Beoordelingen

112 beoordelingen
Emma
Dagopvang | 19-10-20

Geverifieerde beoordeling
Vanwege onregelmatige werktijden van mijn vriend en mij waren wij op zoek naar een flexibele hondenoppas in de buurt. Via Petbnb zijn we bij Nina en Arja terecht gekomen. Onze Zwitserse herder pup Leffe heeft het ontzettend leuk bij Nina en Arja en alle andere oppashonden! We krijgen gedurende de dag veel foto’s en filmpjes opgestuurd en zien dan dat Leffe goed verzorgd wordt en er heel vrolijk uit ziet. We gaan zeker vaker gebruik maken van de oppas service!
Leffe, Zwitserse Witte Herder
Mannetje, 9 maanden

Reactie Nina & Arja

Dank voor de leuke beoordeling! Jullie Leffe is nog een pup maar wat voor eentje De knapperd, t was zo leuk!!

Kim
Dagopvang | 13-10-20

Geverifieerde beoordeling
Weer een heerlijke dag heeft Boef gehad. Zo fijn voor hem om met vriendjes lekker te rauzen en knuffelen met Nina, echt een hondenparadijs voor hem. Hij kan hier helemaal zijn energie kwijt, in de modder rollen en leert van de andere honden en Arja en Nina natuurlijk. Tot gauw weer!
Boef, Labrador retriever
Mannetje, 8 maanden

Reactie Nina & Arja

Ah lief! We kijken er altijd naar uit hem te zien, het is altijd leuk met jullie lieve Boef!

Robert
Dagopvang | 30-09-20

Geverifieerde beoordeling
Heel veel kennis hebben zij over honden en er word op een fijne manier met je meegedacht over wat goed voor de pup is. Kortom Luca heeft een fijn verblijf bij Arja en Nina!
Luca, Labrador retriever
Mannetje, 6 maanden

Reactie Nina & Arja

Dank je Robert! We hopen Luca vaak te zien, ondanks zijn startprobleempje. T is een pracht karakter, jouw Luca

Albertine
Logeren | 27-09-20

Geverifieerde beoordeling
Trui, Duitse herder
Vrouwtje, 8 maanden
Kim
Logeren | 27-09-20

Geverifieerde beoordeling
Wat een liefde en zorg voor honden! Nina en haar moeder zijn ontzettend zorgzaam en weten veel van honden en hun gedrag. Ze passen niet zomaar op, maar leren de honden (en baasjes ;) ook nieuwe dingen. We vonden het best spannend om Boef voor t eerst uit logeren te brengen, maar na de eerste kennismaking wisten we al meteen dat Boef hier heel veel zou leren en met alle aandacht en zorg werd ontvangen. Zo fijn om steeds updates en filmpjes te krijgen tijdens het weekend! Boef is stapel op Nina en andersom ook :) Dit was Boef zijn eerste, maar zeker niet de laatste keer! Hij heeft heerlijk met nieuwe kameraadjes gespeeld en al veel geleerd. Tot gauw, Nina en Arja! Bedankt!
Boef, Labrador retriever
Mannetje, 8 maanden

Reactie Nina & Arja

Ah wat superlief! Boef is een tophond en we zijn gek op hem! Bedankt voor jullie vertrouwen in ons! Tot snel weer en dikke knuffel aan boef! :)

Wouter
Logeren | 21-09-20

Geverifieerde beoordeling
We hebben onze hond met een heel erg goed gevoel achter gelaten. Het is heel erg leuk dat we via foto's en filmpjes op de hoogte werden gehouden. Volgende keer brengen we onze hond zeker weer hier naartoe.
Spike, Beagle
Mannetje, 6 jaar en 2 maanden

Reactie Nina & Arja

We zijn gek op Spike! Een heel speciale Beagle. Echt een tophond!

Annette
Logeren | 19-09-20

Geverifieerde beoordeling
Bedankt weer voor de goede zorgen. Hij heeft genoten, dat konden we goed zien op de filmpjes. Super leuk! Dikke knuffel van Toby 🐶 en van ons😘
Toby, Kortbenige jack russell terrier
Mannetje, 3 jaar en 5 maanden

Reactie Nina & Arja

Superlief weer! We missen hem nu al.. Hij rent iedereen eruit met die korte pootjes als hij een bal ziet ;) Liefs voor jullie en Toby!

Judith
Dagopvang | 10-09-20

Geverifieerde beoordeling
Tonto, Podenco ibicenco
Mannetje, 9 maanden

Reactie Nina & Arja

Dank voor de pootjes Judith!

Rosanne
Logeren | 10-09-20

Geverifieerde beoordeling
Bono heeft een heerlijke week gehad bij Nina en Arja. We kregen elke dag een update met wat hij had gedaan en hoe het ging in de groep. Nina en Arja hebben veel ervaring met honden en deinsden er niet voor terug om onze 47kg zware lobbes met succes te introduceren in de roedel. Bono heeft een topvakantie gehad, waardoor wij ook genoten hebben van onze vakantie. Niets dan lof en een grote aanbeveling! Bono komt zeker nog eens terug :)
Bono, Kruising
Mannetje, 5 jaar en 4 maanden

Reactie Nina & Arja

Aah wat superlief! Bono is altijd welkom! Hij vond het super met de anderen! Het was voor ons ook genieten 😄

Lara
Logeren | 02-09-20

Geverifieerde beoordeling
Wij konden op het laatste moment bij Nina en Arja terecht, nadat de dames hadden gekeken of onze Jake binnen de roedel zou passen. Niets dan lovende woorden! We werden goed op de hoogte gehouden met verhaaltjes, foto's en video's en toen we Jake kwamen ophalen kregen we een super schone, veel gehoorzamere en socialere hond terug. Nina en Arja doen veel meer dan alleen oppassen. Je hond wordt met veel liefde en kennis door hun en de roedel geresocialiseerd. Wij komen zeker terug, want dit is het ritje vanuit Amsterdam meer dan waard!
Jake, American staffordshire terrier
Mannetje, 7 jaar en 11 maanden

Reactie Nina & Arja

Dank je Lara voor je fijne beoordeling! We zijn heel blij dat Jake bij ons terecht is gekomen en we hem hebben kunnen helpen om het gezellig te hebben met andere honden. We hopen dat hij en jullie daar nog heel veel plezier van zullen hebben!

Over mij

33 jaren ervaring

Geweldige hondenoppas in Dordrecht, Nieuw krispijn

Zoekt u een betrouwbare, professionele, heel ervaren en ontzettend lieve oppas met 100% aandacht voor uw huisdier?
Een echte gastouder voor uw hond of honden?
Op vaste basis of gewoon voor af en toe?
Of zoekt u een ervaren trainster voor uw hond met kleine of grote problemen?
Zoek dan niet verder.....

Even kort voorstellen?

Mijn naam is Nina, ik ben 17 jaar en ik volg tweetalig onderwijs op het Dalton gymnasium in Dordrecht aan de Overkampweg.
In mijn vrije tijd ben ik altijd met dieren bezig, voornamelijk met honden en met paarden.

Mijn moeder heet Arja, zij zorgt met veel liefde en absolute aandacht voor uw hond(en) wanneer ik op school ben en ze verzorgt ook trainingen voor (eigenaren en) honden met gedragsproblemen. Bijna alles wat ik weet over honden heb ik van haar geleerd. Mijn moeder heeft dan ook heel veel ervaring met (probleem)honden. Vroeger had ze zelf een lieverd van een hond, geadopteerd uit Turkije. Inmiddels is haar Rock alweer 15 jaar geleden overleden. Uw hond is altijd bij 1 van ons of bij ons beiden en wordt nooit alleen gelaten, mits een training dat vraagt.

Mag uw hond thuis op de bank of in bed, dan mag dat hier ook (op onze uitnodiging). Mag dat bij u thuis niet dan mag dat ook hier niet natuurlijk.

Mijn dochter vraagt of ik ook iets wil schrijven? Ja hoor, natuurlijk. Ons gezin bestaat uit mijzelf en mijn 17 jarige dochter Nina, een lieve, slimme meid met een enorm verantwoordelijkheid besef, die gek is op bijna alle dieren maar in t bijzonder weg is van honden en paarden.

Ze heeft ongelooflijk veel kennis van hoe honden in elkaar zitten, hoe hen te observeren en hun gedrag te interpreteren en hoe hen liefdevol en geduldig leiding te geven. Soms leer ik nog van haar!
Ze vindt het geweldig samen met mij voor uw huisdier te mogen zorgen!
Ik ben nog steeds van trots vervult elke keer dat ik haar met niet de makkelijkste honden eenvoudig super relaxed zie lopen! De meeste honden dragen haar dan ook op handen!

Onze woonsituatie:
We wonen in een gezellige wijk met veel wandelplekken en 3 veilige omheinde uitren plekken dichtbij waar onze oppas hondjes veilig los kunnen rennen en heerlijk met andere honden kunnen ravotten.

Ook wonen we op een kwartiertje rijden van de Biesbosch, de polders, zwemwater en het bos, waar we regelmatig heen gaan wanneer het weer en de waterconditie dat toelaat.

Wanneer uw hond heel energiek is besteden we extra veel tijd aan wandelen, spelen, rennen, lopen naast de fiets of ripstick, zwemmen en/of andere activiteiten die hij/zij nodig heeft.

Wanneer uw hond wat ouder is of gewoon van rust houdt passen we ons daar moeiteloos bij aan.

Uiteraard houden we ons bij alles wat we doen aan uw instructies.

Wij hebben op dit moment geen huisdieren, met uitzondering van 3 chinchilla’s in een afgesloten deel van ons huis, waar de honden alleen ivm training bij mogen en een aantal vissen in een groot aquarium.

Uw huisdier is hier nooit alleen, krijgt veel aandacht en ook verzorgen we trainingen waarover hieronder meer informatie te vinden is.

HANDS ON LIEFDEVOLLE, EFFECTIEVE TRAINING

Loopt u vast in uw relatie met uw hond? Weet u t ff niet meer? Sleurt uw hond u alle kanten op, plast hij tegen uw been, blaft hij non stop of zijn er andere problemen? Ziet u door alle goedbedoelde adviezen door de bomen t bos niet meer? Heeft u al kapitalen uitgegeven aan gedragsdeskundigen of andere therapieën, zonder noemenswaardig resultaat?
Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij u en uw hond(en) wel helpen!

Of het nu gaat om een hond die niet in de auto durft, bang is voor water, aan de lijn trekt, blaft, nerveus is, in paniek raakt bij het zien van andere honden, geen (zelf)vertrouwen heeft, agressief gedrag of ander ongewenst gedrag vertoont; in de meeste gevallen is er echt een oplossing!!

Mijn werkwijze is simpel en transparant; na een goed gesprek met u waarin ik uw hulpvraag uitvoerig in me opneem, komt uw hond(en) 1 dag en aaneengesloten nacht ter observatie bij mij en mijn roedels. Alle opmerkelijke dingen die ik zie worden met u gedeeld in tekst en/of film berichten.
Na deze evaluatie maken we een plan van aanpak, dat zowel voor u als voor ons, haalbaar is.

Soms is dat plan heel eenvoudig en in korte tijd te realiseren, soms is een intensieve training van een week nodig en heel soms is een langer verblijf wenselijk.

Ons huis:
Ons huis heeft een grote woonkamer, een trap leidt naar de woonverdieping. Mocht u een pup of slechtlopende hond hebben dragen we hem/haar natuurlijk gewoon naar boven en beneden.

Wat mag u van ons verwachten;

Een professionele, liefdevolle, gestructureerde en veilige plek, een volledig 2de huis voor uw huisdier waar hij of zij zich 100% thuis zal voelen.

Wat verwachten we van u;

We verwachten dat uw huisdier alle aangeraden vaccinaties heeft. (paspoort vereist), en dat de preventieve behandeling tegen wormen, vlooien en teken up to date is!

Vaccineren honden

Zorg altijd dat uw hond minimaal twee a drie weken voor aanvang van zijn/haar verblijf bij ons gevaccineerd is, wij houden onze gasten graag gezond! Tijdig en goed vaccineren is daarom noodzakelijk . Zonder vaccinatie accepteren wij uw hond niet, het risico op besmetting of ziekte is ons simpelweg te groot. Ook is tijdig ontwormen en doorgaande vlooien/teken behandeling een vereiste!
Kennelhoest is niet verplicht maar raden we wel aan, titer bepalingen en alternatieve vlooien-teken preventie worden door ons geaccepteerd.
Neem uw vaccinatiebewijs na elke nieuwe vaccinatie mee. Staat de meest recente vaccinatiedatum al in ons systeem? Dan is meenemen niet nodig. Door appen mag natuurlijk ook


We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!!

We zijn te boeken voor zowel incidentele opvang of voor vaste dagen, voor kortere of langere periodes, dagopvang en logeren. We passen op maximaal 8 honden tegelijk.

Ivm de vele aanvragen hanteren we een strenge annuleringsregeling van 50% na reservering tot 1 week voor aanvangsdatum!

Onze prijzen in 1 overzicht voor dagopvang en logeren

Dagtarief voor korte opvang, 1 tot 4 uur € 15,-
Dagtarief (4-10 uur opvang) op ma, di, wo, do en vrijdag € 20,-
Dagtarief (4-10 uur opvang) op zaterdag en zondag € 30,-
Logeertarief doordeweeks (dagopvang plus overnachting, - 24 uur) € 30,-
Logeertarief weekend (dagopvang plus overnachting, - 24 uur) € 35,-
Weekend is vrijdagavond vanaf 18.00 uur tot en met maandagochtend 08.00 uur.
Er is een meerprijs voor honden die (nog) niet zindelijk zijn, deze is afhankelijk van om de hoeveel tijd hij of zij naar buiten moet- Toeslag 50 tot 100%
Naast zindelijkheidstraining wordt uw pup in huiselijke kring gesocialiseerd in het omgaan met andere honden, groot en klein, jong en oud. .
Petbnb rekent bij aanvragen de toeslagen niet automatisch mee, die verschijnen na accepteren als extra kosten Nina, op uw factuur of worden apart verrekent.

Prijzen hands on training

Observatie 24 uur € 75,- , inclusief intake en uitgebreid voorgesprek ( in t weekend meerprijs van € 15,-)
Training per dag € 35,- ( in t weekend meerprijs van € 5,)
Training per dag inclusief overnachting €45,- ( in t weekend meerprijs van €5,-)
Intensieve training van 1 week dag en nacht € 350,-
Onze garantie; Is het gedrag van uw hond niet verandert tijdens de training ontvangt u uw geld volledig retour!

Ons leukste compliment? Kunnen we niet zeggen....Zoveel lieve kaarten, kadootjes, chocolade en kerstpakketten mogen ontvangen van dankbare baasjes en af en toe gewoon spontaan een bloemetje. Veel baasjes zijn heel blij met de tips die we kunnen geven om hun hond thuis net zo relaxed te laten zijn als bij ons en wij zijn ontzettend blij wanneer we een hond of een eigenaar hebben kunnen helpen beter in hun vel te zitten!

We zijn ook enorm dankbaar voor alle nieuwe 4 en 2 potige vrienden die we op deze manier hebben mogen ontmoeten!

Lieve groet van Nina & Arja


LET OP!
Op eerste en tweede kerstdag, op 31 december en op 1 januari geldt een toeslag van 100%.
Op overige feestdagen geldt een toeslag van € 10,-
Tijdig reserveren is aanbevolen!

Overige vaardigheden
EHBO voor honden
Kan medicatie met een spuitje toedienen
Kan orale medicatie toedienen
Ervaring met gedragsproblemen

Nina & Arja's beschikbaarheid

Beschikbaar Niet beschikbaar
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Annuleringsregeling:

Nina & Arja past op

  • Klein (0-10 kg)
  • Middel (11-25 kg)
  • Groot (26-45 kg)
  • Reus (> 45 kg)
Overige voorkeuren
Past op puppies (tot 1 jaar)
Past op volwassen honden (1-8 jaar)
Past op oudere honden (8+ jaar)
Past op mannetjes die niet gecastreerd zijn
Past op niet gesteriliseerde vrouwtjes
Geen loopse vrouwtjes
Rassen waarmee Nina & Arja ervaring heeft:
Jack Russel Terrier · Kruising · Labrador retriever · Maltezer · Amerikaanse bulldog · American staffordshire terrier · Australian shepherd · Beagle · Belgische herder · Berner sennenhond · Border collie · Boomer · Boxer · Cane Corso · Cavalier king charles spaniel · Chihuahua · Cocker spaniel · Dalmatische hond · Deense Dog · Dobermann · Duitse herder · Duitse pinscher · Dwergkees · Dwergpinscher · Dwergpoedel · Dwergschnauzer · Engelse bulldog · Engelse cocker spaniel · Franse bulldog · Friese stabij · Galgo espanol · Golden Doodle Groot · Golden Doodle Klein · Golden retriever · Greyhound · Grote poedel · Havanezer · Hollandse herder · Ierse wolfshond · Ijslandse hond · King charles spaniel · Kleine keeshond · Kortharige schotse herder · Kooikerhondje · Koningspoedel · Kortbenige jack russell terrier · Kortharige teckel · Labradoodle - standaard · Labradoodle - Medium · Labradoodle - Miniatuur · Lagotto Romagnolo · Langharige teckel · Markiesje · Mastiff · Mechelse herder · Miniature bull terrier · Middenslag schnauzer · Mopshond · Oud Duitse Herdershond · Old english bulldog · Otterhound · Overige rassen · Perro de agua espanol · Pittbull Terrier · Podenco ibicenco · Pointer · Portugese waterhond · Rhodesian ridgeback · Riesenschnauzer · Rode standaard teckel · Rottweiler · Ruwharige dwergteckel · Ruwharige hollandse herder · Samojeed · Saarloos wolfhond · Schapendoes · Schotse herder · Schnauzer · Sheltie · Shiba inu · Shih tzu · Siberische husky · Stabyhoun · Staffordshire bull terrier · Teckel · Vizsla · Weimaraner · Yorkshire terrier · Peruaanse naakthond · Petit Brabançon · Podenco Canario · Podengo Português · Shiba · Spaanse Waterhond · Staffordshire Bull Terriër · Vizsla Korthaar · Vlinderhondje · Weimaraner Korthaar · Zwitserse Witte Herder

Nina & Arja op Petbnb

Identiteit geverifieerd
Geïnterviewd door Petbnb medewerker
Oppas training voltooid
Kalender bijgewerkt: minder dan een week geleden
Boekingen: 195
Vaste gasten: 35
Reactie: binnen een paar uur
Responspercentage: 99%

Nina & Arja's woning

Huis
Tuin met hek
Rookvrij
Geen kinderen in huis
Geen katten in huis
Geen kooidieren in huis
Geen eigen hond

Als jouw hond bij Nina & Arja in huis is

Honden mogen niet op de bank
Honden mogen niet op bed
Wandelen om de 2-4 uur

Kaart

Alle boekingen via Petbnb zijn inclusief verzekering voor de oppas, dekking via ongevallen garantiefonds en 24/7 klantenservice. Meer weten