘
Ivy, Kruising
Vrouwtje, 2 jaar en 2 maanden

Reactie Mariska

Wat een lieve beoordeling, Ivonne. Dank je wel! Tot snel.

Fabienne
Logeren | 25-07-22

Geverifieerde beoordeling
Creed heeft het ontzettend fijn gehad tijdens een weekendje weg van zijn baasjes. Wij werden fijn op de hoogte gehouden hoe het allemaal ging dmv berichtjes, foto’s en video’s. Zowel creed als wij hebben een heel fijn weekend gehad.
Creed, Kruising
Mannetje, 3 jaar en 7 maanden

Reactie Mariska

Bedankt voor je lieve beoordeling, Fabiënne. Het was erg gezellig met Creed. :)

Marianne
Dagopvang | 25-07-22

Geverifieerde beoordeling
Quincy, was een tijdje niet geweest. Ze zag mij al niet meer staan toen ze Mariska en haar honden zag. Ze komt heel graag. Bedankt Mariska voor je lieve zorgen.
Quincy, Boomer
Vrouwtje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Mariska

Dank je voor je lieve beoordeling, Marianne!

Sanny
Dagopvang | 23-07-22

Geverifieerde beoordeling
Dank Mariska voor al de keren dat je op Beau hebt gepast! Al ga ik nu verhuizen, mocht het nodig zijn dan klop ik weer graag bij je aan!
Beau, Golden retriever
Mannetje, 7 jaar

Reactie Mariska

Hoi Sanny, Goede verhuizing! Het was fijn om voor Beau te zorgen. Hij mag altijd komen logeren als dat zo uitkomt. Groetjes en veel geluk, Mariska

Evelyn
Dagopvang | 17-07-22

Geverifieerde beoordeling
Evelyn Delnoy , Cairn terrier
Vrouwtje, 1 jaar en 9 maanden

Reactie Mariska

Dank je, Evelyn.

Sanny
Dagopvang | 03-07-22

Geverifieerde beoordeling
Mariska je hebt weer fantastisch voor Beau gezorgd. Hij is altijd heel blij jou te zien!
Beau, Golden retriever
Mannetje, 7 jaar

Reactie Mariska

Dank je wel, Sanny!

Sanny
Dagopvang | 31-05-22

Geverifieerde beoordeling
Beau heeft het heel erg naar zijn zin bij jou! hij is heel vrolijk en gaat graag naar je toe. Dank voor je goede zorgen!
Beau, Golden retriever
Mannetje, 7 jaar

Reactie Mariska

Dank je wel dat ik vaak van Beau's gezelschap mag genieten. :)

Sanny
Dagopvang | 29-05-22

Geverifieerde beoordeling
Dank je we Mariska voor je goede zorgen voor Beau! Hij heeft het super naar zijn zin bij jou.
Beau, Golden retriever
Mannetje, 7 jaar

Reactie Mariska

Dank je wel, Sanny!

Evelyn
Dagopvang | 16-05-22

Geverifieerde beoordeling
Zijn er ook 6 pootjes!
Evelyn Delnoy , Cairn terrier
Vrouwtje, 1 jaar en 9 maanden

Reactie Mariska

Wat lief!!! Dank je, Evelyn. Mexxy heeft het inderdaad prima naar haar zin gehad. :)

Sanny
Dagopvang | 01-05-22

Geverifieerde beoordeling
Hoi Mariska, Beau is superblij jou iedere keer te zien. Je bent als zijn tweede baasje.
Beau, Golden retriever
Mannetje, 7 jaar

Reactie Mariska

We zijn hier pas helemaal compleet als Beau er is. ;) Gelukkig gaat hij ook weer graag met jou mee elke keer. Volgens mij is hij wel tevreden met zijn leventje zo. :)

Over mij

50 jaren ervaring

Als dierenarts zeer ruime ervaring met honden

Ik pas graag op honden. Enige voorwaarde is dat ze met mijn eigen honden (twee teefjes) overweg kunnen. Oppaservaring heb ik met Herders tot Chihuahua's. Mijn huis heeft een afgesloten tuin waar de honden van mij ook mogen plassen en poepen. Dat ruim ik gelijk op. Verder is mijn omgeving groen, zodat we fijn kunnen wandelen.
Als dierenarts valt het mij snel op als de hond iets mankeert. Eén dag in de week komt mijn dochter van 20 jaar mij helpen met de honden (borstelen en kammen indien gewenst).
Uw hond kan bij mij op voldoende aandacht rekenen, omdat ik als Dierenarts Homeopathie Mariska Jansen niet veel patiënten meer behandel.
Ik kijk er naar uit om uw hond te ontmoeten.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Mariska's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Gisteren
Annuleringsregeling:

Mariska past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Geen puppies (jonger dan 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Mariska ervaring heeft:
Kruising · Border collie · Boomer · Cairn terrier · Cirneco dell'etna · Duitse herder · Engelse cocker spaniel · Entlebucher sennenhond · Golden retriever · Kortharige teckel · Labradoodle - Medium · Nova scotia duck tolling retriever · Picardische herder · Podenco ibicenco
Rassen waar Mariska niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Engelse bulldog · Fila brasileiro · Franse bulldog · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Mariska op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: YesBterday
Vaste gasten: 17
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 99%

Mariska's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 2 honden
Mariska's honden
Scarlet
Kruising, Vrouwtje
9 jaar en 7 maanden
Rea
Border collie, Vrouwtje
12 jaar en 7 maanden

Als jouw hond bij Mariska in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 4-8 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten