Beoordelingen

149 beoordelingen
Jinoos
Logeren | 09-11-21

Geverifieerde beoordeling
Ik ben super tevreden dat ik Arja en Nanja heb gevonden, Arja heeft zoveel ervaring met honden en ze letten echt op het gedrag van mijn honden, de lichamelijke conditie en alles. Vanaf nu breng ik mijn kinderen bij elke gelegenheid naar hen toe.❤️❤️❤️🐶🐶🐶
Marco, Kruising
Mannetje, 9 jaar en 4 maanden
Pogy, Kruising
Mannetje, 4 jaar en 10 maanden
Bobo, Kruising
Mannetje, 8 jaar en 1 maand

Reactie Nina & Arja

Ahh lief, dank je wel Jinoos! Je Bobo, Pogi en Marco zijn van harte welkom!

Jessica
Logeren | 08-11-21

Geverifieerde beoordeling
Skip & Lucy hebben zich overduidelijk prima vermaakt! Ik ben erg blij met de goeie afspraken en het nauwe contact tijdens de oppas sessie. Dankzij de filmpjes/foto's hoef je je dieren niet te missen! Bedankt Arja & Nina en tot snel!
Skip, Labrador retriever
Mannetje, 9 jaar en 8 maanden
Lucy, Kruising
Vrouwtje, 9 jaar en 2 maanden

Reactie Nina & Arja

We zijn heel happy met Skip en Lucy erbij en ook blij dat jij nu met een gerust hart daagjes weg kan gaan plannen. Dank voor je mooie beoordeling

Dircki
Logeren | 04-11-21

Geverifieerde beoordeling
De toewijding die Arja gaf is niet te vergelijken! Wij zijn zeer tevreden!
Daisy, Kruising
Vrouwtje, 4 jaar en 10 maanden
Dobby, Engelse cocker spaniel
Mannetje, 1 jaar en 5 maanden

Reactie Nina & Arja

Dank jullie wel! T was een feestje die twee hier te hebben

Leone
Logeren | 25-10-21

Geverifieerde beoordeling
Rakker heeft het weer enorm naar zijn zin gehad!
Rakker , Foxterrier
Mannetje, 8 jaar en 3 maanden

Reactie Nina & Arja

En wij met hem! Tot de volgende keer!

Els
Logeren | 21-10-21

Geverifieerde beoordeling
Arja en Nina zijn de eersten aan wie ik onze hond Hugo durf over te laten. Wat een kanjers!! Wij hebben een fijne vakantie gehad, maar Hugo misschien wel een nog fijnere vakantie.
Hugo, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Nina & Arja

Dank voor de beoordeling! Het was super Hugo in huis te hebben, wat een knuffelkont kan hij zijn! Zijn logeervriendjes missen hem! Tot een volgende keer!

Stieneke
Logeren | 20-10-21

Geverifieerde beoordeling
Wammes, Maltezer
Mannetje, 3 jaar en 8 maanden
Monique
Logeren | 17-10-21

Geverifieerde beoordeling
Alleen maar lof voor Nina en Arja. Kan niet anders zeggen dan zij fantastisch zijn met hun honden logees. Maia heeft 9 dagen & nachten bij hun doorgebracht. Elke dag filmpjes en video's. Zo leuk!! Maia gaat hun vast ontzettend missen! Tot een volgende keer!
Maia , Golden retriever
Vrouwtje, 7 maanden

Reactie Nina & Arja

Dank jullie! Maia is FANTASTISCH! Wij gaan haar ook erg missen en de andere hondjes vast ook!

Leone
Logeren | 10-10-21

Geverifieerde beoordeling
Wat een geweldige opvang! Ze zijn zo goed en voor de honden!! Echt een aanrader!
Rakker , Foxterrier
Mannetje, 8 jaar en 3 maanden

Reactie Nina & Arja

Wat een lieve beoordeling, dank daarvoor! Rakker heeft het zo naar zijn zin gehad bij ons en wij hebben van hem genoten!

Monique
Logeren | 03-10-21

Geverifieerde beoordeling
Onze pup golden retriever Maia van bijna 6 maanden is net een dag/nacht bij Nina & Arja geweest. Wat een feest en wat een fijne plek! De dames weten duidelijk wat ze doen on onze Maia heeft het ontzettend naar haar zin gehad. Vrijdag komt ze terug, dan voor 9 nachtjes. Wij hebben er alle vertrouwen in!
Maia , Golden retriever
Vrouwtje, 7 maanden

Reactie Nina & Arja

Dank voor de lieve beoordeling 💕 We zijn helemaal gek op jullie lieve Maia! Tot vrijdag!!

Els
Logeren | 30-09-21

Geverifieerde beoordeling
We zijn heel blij dat we Nina en Arja hebben 'gevonden'. Het was heel spannend de eerste keer, maar we waren al snel gerustgesteld door alle foto's en berichtjes. Onze hond Hugo heeft het heel leuk gehad!!
Hugo, Golden retriever
Mannetje, 2 jaar en 1 maand

Reactie Nina & Arja

We vinden het allebei heel fijn dat je ons kon vertrouwen met Hugo, t is een heerlijke hond en altijd welkom

Over mij

35 jaren ervaring

Geweldige hondenoppas in Dordrecht, Nieuw krispijn

Zoekt u een betrouwbare, professionele, heel ervaren en ontzettend lieve oppas met 100% aandacht voor uw huisdier?
Een echte gastouder voor uw hond of honden?
Op vaste basis of gewoon voor af en toe?
Of zoekt u een ervaren trainster voor uw hond met kleine of grote gedragsproblemen?
Vakbekwaam en in het bezit van het wettelijk verplichte diploma besluit honden (en katten) om dieren te mogen opvangen?
Zoek dan niet verder.....

Even kort voorstellen?

Mijn naam is Nina, ik ben 18 jaar en ik heb in 2021 succevol het tweetalig onderwijs op het Dalton gymnasium in Dordrecht aan de Overkampweg afgesloten.
In mijn vrije tijd ben ik altijd met dieren bezig, voornamelijk met honden en met paarden.

Mijn moeder heet Arja, zij zorgt inmiddels fulltime met veel kennis, liefde en absolute aandacht voor uw hond(en) wanneer ik afwezig ben en ze verzorgt, net als ik, ook trainingen voor (eigenaren en) honden met gedragsproblemen. Uw hond is altijd bij 1 van ons of bij ons beiden en wordt nooit alleen gelaten, mits een training daar specifiek om vraagt.

We zijn trotse sponsor van labrador pup Lord via KNGF (SPUP) , van de honden en kattenopvang in Marmaris, Turkije en een deel van onze inkomsten gaat naar andere goede doelen als het lokale asiel, de dierenambulance en stichting Dierenlot.

Mijn dochter vraagt of ik ook iets wil schrijven? Ja hoor, natuurlijk. Ons gezin bestaat uit mijzelf en mijn 18 jarige dochter Nina, een lieve, slimme meid met een enorm verantwoordelijkheid besef, die gek is op bijna alle dieren maar in t bijzonder weg is van honden en paarden.

Ze heeft ongelooflijk veel kennis van hoe honden in elkaar zitten, hoe hen te observeren en hun gedrag te interpreteren en hoe hen liefdevol en geduldig leiding te geven. Soms leer ik nog van haar! Ook zij geeft inmiddels met veel succes privé cursussen aan eigenaren die vastlopen in hun communicatie met hun hond of honden.
Ze vindt het geweldig samen met mij voor uw huisdier te mogen zorgen!
Ik ben nog steeds van trots vervult elke keer dat ik haar met niet de makkelijkste honden gewoon super relaxed zie lopen! De meeste honden dragen haar dan ook op pootjes!

Onze woonsituatie:
We wonen in een gezellige wijk met veel wandelplekken en 3 veilige omheinde uitren plekken dichtbij waar onze oppas hondjes veilig los kunnen rennen en heerlijk met andere honden kunnen ravotten.

Ook wonen we op een kwartiertje rijden van de Biesbosch, de polders, zwemwater en het bos, waar we regelmatig heen gaan wanneer het weer en de waterconditie dat toelaat.

Wanneer uw hond heel energiek is besteden we extra veel tijd aan wandelen, spelen, rennen, lopen naast de fiets of ripstick, zwemmen en/of andere activiteiten die hij/zij nodig heeft.

Wanneer uw hond wat ouder is of gewoon van rust houdt passen we ons daar moeiteloos bij aan.

Uiteraard houden we ons bij alles wat we doen aan uw instructies.

Wij hebben op dit moment geen huisdieren, met uitzondering van een aantal vissen in een groot aquarium.

Uw huisdier is hier nooit alleen, krijgt veel aandacht en ook verzorgen we trainingen waarover hieronder meer informatie te vinden is.

HANDS ON LIEFDEVOLLE, EFFECTIEVE TRAINING

Loopt u vast in uw relatie met uw hond? Weet u t ff niet meer? Sleurt uw hond u alle kanten op, plast hij tegen uw been, blaft hij non stop, wordt er gebeten of wordt het meubilair opgegeten of zijn er andere problemen? Ziet u door alle goedbedoelde adviezen door de bomen t bos niet meer? Heeft u al kapitalen uitgegeven aan gedragsdeskundigen of andere therapieën, zonder noemenswaardig resultaat?
Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij u en uw hond(en) wel helpen en dat tegen een voordelige prijs.

Of het nu gaat om een hond die niet in de auto durft, bang is voor water, aan de lijn trekt, blaft, nerveus is, in paniek raakt bij het zien van andere honden, geen (zelf)vertrouwen heeft, agressief gedrag of ander ongewenst gedrag vertoont; in de meeste gevallen is er echt een oplossing!!

Onze werkwijze is simpel en transparant; na een eerste consultatiegesprek bij u thuis, waarin we uw hulpvraag uitvoerig in ons opnemen, maken we een plan van aanpak, dat zowel voor u als ons haalbaar is..

Soms is dat plan heel eenvoudig en in zeer korte tijd te realiseren, soms is een intensieve training nodig.

Ons huis:
Ons huis heeft een grote woonkamer, een trap leidt naar de woonverdieping. Mocht u een pup of slechtlopende hond hebben dragen we hem/haar natuurlijk gewoon naar boven en beneden.

Wat mag u van ons verwachten;

Een professionele, liefdevolle, gestructureerde en veilige plek, een volledig 2de huis voor uw huisdier waar hij of zij zich 100% thuis zal voelen.

Wat verwachten we van u;

We verwachten dat uw huisdier alle aangeraden vaccinaties heeft. (paspoort vereist), en dat de preventieve behandeling tegen wormen, vlooien en teken up to date is!

Vaccineren honden

Zorg altijd dat uw hond minimaal twee a drie weken voor aanvang van zijn/haar verblijf bij ons gevaccineerd is, wij houden onze gasten graag gezond! Tijdig en goed vaccineren is daarom noodzakelijk . Zonder vaccinatie accepteren wij uw hond niet, het risico op besmetting of ziekte is ons simpelweg te groot. Ook is tijdig ontwormen en doorgaande vlooien/teken behandeling een vereiste!
Kennelhoest is niet verplicht, titer bepalingen en alternatieve vlooien-teken preventie worden door ons geaccepteerd.
Neem uw vaccinatiebewijs na elke nieuwe vaccinatie mee. Staat de meest recente vaccinatiedatum al in ons systeem? Dan is meenemen niet nodig. Door appen mag natuurlijk ook

We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!!

We zijn te boeken voor zowel incidentele opvang of voor vaste dagen, voor kortere of langere periodes, dagopvang en logeren. We passen op maximaal 8 honden tegelijk.

Ivm de vele aanvragen hanteren we een strenge annuleringsregeling van 50% na reservering tot 1 week voor aanvangsdatum!

Onze prijzen in 1 overzicht voor dagopvang en logeren

Half dagtarief (1 tot max 4 uur opvang) doordeweeks € 15 in het weekend € 20,-
Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op ma, di, wo, do en vrijdag € 20,- Extra uren € 2,50 per uur
Dagtarief (4 tot 10 uur opvang) op zaterdag en zondag € 25,- Extra uren € 3,- per uur
Overnachtingen zijn € 10,- extra.

Weekend is vrijdagavond vanaf 18.00 uur tot en met maandagochtend.

Op eerste en tweede kerstdag, op 31 december en op 1 januari geldt een toeslag van 100%.
Op overige feestdagen geldt een toeslag van € 10,-

Tijdig reserveren is aanbevolen!

Problemen met uw hond?

Het systeem van Petbnb rekent bij aanvragen de toeslagen niet automatisch mee, die verschijnen na accepteren als extra kosten op uw factuur of worden apart verrekent.

Prijzen van privé trainingen.

Observatie 24 uur € 75,- , inclusief intake en uitgebreid voorgesprek ( in t weekend meerprijs van € 15,-)
Intakegesprek van ongeveer 1 uur € 50,-
Half uur prive training € 30,-
1 uur prive training € 50,-
Intensieve training van 1 week dag en nacht € 350,-
Onze garantie; Is het gedrag van uw hond niet verandert tijdens de intensieve training ontvangt u uw geld volledig retour!

Ons leukste compliment? Kunnen we niet zeggen....Zoveel lieve kaarten, kadootjes, chocolade en kerstpakketten mogen ontvangen van dankbare baasjes en af en toe gewoon spontaan een bloemetje. Veel baasjes zijn heel blij met de tips die we kunnen geven om hun hond thuis net zo relaxed te laten zijn als bij ons en wij zijn ontzettend blij wanneer we een hond of een eigenaar hebben kunnen helpen beter in hun vel te zitten!

We zijn ook enorm dankbaar voor alle nieuwe 4 en 2 potige vrienden die we op deze manier hebben mogen ontmoeten!

Lieve groet van Nina & Arja
Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Nina & Arja's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Nina & Arja past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Nina & Arja ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Maltezer · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Australian shepherd · Barbet · Beagle · Belgische herder · Berner sennenhond · Border collie · Boomer · Boxer · Cane Corso · Cavalier king charles spaniel · Chihuahua · Cocker spaniel · Dalmatische hond · Deense Dog · Deerhound · Dobermann · Duitse herder · Duitse pinscher · Dwergkees · Dwergpinscher · Dwergpoedel · Dwergschnauzer · Engelse bulldog · Engelse cocker spaniel · Foxterrier · Franse bulldog · Friese stabij · Galgo espanol · Golden Doodle Groot · Golden Doodle Klein · Golden retriever · Greyhound · Grote poedel · Havanezer · Heidewachtel · Hollandse herder · Ierse wolfshond · Ijslandse hond · King charles spaniel · Kleine keeshond · Kortharige dwergteckel · Kortharige schotse herder · Kooikerhondje · Koningspoedel · Kortbenige jack russell terrier · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Lagotto Romagnolo · Langharige teckel · Markiesje · Mastiff · Mechelse herder · Miniature bull terrier · Middenslag schnauzer · Mopshond · Oud Duitse Herdershond · Old english bulldog · Otterhound · Overige rassen · Perro de agua espanol · Pittbull Terrier · Podenco ibicenco · Pointer · Portugese waterhond · Rhodesian ridgeback · Riesenschnauzer · Rode standaard teckel · Rottweiler · Ruwharige dwergteckel · Ruwharige hollandse herder · Samojeed · Saarloos wolfhond · Schapendoes · Schotse herder · Schnauzer · Sheltie · Shiba inu · Shih tzu · Siberische husky · Stabyhoun · Staffordshire bull terrier · Teckel · Vizsla · Weimaraner · Yorkshire terrier · Peruaanse naakthond · Petit Brabançon · Podenco Canario · Podengo Português · Shiba · Spaanse Waterhond · Staffordshire Bull Terriër · Vizsla Korthaar · Vlinderhondje · Weimaraner Korthaar · Zwitserse Witte Herder

Nina & Arja op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: meer dan een week geleden
Boekingen: 315
Vaste gasten: 54
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 98%

Nina & Arja's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Nina & Arja in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Nina & Arja's gasthonden

10 foto's
alles bekijken

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten