Beoordelingen

8 beoordelingen
Bram
Logeren | 16-06-21

Geverifieerde beoordeling
Louie heeft van vrijdag tot en met zondag bij Mariska gelogeerd. Dit was een super ervaring. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij Louie met een gerust gevoel hier hebben achtergelaten en zouden Mariska bij iedereen aanraden. Fijn dat ze ook een specialistische achtergrond heeft en een groot dierenhart. Wij werden goed op de hoogte gehouden hoe het met Louie ging en hij heeft zich goed geamuseerd. Mariska nogmaals bedankt en tot een volgende keer!
Louie, Kortharige teckel
Mannetje, 1 jaar en 5 maanden

Reactie Mariska

Hartelijk bedankt voor je beoordeling, Bram!

Mirte
Uitlaatservice | 10-06-21

Geverifieerde beoordeling
Lieve Mariska, Het liefst ga ik iedere dag zelf met Tommie naar de hei. Helaas was dit door omstandigheden niet mogelijk. Je hebt ons echt uit de brand geholpen. Heel erg bedankt voor je hulp! We houden contact.
Tommie, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 4 maanden

Reactie Mariska

Lieve Mirte en Ingrid, Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen. Het uitlaten van Tommie wordt steeds leuker nu hij minder aan de lijn trekt. We raken steeds meer op elkaar ingesteld. Beterschap voor jullie alletwee en een aai voor Tommie! Groetjes, Mariska

Mirte
Uitlaatservice | 10-06-21

Geverifieerde beoordeling
Tommie, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 4 maanden
Marianne
Dagopvang | 25-05-21

Geverifieerde beoordeling
Quincy rent 's morgens al naar de voordeur. Ze ziet me nog niet meer staan. Als ik haar 'savonds kom ophalen is ze heel relaxt. Ze heeft het naar haar zin.
Quincy, Boomer
Vrouwtje, 11 maanden

Reactie Mariska

Dank je, Marianne en veel geluk samen in je nieuwe huis!

Mirte
Uitlaatservice | 25-05-21

Geverifieerde beoordeling
Tommie heeft het erg naar zijn zin gehad bij Mariska en ook wij zijn erg tevreden. Bedankt voor de goede zorgen. We houden zeker contact.
Tommie, Kruising
Mannetje, 1 jaar en 4 maanden

Reactie Mariska

Dank jullie!

Marianne
Dagopvang | 20-05-21

Geverifieerde beoordeling
Quincy ziet me nog niet meer staan als ik haar 's morgens breng. Ze amuseert zich wel. En ik ga met een gerust hart naar mijn afspraak.
Quincy, Boomer
Vrouwtje, 11 maanden

Reactie Mariska

Dank je, Marianne! Ik begin ook gehecht te raken aan Quincy. Ze is zo vrolijk.

Marianne
Dagopvang | 26-04-21

Geverifieerde beoordeling
Quincy heeft het geweldig naar haar zin. Ze speelt graag met andere honden. Ik vind het fijn dat ik weer een goed adres gevonden heb.
Quincy, Boomer
Vrouwtje, 11 maanden

Reactie Mariska

Dank je wel! Quincy is een vrolijk hondje. Ze speelt leuk met Scarlet.

Marianne
Dagopvang | 15-04-21

Geverifieerde beoordeling
leuke opvang. Ze was moe van alle indrukken. Een aanrader.
Quincy, Boomer
Vrouwtje, 11 maanden

Reactie Mariska

Dank je, Marianne.

Karin
03-03-2021
Ik kan Mariska van harte aanbevelen als hondenoppas. Zij is enorm lief voor de honden en heel geduldig. Mijn honden waren altijd blij als ze Mariska weer zagen en voelden zich altijd direct thuis bij haar. En haar achtergrond als dierenarts geeft extra vertrouwen, dat zij weet te handelen als er onverhoopt iets mis gaat.

Over mij

50 jaren ervaring

Als dierenarts zeer ruime ervaring met honden

Ik pas graag op honden. Enige voorwaarde is dat ze met mijn eigen honden (twee teefjes) overweg kunnen. Oppaservaring heb ik met Herders tot Chihuahua's. Mijn huis heeft een afgesloten tuin waar de honden van mij ook mogen plassen en poepen. Dat ruim ik gelijk op. Verder is mijn omgeving groen, zodat we fijn kunnen wandelen.
Als dierenarts valt het mij snel op als de hond iets mankeert. Eén dag in de week komt mijn dochter van 20 jaar mij helpen met de honden (borstelen en kammen indien gewenst).
Uw hond kan bij mij op voldoende aandacht rekenen. Ik kijk er naar uit om hem/haar te ontmoeten.

Mariska's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Mariska past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Past op vrouwtjes tijdens loopsheid
Rassen waarmee Mariska ervaring heeft:
Kruising · Border collie · Boomer · Kortharige teckel
Rassen waar Mariska niet op past:
Akita Inu · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Anatolische herder · Argentijnse dog · Bandog · Boerboel · Bullmastiff · Bull terrier · Cane Corso · Dogo-Canario · Fila brasileiro · Kaukasische owcharka · Rottweiler · Staffordshire bull terrier · Tosa · Zuid-Russische Owcharka

Mariska op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Boekingen: 10
Vaste gasten: 2
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 97%

Mariska's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Heeft 2 honden
Mariska's honden
Scarlet
Kruising, Vrouwtje
8 jaar en 5 maanden
Rea
Border collie, Vrouwtje
11 jaar en 5 maanden

Als jouw hond bij Mariska in huis is

Honden mogen op de bank
Honden mogen niet op bed
Accepteert honden van maximaal 1 gezin tegelijk
Wandelen om de 4-8 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten