Beoordelingen

55 beoordelingen
Caroline
Logeren | 03-01-21

Geverifieerde beoordeling
Boender, Welsh springer spaniel
Mannetje, 11 jaar en 7 maanden
Govert
Logeren | 12-11-20

Geverifieerde beoordeling
Teddy, Drentse patrijshond
Mannetje, 11 maanden
Hannes
Logeren | 01-11-20

Geverifieerde beoordeling
Alby heeft een weekje gelogeerd bij Marie Janke en ze heeft het weer heerlijk naar haar zin gehad. Als Alby bij haar is ga ik met een gerust hart op vakantie en weet ik, dat ik me geen zorgen hoef te maken over het welzijn van mijn hondje :-)
Alby, Engelse springer spaniel
Vrouwtje, 1 jaar en 9 maanden
Maaike
Dagopvang | 21-10-20

Geverifieerde beoordeling
Marie janke heeft onze 2 labradors opgevangen, super tevreden hoe zij dit gedaan heeft. Ze neemt de tijd om lekker lang te gaan wandelen, zodat de honden moe en voldaan weer naar huis konden.
Peppe, Labrador retriever
Vrouwtje, 8 jaar en 8 maanden
Flo, Labrador retriever
Vrouwtje, 6 jaar
Esther
Logeren | 12-10-20

Geverifieerde beoordeling
Pannie ligt uitgeteld op de bank!! Bedankt voor het logeren het was erg leuk!! Groetjes Pannie
Panjerd, Jack Russel Terrier
Mannetje, 14 jaar en 11 maanden
Danielle
Dagopvang | 18-09-20

Geverifieerde beoordeling
Onze Bobby heeft 4 superleuke dagen gehad. Marie Janke was heel lief voor Bobby, ze is ondernemend en het was leerzaam voor ons allemaal. Hij zal haar zeker nog missen.
Bobby, Labradoodle - Miniatuur
Mannetje, 1 jaar en 3 maanden
Juliet
Logeren | 08-09-20

Geverifieerde beoordeling
Cooper, American staffordshire terrier
Mannetje, 4 jaar en 8 maanden
Rachel
Logeren | 26-08-20

Geverifieerde beoordeling
Thanks again to Marie Janke! Our 2 dogs have had a lovely 5 day stay with her. We received photos of their walks and their cuddles, and they have come home happy and relaxed!
Roxy , Kruising
Vrouwtje, 11 jaar en 3 maanden
Cookie, Kruising
Mannetje, 5 jaar en 10 maanden
Marco
Logeren | 03-08-20

Geverifieerde beoordeling
Marie Janke is een geweldige oppas voor Sarah geweest. Erg fijn!
Sarah, Kruising
Vrouwtje, 3 jaar en 3 maanden
Saskia
Dagopvang | 28-07-20

Geverifieerde beoordeling
Ushi stond vanmorgen blij voor de deur van Marie Janke. Er was deze keer een tweede hondje, een pup, dus dat was even spannend. Maar Marie Janke is zo goed met honden dat het helemaal geen probleem was. Onderweg naar de sauna kreeg ik al foto's van een tevreden slapende Ushi. Daardoor zorgeloos genoten van een dagje sauna. Op de terugweg weer een goed verzorgde hond opgehaald. Super!
Ushi , Lagotto Romagnolo
Vrouwtje, 11 jaar en 7 maanden

Over mij

30 jaren ervaring

Een dagje uit voor de hond!

Vanwege de vele aanmeldingen kan ik niet alles accepteren.

Dagen zijn samen af te spreken ik kan niet altijd maar omdat ik soms flexibel kan werken en ook wel eens van thuis werk kan ik soms doordeweeks, mijn voorkeur gaat echter uit naar het weekend. Ook mijn vriend werkt flexibel dus we zorgen er altijd voor dat er iemand thuis is en zo de hond 100 procent aandacht krijgt. We gaan het park en natuurgebied in die bij ons om de hoek is om lekker te ravotten, naar het het bos om de benen flink te strekken of als de hond niet een lange loper is een rustig rondje in de buurt. Het strand is ook dichtbij dus dat is altijd feest. Ik heb een opleiding gedragstherapie voor honden gedaan en ondanks dat ik zelf nooit een huisdier hond heb gehad heb ik heel veel 'werkhonden' tijdens mijn reizen. Zoals herders, slangenspeurders, kuddebewakers etc. Oppassen is voor mij het dichtst mogelijk bij een eigen hond, vanwege werk en veel reizen lukt het niet een eigen hond te hebben. Ik vind het gewoon gezellig om een hond om mij heen te hebben. Ik reken per dag (nacht is gratis) Petbnb rekent per nacht net als in een hotel, alleen ligt voor bij een hond oppassen de zwaarte in de dag. Dus ik pas de prijs aan per dag. Breng en ophaaltijden zijn gezamenlijk af te spreken. ophalen voor11 uur 's ochtends reken ik geen extra dag. Na 11 uur wel. Dus brengen dag 1 om 09:00 en ophalen dag 2 om 10:30 reken ik als 1 dag. ophalen 12:00 op dag 2 is 2 dagen. Verder kijk ik naar de individuele hond wat hij/zij nodig heeft, de meeste honden geven prima aan wat ze wel en niet willen. Ik pas ook langere periodes op, voor als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Dit is echter wel lastiger in mijn schema in te passen. Een vaste dag in de week oppassen is voor mij niet mogelijk omdat ik dus altijd met werk moet schuiven en dat kan niet altijd. Meestal accepteer ik maar 1 aanvraag per keer (met max 2 honden) in vakantieperiodes kan het zijn dat ik een tweede boeking tegelijk accepteer. Wanneer je hond niet bij andere honden kan hoor ik dat vooraf graag. Meestal is dat geen probleem en blijft je hond lekker alleen, maar ik moet dat wel weten. Een boeking is definitief als deze betaald is. Ik geef je hond een huiselijke setting en probeer zoveel mogelijk het ritme van thuis aan te houden. Graag meenemen: voer, drink/voerbakje, kleedje, deken oid om op te slapen. (slaapt je hond in een bench dan kan deze ook mee) riem, poepzakjes evt. speeltjes/bal als je hond daar mee speelt en eventueel een kluifje of andere snack als je hond dat gewend is. Het is ook fijn om je profiel volledig in te vullen zodat ik kan zien hoe vaak je de hond uitlaat, sociaal met andere honden, telefoonnr dierenarts etc. Ik doe geen ontmoetingen vooraf. Een hond is namelijk anders met baasje erbij of zonder. Daarnaast als ik tijd heb om een ontmoeting met jou en je hond te doen betekend dat, dat ik op dat moment niet op een hond kan oppassen. Als je nog vragen hebt, stel gerust!

De prijs is per 1-1-20 aangepast, hondjes die al eerder bij mij zijn geweest mogen nog voor oud tarief. Bovendien geldt er van 1-1-20 € 5,- per dag toeslag op feestdagen en vakantieperiodes met een maximum van €25 per boeking

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Marie Janke's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Annuleringsregeling:

Marie Janke past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Geen niet gecastreerde mannetjes
Geen niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Marie Janke ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Maltezer · Airedale terrier · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Australian kelpie · Beagle · Drentse patrijshond · Duitse herder · Duitse pinscher · Dwergpinscher · Engelse springer spaniel · Friese stabij · Golden Doodle Groot · Kortharige dwergteckel · Koningspoedel · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Lagotto Romagnolo · Langharige teckel · Leonberger · Oud Duitse Herdershond · Old english bulldog · Overige rassen · Pittbull Terrier · Pointer · Rhodesian ridgeback · Tosa inu · Welsh springer spaniel · Whippet · Staffordshire Bull Terriër

Marie Janke op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: Vandaag
Boekingen: 88
Vaste gasten: 14
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 100%

Marie Janke's woning

Huis
Tuin zonder hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Marie Janke in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten