About me

7 years experience

Best Buddies Forever - Zorgzaam en betrouwbaar.

lk (Bianca) ben opgegroeid met een kruising Mechelse / Duitse Herder en een mix Terriër. Het duurde niet lang of mijn liefde voor honden was geboren. Naderhand hebben mijn ouders nog een Schotse Herder (Collie) en een Westland White High Terriër (Westy) gehad en nu nog een kruising Chihuahua. Met alle honden heb ik gewandeld en gespeeld.

Toen ik op mezelf ging wonen, heb ik na verloop van tijd een Border Collie pup aangeschaft (Buddy, geboren 05-08-2011). Ik wilde graag een speelkameraadje voor hem als ik werken was. En omdat ik van honden houd, heb ik mij aangemeld als gastgezin bij een stichting die als doel had om honden te herplaatsen. Voor hen heb ik respectievelijk de volgende honden één voor één opgevangen: een blinde en angstige Yorkshire Terriër, een eigenwijze Engelse Stafford pup, een onzekere en soms angstige kruising Herder / Labrador (die ik geholpen heb om haar angsten te overwinnen, zodat ze een stuk zelfverzekerder werd) en een dominante Labrador.

Op een gegeven moment ben ik door mijn omstandigheden gestopt met dit werk. Enkele jaren later, Buddy was toen 3, heb ik een tweede Border Collie pup aangeschaft (Faith, geboren 21-10-2014). Na ons trouwen in mei 2016, hebben we in augustus 2016 een derde Border Collie genomen. Bink was 4 jaar oud, toen hij in ons leven kwam. Hij was onzeker, schuw naar mensen en viel uit naar reutjes. We (Mark en ik) zijn flink met hem gaan trainen en ook Buddy en Faith hebben hem geholpen (door hun gedrag) om zijn angsten te overwinnen. Tegenwoordig is Bink een stabiele, knuffelige hond met veel meer zelfvertrouwen als voorheen en hij valt niet langer uit naar andere honden. Het is en was geweldig om een hond zo te zien groeien.

Aangezien onze drie honden stabiel in de omgang zijn, stelt dat ons in staat om andere honden bij ons thuis op te vangen, hen te verzorgen en hen deel van onze roedel te laten uitmaken alsof het onze eigen hond zou zijn.

Onze eigen honden mogen zo'n 3 à 4 keer per dag mee naar buiten om te wandelen (meestal om de 4 uur, uiterlijk om de 6 uur). Doorgaans wandelen we circa 2 à 2,5 uur per dag, soms meer. Met de logés doen we hetzelfde. Voor de dagopvang geldt minimaal 1 uur, verdeeld over 1 à 2 keer per dag. Ik neem bij voorkeur maximaal 3 à 4 honden per wandeling mee naar buiten, zodat ze kunnen spelen en zodat ik het overzicht kan bewaren.

Een jonge, oudere of revaliderende hond krijgt bij ons speciale aandacht. In zo'n geval gaan we vaker met uw hond naar buiten van kortere duur. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Aangezien ik met het Border Collie virus besmet ben geraakt, pas ik het liefst op hen. Maar alle honden zijn welkom, op voorwaarde dat het met onze honden klikt en hij / zij niet agressief is naar andere honden. In principe kan ik iedere dag op uw hond(en) passen, maar de dagopvang vindt alleen plaats op maandag t/m vrijdag. Logeren kan de hele week door, ook in het weekend. Wel zou het fijn zijn als uw hond gewend is circa 3 uurtjes per dag "alleen" te zijn (ivm vrijwilligerswerk).

Soms krijg ik de vraag op hoeveel honden ik tegelijk pas. We hebben maximaal plaats voor 3 honden.

Uw hond(en) gaat het gegarandeerd bij ons naar zijn zin hebben. Vanwege onze eigen honden hebben we allerlei hondenpuzzels, behendigheidsmateriaal, mogelijkheden voor tricks / trucs en spelletjes en niet te vergeten 3 speelkameraadjes die duidelijk hun grenzen op een liefdevolle manier aangeven. Verder wonen we in een groene omgeving met talloze wandelmogelijkheden. En sinds kort (2 juli 2019) hebben we een hondenbadje die opgezet wordt bij temperaturen bóven de 25° C.

We ontvangen u graag met een kop koffie / thee voor een nadere kennismaking.

Additional skills
Knows dog first aid/CPR
Can administer oral medication
Has experience with difficult dogs

Bianca en Mark's availability

Available Unavailable
Calendar updated: Today
Cancellation policy:

Bianca en Mark looks after

  • Small (0-10 kg)
  • Medium (11-25 kg)
  • Large (26-45 kg)
  • X-large (> 45 kg)
Additional preferences
Will care for puppies (<12 months)
Will care for adult dogs (1-8 years)
Will care for senior dogs (8+ years)
Will host males that are not neutered
Will host females that are not spayed
Will host females that are on heat
Breeds Bianca en Mark has experience with:
Jack Russell Terrier · Mixed Breed · Labrador Retriever · Maltese · Border Collie · Boomer · Dogue De Bordeaux · Cavalier King Charles Spaniel · Chihuahua · German Shepherd · Golden Retriever · Kooikerhondje · Lagotto Romagnolo · Leonberger · Belgian Shepherd · Nova Scotia Duck Tolling Retriever · Other Breeds · Podenco Ibicenco · Border Collie · Staffordshire Bull Terrier · Tervueren · Vizsla · West Highland White Terrier · Yorkshire Terrier · Berger Blanc Suisse

Bianca en Mark on Petbnb

ID verified
Passed assessment
Calendar updated: Today
Completed bookings: 77
Repeat guests: 12
Response time: within an hour
Response rate: 100%

Bianca en Mark's home

House
Fenced outside space
No smoking household
Has no children
Has no cats
Has no caged pets
Has 3 dogs
Bianca en Mark's dogs
Buddy
Border Collie, Male
8 year
Bink
Border Collie, Male
7 year
Faith
Border Collie, Female
4 years 9 months

When your dog stays in Bianca en Mark's home

Dogs allowed on furniture
Dogs not allowed on bed
Potty breaks every 4 - 8 hours

Reviews

30 reviews
Sascha
Doggy Day Care | 04-07-19

Verified Stay
Olly, Boomer
Male, 8 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel voor je positieve beoordeling Sascha. Groetjes van ons.

Marijke
Doggy Day Care | 31-05-19

Verified Stay
Mozart, Kooikerhondje
Male, 1 years 1 month
Mark en Ryanne
Dog Boarding | 15-05-19

Verified Stay
Onze hond Jessey heeft een uitstekende tijd gehad bij Bianca en Mark. Ze was overduidelijk op haar plek en is zeer goed verzorgd. Bianca en Mark zijn zeer begaan met het welzijn van honden en hebben ons tijdens de vakantie goed geinformeerd! Absoluut een fijn oppas adres!!!
Jessey, Border Collie
Female, 2 years 6 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Mark en Ryanne. Het was fijn om te zien dat ze uiteindelijk met elkaar speelden en we dat op beeld konden vastleggen. Wellicht tot gauw. Groetjes van ons.

Marian
Dog Boarding | 05-05-19

Verified Stay
Kas heeft het duidelijk heel erg naar zijn zin bij Bianca en Mark. Toen wij hem brachten trok hij ons gewoon mee naar de voordeur, terwijl hij er toch slechts 2x eerder was geweest en toch ook alweer 2 maanden geleden! Met veel liefde en zorg wordt hij opgevangen en we worden uitgebreid op de hoogte gehouden met filmpjes en foto's. Een adres waar we onze golden met een gerust hart naar toe brengen!
Kas(per), Golden Retriever
Male, 2 years 10 months

Response from Bianca en Mark

Kas is een lieverd. Dank je wel voor de positieve beoordeling. Groetjes van ons.

Winette
Dog Boarding | 04-05-19

Verified Stay
Winette Marinus, Other Breeds
Female, 9 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Winette. Het was fijn om Bliss in huis te hebben. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes van ons.

Marijke
Doggy Day Care | 29-04-19

Verified Stay
Dank je wel voor de goede zorgen weer
Mozart, Kooikerhondje
Male, 1 years 1 month

Response from Bianca en Mark

Graag gedaan Marijke. Tot de volgende keer. Groetjes van ons

Samantha & Dirk-Jan
Doggy Day Care | 26-04-19

Verified Stay
Wij geven 5 steren want het is niet mogelijk om 1000 te geven.
Praia , Belgian Shepherd
Female, 1 years 9 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel Samantha. :-)

Chantal
Dog Boarding | 18-04-19

Verified Stay
Weer een fijn weekend voor Sem, met lange wandelingen en lekker spelen met zijn nieuwe vriendjes. Hij voelt zich helemaal thuis in de roedel van Bianca en Mark. Zo ga je met een gerust hart weg. Dank jullie wel weer!!
Sem, Berger Blanc Suisse
Male, 6 years 4 months

Response from Bianca en Mark

Hallo Chantal, Sem past inderdaad prima in de roedel. We hebben het graag gedaan. We vonden het leuk dat hij er weer was en kijken uit naar de volgende keer. Dank je wel voor de positieve beoordeling. Groetjes van ons.

Marijke
Doggy Day Care | 12-04-19

Verified Stay
Als altijd was het weer een heerlijke dag voor het hondje. Lekkere lange wandelingen met zijn vriendjes, fijn gespeeld en Bianca heeft hem weer een nieuw truukje geleerd. Volgende week zijn we er weer hoor!!!
Mozart, Kooikerhondje
Male, 1 years 1 month

Response from Bianca en Mark

Dank je wel voor de positieve beoordeling Marijke. Ik kijk er al naar uit... Groetjes van ons.

Alcid
Dog Boarding | 04-04-19

Verified Stay
Geweldig adres. Bianca en Mark hebben volop aandacht voor de honden. Ze geven de honden uitdagingen, bv met speeltjes om bij hun eten te komen. De honden leven min of meer in een roedel dus sociaal worden ze ook volop geprikkeld. Daarnaast gaan ze uren in het buitengebied wandelen, geweldig adres dus. Gelukkig wilde onze hond ondanks alles toch nog terug naar huis ????. Heel fijn om zo'n goed adres te hebben, dat voelt toch veel prettiger als je je hond een weekje weg moet brengen.
Dexter, Border Collie
Male, 1 years 5 months

Response from Bianca en Mark

Dank je wel Alcid voor de positieve beoordeling. :-) Dexter is een leuke hond. Fijn dat we hem toch hebben kunnen prikkelen om nieuwe dingetjes te leren. We zien hem graag weer terug. Zijn benieuwd wat hij dan bijgeleerd heeft.

Map

All stays booked on Petbnb are covered by our premium insurance, 24/7 support and frequent sitter updates Learn more