dogsize3 dogsize2 dogsize1 dogsize4 baby girl cigarette

About me

7 years experience

Best Buddies Forever - Zorgzaam en betrouwbaar.

Lieve mensen,

Sinds oktober 2018 pas ik op honden via Petbnb. Binnen 7 maanden tijd hebben we 19 klanten, waarvan 9 vaste klanten. Heel erg positief natuurlijk en dank jullie wel voor het vertrouwen. Dankzij jullie is het een succes.

Echter moet ik helaas mededelen dat ik door het overweldigende aantal klanten binnen zo'n korte tijd, ik momenteel helaas geen nieuwe klanten meer kan aannemen tot en met 19 november 2019.

Je mag natuurlijk altijd een berichtje sturen. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en eventueel plaats ik je dan op de wachtlijst. Zodra er weer ruimte is neem ik dan contact op.

Nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen!
_______________

Wie ben ik?

lk (Bianca) ben opgegroeid met een kruising Mechelse / Duitse Herder en een mix Terriër. Het duurde niet lang of mijn liefde voor honden was geboren. Naderhand hebben mijn ouders nog een Schotse Herder (Collie) en een Westland White High Terriër (Westy) gehad en nu nog een kruising Chihuahua. Met alle honden heb ik gewandeld en gespeeld.

Toen ik op mezelf ging wonen, heb ik na verloop van tijd een Border Collie pup aangeschaft (Buddy nu 7 jaar oud). Ik wilde graag een speelkameraadje voor hem als ik werken was. En omdat ik van honden houd, heb ik mij aangemeld als gastgezin bij een stichting die als doel had om honden te herplaatsen. Voor hen heb ik respectievelijk de volgende honden één voor één opgevangen: een blinde en angstige Yorkshire Terriër, een eigenwijze Engelse Stafford pup, een onzekere en soms angstige kruising Herder / Labrador (die ik geholpen heb om haar angsten te overwinnen, zodat ze een stuk zelfverzekerder werd) en een  dominante Labrador.

Op een gegeven moment ben ik door mijn omstandigheden gestopt met dit werk. Enkele jaren later, Buddy was toen 3, heb ik een tweede Border Collie pup aangeschaft (Faith nu 4 jaar oud). Na ons trouwen in mei 2016, hebben we in augustus 2016 een derde Border Collie genomen. Bink was 4 jaar oud, toen hij in ons leven kwam. Hij was onzeker, schuw naar mensen en viel uit naar reutjes. We (Mark en ik) zijn flink met hem gaan trainen en ook Buddy en Faith hebben hem geholpen (door hun gedrag) om zijn angsten te overwinnen. Tegenwoordig is Bink een stabiele, knuffelige hond met veel meer zelfvertrouwen als voorheen en hij valt niet langer uit naar andere honden. Het is en was geweldig om een hond zo te zien groeien.

Aangezien onze drie honden stabiel in de omgang zijn, stelt dat ons in staat om andere honden bij ons thuis op te vangen, hen te verzorgen en hen deel van onze roedel te laten uitmaken alsof het onze eigen hond zou zijn.

Onze eigen honden mogen zo'n 3 à 4 keer per dag mee naar buiten om te wandelen. Doorgaans is dat in de ochtend 60 minuten, in de voormiddag 45 minuten, in de namiddag 30 minuten en voor het slapen gaan 15 minuten. Dit zal met de oppashond dus ook gebeuren indien hij / zij bij ons verblijft, tenzij het een jonge, oudere of revaliderende hond is. In dat geval ga ik vaker met uw hond naar buiten van kortere duur. Ik probeer 3x per dag 1 hond mee te nemen op een wandeling van een half uur of langer om hem / haar quality time te geven en onderweg te trainen, te spelen en een band op te bouwen. De andere honden worden dan twee aan twee of samen uitgelaten.

Om wandelingen te garanderen en aan onze afspraken te voldoen, willen we haal-en brengtijden introduceren, zie tijden hieronder. Let op! Brengen dient áltijd vóór 17.00 uur te gebeuren, zodat de hond zich thuis voelt voor de nachtrust.

Maandag, woensdag en donderdag:
07.00 - 07.15 uur
08.15 - 08.30 uur
12.45 - 13.15 uur
15.00 - 17.00 uur
18.00 - 18.30 uur
Later dan 18.30 uur halen €3,- toeslag

Dinsdag en vrijdag:
07.00 - 07.15 uur
08.15 - 08.30 uur
12.45 - 13.15 uur
18.00 - 18.30 uur
Later dan 18.30 uur halen €3,- toeslag

Zaterdag:
08.30 - 09.30 uur
15.00 - 17.00 uur
Later dan 17.00 uur halen €3,- toeslag

Zondag:
12.45 - 17.00 uur
Later dan 17.00 uur halen €3,- toeslag

Aangezien ik met het Border Collie virus besmet ben geraakt, pas ik het liefst op hen. Maar alle honden zijn welkom, op voorwaarde dat het met onze honden klikt en hij / zij niet agressief is naar andere honden. In principe kan ik iedere dag op uw hond(en) passen, maar de dagopvang zal alleen nog plaatsvinden op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zaterdag is alleen in overleg mogelijk. Logeren kan de hele week door, óók op dinsdag en in het weekend. Wel zou het fijn zijn als uw hond gewend is circa 3 uurtjes per dag "alleen" te zijn.

Soms krijg ik de vraag op hoeveel honden ik tegelijk pas. We hebben maximaal plaats voor 3 honden.

Uw hond(en) gaat het gegarandeerd bij ons naar zijn zin hebben. Vanwege onze eigen honden hebben we allerlei hondenpuzzels, behendigheidsmateriaal, mogelijkheden voor tricks / trucs en spelletjes en niet te vergeten 3 speelkameraadjes die duidelijk hun grenzen op een liefdevolle manier aangeven. Verder wonen we in een groene omgeving met talloze wandelmogelijkheden.

We ontvangen u graag met een kop koffie / thee voor een nadere kennismaking.

Nota Bene! Vanwege toenemende drukte met de beestjes verzoeken wij u dringend, doch vriendelijk om minimaal 1 maand van tevoren te boeken voor dagopvang en minimaal 2 maanden van tevoren voor logeren. Last minute is EN BLIJFT mogelijk, maar de kans dat wij uw lieverd dan een plekje kunnen geven, wordt steeds kleiner. Tevens verzoeken wij u om uiterlijk twee weken vóór de komst van uw hond, de boekingsaanvraag te betalen.

Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak.

Additional skills
Knows dog first aid/CPR
Can administer oral medication
Has experience with difficult dogs

Bianca en Mark's availability

Available Unavailable
Calendar updated: Today
Cancellation policy:

Bianca en Mark looks after

  • Small (0-10 kg)
  • Medium (11-25 kg)
  • Large (26-45 kg)
  • X-large (> 45 kg)
Additional preferences
Will care for puppies (<12 months)
Will care for adult dogs (1-8 years)
Will care for senior dogs (8+ years)
Will host males that are not neutered
Will host females that are not spayed
Will host females that are on heat

Bianca en Mark on Petbnb

ID verified
Passed assessment
Calendar updated: Today
Completed bookings: 63
Repeat guests: 9
Response time: within an hour'
Response rate: 100%

Bianca en Mark's home

House
Fenced outside space
No smoking household
Has no children
Has no cats
Has no caged pets
Has 3 dogs
Bianca en Mark's dogs
Buddy
Border Collie, Male
7 years 9 months
Bink
Border Collie, Male
6 years 9 months
Faith
Border Collie, Female
4 years 7 months

When your dog stays in Bianca en Mark's home

Dogs allowed on furniture
Dogs not allowed on bed
Potty breaks every 2 - 4 hours

Reviews

28 reviews
Mark en Ryanne
Dog Boarding | 15-05-19

Verified Stay
Onze hond Jessey heeft een uitstekende tijd gehad bij Bianca en Mark. Ze was overduidelijk op haar plek en is zeer goed verzorgd. Bianca en Mark zijn zeer begaan met het welzijn van honden en hebben ons tijdens de vakantie goed geinformeerd! Absoluut een fijn oppas adres!!!
Jessey, Border Collie
Female, 2 years 3 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Mark en Ryanne. Het was fijn om te zien dat ze uiteindelijk met elkaar speelden en we dat op beeld konden vastleggen. Wellicht tot gauw. Groetjes van ons.

Marian
Dog Boarding | 05-05-19

Verified Stay
Kas heeft het duidelijk heel erg naar zijn zin bij Bianca en Mark. Toen wij hem brachten trok hij ons gewoon mee naar de voordeur, terwijl hij er toch slechts 2x eerder was geweest en toch ook alweer 2 maanden geleden! Met veel liefde en zorg wordt hij opgevangen en we worden uitgebreid op de hoogte gehouden met filmpjes en foto's. Een adres waar we onze golden met een gerust hart naar toe brengen!
Kas(per), Golden Retriever
Male, 2 years 7 months

Response from Bianca en Mark

Kas is een lieverd. Dank je wel voor de positieve beoordeling. Groetjes van ons.

Winette
Dog Boarding | 04-05-19

Verified Stay
Winette Marinus, Other Breeds
Female, 6 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Winette. Het was fijn om Bliss in huis te hebben. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes van ons.

Marijke
Doggy Day Care | 29-04-19

Verified Stay
Dank je wel voor de goede zorgen weer
Mozart, Kooikerhondje
Male, 10 months

Response from Bianca en Mark

Graag gedaan Marijke. Tot de volgende keer. Groetjes van ons

Samantha & Dirk-Jan
Doggy Day Care | 26-04-19

Verified Stay
Wij geven 5 steren want het is niet mogelijk om 1000 te geven.
Praia , Belgian Shepherd
Female, 1 years 6 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel Samantha. :-)

Chantal
Dog Boarding | 18-04-19

Verified Stay
Weer een fijn weekend voor Sem, met lange wandelingen en lekker spelen met zijn nieuwe vriendjes. Hij voelt zich helemaal thuis in de roedel van Bianca en Mark. Zo ga je met een gerust hart weg. Dank jullie wel weer!!
Sem, Berger Blanc Suisse
Male, 6 years 2 months

Response from Bianca en Mark

Hallo Chantal, Sem past inderdaad prima in de roedel. We hebben het graag gedaan. We vonden het leuk dat hij er weer was en kijken uit naar de volgende keer. Dank je wel voor de positieve beoordeling. Groetjes van ons.

Marijke
Doggy Day Care | 12-04-19

Verified Stay
Als altijd was het weer een heerlijke dag voor het hondje. Lekkere lange wandelingen met zijn vriendjes, fijn gespeeld en Bianca heeft hem weer een nieuw truukje geleerd. Volgende week zijn we er weer hoor!!!
Mozart, Kooikerhondje
Male, 10 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Marijke. Ik kijk er al naar uit... Groetjes van ons.

Alcid
Dog Boarding | 04-04-19

Verified Stay
Geweldig adres. Bianca en Mark hebben volop aandacht voor de honden. Ze geven de honden uitdagingen, bv met speeltjes om bij hun eten te komen. De honden leven min of meer in een roedel dus sociaal worden ze ook volop geprikkeld. Daarnaast gaan ze uren in het buitengebied wandelen, geweldig adres dus. Gelukkig wilde onze hond ondanks alles toch nog terug naar huis ????. Heel fijn om zo'n goed adres te hebben, dat voelt toch veel prettiger als je je hond een weekje weg moet brengen.
Dexter, Border Collie
Male, 1 years 2 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel Alcid voor de positieve beoordeling. :-) Dexter is een leuke hond. Fijn dat we hem toch hebben kunnen prikkelen om nieuwe dingetjes te leren. We zien hem graag weer terug. Zijn benieuwd wat hij dan bijgeleerd heeft.

Joey
Doggy Day Care | 30-03-19

Verified Stay
Fantastische oppas
Boaz, Leonberger
Male, 3 years 8 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel Joey voor je positieve beoordeling. :-)

Marijke
Doggy Day Care | 23-03-19

Verified Stay
Mozart, Kooikerhondje
Male, 10 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel voor de vijf pootjes Marijke :-)

Map

All stays booked on Petbnb are covered by our premium insurance, 24/7 support and frequent sitter updates Learn more