Beoordelingen

120 beoordelingen
Mariska
Dagopvang | 07-03-21

Geverifieerde beoordeling
Doodle, Kortharige dwergteckel
Mannetje, 6 maanden
Mariska
Dagopvang | 07-03-21

Geverifieerde beoordeling
Doodle, Kortharige dwergteckel
Mannetje, 6 maanden
Nathalie
Dagopvang | 06-03-21

Geverifieerde beoordeling
Arja en Nina zijn super lief voor onze hond Bucky, ik krijg continu filmpjes en video’s en hij leert zoveel nieuwe dingen (en wij ook;)
Bucky, Kruising
Mannetje, 7 maanden
Ineke
Logeren | 25-02-21

Geverifieerde beoordeling
Dit is nu de 2e keer dat Sammy is wezen logeren. Als ik zo alle verhaaltjes, foto's en filmpjes voorbij zag komen, was ik bang dat hij niet meer naar huis wilde ;-) maar dat was gelukkig niet zo. Het geeft zo'n goed gevoel om te zien dat hij het er zo naar zijn zin heeft, zo aandoenlijk als hij tegen een ander hondje aan lig te slapen. Kortom, bij een volgend weekendje weg of vakantie mag hij er weer naar Nina en Arja.
Sammy, Labradoodle - Miniatuur
Mannetje, 9 maanden

Reactie Nina & Arja

Sammy is een leuke vrolijkerd die ook veel behoefte aan knuffels heeft, die geven we maar al te graag! Tot de volgende Keer!

Ineke
Logeren | 31-01-21

Geverifieerde beoordeling
Ik vond t best een beetje spannend want Sammy is nog nooit uit logeren geweest. Maar ik kreeg met grote regelmaat foto’s en filmpjes waarop ik kon zien dat hij t naar zn zin had. Eten en drinken ging ook goed. Arja en Nina deden ook zo leuk en lief tegen hem! Kortom: geslaagde logeerpartij en zeker voor herhaling vatbaar.
Sammy, Labradoodle - Miniatuur
Mannetje, 9 maanden

Reactie Nina & Arja

We zien jouw Sammy graag, een heerlijk, vrolijk hondje! Dank voor je fijne beoordeling!

Shiwa
Dagopvang | 15-01-21

Geverifieerde beoordeling
Vandaag is mijn hond Boeddha voor het eerst voor dagopvang bij Arja en Nina geweest. Heel fijn om de hele dag foto’s, filmpjes en berichtjes te krijgen hoe het met hem gaat. Verder denken ze goed met je mee en komen met tips en advies voor problemen waar je tegenaan loopt. Advies wat ik goed kan gebruiken als verse hondenmand daar Boeddha mijn eerste hondje is en ik zelf daarin ook nog veel moet leren. Was ik maar direct bij aanschaf naar hun toe gegaan ipv de Puppycursus die weinig handvatten bood
Boeddha, Kruising
Mannetje, 9 maanden

Reactie Nina & Arja

Dank voor deze fijne beoordeling Shiva! We hopen jou en Boeddha nog vaak te zien en samen te zien groeien.

C. M
Dagopvang | 30-12-20

Geverifieerde beoordeling
Jackie, Teckel
Vrouwtje, 11 maanden

Reactie Nina & Arja

Dank voor de pootjes!

Henny
Dagopvang | 12-12-20

Geverifieerde beoordeling
Heel kort kennisgemaakt vandaag. Was een echte eye-opener. Wat gaan deze mensen prettig met de honden om. Onze Ghost voelde zich direct thuis en welkom en ik ook. Wat ook geweldig was, is dat ik nu een paar uur al een aantal korte filmpjes heb ontvangen met de vorderingen en de manier van omgang met onze dame!! Dank je wel voor de geweldige opvang dames!!! (eerste indruk is zeker 5 pootjes waard)
Ghost, Kruising
Vrouwtje, 8 maanden

Reactie Nina & Arja

Bedankt voor je lieve beoordeling Henny! Ghost moet nog veel leren maar ze doet het echt supergoed! We zijn er zeker van dat de problemen die je met haar had heel snel tot het verleden zullen behoren! :)

Emma
Dagopvang | 19-10-20

Geverifieerde beoordeling
Vanwege onregelmatige werktijden van mijn vriend en mij waren wij op zoek naar een flexibele hondenoppas in de buurt. Via Petbnb zijn we bij Nina en Arja terecht gekomen. Onze Zwitserse herder pup Leffe heeft het ontzettend leuk bij Nina en Arja en alle andere oppashonden! We krijgen gedurende de dag veel foto’s en filmpjes opgestuurd en zien dan dat Leffe goed verzorgd wordt en er heel vrolijk uit ziet. We gaan zeker vaker gebruik maken van de oppas service!
Leffe, Zwitserse Witte Herder
Mannetje, 1 jaar

Reactie Nina & Arja

Dank voor de leuke beoordeling! Jullie Leffe is nog een pup maar wat voor eentje De knapperd, t was zo leuk!!

Kim
Dagopvang | 13-10-20

Geverifieerde beoordeling
Weer een heerlijke dag heeft Boef gehad. Zo fijn voor hem om met vriendjes lekker te rauzen en knuffelen met Nina, echt een hondenparadijs voor hem. Hij kan hier helemaal zijn energie kwijt, in de modder rollen en leert van de andere honden en Arja en Nina natuurlijk. Tot gauw weer!
Boef, Labrador retriever
Mannetje, 11 maanden

Reactie Nina & Arja

Ah lief! We kijken er altijd naar uit hem te zien, het is altijd leuk met jullie lieve Boef!

Over mij

33 jaren ervaring

Geweldige hondenoppas in Dordrecht, Nieuw krispijn

Zoekt u een betrouwbare, professionele, heel ervaren en ontzettend lieve oppas met 100% aandacht voor uw huisdier?
Een echte gastouder voor uw hond of honden?
Op vaste basis of gewoon voor af en toe?
Of zoekt u een ervaren trainster voor uw hond met kleine of grote problemen?
Vakbekwaam en in het bezit van het wettelijk verplichte diploma besluit honden (en katten) om dieren te mogen opvangen?
Zoek dan niet verder.....

Even kort voorstellen?

Mijn naam is Nina, ik ben 17 jaar en ik volg tweetalig onderwijs op het Dalton gymnasium in Dordrecht aan de Overkampweg.
In mijn vrije tijd ben ik altijd met dieren bezig, voornamelijk met honden en met paarden.

Mijn moeder heet Arja, zij zorgt met veel liefde en absolute aandacht voor uw hond(en) wanneer ik op school ben en ze verzorgt ook trainingen voor (eigenaren en) honden met gedragsproblemen. Bijna alles wat ik weet over honden heb ik van haar geleerd. Mijn moeder heeft dan ook heel veel ervaring met (probleem)honden. Vroeger had ze zelf een lieverd van een hond, geadopteerd uit Turkije. Inmiddels is haar Rock alweer 15 jaar geleden overleden. Uw hond is altijd bij 1 van ons of bij ons beiden en wordt nooit alleen gelaten, mits een training dat vraagt.

Mag uw hond thuis op de bank of in bed, dan mag dat hier ook (op onze uitnodiging). Mag dat bij u thuis niet dan mag dat ook hier niet natuurlijk.

Mijn dochter vraagt of ik ook iets wil schrijven? Ja hoor, natuurlijk. Ons gezin bestaat uit mijzelf en mijn 17 jarige dochter Nina, een lieve, slimme meid met een enorm verantwoordelijkheid besef, die gek is op bijna alle dieren maar in t bijzonder weg is van honden en paarden.

Ze heeft ongelooflijk veel kennis van hoe honden in elkaar zitten, hoe hen te observeren en hun gedrag te interpreteren en hoe hen liefdevol en geduldig leiding te geven. Soms leer ik nog van haar!
Ze vindt het geweldig samen met mij voor uw huisdier te mogen zorgen!
Ik ben nog steeds van trots vervult elke keer dat ik haar met niet de makkelijkste honden gewoon super relaxed zie lopen! De meeste honden dragen haar dan ook op pootjes!

Onze woonsituatie:
We wonen in een gezellige wijk met veel wandelplekken en 3 veilige omheinde uitren plekken dichtbij waar onze oppas hondjes veilig los kunnen rennen en heerlijk met andere honden kunnen ravotten.

Ook wonen we op een kwartiertje rijden van de Biesbosch, de polders, zwemwater en het bos, waar we regelmatig heen gaan wanneer het weer en de waterconditie dat toelaat.

Wanneer uw hond heel energiek is besteden we extra veel tijd aan wandelen, spelen, rennen, lopen naast de fiets of ripstick, zwemmen en/of andere activiteiten die hij/zij nodig heeft.

Wanneer uw hond wat ouder is of gewoon van rust houdt passen we ons daar moeiteloos bij aan.

Uiteraard houden we ons bij alles wat we doen aan uw instructies.

Wij hebben op dit moment geen huisdieren, met uitzondering van een aantal vissen in een groot aquarium.

Uw huisdier is hier nooit alleen, krijgt veel aandacht en ook verzorgen we trainingen waarover hieronder meer informatie te vinden is.

HANDS ON LIEFDEVOLLE, EFFECTIEVE TRAINING

Loopt u vast in uw relatie met uw hond? Weet u t ff niet meer? Sleurt uw hond u alle kanten op, plast hij tegen uw been, blaft hij non stop, wordt er gebeten of wordt het meubilair opgegeten of zijn er andere problemen? Ziet u door alle goedbedoelde adviezen door de bomen t bos niet meer? Heeft u al kapitalen uitgegeven aan gedragsdeskundigen of andere therapieën, zonder noemenswaardig resultaat?
Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij u en uw hond(en) wel helpen tegen een voordelige prijs.

Of het nu gaat om een hond die niet in de auto durft, bang is voor water, aan de lijn trekt, blaft, nerveus is, in paniek raakt bij het zien van andere honden, geen (zelf)vertrouwen heeft, agressief gedrag of ander ongewenst gedrag vertoont; in de meeste gevallen is er echt een oplossing!!

Mijn werkwijze is simpel en transparant; na een goed gesprek met u waarin ik uw hulpvraag uitvoerig in me opneem, komt uw hond(en) 1 dag en aaneengesloten nacht ter observatie en evaluatie bij mij en mijn roedel. Alle opmerkelijke dingen die ik zie worden met u gedeeld in tekst en/of film berichten.
Na deze evaluatie maken we een plan van aanpak, dat zowel voor u als voor ons, haalbaar is.

Soms is dat plan heel eenvoudig en in korte tijd te realiseren, soms is een intensieve training van een week nodig en heel soms is een langer verblijf wenselijk.

Ons huis:
Ons huis heeft een grote woonkamer, een trap leidt naar de woonverdieping. Mocht u een pup of slechtlopende hond hebben dragen we hem/haar natuurlijk gewoon naar boven en beneden.

Wat mag u van ons verwachten;

Een professionele, liefdevolle, gestructureerde en veilige plek, een volledig 2de huis voor uw huisdier waar hij of zij zich 100% thuis zal voelen.

Wat verwachten we van u;

We verwachten dat uw huisdier alle aangeraden vaccinaties heeft. (paspoort vereist), en dat de preventieve behandeling tegen wormen, vlooien en teken up to date is!

Vaccineren honden

Zorg altijd dat uw hond minimaal twee a drie weken voor aanvang van zijn/haar verblijf bij ons gevaccineerd is, wij houden onze gasten graag gezond! Tijdig en goed vaccineren is daarom noodzakelijk . Zonder vaccinatie accepteren wij uw hond niet, het risico op besmetting of ziekte is ons simpelweg te groot. Ook is tijdig ontwormen en doorgaande vlooien/teken behandeling een vereiste!
Kennelhoest is niet verplicht maar raden we wel aan, titer bepalingen en alternatieve vlooien-teken preventie worden door ons geaccepteerd.
Neem uw vaccinatiebewijs na elke nieuwe vaccinatie mee. Staat de meest recente vaccinatiedatum al in ons systeem? Dan is meenemen niet nodig. Door appen mag natuurlijk ook


We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!!

We zijn te boeken voor zowel incidentele opvang of voor vaste dagen, voor kortere of langere periodes, dagopvang en logeren. We passen op maximaal 8 honden tegelijk.

Ivm de vele aanvragen hanteren we een strenge annuleringsregeling van 50% na reservering tot 1 week voor aanvangsdatum!

Onze prijzen in 1 overzicht voor dagopvang en logeren

Half dagtarief (1 tot max 4 uur opvang) doordeweeks € 15 in het weekend € 20,-
Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op ma, di, wo, do en vrijdag € 20,- Extra uren € 2,50 per uur
Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op zaterdag en zondag € 25,- Extra uren € 3,- per uur
Overnachtingen zijn € 10,- extra.

Weekend is vrijdagavond vanaf 18.00 uur tot en met maandagochtend.

Op eerste en tweede kerstdag, op 31 december en op 1 januari geldt een toeslag van 100%.
Op overige feestdagen geldt een toeslag van € 10,-

Tijdig reserveren is aanbevolen!

Problemen met uw hond?

Wanneer u tegen problemen aanloopt met uw hond en onze hulp wilt, reserveren we een speciale dag voor uw hond waarin we hem of haar observeren en evalueren. Inclusief adviezen en een plan van aanpak is deze dag € 55,-

Wanneer we extra veel tijd moeten besteden aan uw hond wegens gedragsproblemen kunnen we hier extra voor rekenen. Uiteraard is er in dat geval vooraf overleg.

Het systeem van Petbnb rekent bij aanvragen de toeslagen niet automatisch mee, die verschijnen na accepteren als extra kosten op uw factuur of worden apart verrekent.

Prijzen van privé trainingen.

Observatie 24 uur € 75,- , inclusief intake en uitgebreid voorgesprek ( in t weekend meerprijs van € 15,-)
Training per dag € 35,- ( in t weekend meerprijs van € 5,)
Training per dag inclusief overnachting €45,- ( in t weekend meerprijs van €5,-)
Intensieve training van 1 week dag en nacht € 350,-
Onze garantie; Is het gedrag van uw hond niet verandert tijdens de training ontvangt u uw geld volledig retour!

Ons leukste compliment? Kunnen we niet zeggen....Zoveel lieve kaarten, kadootjes, chocolade en kerstpakketten mogen ontvangen van dankbare baasjes en af en toe gewoon spontaan een bloemetje. Veel baasjes zijn heel blij met de tips die we kunnen geven om hun hond thuis net zo relaxed te laten zijn als bij ons en wij zijn ontzettend blij wanneer we een hond of een eigenaar hebben kunnen helpen beter in hun vel te zitten!

We zijn ook enorm dankbaar voor alle nieuwe 4 en 2 potige vrienden die we op deze manier hebben mogen ontmoeten!

Lieve groet van Nina & Arja
Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Nina & Arja's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Nina & Arja past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Nina & Arja ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Maltezer · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Australian shepherd · Beagle · Belgische herder · Berner sennenhond · Border collie · Boomer · Boxer · Cane Corso · Cavalier king charles spaniel · Chihuahua · Cocker spaniel · Dalmatische hond · Deense Dog · Dobermann · Duitse herder · Duitse pinscher · Dwergkees · Dwergpinscher · Dwergpoedel · Dwergschnauzer · Engelse bulldog · Engelse cocker spaniel · Franse bulldog · Friese stabij · Galgo espanol · Golden Doodle Groot · Golden Doodle Klein · Golden retriever · Greyhound · Grote poedel · Havanezer · Hollandse herder · Ierse wolfshond · Ijslandse hond · King charles spaniel · Kleine keeshond · Kortharige dwergteckel · Kortharige schotse herder · Kooikerhondje · Koningspoedel · Kortbenige jack russell terrier · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Lagotto Romagnolo · Langharige teckel · Markiesje · Mastiff · Mechelse herder · Miniature bull terrier · Middenslag schnauzer · Mopshond · Oud Duitse Herdershond · Old english bulldog · Otterhound · Overige rassen · Perro de agua espanol · Pittbull Terrier · Podenco ibicenco · Pointer · Portugese waterhond · Rhodesian ridgeback · Riesenschnauzer · Rode standaard teckel · Rottweiler · Ruwharige dwergteckel · Ruwharige hollandse herder · Samojeed · Saarloos wolfhond · Schapendoes · Schotse herder · Schnauzer · Sheltie · Shiba inu · Shih tzu · Siberische husky · Stabyhoun · Staffordshire bull terrier · Teckel · Vizsla · Weimaraner · Yorkshire terrier · Peruaanse naakthond · Petit Brabançon · Podenco Canario · Podengo Português · Shiba · Spaanse Waterhond · Staffordshire Bull Terriër · Vizsla Korthaar · Vlinderhondje · Weimaraner Korthaar · Zwitserse Witte Herder

Nina & Arja op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Boekingen: 211
Vaste gasten: 37
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 99%

Nina & Arja's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Nina & Arja in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten