Beoordelingen

91 beoordelingen
Lisanne
Dagopvang | 29-06-20

Geverifieerde beoordeling
Arja en Nina hebben veel kennis van het gedrag en de opvoeding van honden. James heeft altijd een fantastische dag vol aandacht, liefde en spelen maar ik weet ook dat zij hem helpen in zijn ontwikkelingen. Arja en Nina zijn echte roedelleiders waar elk soort hond zich thuis bij voelt.
James, Grote poedel
Mannetje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Nina

Wat een mooie beoordeling, dank je Lisanne! We zorgen heel graag voor James die op zijn beurt weer angstige hondjes helpt met zijn mooi en rustig karakter.

Gizem
Logeren | 28-06-20

Geverifieerde beoordeling
Tarcin, onze reu Pomeriaan was een erg paniekerig en onzeker hondje. En dat nog eens een week geleden! Sinds Tarcin bij Nina is geweest, is hij een hele andere hond geworden! Hij was eerst erg bang voor andere honden, vreemde mensen.. eigenlijk alles wat een beetje geluid maakt of beweegt. Hij was niet goed gesocialiseerd, dus hij is in 1 week tijd (logeren) helemaal opnieuw gesocialiseerd. Hij kan nu heel goed met andere honden omgaan, hij loopt veel beter en netjes aan de lijn, hij geeft niet meer over in de auto, hij is niet meer bang voor vreemde mensen, hij is zelfs veel zindelijker geworden! Hij plaste steeds in huis, maar daar is ook niets meer van te merken. Ook blaft hij veel minder dan een week geleden. Zo kunnen we er nog veel meer opnoemen. Ze hebben werkelijk een prachtresultaat bereikt, we zijn echt onwijs dankbaar! Ze werken heel erg professioneel en met veel liefde en aandacht. Ik was in het begin erg onzeker om hem ergens achter te laten, maar ik kreeg continu foto’s en video’s te zien, wat mij kalmeerde en meer vertrouwen gaf. Nina is zeker een aanrader aan iedereen!
Tarcin, Kleine keeshond
Mannetje, 8 maanden

Reactie Nina

We zijn zo blij en dankbaar dat we Tarcin en jullie hebben kunnen helpen! Hij is nu een gelukkig en blij hondje dat met vertrouwen op andere honden wil afstappen. We hopen hem nog vaak te zien want zijn in de afgelopen week natuurlijk ook gek op hem geworden en wat heeft hij veel avonturen beleeft en wat heeft hij enorm veel geleerd! Trots op hem maar zeker ook op jullie, alle tips en adviezen opvolgen en vooral omdenken is niet eenvoudig maar jullie flikken het!

Victorina
Dagopvang | 28-06-20

Geverifieerde beoordeling
Jovi heeft het er zo leuk! Steeds filmpjes toegestuurd gekregen! Ze past niet zomaar alleen op maar werkt ook mee aan de opvoeding!
Jovi, Engelse cocker spaniel
Mannetje, 3 maanden

Reactie Nina

Dank voor je lieve beoordeling Victoria. Voor mij niet meer dan normaal om te helpen met de opvoeding. Wat een indruk heeft Jovi gemaakt. Een heerlijke vrolijke knappe en super slimme pup!

Michelle
Dagopvang | 31-05-20

Geverifieerde beoordeling
Koda, Kruising
Vrouwtje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Nina

T was heerlijk Koda weer te zien!

Mia
Dagopvang | 30-05-20

Geverifieerde beoordeling
Toppers!
Beer, Labradoodle - standaard
Mannetje, 2 jaar en 7 maanden

Reactie Nina

Dank je Mia!!

Lisanne
Dagopvang | 21-04-20

Geverifieerde beoordeling
James, Grote poedel
Mannetje, 1 jaar en 11 maanden

Reactie Nina

Dank Lisanne, het is een feestje wanneer James een dagje hier is! We zien hem graag!

Kirsten
Dagopvang | 17-03-20

Geverifieerde beoordeling
Heel goede zorg aan mijn hondje gegeven, veel persoonlijke aandacht!
Donna , Chihuahua
Vrouwtje, 7 jaar en 10 maanden

Reactie Nina

Dank je Kirsten...zoals je al weet zijn we allebei als een blok voor Donna gevallen! We kijken nu al uit naar morgen!

Mirjam
Dagopvang | 11-03-20

Geverifieerde beoordeling
Nina is super. Mijn hondje moest even wennen, dus zijn we het nu langzaan aan het opbouwen.Ze is daarin heel flexibel en denkt goed mee.Een aanrader dus!
Pino, Havanezer
Mannetje, 5 jaar en 7 maanden

Reactie Nina

Ahh, dank je, t komt zeker helemaal goed met Pino, dat weet ik zeker!

Ron
Logeren | 25-02-20

Geverifieerde beoordeling
De honden hebben het geweldig gehad bij Nina en Arja! Heerlijk gespeeld en getend buiten, door weer en wind! Heel fijn was het wij steeds foto’s en filmpjes kregen, zo zagen we hoe de honden genoten van hun tijd bij Arja en Nina! Super gedaan👍👍
Cooper, Cocker spaniel
Vrouwtje, 6 jaar en 9 maanden
Casey, Beagle
Vrouwtje, 4 jaar en 7 maanden

Reactie Nina

Dank voor jullie fijne beoordeling, t was een feestje op Casey en Cooper te mogen passen, heerlijke hondjes! Jullie en zei zijn altijd welkom!

Liselotte
Uitlaatservice | 17-02-20

Geverifieerde beoordeling
Nina en haar moeder reageerden super snel op al mijn berichtjes, dat vond ik fijn. Ook mbt uitlaten is alles naar dikke tevredenheid verlopen. Ik had een paar korte zinnen verwacht hoe het ging maar kreeg filmpjes en foto's...hoe leuk?! Ik zou in de toekomst zeker weer een beroep doen op moeder en dochter! Natuurlijk niet goedkoop, als ik dan toch kritisch moet zijn, maar prijzen in Dordt vielen mij sowieso tegen. Het kost wat, maar dan heb je ook wat! ;) Ga zo door Nina en mams! Groetjes, Liselotte
Balou, Labrador retriever
Mannetje, 3 jaar en 7 maanden

Over mij

30 jaren ervaring

Geweldige hondenoppas in Dordrecht, Nieuw krispijn

Zoekt u een betrouwbare, heel ervaren en ontzettend lieve oppas met 100% aandacht voor uw huisdier?
Op vaste basis of gewoon voor af en toe?
Zoek dan niet verder.....

Even kort voorstellen?
Mijn naam is Nina, ik ben 17 jaar en ik volg tweetalig onderwijs op het Dalton gymnasium in Dordrecht aan de Overkampweg. In mijn vrije tijd ben ik altijd met dieren bezig, voornamelijk met honden en met paarden.
Mijn moeder heet Arja, ze werkt meestal vanuit huis (fotografie) en zorgt met veel liefde en absolute aandacht voor uw hond(en) wanneer ik op school ben. Bijna alles wat ik weet over honden heb ik van haar geleerd. Mijn moeder heeft dan ook heel veel ervaring met (probleem)honden. Vroeger had ze zelf een lieverd van een hond, geadopteerd uit Turkije. Inmiddels is haar Rock alweer 14 jaar geleden overleden. Uw hond is altijd bij 1 van ons en wordt nooit alleen gelaten.
Mag uw hond thuis op de bank of in bed, dan mag dat hier ook (op onze uitnodiging). Mag dat bij u thuis niet dan mag dat ook hier niet natuurlijk.

Mijn dochter vraagt of ik ook iets wil schrijven? Ja hoor, natuurlijk. Ons gezin bestaat uit mijzelf en mijn 17 jarige dochter Nina, een lieve, slimme meid met een enorm verantwoordelijkheid besef, die gek is op bijna alle dieren maar in t bijzonder weg is van honden en paarden.
Ze heeft veel kennis van hoe honden in elkaar zitten, hoe leiding aan hen te geven en vindt het geweldig samen met mij voor uw huisdier te mogen zorgen!

Onze woonsituatie:
We wonen in een gezellige wijk met veel wandelplekken en 3 veilige omheinde uit ren plekken dichtbij waar onze hondjes veilig los kunnen rennen en heerlijk met andere honden kunnen ravotten.
Ook wonen we op een kwartiertje rijden van de Biesbosch, de polders, zwemwater en het bos , waar we regelmatig heen gaan wanneer het weer dat toelaat.
Ik werk veelal vanuit huis zodat uw huisdier nooit alleen wordt gelaten en ontzettend veel aandacht krijgt.
Wanneer uw hond heel energiek is besteden we extra veel tijd aan wandelen, spelen, rennen, lopen naast de fiets of ripstick, zwemmen en/of andere activiteiten die hij/zij nodig heeft.
Wanneer uw hond wat ouder is of gewoon van rust houdt passen we ons daar moeiteloos bij aan.

Uiteraard houden we ons bij alles wat we doen aan uw instructies.

Wij hebben op dit moment geen huisdieren, met uitzondering van een aantal vissen.

Ons huis:
Ons huis heeft een grote woonkamer met een klein tuintje, een trap leidt naar de woonverdieping. Mocht u een pup of slechtlopende hond hebben dragen we hem/haar natuurlijk gewoon naar boven en beneden.

Wat mag u van ons verwachten;
Een professionele, liefdevolle, gestructureerde en veilige plek, een volledig 2de huis voor uw huisdier waar hij of zij zich 100% thuis zal voelen.

Wat verwachten we van u;
Uw huisdier heeft alle aangeraden vaccinaties (paspoort met vaccinatie data vereist), niet agressief is en op tijd behandelt is tegen wormen, vlooien en teken.

We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten en hopen op een goede en gezellige samenwerking.

We zijn te boeken voor zowel incidentele opvang of voor vaste dagen, voor kortere of langere periodes, dagopvang en logeren. We passen op maximaal 8 honden tegelijk.

Ivm de vele aanvragen hanteren we een strenge annuleringsregeling van 50% na reservering tot 1 week voor aanvangsdatum!

Kunt u uw hond af en toe niet uitlaten? Ook dan kunnen we helpen. Voor een half tot 1 uur wandelen en spelen inclusief ophalen en terug brengen rekenen we maar €12,50 (uitsluitend in Dordrecht in de wijken Krispijn, Reeland en andere wijken die binnen 10 minuten aan te fietsen zijn) Overige wijken in Dordrecht waarbij we de auto als vervoermiddel moeten gebruiken € 15,-

Onze dagprijs van € 17,- is gebaseerd op een verblijf van 5 tot maximaal 10 uur.
Bij een verblijf van 1 tot 5 uur rekenen we € 10,-
De prijs voor een overnachting is € 8,- extra en is gebaseerd op een verblijf van 10 tot maximaal 24 uur.

PUPS ; Voor uw pup, wanneer deze nog niet zindelijk is, geldt een toeslag van 50 tot 100 %. Naast zindelijkheidstraining wordt uw pup in huiselijke kring gesocialiseerd in het omgaan met andere honden, groot en klein, jong en oud. .

Onze prijzen in 1 overzicht;

Dagtarief (5-10 uur opvang) op ma,di,wo,do en vrijdag € 17,-
Dagtarief (5-10 uur opvang) op zaterdag en zondag € 25,-
Logeertarief doordeweeks (dagopvang plus overnachting, - 24 uur) € 25,-
Logeertarief weekend (dagopvang plus overnachting, - 24 uur) € 30,-
Weekend is vrijdagavond vanaf 18.00 uur tot en met maandagochtend 08.00 uur.

Er is een meerprijs voor honden die (nog) niet zindelijk zijn, deze is afhankelijk van om de hoeveel tijd hij of zij naar buiten moet- Toeslag 50 tot 100%

Petbnb rekent bij aanvragen de toeslagen niet automatisch mee, die verschijnen na accepteren als extra kosten Nina op uw factuur of worden apart verrekent.

Vaccineren honden
Zorg altijd dat uw hond minimaal twee a drie weken voor aanvang van zijn/haar verblijf bij ons gevaccineerd is, wij houden onze gasten graag gezond. Tijdig en goed vaccineren is daarom noodzakelijk . Zonder vaccinatie accepteren wij uw hond niet, het risico op besmetting of ziekte is ons simpelweg te groot. Ook is tijdige ontworming en vlooien/teken behandeling een vereiste!
Kennelhoest is niet verplicht maar raden we wel aan, titer bepalingen en alternatieve vlooien preventie worden door ons geaccepteerd.

Neem uw vaccinatiebewijs na elke nieuwe vaccinatie mee. Staat de meest recente vaccinatiedatum al in ons systeem? Dan is meenemen niet nodig. Door appen mag natuurlijk ook

Ons leukste compliment? Kunnen we niet zeggen....Zoveel lieve kaarten, kadootjes, chocolade en kerstpakketten mogen ontvangen van dankbare baasjes en af en toe gewoon spontaan een bloemetje. Veel baasjes zijn heel blij met de tips die we kunnen geven om hun hond thuis net zo relaxed te laten zijn als bij ons...
We zijn ontzettend blij met alle nieuwe 4 en 2 potige vrienden die we op deze manier hebben mogen ontmoeten!

LET OP!
Op eerste en tweede kerstdag, op 31 december en op 1 januari geldt een toeslag van 100%.
Op overige feestdagen geldt een toeslag van € 10,-
Tijdig reserveren is aanbevolen!

Tot snel!
Lieve groet van Nina & Arja
Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Nina's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Nina past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Nina ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Maltezer · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Australian shepherd · Beagle · Belgische herder · Berner sennenhond · Border collie · Boomer · Boxer · Cane Corso · Chihuahua · Cocker spaniel · Dalmatische hond · Deense Dog · Dobermann · Duitse herder · Duitse pinscher · Dwergkees · Dwergpinscher · Dwergschnauzer · Engelse bulldog · Engelse cocker spaniel · Franse bulldog · Friese stabij · Galgo espanol · Golden Doodle Groot · Golden Doodle Klein · Golden retriever · Greyhound · Grote poedel · Havanezer · Hollandse herder · Ierse wolfshond · Ijslandse hond · King charles spaniel · Kleine keeshond · Kortharige schotse herder · Kooikerhondje · Koningspoedel · Kortbenige jack russell terrier · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Lagotto Romagnolo · Langharige teckel · Markiesje · Mastiff · Mechelse herder · Miniature bull terrier · Middenslag schnauzer · Mopshond · Oud Duitse Herdershond · Old english bulldog · Otterhound · Overige rassen · Perro de agua espanol · Pittbull Terrier · Podenco ibicenco · Pointer · Portugese waterhond · Rhodesian ridgeback · Riesenschnauzer · Rode standaard teckel · Rottweiler · Ruwharige dwergteckel · Ruwharige hollandse herder · Samojeed · Saarloos wolfhond · Schapendoes · Schotse herder · Schnauzer · Sheltie · Shiba inu · Shih tzu · Siberische husky · Stabyhoun · Staffordshire bull terrier · Teckel · Vizsla · Weimaraner · Yorkshire terrier · Peruaanse naakthond · Petit Brabançon · Podenco Canario · Podengo Português · Shiba · Spaanse Waterhond · Staffordshire Bull Terriër · Vizsla Korthaar · Vlinderhondje · Weimaraner Korthaar · Zwitserse Witte Herder

Nina op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Boekingen: 150
Vaste gasten: 24
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 99%

Nina's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Nina in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten