Beoordelingen

25 beoordelingen
Saskia
Dagopvang | 17-10-21

Geverifieerde beoordeling
Eenmaal gewend, gaat Lizzie graag naar Mariska. Mariska is geduldig en het is fijn dat een hond de tijd krijgt om rustig te wennen. De foto’s en updates tussendoor zijn fijn!
Lizzie, Engelse cocker spaniel
Vrouwtje, 9 jaar en 11 maanden

Reactie Mariska

Dank je, Saskia! Tot de volgende keer. :)

Marianne
Dagopvang | 13-10-21

Geverifieerde beoordeling
Quincy, Boomer
Vrouwtje, 1 jaar en 3 maanden

Reactie Mariska

Dank je, Marianne!

Eric
Dagopvang | 28-09-21

Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie en duidelijke afstraken. Leuk dat er al 2 honden zijn.
Slonkie, Kruising
Vrouwtje, 2 jaar en 9 maanden

Reactie Mariska

Dank je, Eric!

Sanny
Dagopvang | 25-09-21

Geverifieerde beoordeling
Het was voor Beau weer een feestje om bij Mariska te zijn!
Beau, Golden retriever
Mannetje, 6 jaar en 2 maanden

Reactie Mariska

Dank je, Sanny!

Roy
Dagopvang | 20-09-21

Geverifieerde beoordeling
Bucky, Kruising
Mannetje, 8 maanden

Reactie Mariska

Dank je, Roy!

Sanny
Dagopvang | 12-09-21

Geverifieerde beoordeling
Beau was weer heel blij dat hij deze week 3 dagen bij Mariska mocht zijn. Hij is altijd heel vrolijk wanneer hij 's-ochtends zijn beide hondevriendinnetjes en Mariska ziet!
Beau, Golden retriever
Mannetje, 6 jaar en 2 maanden

Reactie Mariska

En wij zijn blij als we Beau weer zien! We kijken alweer uit naar morgen. :)

Sanny
Dagopvang | 02-09-21

Geverifieerde beoordeling
Het was weer een feestje voor Beau om bij Mariska te zijn! Hij is altijd heel blij als hij Mariska en zijn twee hondevriendinnetjes ziet. Ik weet niemand die beter voor Beau zou zorgen.
Beau, Golden retriever
Mannetje, 6 jaar en 2 maanden

Reactie Mariska

Wat lief geschreven, Sanny! Dank je wel!

Marianne
Dagopvang | 01-09-21

Geverifieerde beoordeling
Wederom heeft Quincy een leuke dag gehad. Ze is moe. Mariska, BEDANKT.
Quincy, Boomer
Vrouwtje, 1 jaar en 3 maanden

Reactie Mariska

Graag gedaan, Marianne! Quincy voelt zich hier thuis. :)

Sanny
Dagopvang | 28-08-21

Geverifieerde beoordeling
Beau en ik zijn heel blij met Mariska. Er waren problemen op het spoor en daardoor kon ik Beau pas veel later ophalen. Voor Mariska helemaal geen probleem. Zij liet mij weten dat Beau lekker lag te slapen, dat gaf mij een gerust gevoel. Dank voor de goede zorgen!
Beau, Golden retriever
Mannetje, 6 jaar en 2 maanden

Reactie Mariska

Graag gedaan! Dank je, Sanny, dat die lieve schat Beau een paar dagen per week bij mij mag zijn!

Sanny
Dagopvang | 25-08-21

Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel tevreden met Mariska, en Beau ook. Beau is heel blij wanneer ze naar Mariska gaat! Ze vraagt zelf bij Mariska om een traktatie, en Beau vraagt niet snel iets zelf alleen als hij op zijn gemak is!
Beau, Golden retriever
Mannetje, 6 jaar en 2 maanden

Reactie Mariska

Dank je, Sanny, voor de lieve beoordeling! Beau is een lieverd.

Over mij

50 jaren ervaring

Als dierenarts zeer ruime ervaring met honden

Ik pas graag op honden. Enige voorwaarde is dat ze met mijn eigen honden (twee teefjes) overweg kunnen. Oppaservaring heb ik met Herders tot Chihuahua's. Mijn huis heeft een afgesloten tuin waar de honden van mij ook mogen plassen en poepen. Dat ruim ik gelijk op. Verder is mijn omgeving groen, zodat we fijn kunnen wandelen.
Als dierenarts valt het mij snel op als de hond iets mankeert. Eén dag in de week komt mijn dochter van 20 jaar mij helpen met de honden (borstelen en kammen indien gewenst).
Uw hond kan bij mij op voldoende aandacht rekenen, omdat ik als Dierenarts Homeopathie Mariska Jansen niet veel patiënten meer behandel.
Ik kijk er naar uit om uw hond te ontmoeten.

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Mariska's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Mariska past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Mariska ervaring heeft:
Kruising · Border collie · Boomer · Duitse herder · Engelse cocker spaniel · Entlebucher sennenhond · Golden retriever · Kortharige teckel · Labradoodle - Medium · Picardische herder
Rassen waar Mariska niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Mariska op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Boekingen: 39
Vaste gasten: 8
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 99%

Mariska's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 2 honden
Mariska's honden
Scarlet
Kruising, Vrouwtje
8 jaar en 9 maanden
Rea
Border collie, Vrouwtje
11 jaar en 9 maanden

Als jouw hond bij Mariska in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 4-8 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten